Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 13. augustam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Kaislības, dzīves baudīšana un viegls flirts

Sirdslietās katram sava astrokarte, taču Mēness novietojums dienu fonā var uzdot toni.

Randiņiem, jūtu apliecinājumiem un kaislīgiem piedzīvojumiem laba diena ir 8. augusts, kad Mēness Auna zodiaka zīmē. Kopā ar mīļoto cilvēku varat doties piedzīvojumos, izbraucienā, pievērsties aktīvai atpūtai. Vienīgais ‒ šonedēļ joprojām Marss ir tāds kareivīgs, tāpēc jāuzmanās no strīdiem. Ātrumā pateiktus vārdus vēlāk var nākties nožēlot. Labā ziņa šajā situācijā ir tāda, ka pēc ātra strīda seko ātra izlīgšana. (Ja vien cilvēks nav tendēts ilgi pieminēt pāridarījumus, kas raksturīgi, piemēram, Skorpioniem un Vēžiem.)

Attiecību tēmai piemērotas dienas ir arī 11. un 12. augusts. Tās ir lieliskas nesteidzīgai dzīves baudīšanai kopā ar mīļoto, jo Mēnestiņam Vērsī patīk laiska atpūta, labs vīns, labs siers un iedvesmojošs skats uz jūru.

Savukārt vieglam flirtam un jautrām sarunām derēs 13. augusts, kad Mēness Dvīņu zodiaka zīmē. Daudz jautrības, maz nopietnības.

Darījumi - pamazām, palēnām

Lietišķām lietām mūsu aplūkojamais periods ir diezgan viduvējs. Merkurs, kura aizgādībā ir līgumi un darījumu sarunas, nav īpaši labvēlīgs. Tāpēc dokumentu niansēm jāpievērš pastiprināta uzmanība.

Joprojām nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī ir par juridiskām tēmām atbildīgais Jupiters un kārtības un likumības uzraudzītājs Saturns. Varoņdarbiem biznesa frontē nav īstais laiks. Diemžēl pozitīvākas tendences parādīsies, tuvojoties nākamajam gadam. Taču projektus apturēt nevaram, to jau daudziem piespiedu kārtā paveica «kovids». Rosāmies palēnām, pamazām, bet - rosāmies.

Īstenais zvaigžņu lietus

Augusts ir laiks, kad cilvēkus priecē krītošas zvaigznes. Saskaņā ar seniem ticējumiem, kaut kas ir jāvēlas, un tad tas piepildīsies. Vai tā patiesi ir, neviens gan nav apliecinājis, taču lūkoties debesīs patīk gandrīz visiem.

Vasaras plaukumā debesīs var novērot perseīdu plūsmu, un šogad maksimums ar nedaudz vairāk par 100 meteoriem stundā paredzams 12. augustā pa dienu. To, protams redzēt nevarēsim, bet naktīs arī priecēs krāšņi skati. Ceram uz skaidru laiku!

AUNS

Ne vienmēr liela aktivitāte norāda uz čaklumu. Tieši tāds iespaids par tevi var rasties, lūkojoties uz dinamisko rosīšanos. Apstājies un izvērtē, ko ir un ko nav vērts darīt, kas nesīs labumu un kas ne. Pretējā gadījumā velti iztērēsi enerģiju un atstāsi nenopietna cilvēka iespaidu. Rīkojoties apdomīgi, ir brīnišķīgs laiks ienākumu palielināšanai.

VĒRSIS

Kaut arī esi diezgan konservatīvu tradīciju piekritējs, šajā periodā prātā vai iešauties pavisam trakas idejas. Iekšējās sajūtas provocēs uz pārmaiņām rāmajā ikdienā un neparastiem varoņdarbiem. Kādreiz der iziet ārpus paša radītajiem rāmjiem. Nebīsties uzsākt jaunus projektus. Brīvdienās jāpievēršas mājas darbiem.

DVĪŅI

Panākumi profesionālajā jomā atkarīgi tikai no tevis paša. Nelīdzēs ne senas pazīšanās, nedz ietekmīgi draugi - ja tādi ir. Prāta potenciāls, talanti un saprašana par darāmo jāparāda pašam. Kad pārbaude būs godam izturēta, varēsi ar gandarījumu baudīt savu panākumu augļus. Brīvdienas pavadi mierīgi, skaļās aktivitātēs tikai iztērēsi laiku.

VĒZIS

Būsi noskaņots uz pozitīva viļņa un aizrausi līdzcilvēkus - viņi būs gatavi tev sekot. Padomā, kā vari nopelnīt vairāk. Varbūt ir iemaņas, ko likt lietā līdztekus jau esošajam darbam. Sekmīgs periods jaunu partneru atrašanai un līgumu noslēgšanai. Nedēļas nogalē vari pārkārtot telpas, izdaiļot interjeru, rosīties dārzā, labiekārtot teritoriju.

LAUVA

Tā kā darba dienas rit visai piepildīti un nemierīgi, saimnieciskie pienākumi pa aizvadīto nedēļu, iespējams, palikuši otrajā plānā. Brīvdienās paveic to, kas iekrājies, taču pārāk nepārspīlē. Vajadzētu atvēlēt laiku arī atpūtai vienatnē, lai sakārtotu domas. Interesantas idejas par uzlabojumiem darbā vai biznesā.

JAUNAVA

Tev piemīt kritisks skats uz daudzām situācijām, taču nav vēlams rīkoties pēc principa: kas prātā, tas uz mēles. Tā tikai iemantosi nelabvēļus, savukārt diplomātiska pieeja nekādu skādi nenodarīs. Sarežģītās situācijās vari paļauties uz draugu atbalstu un padomiem. Nedēļas nogalē vislabākā atpūta, ļaujoties nelielai bohēmai.

SVARI

Ja brīvdienās vēlies kādu brīdi vienatnē atvilkt elpu, tad dari tā. Spēki būs nepieciešami gan darba, gan mājas pienākumiem. Var nākties palīdzēt kādam no radiniekiem, risināt nekustamā īpašuma vai mājokļa apsaimniekošanas jautājumus. Profesionālajā jomā iespējamas neskaidras situācijas un jāpieņem sarežģīti lēmumi.

SKORPIONS

Vēlams saudzējošs, mierīgs un veselīgs dzīves režīms. Dvēseles komforts atkarīgs no emocijām, tamdēļ pēc iespējas mazāk kontaktējies ar nīgriem un negatīvi noskaņotiem ļautiņiem. Brīvdienās prieku sagādās neliels ceļojums tepat pa Latviju vai uz kādu no tuvējām kaimiņzemēm. Svarīga saskaņa privātajā dzīvē.

STRĒLNIEKS

Darbā daudz nopietnu pienākumu un atbildība, taču arī labas iespējas izcelties un, iespējams, noslēgt izdevīgus darījumus. Šajā periodā būs samērā grūti savienot darba un mājas pienākumus, tāpēc rūpīgi jāplāno laiks. Brīvdienās noteikti labi atpūties, ielūdz ciemos labus draugus un sarīko mājas ballīti.

MEŽĀZIS

Iespējams, vēlēsies attiecību jomā kaut ko mainīt, darīt citādāk un labāk. Neuztiep savu viedokli, bet risini visu ar mierīgām sarunām. Noteikumu diktēšana vai spītēšanās tikai novedīs pie strīdiem. Piemērots periods dažādu lietišķu jautājumu risināšanai iestādēs, ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem vai nama apsaimniekotājiem.

ŪDENSVĪRS

Pievērs uzmanību naudas lietām - turi tās kārtībā, kontrolē ienākošos maksājumus un savlaicīgi apmaksā rēķinus. Nevajadzētu iegādāties dārgas preces līzingā vai uzņemties kredītsaistības. Tāpat arī nevajadzētu jaukt naudas un mīlas lietas. Ienākumu plūsma atkarīga no kreativitātes un neparastām idejām darbā.

ZIVIS

Būsi mīļi gaidīts dažādos pasākumos un draugu saietos. Informācijas apmaiņa, smaidi un jokošanās iedvesmos. Tāds jaudīgs enerģijas lādiņš, kas būs nepieciešams darba lietās. Jaunajā nedēļā atkal ar pilnu sparu jāķeras pie darba pienākumiem. Pastāv iespējas izveidot jaunus, noderīgus lietišķos kontaktus.