Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IZRĒĶINI PATS! Firma - nosaukumam ir nozīme

© Pixabay

Biznesa numeroloģijā un biznesa astroloģijā liela nozīme tiek piešķirta uzņēmuma nosaukumam. Protams, jāskata daudzu faktoru kopums, bet ir lietderīgi izvēlēties firmai tādu nosaukumu, kas atbilst iecerētajiem darbības virzieniem. Šis tests ir domāts iedvesmai, jo bez zināšanām cilvēks nevar būt pats sev numerologs vai astrologs. Taču pārbaudīt, kā tas strādā, varam – saciparojot sava vai kāda labi zināma uzņēmuma nosaukumu.

KĀ RĒĶINĀT

Ja uzņēmums reģistrēts un darbojas Latvijā, tad jāizmanto latviešu alfabēts un pirmā tabula. Ja tā ir ārvalstu firma, globāla kompānija vai uzņēmuma nosaukumā ir angļu alfabēta burti, tad jārēķina atbilstoši otrajai tabulai.

Katram burtam atbilst cipars, un tie jāsaskaita, līdz iegūstam viencipara skaitli.

Ekrānuzņēmums

Atbilstoši cipari katram burtam angļu alfabētā:

Ekrānuzņēmums

Piemērs: «Apses krogs».

1+6+8+7+8+7+7+5+1+8=58=5+8=13=1+3=4



Ko par firmu vēsta nosaukums

1

Kā jau vieniniekam - šim uzņēmumam gribas būt visiem solīti priekšā. Pirmajās rindās savā nozarē, pirmajam, kas atklāj jaunas tehnoloģijas vai jaunas darba metodes. Darbībā daudz no novatorisma un sacensības gara. Ļoti vēlams ieguldīt attīstībā un neapstāties pie sasniegtā. Uzņēmumā virmo rosīgs gars, enerģija un drosme spert platu soli nākotnē.

2

Divnieks nav biznesa skaitlis, drīzāk uzņēmējdarbībā tas var radīt šķēršļus. Divniekam nepiemīt veiklība un elastība, kas nepieciešama darījumu pasaulē, taču tas itin sekmīgi var iekļauties kādas apvienības, koncerna vai tīkla struktūras sastāvā. Šis skaitlis ir tendēts uz sadarbību, un panākumi būs atkarīgi tieši no šī aspekta. Izceļas ar intelektuālo potenciālu.

3

Trijnieka vibrācijām piemīt dinamika, tas ir aktīvs un rosīgs. Šādā uzņēmumā būs čakls personāls un arī vadība nesēdēs, rokas klēpī salikusi. Raksturīga finansiālā veiksme dažādās darbības jomās. Mazliet uz riska robežas, bet tomēr. Trijnieks ir jaunības dulluma pārņemts. Ļoti piemērotas jomas, kas saistās ar izklaidi vai sportu, kā arī ar dzīves kvalitātes uzlabošanu.

4

Kas balstās uz četrām kājām, tas ir stabils. Bet... lēnīgs, jo nespēj ātri pagriezties, izvērpt piruetes vai apmest kūleni un nokrist atpakaļ uz kājām. Viss nāk palēnām, pamazām, soli pa solim un ar smagu darbu. Finansiālā veiksme šādam uzņēmumam atnāks tad, ja viss tiks laikus plānots un būs uzticami, pārbaudīti darījumu partneri. Un - nekādu avantūru!

5

Piecnieku numeroloģijā dažkārt mēdz dēvēt par ballīšu skaitli. Šādā uzņēmumā ir nemitīga kustība, varbūt pat haoss. Var mainīties personāls un vadība - kā viesi, kas nāk un iet. Pastāv arī iekšējo nesaskaņu riski, taču īstajā brīdī viss sakārtojas un uzņēmums gūst peļņu, kā arī īstajā brīdī satiek īstos sadarbības partnerus. Tiek ģenerētas jaunas, kreatīvas idejas.

6

Šādu firmu attīstība notiek lēni un nevienmērīgi. Kādā brīdī viss notiek un tad atkal atslābst. Īpašniekiem jāseko līdzi, lai uzņēmums strādā un attīstās harmoniski. Ļoti svarīgi, lai ir personāls ar idejām un saliedēts kolektīvs. Tad arī varēs kalnus gāzt. Labi savu darbību orientēt uz pakalpojumu jomām, kā arī bērnu un ģimenes preču ražošanu vai tirdzniecību.

7

Septītnieks nes atzinību, popularitāti, veiksmi. Iespējams, ne velti turīgi cilvēki izvēlas auto numurus, kuros ir vairāki septītnieki. Jā, tā ir arī izrādīšanas - bet septītnieks tāds ir. Tam vajag slavu, atpazīstamību, prestižu. Firmām ar šādu nosaukumu vēlams darboties ekskluzīvu preču tirgū. Fortūna ir labvēlīga, un šā skaitļa vibrācijas sekmē izdevīgus darījumus.

8

Ja astotnieku novietojam horizontāli, tad iegūstam bezgalības zīmi. Tā asociējas ar liela mēroga projektiem, lieliem ieguldījumiem, kas vēlāk nes daudzreiz lielāku peļņu. Šādam uzņēmumam vēlams darboties ar vērienu un iegūt starptautisku atpazīstamību. Taču svarīgi dalīties un ziedot līdzekļus labdarībai, jo dots devējam atdodas.

9

Kā teica Rainis: ij gals top sākums... Uzņēmums ar devītnieka vibrāciju ir kā platforma jauniem aizsākumiem. Tas var gūt lielus ienākumus, bet nedrīkst apstāties pie sasniegtā. Ir jānosaka vienmēr jauni mērķi. Sekmīgi var darboties dažādās ražošanas nozarēs, veidot tīkla struktūras un profesionālās apvienības.