Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 6. augustam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Kareivīgais Marss. Uzmanīgi ar «dzelžiem»

Kalendāra ailītē «Tehnikas iegāde» gandrīz vieni vienīgi trijnieki - slikti, slikti, slikti. Šīs negantības ir uz planētas Marss sirdsapziņas, jo tuvākajā laikā romiešu kara dieva vārdā nosauktais debesu spīdeklis atkal veidos spriedzes kombinācijas ar citiem brāļiem un māsām.

Astroloģijā katrai planētai savas aizbildniecības sfēras un Marsa jomas ir tehnika, transports pārvietošanās. Ja planētai ir spriedzes kombinācijas, tad nevajadzētu iegādāties auto, elektriskos darba rīkus, smago tehniku u.tml. (Uz elektroniku un dažādām augsto tehnoloģiju ierīcēm tas neattiecas.) Jābūt uzmanīgiem pie stūres un darbā ar elektroinstrumentiem jāievēro drošības instrukcijas.

Marsa ietekme var izpausties arī kā strīdi (pat līdz dūru izvicināšanai), var aktivizēties slepeni nelabvēļi un negodīgi konkurenti.

Pilnmēness emocijas

Mūsu aplūkojamā periodā iekrīt arī pilnmēness ‒ 3. augusta vakarā plkst.18.59.

Kā »Vakara Ziņas« rakstījušas iepriekš, pilnmēness ietekme jūtama dažas dienas pirms un dažas dienas pēc pilnās fāzes. Kas notiek ar cilvēkiem? Daudzi kļūst emocionālāki, vieglāk aizkaitināmi vai saraudināmi, daudzi sāk meklēt kašķi.

Konkrētā pilnmēness laika noskaņa atkarīga no tā, kurā zodiaka zīmē Mēnestiņš atrodas, un 3. augustā tas būs Ūdensvīrā. Šī zodiaka zīme ir draudzīga, mainīga, bet arī pilna stresa. Galvenais - šajā dienā jāuzmanās un jācenšas izvairīties no stresa situācijām un pārslodzes. Nebūtu vēlams pieņemt svarīgus lēmumus un uzticēties solījumiem.

AUNS

Daudz emociju, it īpaši 3. augustā, kad pilnmēnestiņš rāda spožo vaigu, un vēl jo vairāk pastiprina taisnīguma izjūtu. Neļaujies provokācijām un necīnies par taisnību - it īpaši tad, ja tevi neviens nelūdz. Pastāv riski iegūt nelabvēļus, un tev ir daudz citu lietu, ko darīt. Vēlams pievērsties finanšu tēmai un domāt, kur un kā nopelnīt vairāk.

VĒRSIS

Var rasties sajūta, ka nekas nenotiek pēc tava prāta, un tas ir traucējoši un provocējoši. Sargies no pēkšņām piktuma izpausmēm, tās var pabojāt attiecības ar līdzcilvēkiem. Šobrīd vislabāk būtu pievērsties ģimenes tēmām - paveikt svarīgus mājas darbus un parūpēties par radiniekiem. Profesionālajā jomā jauni izaicinājumi.

DVĪŅI

Prāts atvērts jaunām zināšanām. Paskaties mācību iestāžu piedāvājumus rudenim vai piesakies tūlīt kādos tiešsaistes kursos. Viss, ko uzzināsi, nākotnē noderēs profesionālajā izaugsmē vai biznesā. Kārtojot lietišķas darīšanas vai slēdzot līgumus, īpašu uzmanību pievērs finanšu tēmai. Brīvdienās vislabākā atpūta ģimenes lokā.

VĒZIS

Pārdomas par sirdslietām ‒ šarms un prasme sevi lieliski pasniegt, taču ne visi līdzcilvēki to novērtēs. Kāpēc? Kā mēdz teikt: visiem labs nekad nebūsi. Un nevajag! Nepaļaujies uz solījumiem, bet turi grožus savās rokās. Labs laiks karjerai un biznesam. Jaunas, radošas idejas, tikai jārēķina, kas ir un kas nav izdevīgi.

LAUVA

Dienas ritēs nemierīgi - diezgan daudz stresa, jo var izjukt kādas lietišķas vienošanās un norunas. Pieņemot svarīgus lēmumus, nepieļauj situācijas, ka uz tevi tiek izdarīts spiediens. Darbā iespējami strīdi un neskaidrības, tāpēc brīvdienās jāatpūšas. Vislielāko prieku sagādās rāma laika pavadīšana tuvu cilvēku lokā.

JAUNAVA

Darbīgam cilvēkam nekad nav garlaicīgi. Profesionālajā jomā iespējamas pārmaiņas. Varbūt sākotnēji tās tev nebūs pa prātam, bet vēlāk izrādīsies, ka viss noticis uz labu. Galvenais - neuzņemties pārāk daudz pienākumu vai arī par tiem paprasīt atbilstošu samaksu. Spēcīgi darbosies intuīcija, kas būs labs palīgs gan lietišķā, gan privātā jomā.

SVARI

Pirmajā vietā sirdslietas. Ja tev ir otrā pusīte, tad kaislības virmos un nesīs viļņa virsotnē. Ja šobrīd esi brīvs, tad dzīve var uzdāvāt satikšanos ar lielisku cilvēku, ar ko attiecības veidosies palēnām, taču stabilas. Darbā vai biznesā nemierīgi - jāpierāda, ka spēj paveikt to, ko esi uzņēmies. Kurš teica, ka būs viegli un vienkārši?

SKORPIONS

Ja darbā kaut kas nenotiek pēc tava prāta, noskaiti līdz desmit un saglabā mieru. Strīdi un savas taisnības pierādīšana tāpat neko nedos. Tāpat arī pret jauniem piedāvājumiem izturies vērtējoši. Lai nesanāk tā, ka no vilka bēgdams, lācim uzskrien. Nedēļas nogalē vari ieplānot saimniecības darbus un saviesīgu pasēdēšanu ar tuviem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS

Prāts izslāpis pēc jaunām zinībām un iespaidiem. Ir vērts padomāt par mācībām, apmeklēt kādu semināru vai tiešsaistes kursus. Noderēs darbā un dzīvē. Redzesloka paplašināšana saistās arī ar ceļošanu, tāpēc brīvdienās ir vērts doties nelielā izbraucienā tepat uz kaimiņzemēm. Jāsakrāj spēki jaunajai darba nedēļai, kas būs visnotaļ spraiga.

MEŽĀZIS

Peļņas un darījumu laiks. Pratīsi saskatīt izdevīgumu, un iesaistīšanās jaunos projektos nesīs atdevi materiālā izteiksmē. Tikai, kārtojot darījumus vai slēdzot līgumus, lielu uzmanību pievērs juridiskajām niansēm. Brīvajā laikā daudz uzmanības paņems mājas pienākumi. Attiecībās jāgādā par saskaņu.

ŪDENSVĪRS

Zināsi padomu gan citiem, gan sev pašam, un noderēs dzīves gaitā uzkrātā pieredze. Šajā periodā var nākties risināt sarežģītus jautājumus profesionālajā jomā. Rūpīgi izvēlies sadarbības partnerus, jo var gadīties sastapt cilvēkus, ar kuriem nevar kopā iet «ābuļus zagt». Brīvdienās dodies kaut kur ārpus mājas.

ZIVIS

Svarīga darba tēma. Būs diezgan nemierīgi, jo iespējami negaidīti pavērsieni. Īpašu uzmanību pievērs finanšu lietām - lai tavs veikums tiek adekvāti novērtēts. Sarežģītās situācijās labi palīdzēs intuīcija, kas ļaus tikt skaidrībā un atrast risinājumus. Brīvo laiku iespēju robežās pavadi vienatnē, radīsies viedas atskārsmes.