Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 30. jūlijam

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Izvairāmies no kašķiem!

Šīs vasaras lielais astroloģiskās spriedzes periods ir atslābis, un ap sirdi vajadzētu kļūt vieglāk. Tomēr mūsu aplūkojamā nedēļa var būt emocionāli trauksmaina.

Mēnestiņš, kas ietekmē dienu fonu, ar citām planētām veido spriedzes kombinācijas, un šie astroloģiskie stāvokļi var provocēt uz strīdiem.

Piektdien, 24. jūlijā, Mēness ir Jaunavas zodiaka zīmē, kam patīk kritizēt. Taču negatīvie astroaspekti konstruktīvu kritiku var pārvērst par vienkāršu piekasīšanos. Neapvainojieties, ja kāds pasaka skarbāku vārdu vai pārmērīgi pievēršas detaļām. Savukārt 27. un 28. jūlijā Mēness atrodas Skorpionā, kad ļoti jāsargās kādu aizvainot. Neapdomīgi vārdi var atstāt dziļas rētas.

Sirsnīgā un gaumīgā sestdiena

Sirdslietām, randiņiem un harmonisku attiecību veidošanai vislabvēlīgākā ir sestdiena, 25. jūlijs.

Dienas fona noteicējs Mēness ir diezgan harmonisks un atrodas Svaru zodiaka zīmē. Kaut kas mazliet gaistošs un netverams, tiekšanās pēc līdzsvara, šarms un elegance - tādi ir Svaru atslēgas vārdi. Šādā dienā jūtu izpausmēm piemīt īpašs vieglums un izsmalcinātība, turklāt ir labs laiks veidot harmonisku savienību, jo Svaru simbols ir kausi, kam vienmēr jābūt līdzsvarā.

Svaru zodiaka zīme ir arī radošā gara un mākslinieku aizbildne. Ja esat nolēmuši iegādāties mākslas vai interjera priekšmetu, tad 25. jūlijs tam ir īpaši piemērots.

Tāpat arī labvēlīgs laiks garderobes atjaunošanai, skaistumkopšanai, friziera apmeklējumam.

Biznesā - lēnītēm

Kaut arī patlaban zvaigznes darījumu cilvēkiem rāda krietni vien labvēlīgāku vaigu nekā pēdējos mēnešos, pavisam labi nav.

Aplūkojamā laika periodā jābūt uzmanīgiem ar dokumentiem un rūpīgi un vairākkārt jāpārskata līgumu teksti. Tāpat arī naudas lietās jāievēro piesardzība un jātur kārtībā rēķini.

Kalendāra tabulā norādīts, ka līgumu slēgšanai un naudas darījumiem laiks viduvējs, bet papildus piebildīšu, ka labvēlīgākās dienas ir 27. un 28. jūlijs. Tad Mēness atrodas Skorpiona zodiaka zīmē. Tas ir stratēģis, plānotājs un shēmotājs. Biznesa astroloģijā šīs zodiaka zīmes aizgādībā atrodas lieli darījumi un dažādas lietišķās tēmas.

AUNS

Gribas visu taisnību pateikt un cīnīties par mieru tā, ka akmens uz akmens nepaliek! Skaiti līdz desmit - lai arī cik grūti tas nāktos, un nerīkojies ātrumā, lai vēlāk nav jānožēlo. Darbā parādīsi sevi no labākās puses, gūsi atzinību un varbūt saņemsi labu karjeras piedāvājumu. Ar naudu rīkojies apdomīgi.

VĒRSIS

Nedēļas nogalē saimniecības darbi ies no rokas. Ķeroties pie viena darba, var atklāties, ka jādara vēl daudzi citi. Iesaisti ģimeni un aicini talkā draugus. Kad labi pastrādāts, prieku sagādās arī brīvdabas kultūras vai izklaides pasākuma apmeklējumi. Jaunajā darba nedēļā jāpievēršas peļņai un kontaktu veidošanai.

DVĪŅI

Paveic darbu kārtīgi, jo pastāv riski pieļaut kļūdas, kas vēlāk pašam jālabo un varbūt pat jāatvainojas par sastrādāto kolēģiem vai darījumu partneriem. Brīvdienās nesēdi mājās vai nestaigā pa bodēm, bet dodies nelielā ceļojumā. Ja brauksi kopā ar mīļoto, tas attiecībām piedos jaunu elpu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

VĒZIS

Tu vienmēr pats visu zini labāk, un pēc šī principa patlaban jārīkojas. Svarīgās lietās paļaujies uz sevi, bet, ja veidojas jaunas partnerības, noformē visu juridiski korekti. Brīvdienas velti mājas saimniecībai - daudz paveiksi. Savukārt sabiedriskās aktivitātes un izklaides pasākumi labumu nedos, tikai velti iztērēsi laiku.

LAUVA

Ja gatavojies kārtot darīšanas iestādēs vai risināt juridiskus jautājumus, sagatavojies labi un pievērs uzmanību dokumentu niansēm. Darbā situācija diezgan nemierīga un īpaši panākumi patlaban nav gaidāmi. Tāpēc labāk pievērsies privātajai dzīvei. Attiecībās svarīga sapratne un līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām.

JAUNAVA

Piemērots periods attiecību veidošanai un stiprināšanai, tāpēc brīvo laiku pavadi kopā ar mīļoto. Ja šobrīd esi viens, iespējama iepazīšanās. Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos. Nedēļas nogalē daudz laika paņems mājas pienākumi, bet jaunajā darba cēlienā jāparāda sevi no vislabākās puses, jo var nākt karjeras piedāvājums.

SVARI

Nedēļas nogalē labprāt apmeklēsi kultūras pasākumus un satiksies ar draugiem. Vēlams ‒ brīvā dabā un pagaidām vēl distancēti. No šīs komunikācijas gūsi daudz pozitīvu emociju. Labi jāatpūšas, jo darbā var rasties stresa situācijas, un jāpieņem sarežģīti lēmumi. No tiem atkarīga tava reputācija un nākotnes iespējas.

SKORPIONS

Saistībā ar sirdslietām raisīsies dažādas pārdomas. Izrunājies, ja kaut kas sakrājies uz sirds, un pārsteidz mīļoto cilvēku ar romantisku pasākumu vai sirsnīgu dāvaniņu. Brīvajiem ļaudīm sirdī mīļas un pozitīvi emocionālas noskaņas. Darba nedēļā svarīgas būs finanšu lietas. Padomā, kā pavairot ienākumus, un sāc rīkoties.

STRĒLNIEKS

Ļoti emocionāls periods ‒ mainīgs garastāvoklis un prāts nemierīgs. Var rasties satraukums par situācijām, kuras citkārt nekādas bažas neradīja. Mēģini saglabāt mieru, jo patiesībā uztraukumam diez vai ir iemesls. Brīvajā laikā dari to, kas palīdz atslābt. Brīvdienās īstais laiks dārza svētkiem vai piknikam nelielā kompānijā.

MEŽĀZIS

Neatlaidība un mērķtiecība ir tavi trumpji, virzoties pa dzīvi. Arī patlaban enerģija mutuļos, tu skaidri saskatīsi mērķi un sasniegsi iecerēto. Sekmīgs laiks lietišķām darīšanām, bet jābūt precīzam ar dokumentiem un līgumiem. Nedēļas nogalē ar tuviem cilvēkiem dodies pie dabas. Ja paliksi ar ģimeni mājās, iespējami sadzīviski strīdiņi.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā nepaļaujies uz citiem, it īpaši uz solījumiem. Lai runā darbi, nevis vārdi. Svarīgās lietās turi grožus savās rokās. Pēc dienu steigas vislabāk jutīsies mājās, savējo lokā. Nedēļas nogalē kopā apmeklējiet kādu pasākumu vai dodieties piknikā. Brīvajiem ļaudīm jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm.

ZIVIS

Esi uzmanīgs, dodoties iepirkšanās tūrē. Nieciņš pie nieciņa, viena glīta lietiņa pie otras un... maciņš krietni patukšots. Šobrīd labāk pietaupīt, nevis tērēt. Nedēļas nogalē vari braukt pie dabas, ogot vai sēņot ‒ svaigs gaiss, pastaiga un meža veltes... Darbā liela atbildība, taču labi paveikti pienākumi dos gandarījumu un pavērs plašākas iespējas.