Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 23. jūlijam

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Lietišķiem cilvēkiem palēnām jādarbojas

Šis aplūkojamais laika periods lietišķajā jomā ir viduvējs.

Jaunus uzņēmumus nevajadzētu dibināt, jo kosmosā ilgstoši ir tāds planētu stāvoklis, ko saucu par bankrota kombināciju. Pastāv riski, ka tādā laikā reģistrēti uzņēmumi daudz biežāk un spēcīgāk saskarsies ar grūtībām krīzes laikos. Un, ļoti iespējams, ka daudzām šovasar reģistrētām firmām nebūs «saules mūžs» vai arī īpašniekiem par savu biznesu nāksies cīnīties sviedriem vaigā - daudz smagāk nekā astroloģiski labvēlīgā laikā dibinātām firmām. Tāpēc uzņēmumu reģistrāciju labāk atlikt uz vēlu rudeni. (Biznesa astroloģijā firmas reģistrācijas datums tiek piemeklēts atbilstoši plānotajam darbības profilam.) Taču šajā sarežģītajā laikā tomēr jāturpina darboties.

Uzmanīgiem jābūt juridiskajos jautājumos un pastiprināta uzmanība pievēršama naudas lietām.

Jutīgās nozares atbilstoši Latvijas valsts astrokartei patlaban - kultūra, izklaides bizness, sports, pedagoģija.

Jauns Mēness - jauns sākums

20. jūlija vēlā vakarā sāksies jauns Mēness cikls. Pirmās dienas parasti ir nervozākas, cilvēki jūtīgāk uztver apkārt notiekošo. Taču 23. un 24. jūlijā ir lielisks laiks jaunam sākumam - varat ieplānot to, par ko esat domājuši, bet kas līdz šim nav izdarīts.

Mēness, kas nosaka dienas fona tendences, atradīsies Jaunavas zodiaka zīmē. Tā ir saimnieciska, kritiska, reāli raugās uz situācijām un pievērš uzmanību detaļām. Šīs dienas ir lieliskas, lai sarīkotu ģenerāltīrīšanu mājās vai birojā, ieplānotu dārza darbus un rakstītu projektus.

Mīlas frontē rāmu garu

Katram cilvēkam sava astrokarte, taču kopumā tendences sirdslietās ‒ remdenas. Kā jau iepriekš rakstīts, esam pārdzīvojuši tā dēvēto aptumsumu koridoru (bija Mēness, tad Saules un tad atkal Mēness aptumsums). Kopumā kaislības norimušas, vien mīlas planēta Venera mazliet neganta un iezīmē vilšanās iespējamību.

Dzīvojam saticīgi un rāmu garu.

**

AUNS

Ilgosies pēc sabiedriskām aktivitātēm, jo atrašanās uzmanības centrā tev ir ļoti svarīga. Labprāt apmeklēsi kultūras pasākumus, tiksies ar draugiem, un gūsi daudz pozitīvu emociju. Tikai nezaudē apdomību un ievēro distancēšanos. Kārtībai jābūt! Attiecībās valdīs sapratne, ar mīļoto cilvēku būsi noskaņots uz viena viļņa.

VĒRSIS

Rosīsies mājās, veltīsi laiku saimnieciskajiem darbiem, izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes un gādāsi par ģimenes labklājību. Uzmanība citam pret citu sirdi pildīs ar pozitīvām emocijām. Profesionālajā jomā nopietni pienākumi, taču labi paveikts darbs dos gandarījumu un pavērs plašākas iespējas. Nopelnīsi ar enerģisku rīcību.

DVĪŅI

Domāsi par mācībām un redzesloka paplašināšanu, vajadzētu papildināt arī profesionālās iemaņas. Enerģijas netrūks, tu skaidri saskatīsi mērķi un virzīsies uz to. Esi uzmanīgs, ja darīšana ar līgumiem un finanšu dokumentiem. Izlasi katru rindu un īpaši tās, kas maziem burtiņiem rakstītas. Privātajā dzīvē nemeties avantūrās.

VĒZIS

Sabiedrisko kontaktu un iepazīšanās laiks. Ar smaidu un draudzīgumu sakārtosi visdažādākās situācijas. Tomēr nepaļaujies pārāk uz citu solījumiem, un pret jaunām draudzībām izturieties vērtējoši ‒ kā saka paruna: labāk viens sens draugs, nekā simts jaunu. Brīvdienās pievērsies saimniecībai, bet mājiniekus gan pārāk nekomandē.

LAUVA

Ej pasaulē ar smaidu, tā atbildēs ar to pašu. Galvenais - saglabāt optimismu un pozitīvu skatījumu uz dzīvi. Turies tālāk no stresa situācijām un strīdiem. Cenšoties izrādīt varu vai pārākumu, ir riski sabojāt attiecības ar līdzcilvēkiem. Privātajā dzīvē vēlēsies pārmaiņas. Izrunājies no sirds ar mīļoto. Ja esat brīvs, dzīve var uzdāvāt iepazīšanos.

JAUNAVA

Darba pilnas rokas! Peļņa nebūs ātra, toties stabila. Vari slēgt ilgtermiņa vienošanās, kas nesīs labumu vēlāk. Piemērots laiks uzkrājumu veidošanai, ieguldījumiem īpašumā un nopietnos remontdarbos. Privātajā jomā vēlēsies stabilitāti un sakārtotību. Var atklāties kāds slepenais pielūdzējs vai pielūdzēja. Tikai nezaudē galvu!

SVARI

Domā vairāk par gaišo, neļauj vaļu pesimismam un nesatraucies, ja darbi nevirzās uz priekšu tik ātri, kā gribētos. Šajā periodā paveiktais nesīs augļus nākotnē. Brīvdienās vari baudīt vasaru, doties uz randiņu un ļauties romantikai. Ģimenes cilvēkiem jāpievēršas bērnu vēlmēm. Var nākt apjausma, ka jaunais mācību gads nav aiz kalniem.

SKORPIONS

Garastāvoklis lielā mērā būs atkarīgs no gaisotnes un rezultātiem darbā. Nesatraucies par niekiem un lēmumus pieņem apdomīgi. Jāsaudzē nervi un veselība. Ja esošā situācija neapmierina, iespējams, pienācis laiks profesionālajā jomā kaut ko mainīt. Labāki ienākumi no sava biznesa vai papildu darbiem. Pieņem jaunus izaicinājumus.

STRĒLNIEKS

Īstajā brīdī palīdzīgu roku vai padomu sniegs seni draugi. Iespējamas arī jaunas pazīšanās un noderīgi kontakti. Lietišķajā jomā pievērs uzmanību dokumentiem un līgumiem, lai viss ir precīzi un juridiski korekti. Attiecībās dzirkstošas emocijas un simpātiju dzirkstis, tikai jāuzmanās no nepārdomātiem soļiem un sasteigtiem lēmumiem.

MEŽĀZIS

Svarīga privātā dzīve ‒ daudz emociju un pārdomu. Vēlēsies iedziļināties attiecību smalkumos un analizēsi situācijas. Dzīve var atnest skaistus, romantiskus brīžus. Profesionālajā jomā izvirzīsies pirmajās rindās un ir iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm. Kolēģi un darījumu partneri novērtēs tavu profesionalitāti.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas nogalē vislabāk jutīsies ģimenes lokā. Palīdzēsiet cits citam ar padomiem, kopā paveiksiet ikdienas darbus, un mājās valdīs pozitīva gaisotne. Lietišķajā jomā būsi noskaņots kritiski un analītiski. Ņem vēra racionālos apsvērumus, taču ieklausies arī intuīcijā. Vēlams papildināt zināšanas un profesionālās iemaņas.

ZIVIS

Nekautrējies apspriest atalgojuma un finanšu jautājumus un skatīties, kur un kā nopelnīt vairāk. Uzņemies papildu pienākumus, iesaisties jaunos projektos - ar ienākumiem būsi apmierināts. Darbā iespējama intrigošana, tāpēc labāk turies tālāk no situācijām, kad citi skaidro savas attiecības. Nedēļas nogalē atpūta un jautras izklaides.