Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 2. jūlijam

© Pixabay

Sagatavojusi sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa.

Darījumiem un tehnikas iegādei - nē!

Šajā kalendāra periodā līgumu slēgšanas un tehnikas iegādes ailītēs tikai un vienīgi mīnusa zīme. Ir sācies nelabvēlīgais retrogrādā Merkura periods, kurā nav vēlams sākt jaunus darījumus, parakstīt līgumus, iegādāties auto vai dārgu sadzīves tehniku. Darījumi var izjukt, no jums neatkarīgu iemeslu dēļ mainīties norunātais, iespējami pārpratumi un neskaidras situācijas. Savukārt šādā laikā iegādātām automašīnām pēkšņi var atklāties kādi defekti un tehnika noplīst pilnīgi neparedzēti.

Sirdslietās interesants laiks, jo ir jau bijis Mēness aptumsums, bet 21. jūnijā ‒ Saules aptumsums. Visādi aizraujoši notikumi var atgadīties.

AUNS

Skaļas, dinamiskas un pārgalvīgas izklaides šajā periodā nav vēlamas. Iegādājoties svētku labumus, tēriņos ievēro mērenību. Pretējā gadījumā ātri vien attapsies, ka maciņš patukšs. Kaut arī prātā nāks oriģinālas idejas, ko realizēt darbā vai biznesā, patlaban jaunus projektus neuzsāc.

VĒRSIS

Ja esi čakli un uzcītīgi strādājis, tad ir pienācis laiks paņemt atvaļinājumu. Vislabāk atpūtīsies pie dabas, un tur arī visjaukāk būtu nosvinēt Līgo svētkus. Darbā iespējama neliela emocionālā spriedze, bet daudz panāksi ar šarmu un pozitīvismu. Būs radoši priekšlikumi, ko kolēģi uzņems ar sajūsmu.

DVĪŅI

Arī svētku laikā domas kavēsies pie darba un pēc brīvdienām būs jāķeras pie atbildīgiem pienākumiem. Var nākties kārtot darīšanas iestādēs un risināt lietišķas sarunas, taču pūles nebūs veltas, jo pastāv iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās. Mājās jāuzmanās no sadzīviskiem strīdiņiem.

VĒZIS

Svētku laiku pavadi mierīgi ‒ atpūšoties un baudot dzīvi. Pēc tam ar pilnu jaudu nāksies pievērsties darbam un arī iemācīties ko jaunu. Dienas ritēs nemierīgi, var mainīties pienākumi un uzdevumi. Naudas lietās dominēs racionāla pieeja. Zināsi, kā nopelnīt un kā ar līdzekļiem rīkoties.

LAUVA

Līgo svētkus nosvini kopā ar savējiem, šaurā lokā. Pasākums būs izdevies, un pozitīvas emocijas saglabāsies ilgāku laiku. Piemērots laiks mājas uzpošanai un pārkārtošanai, kā arī dārza darbiem. Darbā vajadzētu meklēt jaunas iespējas, zvaigznes labvēlīgas karjeras kāpienam.

JAUNAVA

Kaut arī šajā periodā ir daudz brīvu dienu, kad vajadzētu mierīgi atpūsties, domas tik un tā visu laiku atgriezīsies pie darba vai biznesa jautājumiem. Finanšu jomā esi apdomīgs, jo spontāna rīcība var nest zaudējumus. Tas attiecas gan uz iesaistīšanos jaunos projektos, gan uz personīgajiem ikdienas tēriņiem.

SVARI

Līgo vakaru svini ģimenes lokā ‒ kopā ar savējiem jutīsies labi un omulīgi. Neskopojies ar svētku cienastu un parādi savas kulinārijas prasmes, tas tiks novērtētas. Darbā daudz pienākumu, un rūpīgi jāplāno laiks, lai visu paspētu. Ar kolēģiem var rasties domstarpības un sākties sīki strīdiņi.

SKORPIONS

Diezgan emocionāli uztversi apkārt notiekošo, tāpēc dari lietas, kas dod optimismu, un turies tālāk no negatīvi noskaņotiem ļautiņiem. Darba frontē šajā periodā īpaši panākumi nav gaidāmi, tāpēc labāk atpūties un apdomā nākotnes plānus. Svētkos dodies mazā, jaukā kompānijā pie dabas.

STRĒLNIEKS

Daudz pienākumu un traks skrējiens bijis, tāpēc vajadzētu atrast kādus brīžus vienatnei. Mierā un klusumā sakārtosies domas. Pēc svētkiem aktīvi jāpievēršas naudas lietām. Jāpārskata ienākumi, izdevumi un, ja kaut kas neapmierina, jāmeklē jaunas iespējas. Labus padomus sniegs ģimene.

MEŽĀZIS

Radīsies vēlme apgūt jaunas zināšanas, un nav svarīgi, kā tas realizējams. Vari pieteikties tiešsaistes kursos vai apgūt kaut ko pašmācībā. Dzīvē sācies vērtību pārskatīšanas periods - kas ir un kas nav svarīgi. Pēc svētkiem čakli ķeries pie darba, jo ienākumi nāks atbilstoši padarītā apjomam.

ŪDENSVĪRS

Svini Jāņus klusi ģimenes lokā, joprojām ievērojot distancēšanos. Ja arī būtu iespēja piedalīties plašākās sabiedriskās aktivitātēs, liela gandarījuma no tā nebūs. Patlaban prāts aizņemts ar profesionālām lietām. Domas par karjeru, biznesu, sadarbības partneru meklējumiem.

ZIVIS

Sapratīsi, ka iekrājušies dažādi darbi mājas saimniecībā, ko garajā svētku laikā varētu apdarīt. Līgo vakarā nežēlo līdzekļus svētku galdam vai piknikam. Taču turi kārtībā rēķinus, jo gluži nevilšus finansēs var ieviesties jukas. Pēc svētkiem darbā atbildīgi pienākumi un ļoti daudz darāmā.