Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 18. jūnijam

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Sirdslietās interesants laiks

Kaut arī šis ir laiks starp Mēness un Saules aptumsumu, kad attiecību jomā visādi brīnumi var gadīties, nedēļas nogalē debesu spīdekļi, kas saistās ar sirdslietām, ir labvēlīgās kombinācijās. 12. un 13. jūnijā Mēness, kas ietekmē dienas fonu, atradīsies Zivju zodiaka zīmē. Īstais laiks, lai samīļotu tuvos cilvēkus, parūpētos un palutinātu. Mīlētāji var sarīkot romantisku pikniku dabā, aizbraukt uz klusu, nomaļu viesunamu kādā tālākā Latvijas malā vai pasēdēt pilsētā āra terasē, atbalstot vietējo biznesu. Jā, būtu ļoti jauki, ja kungi atbalstītu arī ziedu tirgotājus un iepriecētu savas dāmas ar kādu puķu pušķīti.

Pirmdien, 15. jūnijā, Mēness būs nonācis Auna zīmē, kas attiecībām piešķils ugunīgu dzirksti. Bet pēc tam gan parādās vairākas stresa kombinācijas, kas vilks uz kašķi. Esam savaldīgi. Visā šeit aplūkotajā periodā jāuzmanās arī no sava viedokļa uzspiešanas mīļotajam.

Jāņem vērā, ka aptumsumu periodā, kas šajā reizē ilgst no 5. jūnija līdz 5. jūlijam, privātajā dzīvē iespējami negaidīti pavērsieni.

Iegriezīsies «piņķerritenis»

Tuvākās nedēļas laikā jāsteidz paveikt plānotās lietišķās darīšanas, jo 18. jūnijā kārtējo reizi sāksies nelabvēlīgais retrogrādā Merkura periods, kas ilgs trīs nedēļas.

Romiešu mitoloģijā (no kuras pamatā cēlušies arī planētu raksturojumi astroloģijā) Merkurs bija veikls zellis, dievu ziņnesis, kas savās spārnotajās sandalēs traucās, lai pavēstītu jaunumus. Viņš bija arī shēmotājs un blēžu aizbildnis. Turklāt arī izjokotājs.

Sens mīts vēsta, ka Merkurs reiz bērnībā nolēmis izjokot savu pusbrāli Apollonu, nolaupot ganāmpulku. Viņš atrada Apollona lopus, kuriem viltīgi novilka nagus un piestiprināja tos otrādi, lai sajauktu pēdas. Tādā paša veidā Merkurs uzvilka arī sev sandales un ganāmpulku aizveda un paslēpa alā. Visi domāja, ka zaglis devies pretējā virzienā.

Simboliskas paralēles ir tādas, ka retrogrādā Merkura laikā vairāk nekā citkārt iespējami dažādi pārpratumi, nesaprotamas situācijas, negaidīti pavērsieni. Nav labs laiks lietišķām aktivitātēm.

Ejam atvaļinājumā!

Pēc attālinātās strādāšanas un/vai dīkstāves šāds aicinājums varētu šķist kā ironija. Taču, kā iepriekš vairākkārt esmu rakstījusi, jo tuvāk vasarai, jo lielāka spriedze. Un akurāt no 18. jūnija sākas tas sliktākais laiks. Būtu jauki pavadīt to mierīgi.

AUNS

Daudz domu un ideju. Gribēsi, lai viss notiek tūlīt un jau vakar. Tās ir sajūtas pirms piņķerīgā perioda, kas sāksies no 18. jūnija. Galvenais - nepieņemt sasteigtus lēmumus. Taču, ja ir pārdomāts plāns, tad vari ielikt pamatus peļņai nākotnē. Laba intuīcija un izpratne par situācijām.

VĒRSIS

Liela nozīme emocionālajam komfortam. Gribēsi, lai apkārt valda miers, saticība un harmonija. Ar savu pozitīvismu iedvesmosi ne vienu vien tuvinieku vai kolēģi. Darbā jaunas idejas, kas izpelnīsies ievērību, taču runā ar priekšniecību, lai tās tiek novērtētas materiālā izteiksmē.

DVĪŅI

Noskaņojums domīgs, neliels stress un neapmierinātība ar dzīvi. Vai tiešām ir tik slikti? Ja ar vēsu prātu apdomāsi, tad patiesībā šobrīd tavā dzīvē ir daudz pozitīvu momentu. Labs laiks, lai veidotu karjeru un risinātu lietišķus jautājumus. Būs draugu atbalsts un jautri distancēti pasākumi.

VĒZIS

Spēks ir sadarbībā. Darījumu savienības, kas var rasties šajā periodā, būs spēcīgas un auglīgas. Izmanto laiku, pirms sākas negantais retrogrādā Merkura periods. Interese par jaunām zināšanām, garīgām un filozofiskām tēmām. Brīvdienās prieks par tikšanos ar draugiem.

LAUVA

Darba pilnas rokas. Pirms garajām brīvdienām tik daudz jāpaspēj! Priekšniecība gribēs uzkraut pienākumu gūzmu un jaunus projektus. Ir vērts apspriest algas pielikumu vai izteikt vēlmi pakāpties pa karjeras kāpnēm. Brīvo laiku velti tuviniekiem un mājas darbiem.

JAUNAVA

Mīlestība iedvesmos. Ja tev ir otrā pusīte, tad šis būs sirsnīgi emocionāli piepildīts laiks, kad sapratīsieties no viena acu skata. Savukārt brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošu tikšanos. Darbā neuzņemies daudz pienākumu, jo šis nav darījumiem auglīgs laiks.

SVARI

Pirmajā vietā mājas dzīve. Nedēļas nogalē vislabāk jutīsies ierastajā vidē kopā ar savējiem. Apdarīsi saimniecības darbus, parūpēsies par košumdārzu, ja arī tās ir tikai dažas puķu kastes uz balkona. Brīvbrīžos pārdomas raisīsies saistībā ar sirdslietām. Sapņi par gaidāmo Līgo nakts romantiku.

SKORPIONS

Ilgas pēc jaunām tālēm un apvāršņiem. Ja varētu sakravāt ceļasomas un doties tālu, tālu! Eh... Šobrīd tas nav iespējams, bet nelielu izbraucienu tepat pa Latviju vai tuvējām kaimiņvalstīm vari saorganizēt. Darbā ies raibi, bet pastāv iespēja iesaistīties interesantos projektos.

STRĒLNIEKS

Kurš teica, ka būs viegli? Jāraujas sviedriem vaigā, tad sasniegsi lielisku rezultātu. Kā mēdz teikt: sūram darbam saldi augļi. Ir iespējas būtiski palielināt ienākumus. Brīvos līdzekļus vari ieguldīt īpašumā vai vērtīgos pirkumos. Jauki piedzīvojumi sirdslietās.

MEŽĀZIS

Ko tu gudram padarīsi?! Tava pieredze, loģika un viedums ļaus vēl vairāk nostiprināt autoritāti. Draugi, radi un kolēģi taujās pēc padoma, un ieteikumi viņiem ļoti noderēs. Privātajā dzīvē patīkamas emocijas un sirsnība. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt jauku tikšanos.

ŪDENSVĪRS

Ideju laiks. Ja dzīvē iestājies piņķerīgs periods, tad jāmeklē jaunas iespējas, jāķeras pie projektiem. Prātā var ienākt trakas biznesa idejas, kas citos raisa izbrīnu, bet tev izdosies, turklāt nesīs arī materiālo labumu. Brīvdienās vislabākā atpūta ‒ kopā ar mīļiem cilvēkiem.

ZIVIS

Pirmajā vietā mājas dzīve. Atklāsies, ka steidzami paveicami kādi saimniecības darbi vai jāpalīdz kādam no radiņiem ar padomu vai praktiski. Tā kā pamazām atsākas sabiedriskā un saviesīgā darbošanās, tiksi aicināts uz kultūras pasākumiem vai draugu ballītēm. Prieks no atkaltikšanās!