Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 11. jūnijam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Mēness aptumšana notiks

Piektdien, 5. jūnijā, pēc desmitiem vakarā sāksies Mēness aptumsums, kura maksimuma fāze Latvijā būs pulksten 22.25. Kā atceramies no dabas zinībām, tad aptumsums vienmēr notiek pilnmēnesī, savukārt astroloģijā valda uzskats, ka šāda divkārša ietekme ne pa jokam saviļņo emocijas. Mazliet šai tēmai jau pieskāros iepriekšējās nedēļas apskatā, taču svarīgi ir arī, kādā zodiaka zīmē Mēness aptumsuma laikā atrodas. No 4. jūnija līdz 6. jūnija vakaram valdīs ugunīgā Strēlnieka zīme. Ļoti, ļoti var gribēties visu taisnību pateikt. Vai vēl trakāk - vārdi skries pa priekšu domām un tikai pēc tam nāks atklāsme: kāpēc gan tā vajadzēja izrunāties?

Astroloģijā pastāv uzskats, ka aptumsumu laikā iezīmējas un jūtīgas kļūst konkrētās zodiaka zīmes tēmas. Tādējādi varam prognozēt sarežģījumus izglītības, tūrisma un teoloģijas jomā (nebūtu vēlams pieņemt būtiskus lēmumus). Var izcelties sadzīviski strīdi par politiku un diskusijas par pasaules uzskatiem.

Turklāt šeit aplūkojamā periodā ir arī kombinācijas, kas var radīt paaugstinātu stresu un apgrūtināt izvēli. Šķiet, ka prāts saka vienu, bet sirds ko citu.

Ja vajag ko saimniecisku paveikt

Diez kas nav, bet, ja ļoti vajag, tad no 9. līdz 11. jūnijam dažādus saimnieciskus pasākumus ieplānot var. Gan privātajā jomā, gan biznesā.

Naudas planēta Venera un biznesa aizgādnis Jupiters nerāda labvēlīgu vaigu, tāpat arī likumības, kārtības un nekustamā īpašuma aizgādnis Saturns atrodas nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī. Taču 18. jūnijā šai kompānijai vēl pievienosies visa putrotājs un piņķerētājs Merkurs.

Tāpēc, ja no lielajiem, būtiskajiem darbiem paveicams kas tāds, ko nevar atlikt uz rudens pusi, tad tas jādara tagad. Rēķinoties, ka veiksme var nebūt jūsu sabiedrotā.

Uzmanīgi ar auto un uguni

Mēness atrašanās Strēlniekā rada dinamisku dienas fonu, turklāt pilnmēness viļņo emocijas. Šāds apvienojums liek atgādināt: uzmanīgi pie stūres un netēlojam «šoseju karaļus». Ja kādam citam braucējam prāts nesas uz izrādīšanos, tad no tāda jāturas pa gabalu.

Uzmanīgi jāapietas arī ar uguni. Ja piektdien luste iekurt ugunskuru vai pagrilēt našķus, tad ievērojiet visus drošības nosacījumus. Tas pats attiecas uz iekštelpu kamīniem, svecēm, elektroierīcēm. Sargāsim sevi un citus!

Savulaik astrofiziķis un astronoms Juris Kauliņš, izmantojot Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta statistiku, bija veicis pētījumu, kurā noskaidrojās: pilnmēness laikā negadījumi notiek mazliet biežāk.

AUNS

Nedēļas nogalē ieplāno iepirkšanos un iegādājies preces ilgākam laikam. Pirmkārt, tāpēc, ka katru dienu burzīties pa veikaliem joprojām nav ieteicams. Otrkārt, tāpēc, ka darba nedēļa ritēs dinamiski un vajadzēs cītīgi strādāt. Ārkārtas situācijas laikā daudz kas iekavējies.

VĒRSIS

Kaut arī esi konservatīvs cilvēks, šajā periodā prātā nāks daudz traku ideju. Gandrīz jebkurai situācijai pieiesi radoši un gūsi kolēģu un draugu atbalstu. Labs laiks arī peļņai, bet svarīgās lietās jāpaļaujas uz saviem spēkiem, nevis citu solījumiem. Neaizdod un neaizņemies.

DVĪŅI

Vasaras plaukumā gribas izskatīties krāšņāk, košāk un pamanāmāk, un tieši tagad ir īstais brīdis pārskatīt garderobi, izmest vai nodot labdarībai nevajadzīgās lietas un iegādāties ko gaumīgu. Profesionālajā jomā laiks jauniem izaicinājumiem, karjerai un ienesīgiem projektiem.

VĒZIS

Daudz domu, daudz ideju, mācēsi tās izklāstīt un ieinteresēsi potenciālos sadarbības partnerus. Iespējas izveidot lieliskus biznesa kontaktus, kas attīstās un dod labumu ilgtermiņā. Prāts atvērts jaunām zinībām, un labas komunikācijas spējas. Ideāls laiks, lai mācītos vai mācītu citus.

LAUVA

Ja pratīsi iegrožot savu karsto dabu un ieklausīties arī citu cilvēku viedoklī, tad gūsi panākumus. Izaugsme darbā nenoliedzami būs saistīta arī ar finansiālo izdevīgumu.

Privātajā dzīvē gaidāmas situācijas, kurās pilnībā varēsi parādīt savu šarmu un iznesību.

JAUNAVA

Daudz darīšanu ar ģimenes locekļiem. Bērniem vai radiem jāizpalīdz ar padomu vai praktiski, mājās krājas dažādi darbi, un, ja labi apskatās, arī neliels kosmētiskais remonts būtu tieši laikā. Savā saimniecībā jutīsies vislabāk, jo darbā gaidāma liela spriedze, viedokļu atšķirības un strīdi.

SVARI

Aktualizēsies izglītības jautājumi. Kaut arī bieži licies, ka zini visu par visiem labāk, šoreiz var izrādīties citādi. Uzklausi kolēģus vai darījumu partnerus un sāc apgūt ko jaunu. Brīvajā laikā, iespējams, būs jāpalīdz vecākās paaudzes radiniekiem sakārtot lietišķus jautājumus.

SKORPIONS

Svarīga finanšu tēma. Lūkojies, kur un kā nopelnīt vairāk, jo paredzami saimnieciskie izdevumi. Ja čakli darbosies, tavā mājā valdīs labklājība. Brīvajiem cilvēkiem dzīve var uzdāvāt negaidītu, interesantu iepazīšanos. Kaislības sagrozīs prātu un ļaus iepazīt jaunas emocijas.

STRĒLNIEKS

Darbā būs daudz pienākumu un spriedze, tāpēc jāgādā par atpūtu. Ievēro veselīgu dienu režīmu un ēdienkartē iekļauj vasaras vitamīnus - zaļumus, dārzeņus, ogas u.tml. Brīvdienās labprāt sarīkosi ģenerāltīrīšanu vai pieķersies dārza darbiem. Kad rokas strādā, galvai vaļa padomāt.

MEŽĀZIS

Pavērsieni sirdslietās. Kāds varbūt sastaps savu īsteno sirdsāķīti, bet kāds atskārtīs, ka līdzās ir vismīļākais un vislabākais cilvēks pasaulē. Nav vēlamas dēkas un vienas dienas piedzīvojumi. Darbā un biznesā nāksies sevi pierādīt, taču ir samērā labas iespējas pavairot ienākumus.

ŪDENSVĪRS

Gādāsi par savējiem un vēlēsies visu kontrolēt. Nepārspīlē ar rūpēm, jo kāds no mājiniekiem to var uztvert kā iejaukšanos personiskajās lietās. Apsver jaunus peļņas variantus, radīsies idejas, par kurām citi brīnās, bet tev izdosies. Laba intuīcija un īstajā brīdī tikšanās ar īstajiem cilvēkiem.

ZIVIS

Gana daudz pēdējā laikā jau būts mājās, bet nedēļas nogalē tomēr gribēsi parosīties savā saimniecībā. Nomaini aizkarus, pārklājus, iegādājies glītus interjera vai mākslas priekšmetus. Gan pats, gan mājinieki būs apmierināti. Jaunajā nedēļā darba pilnas rokas, jāplāno darāmais ilgtermiņā.