Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 4. jūnijam

© Pixabay

Sertificētsa astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Aptumsumu laiks tuvojas!

No jaunās nedēļas vidus cilvēki jūtīgāk uztvers norises, jo tuvojas aptumsumu periods, kas sāksies ar pusēnas Mēness aptumsumu nākamajā piektdienā, 5. jūnijā. Vēlāk sekos spriedzes pilns laiks, jo pēc tam būs arī Saules un vēlreiz Mēness aptumsums. Par tiem sīkāk stāstīšu nākamās nedēļas apskatā, bet tagad daži ieteikumi, jo aptumsumu ietekme sākas jau vismaz nedēļu pirms paša aptumsuma.

Tātad - Mēness aptumsums vienmēr notiek pilnmēnesī, kas ir emociju lādiņš dubultā. (Astroloģijā Mēness atbild par cilvēka iekšējo pasauli.) Tāpēc ap šo laiku jākontrolē, ko runājam un kādā tonī. Nopietnas sarunas un izšķirošus lēmumus labāk atlikt. Pat līdz jūlija vidum, kad noslēgsies šis, astrologu valodā runājot - aptumsumu koridors.

Šeit aplūkotajā periodā ļoti negants ir Marss, kas var palielināt avāriju riskus, strīdus u.tml. Marss romiešu mitoloģijā ir kara dievs, un tā izpausmes ir agresīvas. Apvienojumā ar aptumsumiem - bīstama kombinācija.

Skorpiona dziļūdeņu kaislības

Attiecību tēmai svarīgs laiks ir no 2. jūnija vakara līdz 4. jūnija vakaram. Mēness atrodas Skorpiona zodiaka zīmē, un tas ir piemērots brīdis randiņam, kopā būšanai ar mīļoto. Vienkāršas simpātijas var pāraugt spēcīgās kaislībās, kas ceļ... bet arī var gremdēt. Ja attiecību tēma ar plusa zīmi, tad šo laiku var izbaudīt. Ja ir spriedze, problēmas, kādi risināmi jautājumi, tad pastāv iespējas, ka konflikts padziļinās un neapdomīgi tiek sarunāts tas, ko nevajadzētu. Izskaidrošanos labāk atlikt.

Biznesā vajag parosīties

Kopumā šī gada astroloģiskās prognozes vēsta: jo tuvāk vasarai, jo biznesā grūtāk. Taču skaidrs, ka dzīvi atlikt nevaram. Šī perioda griezumā ir samērā labvēlīgs laiks līgumu sarunām, jaunu kontaktu meklēšanai. To vajadzētu izmantot, jo no 18. maija biznesā sāksies piņķerīgs laiks. Taču ļoti uzmanīgiem jābūt naudas lietās - jāpārskata rēķini un jāraugās, vai tie laikus tiek apmaksāti. Iespējamas neskaidrības un bremzēšanās.

AUNS

Dzīve pamazām atgriežas ierastās sliedēs. Darbā daudz pienākumu un arī labvēlīgs laiks, lai lūkotos karjeras virzienā. Naudas lietās gan jārīkojas apdomīgi un jāuzmanās no pārāk lieliem tēriņiem. Aktualizēsies izglītības jautājumi, ir vērts apgūt ko jaunu un paplašināt redzesloku.

VĒRSIS

Jāuzmanās no pārsteidzīgas rīcības. Kā vēsta senais teiciens: septiņas reizes nomēri, pirms nogriez. Ja izlemsi dzīvē kaut ko mainīt, nenodedzini aiz sevis tiltus. Taču palikt uz vietas arī nav tā labākā izvēle. Tevi gaida jauni sasniegumi darbā, un ieguldītā enerģija nesīs atdevi.

DVĪŅI

Labas iespējas parādīt savu varēšanu profesionālajā jomā. Raksti projektus, plāno un rēķini, drīz pienāks brīdis, kad vajadzēs visu to likt lietā. Ienākumu tēma tiešā veidā saistīta ar izaugsmi darbā vai biznesā. Dienas ritēs nemierīgi un iespējamas stresa situācijas. Centies saglabāt mieru.

VĒZIS

Jāmācās un jāiegūst jauna informācija. Piesakies tiešsaistes kursos vai apgūsti pašmācībā to, kas liekas vērtīgs un vajadzīgs. Viss, ko iemācīsies, nākotnē izrādīsies noderīgs. Brīvdienās būsi noskaņots lielajai ģenerāltīrīšanai, aktīvi rosīsies un nedosi miera arī pārējiem ģimenes locekļiem.

LAUVA

Nedēļas nogalē jāpalīdz radiniekiem un jāparūpējas par atvasītēm. Iedziļinies un respektē viņu domas un ieceres. Jaunajā nedēļā darbā pienākumu netrūks, turklāt tie var mainīties. Plāno, kā tiksi ar visu galā. Svarīga loma sirdslietām. Mīlestība sildīs sirdi, būs dažādas vēlmes un pārdomas.

JAUNAVA

Liela nozīme radinieku un tuvu cilvēku izpratnei un uzmundrinājumam. Ar savējiem jutīsies vislabāk un kopīgos pasākumos smelsies spēkus un idejas. Var rasties domas par ģimenes biznesa veidošanu vai arī tuvinieku padomi lieti noderēs personiskajos dzīves plānos.

SVARI

Bruņojies ar pacietību, jo visas ieceres tik āti nerealizēsies. Toties tas, ko paveiksi, būs nozīmīgi ilgtermiņā. Gādā par optimismu un dzīvesprieku, un atrodi laiku mīļotajam hobijam. Pāriem derētu ikdienību atsvaidzināt ar romantisku pasākumu, bet brīvajiem ļaudīm atvērt sirdi mīlestībai.

SKORPIONS

Svarīga finanšu tēma. Lūkojies, kur un kā nopelnīt vairāk, jo paredzami saimnieciskie izdevumi. Ja čakli darbosies, tavā mājā valdīs labklājība. Brīvajiem cilvēkiem dzīve var uzdāvāt negaidītu, interesantu iepazīšanos. Kaislības sagrozīs prātu un ļaus iepazīt jaunas emocijas.

STRĒLNIEKS

Atceries, ka sevi jāmīl! Darbs ir svarīgs, tāpat arī ģimene, iecienītais hobijs un saziņa ar domubiedriem, tomēr kāds brīdis vienatnes ir jāatrod. Pārdomās vai meditācijās gūsi noderīgas atziņas un smelsies spēku jauniem sasniegumiem. Var rasties jaunas un lieliskas peļņas iespējas.

MEŽĀZIS

Būsi citiem autoritāte un izcelsies ar viediem spriedumiem un idejām. Argumentus un ieteikumus balstīsi uz racionāliem apsvērumiem, nevis emocijām. Šis ir laiks, kad garastāvokļa maiņas un negācijas jāatstāj malā. Turies tālāk no ļautiņiem, kas nepārtraukti čīkst un žēlojas.

ŪDENSVĪRS

Personīgā pievilcība atvērs daudzas durvis, no tevis staros šarms, kas neatstāj vienaldzīgu. Iespējama iepazīšanās, ziedi, šampanietis un romantiskas noskaņas. Veiksmīgi nokārtosi darīšanas iestādēs vai bankās. Var nākties risināt nekustamā īpašuma jautājumus.

ZIVIS

Īstais brīdis, lai veidotu karjeru un virzītos uz jauniem mērķiem. Panākumi viegli nedosies rokā, būs jāiegulda darbs, prāts un enerģija, taču vēlāk ar rezultātu būsi apmierināts. Tomēr nepārvērtē savus spēkus, bet esi gatavs sadarboties un ieklausīties citu viedokli.