IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 28. maijam

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Daudz gaisīguma un nenoteiktības

Mūsu aplūkojamā periodā izteikti dominēs Gaisa stihija.

23. un 24. maijā Saule, Mēness, Merkurs un Venera atradīsies Dvīņu zodiaka zīmē. Pēc tam Mēnestiņš turpinās savu ceļu, pārejot Vērša zīmē, bet pārējie minētie debesu spīdekļi joprojām atradīsies Dvīņos. Šī zīme pārstāv Gaisa stihiju un tai raksturīgs mainīgums, kustība, intelekts, arī nenoteiktība un neapdomīgi solījumi.

Līdz ar to jārēķinās, ka šajā laikā pastāv riski sarunāt ko lieku, dot neizpildāmus solījumus, aizmirst norunas un pret nopietnām lietām izturēties pavirši. Jācenšas saglabāt pragmatisku pieeju un nekļūt vieglprātīgiem.

Tajā pašā laikā Dvīņu zīme ir lielisks palīgs izziņas procesiem. Prāts atvērts jaunām zinībām, var rasties interese par tēmām, kas iepriekš bijušas svešas un vienaldzīgas. Labs laiks mācībām un projektu rakstīšanai.

Savukārt biznesa lietās jābūt īpaši uzmanīgiem, it sevišķi visā, kas tiešā veidā saistās ar finansēm.

Mēnestiņš aug auglīgi

Piektdien, 22. maija vakarā ‒ jaunmēness, kas tiek uzskatīts par pasīvu stāvokli. Kamēr mūsu zemes pavadonis mazliet apveļas miesās, apmēram divas dienas var būt vairāk strīdu un cilvēki jūtīgāk uztvert notiekošu, var arī ierauties sevī un vairīties no komunikācijas. Ja kāds grib kašķēties par dzīves sīkumiem, atbild strupi vai izvairās, nevajag ņemt galvā. Vēlāk kļūs vieglāk, un saskaņā ar seniem ticējumiem ‒ augoša Mēness fāze darbiem dod auglīgu attīstību. Cilvēki kļūst izpalīdzīgi, atvērtāki, draudzīgāki, un arī enerģijas netrūkst.

Pavasarī, kad aktuāli dārza darbi, daudzi seko līdzi Mēness un dārzkopju kalendāriem. Tuvākās nedēļas laikā labākās dienas sēšanai, stādīšanai, mēslošanai un laistīšanai ir 25. un 26. maijs, kad augošs Mēness Vēža zodiaka zīmē.

Nemāci mīļoto dzīvot!

Kā jau redzams tabulā, mīlestības apliecinājumiem šis periods ir viduvējs. Galvenie riski - mēģināt mīļoto cilvēku pārtaisīt, jo: «Es tevi mīlu un zinu, kā tev būs labāk!» Jebkuras kategoriskā formā izteiktas pamācības var izraisīt dinamisku pretreakciju. Riskantākās dienas ir 26. un 27. maijs. 26. - vairāk asarainu emociju, savukārt 27. datumā var iet villa pa gaisu.

AUNS

Būs jauni plāni un iespējas. Turi acis un ausis vaļā, lai pirmais uzzinātu jaunumus un spētu iegūto informāciju izmantot savā labā. Kā zināms, latviešiem ir teiciens: «Kas pirmais brauc, tas pirmais maļ.» Enerģijas tev netrūks, un viss ies no rokas. Nedēļas nogalē satiecies ar tuviniekiem un draugiem, bet piesardzību un distancēšanos ievēro.

VĒRSIS

Atroti piedurknes un uzdrīksties, jo - būt allaž pirmajam - tas ir viens no taviem galvenajiem dzīves aicinājumiem. Ir labi priekšnosacījumi, lai virzītos augšup pa karjeras kāpnēm un nostiprinātu pozīcijas profesionālajā jomā. Pēc spraigiem darbiem atrodi laiku atpūtai vienatnē un sakārto domas. Jābūt precīzam naudas lietās.

DVĪŅI

Vari mainīt darbu vai pievērsties privātajam biznesam. Jaunas idejas ļaus palielināt ienākumus, taču derētu papildināt zināšanas vai iemācīties kaut ko jaunu. Kaut arī pamazām izejam no «paliec mājās» laika, nedēļas nogalē labprāt rosīsies savā saimniecībā un rūpēsies par ģimeni. Attiecību jomā svarīga stabilitāte.

VĒZIS

Tā kā esi krietns strādātājs, darbā vari pretendēt uz labākiem nosacījumiem, pieteikties augstākam amatam un paplašināt darbošanos. Peļņa atkarīga no zināšanām un iepriekšējās pieredzes. Svarīgās lietas kontrolē un pieskati pats, bet brīvajā laikā dodies pie dabas un izbaudi pavasari. Jaunas atklāsmes.

LAUVA

Profesionālajā jomā pienākumi un uzdevumi var mainīties. Iespējams, tas būs kaitinoši, taču neņem visu tuvu pie sirds un neiesaisties strīdos. Tu tāpat zini, kā vērts esi, un nevienam nekas nav jāpierāda. Ja nu vienīgi - ir vērts runāt par algas pielikumu. Brīvajiem ļaudīm pavasara vēsmas sirdij liks pukstēt straujāk.

JAUNAVA

Nedēļas nogalē saimnieciskie darbi mājās - kur vien skaties, visur jāpieliek rokas, lai ieviestu kārtību. Brīvdienās lielā mērā ar to arī būsi aizņemts. Lai ko tu darītu, apspriedies ar savējiem un respektē viņu viedokli. Pretējā gadījumā var izcelties strīdi. Jaunā darba nedēļa nāks ar atbildīgiem pienākumiem.

SVARI

Attiecībās ar līdzcilvēkiem reizi pa reizei var rasties nesaprašanās un sarežģījumi, tāpēc turies tālāk no situācijām, kurās cilvēki skaidro savas attiecības. Nejaucies situācijās, kas uz tevi tā īsti neattiecas. Tā tikai izsauksi uguni uz sevi, un labuma no tā nebūs nekāda. Sirdslietās jāgādā par izpratni un saticību.

SKORPIONS

Brīvdienās sarīko ģenerāltīrīšanu, pārkārto interjeru, uzpos āra teritoriju. Ja ir kur un laika apstākļi atļauj, tad vari atklāt grila sezonu. Ģimenes cilvēkiem vajadzētu vairāk laika pavadīt kopā, runāt par svarīgo, dalīties domās. Brīvajiem ļaudīm savukārt ir visas iespējas satikt savu īsto cilvēku. Sirdī modīsies kaislības, kas nedod miera.

STRĒLNIEKS

Sirdslietās iestājies tāds domīgs periods, kas pats par sevi nav ne labi, ne slikti. Reizumis situācijas jāizvērtē. Ja esi ar kādu kopā, gādā par mīļumu un runā par to, kas sakrājies uz sirds vai nav pieņemami. Savukārt, ja šobrīd esi viens, tad apdomā, ko vēlies no attiecībām. Darbā jauni plāni, bet izvērtē, kādas ir iespējas tos realizēt.

MEŽĀZIS

Būs idejas, kā pavairot ienākumus, taču jāraugās, lai plāni balstās uz reāliem pamatiem. Nepārvērtē esošo situāciju un savas iespējas. Rēķini un plāno ar piesardzīgu optimismu, tad rezultāts iepriecēs. Sirdslietās gaidāmi krāsaini piedzīvojumi, taču svarīgas ne tikai simpātijas, bet arī līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām.

ŪDENSVĪRS

Privātajai dzīvei šajā periodā būs nozīmīga loma. Ja esi viens, tad pastāv iespējas izveidot attiecības, taču pie iepazīšanās jāmēģina saprast, cik nopietni varētu būt otra cilvēka nolūki. Savukārt ģimenes cilvēkiem jārūpējas par saticību. Ikdienību derētu atsvaidzināt, mazliet izraujoties no rutīnas romantiskā pasākumā.

ZIVIS

No tevis staros šarms un par uzmanības apliecinājumiem sūdzēties nevarēsi. Ja sirdī jūti pavasari un siltas emocijas, ļaujies tām, bet pats nesteidzini notikumus. Piemērots laiks mācībām un redzesloka paplašināšanai, kā arī virtuāliem ceļojumiem. Darbā atbildīgi pienākumi, taču iespējas parādīt sevi no vislabākās puses.

Svarīgākais