Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 21. maijam

© Pixabay

Sagatavojusi sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa.

Brīvdienās ‒ mīlas un dvēseles skumjas

Protams, ne jau visiem un ne visu laiku, bet pastāv riski, ka sirdslietās 15., 16. un 17. maijā (līdz pievakarei) dvēselē ieskanas skumīgi melanholiskas stīgas. Dienas fonu ietekmējošais Mēnestiņš dzīvosies Zivju zodiaka zīmē, un šāda kombinācija var noskaņot uz melanholiski raudulīgas nots. Tā gribēsies, lai kāds pažēlo... Turklāt arī mīlas (un naudas) pavēlniece Venera kļuvusi neganta un „sapinusies”, t.i., izveidojusi spriedzes kombināciju ar ilūziju radītāju un dziļo ūdeņu duļķotāju Neptūnu. Līdz ar to attiecību jomā jākontrolē emocijas. Savukārt brīvajiem ļaudīm uz iepazīšanos un acumirkļa simpātijām jāraugās ar kritisku skatu.

Sirdslietām un attiecību tēmai tīkamākas kombinācijas būs 20. un 21. maijā, kad dienu noteiks labais saimnieks un arī dzīves baudītājs Vērsis.

Tajā pašā laikā sirdslietās problēmas var rasties līdz pat 25. jūnijam, jo tieši tik ilgi Venera rādīs negantu vaigu.

Biznesā grūti

Saskaņā ar senām astroloģiskām tradīcijām Veneras aizgādnībā ir gan mīlas, gan naudas tēma. Tā kā planēta patlaban nav harmoniska, tad tas var atsaukties arī uz biznesu.

No 13. maija līdz pat 25. jūnijam Venera atrodas nelabvēlīgajā retrogrādā stāvoklī, un šajā laikā pavisam noteikti nav vēlams reģistrēt uzņēmumus. Savulaik veicu pētījumu par maksātnespējīgām un bankrotējušām firmām. Tās visas bija reģistrētas laikā, kad Venera retrogrāda. (Biznesa astroloģijā svarīgi vēl daudzi citi faktori, bet šis ir būtisks.)

Tā kā ir ilgstoši nelabvēlīga kombinācija ar Neptūnu, naudas lietās jābūt īpaši uzmanīgiem un precīziem.

Dārzkopjiem - dēstīšanas laiks

Labā ziņa ir tāda, ka no 20. līdz 22. maijam piemērots laiks dārza darbiem. Mēness gan ir dilstošs, bet tas atrodas dārzkopjiem vislabvēlīgākajā Vērša zodiaka zīmē.

Kā vēsta dārzkopju Mēness kalendāri, šajā laikā sētiem vai stādītiem augiem veidosies spēcīgas saknes un laksti. Gan dārzeņiem, gan augļiem būs piesātināta garša. Īpaši ieteicams šajās dienās stādīt tomātus, zemenes, augļu kokus.

AUNS

Straujš dienu skrējiens, un neatkarīgi no tā, vai šobrīd strādā vai esi dīkstāvē. Apkārt virmos dažādi notikumi, un tu saņemsi informāciju, kas liks prātam kustēties. Koncentrējies uz svarīgāko. Labs laiks ienākumu pavairošanai un jaunu iespēju meklēšanai. Kādam var sākties virtuāls romāns.

VĒRSIS

Enerģija virmos, radīsies jauni plāni un vēlme sasniegt augstākas virsotnes. Daudz pozitīvu emociju. Realizēt ieceres var palīdzēt draudzīgi kontakti vai seni darījumu partneri. Taču svarīgās lietās paļaujies tikai uz sevi. Prieku sagādās kultūras pasākumi. Virtuāli muzeju apmeklējumi un labi koncerti tīmeklī.

DVĪŅI

Visu dari lēni un pamatīgi, jo pastāv riski pieļaut kādas kļūdas profesionālajā jomā. Neiesaisties intrigās un turies tālāk no attiecību skaidrošanas. Tev šobrīd savs ceļš ejams. Ja atliek laiks, tad derētu apgūt ko jaunu vai papildināt esošās zināšanas. Internetā tiek piedāvātas noderīgas lekcijas un semināri.

VĒZIS

Mājas saimniecība un tuvinieki tev ir pirmajā vietā, tāpēc nedēļas nogalē labprāt palutināsi savus mīļos - uzpošot un izdaiļojot dzīves telpu, kā arī izmēģinot jaunas kulinārijas receptes. Darbā vai biznesā iespējas izveidot noderīgus kontaktus. Esi uzmanīgs ‒ šībrīža situācija var provocēt uz sasteigtiem lēmumiem.

LAUVA

Ieklausies intuīcijā! Tā darbosies nevainojami, un tu kā ar rentgena staru spēsi ielūkoties cilvēkos un izprast viņu rīcības motīvus. Profesionālajā jomā iespējami interesanti izaicinājumi, sadarbību piedāvāt var draugi vai seni darījumu partneri. Pratīsi parādīt savas zināšanas un talantus.

JAUNAVA

Enerģiski rosīsies profesionālajā jomā. Ja arī patlaban nav tie labākie laiki, tu vienalga daudz izdarīsi un ar savu piemēru mudināsi arī citus darboties aktīvāk. Ja šobrīd darba nav, tad jāmeklē jaunas iespējas. Svarīga attiecību tēma, ilgosies pēc mīļa vārda un to arī saņemsi.

SVARI

Dažādi pienākumi privātajā dzīvē. Vajadzēs palīdzēt saviem mīļajiem uzņemties atbildību un palīdzēt izlemt svarīgus jautājumus. Ieklausies citu cilvēku viedoklī vai padomos. Tas pats attiecas arī uz darba jomu. Profesionālajām veiksmēm vai neveiksmēm dzīvosi līdzi ar sirdi un dvēseli.

SKORPIONS

Visapkārt dabas atmoda un arī tevī pašā... kā skaistajā dziesmā: «Uzplaukst sapumpurots zars». Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās - visticamāk, virtuāli, bet ģimenes cilvēkiem derētu sarīkot mīļu pasākumu divatā. Profesionālajā jomā nemierīgi. Ja vienas durvis aizveras, citas atvērsies.

STRĒLNIEKS

Lietišķajā jomā esi apdomīgs, rēķini solīti uz priekšu un neiesaisties riskantos pasākumos. Ja visu ievērosi, tad iespējams noslēgt izdevīgas ilgtermiņa vienošanās un gūt peļņu. Svarīga būs arī privātā dzīve. Iespējami raibi piedzīvojumi un negaidīti pavērsieni, var uzšķilties virtuālā romāna dzirksts.

MEŽĀZIS

Apstājies un padomā - vai viss ir tā, kā tu vēlētos, un ko darīt, lai būtu labāk. Ir laiks pozitīvām pārmaiņām dzīvē, ja vien pats būsi tām gatavs un no sirds vēlēsies. Mājās jāuzmanās no sava viedokļa uztiepšanas, bet brīvdienas ir piemērotas dažādiem saimniecības un piemājas teritorijas sakopšanas darbiem.

ŪDENSVĪRS

Orientējies uz jauniem plāniem. Neatkarīgi no tā ‒ vai dodies uz darbu, strādā attālināti vai esi dīkstāvē. Iespējas mēģināt darboties šībrīža apstākļos neviens nav atcēlis. Var rasties interesantas idejas par peļņu. Svarīga arī sirdslietu tēma - jātiek skaidrībā, ko gaidi un ko esi gatavs dot pretī.

ZIVIS

Kā zināms, idejas maksā visdārgāk, bet par tām maksāt neviens nevēlas. Neatdod tās citiem tāpat vien un nekautrējies runāt par atlīdzību. Vai arī apsver privātā biznesa iespējas. Svarīgās lietās ieklausies intuīcijā, tā būs labs padomdevējs. Privātajā dzīvē - pozitīvas emocijas, bet brīvdienās sekmīgi mājas darbi.