Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 14. maijam

© Pexels

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

Nedēļas nogalē domā, ko runā

Piektdien un sestdien, 8. un 9. maijā, Mēness, kas ietekmē dienu fonu, atradīsies ugunīgajā Strēlnieka zodiaka zīmē. Var saviļņoties emocionālas atskaņas no 7. maija pilnmēness. Tā ietekme parasti saglabājas arī kādu dienu pēc pilnās fāzes. Arīdzan kareivīgais Marss piektdien un sestdien rāda nelabvēlīgu vaigu.

Šajās dienās pastāv riski neapdomīgi un spontāni sarunāt lieku. Tāpēc, pirms kaut ko teikt, padomājiet divreiz. Tas attiecas arī uz aktivitātēm sociālajos tīklos. Aktīvākajiem tīklu lietotājiem vēlāk var nākties savus ierakstus dzēst, lai nebūtu jākaunas.

Vārdu sakot, domā, ko runā (un raksti)! Pilnmēness ietekme Strēlnieka zīmi raksturojošo Uguns stihiju var padarīt nevaldāmu.

Uzmanīgi ar uguni!

Iepriekš rakstītais par Strēlnieka zīmes, Uguns stihijas un «negantā» Marsa ietekmi attiecas arī uz drošību. Tā kā daudzu cilvēku emocijas var būt impulsīvas un pat agresīvas, kārtības sargiem jābūt modriem. Izsaukumu var būt vairāk nekā citkārt.

Nevajadzētu arī neko dedzināt ‒ gružus, zarus utt. Vai arī, pasarg dievs, kūlu!

Naudas makā jābūt kārtībai

Šajā periodā Venera, kas astroloģijā tiek uzskatīta par naudas (arī mīlestības) planētu, veido spriedzes kombināciju ar Neptūnu, kas rada haosu un neskaidrības. Protams, katram cilvēkam ir savs individuālais horoskops, un visiem vienādi slikti vai labi nebūs nekad. Taču šī kombinācija norāda, ka, drošs paliek drošs, pastiprināta uzmanība jāpievērš naudas lietām. Jātur kārtībā un jāpārbauda rēķini, jāpārbauda, vai kontā ienāk viss, kam tur jāienāk. Nebūtu vēlams aizdot vai aizņemties.

Lietišķās tēmas «buksē»

Ierobežojumu ēnā daudzās nozarēs ir krīze un daudziem ir problēmas saņemt valsts atbalstu. Taču nav jau tā, ka pilnīgi viss apstājies.

Tiem uzņēmējiem, kuri šobrīd darbojas nedēļas kalendāra aplūkojamā periodā, ir jābūt īpaši uzmanīgiem ar dokumentiem un līgumiem. Ja pastāv iespēja līgumu slēgšanu atlikt uz vēlāku laiku, tad labāk tā darīt. Mēness ir dilstošā fāzē, Merkuram, kas astroloģijā «atbild» par līgumiem, ir spriedzes kombinācijas, turklāt finanšu lietās iespējamas jukas.

ASTRO VĒSTURE

Vis­pa­zīs­ta­mā­kais un vai­rāk pie­sauk­tais un ci­tē­tais as­tro­logs pa­sau­lē ir fran­cū­zis Mi­šels No­stra­dams (1503-1566). Vi­ņa pa­re­ģo­ju­mi, rak­stī­ti kā kat­rē­nas jeb četr­rin­des, ku­ros ti­ka vēs­tīts par tu­vas un tā­las nā­kot­nes no­ti­ku­miem, jo­pro­jām ir vi­sai pie­pra­sī­ti un tiek rū­pī­gi ana­li­zē­ti. Saistībā ar globālām krīzēm ik pa laikam gaismā tiek celti Nostradama vēstījumi. 2020. gadā viņš esot prognozējis kataklizmas, slimības un Antikrista atnākšanu. Tiesa, nav ziņu par šo pravietojumu autentiskumu.

AUNS

Rūpīgi jāpieskata finanšu lietas un ar naudu jārīkojas ļoti apdomīgi. It īpaši tad, ja iepērcies internetā. Veicot impulsīvus pirkumus, pēkšņi attapsies, ka maciņš vai konts patukšs. Profesionālajā jomā var rasties jauni izaicinājumi, kas arī šajā sarežģītajā laikā būs ar plusa zīmi.

VĒRSIS

Vēlme paplašināt redzesloku ‒ kāri tversi jaunu informāciju par globālām tēmām. Ja seko līdzi notikumiem pasaulē, tad vēlams lasīt ne tikai Latvijas, bet arī citu valstu ziņu portālus. Analītika ir tava stiprā puse. Nedēļas nogalē ilgosies pēc sabiedrības. Sarīko draugu ballīti tiešsaistes platformā.

DVĪŅI

Filozofisku pārdomu laiks. Dažu brīdi gribēsi, lai visi liek mieru. Sarežģītāk, ja šobrīd ģimene strādā un mācās no mājām. Tad tiešām var gribēties ne tikai aizvērt, bet pat aizcirst durvis aiz sevis. Brīvdienās izej ārā vai aizbrauc pie dabas viens, lai izvēdinātu galvu un atpūstos.

VĒZIS

Nedēļas nogalē parosies mājas saimniecībā, sarīko spodrības dienas, izšķiro garderobi, palutini mājiniekus ar gardām maltītēm. Brīvajiem ļaudīm vairāk nekā citkārt var raisīties pārdomas par attiecību tēmu. Ir taču pavasaris! Bet randiņu romantika diemžēl pašlaik izpaliek.

LAUVA

Ai, kā gribētos kārtīgu mājas ballīti vai dārza svētkus! Bet ko darīt, ja ir tā, kā ir... Izmēģini tehnoloģiju iespējas un sarīko ar draugiem tusiņu tiešsaistē. Arī šāda iespēja pastāv. Jaunajā nedēļā ar pilnu atdevi vajadzēs pievērsties darba jautājumiem. Liela atbildība, un arī jaunas iespējas.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā iespējamas mainīgas situācijas. Saglabā mieru - gan viss sakārtosies. Tikai esi precīzs naudas lietās. Skaiti līdzi, vai tiek samaksāts viss, kas pienākas, un savlaicīgi apmaksā rēķinus vai laikus vienojies par maksājumu atlikšanu. Līdztekus lietišķām tēmām svarīgas arī sirdslietas.

SVARI

Sarežģīts laiks. It īpaši tad, ja darbā vai biznesā jāpieņem nepopulāri lēmumi. Daudz šaubu par to pareizību, pārdomas un grūti izlemt. Ar noderīgiem padomiem palīdzēs tuvi cilvēki. Nedēļas nogale piemērota ģenerāltīrīšanai mājoklī, piemājas teritorijas sakopšanai un dārza darbiem.

SKORPIONS

Mājās jāgādā par saticību, jo pastāv riski, ka uz līdzenas vietas izceļas strīdi par sadzīves sīkumiem. Ja tu dzīvo viens, tad vēlams mazāk uzturēties sociālajos tīklos. Daži ieraksti var nokaitināt tik ļoti, ka zūd savaldība un vēlāk savu komentāru gribas izdzēst. Aiz loga pavasaris un sirdī romantika.

STRĒLNIEKS

Visiem nekad nav vienādi labi vai vienādi slikti, un šis ir tavs laiks. Kustini smadzenes, kur un kā pavairot ienākumus, un tev izdosies! Jaunas idejas, jauni sadarbības partneri. Galvenais ‒ nepalaist garām iespējas un rīkoties. Ceļš nebūs gluds, iespējami negaidīti asi pagriezieni, bet atdeve būs.

MEŽĀZIS

Aktuāla sirdslietu tēma. Ja esi ar kādu kopā, tad jāgādā par saticību un sapratni, jo šobrīd tu un tavi mīļie esat uz emocionāla viļņa. Neuztiep savas domas kā vienīgo patiesību un neiesaisties strīdos. Brīvajiem ļaudīm dinamiski var attīstīties virtuālais romāns. Tikai atceries, ka interneta pasaule no reālās dzīves atšķiras.

ŪDENSVĪRS

Daudz emociju un prāts tāds nemierīgs. Pirms kaut ko saki vai pieņem lēmumus, noskaiti līdz desmit. Apdomība un piesardzība nāks tikai par labu. Īpaša uzmanība pievēršama naudas lietām. Turi kārtībā rēķinus, neaizdod un neaizņemies. Pārdomu brīžus var sagādāt privātā dzīve.

ZIVIS

Var rasties situācijas, kad prāts saka vienu, bet sirds pavisam citu. Ja rodas grūtības pieņemt lēmumus, tad labs palīgs būs intuīcija. Neuzticies tiem, kas bārsta komplimentus un lišķīgi smaida. Ja nepieciešams padoms, labāk prasi cilvēkiem, ar kuriem iepriekš esi strīdējies.