Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 7. maijam

© Pixabay

Astroloģisko prognozi sagatavojusi astroloģe Guna Kārkliņa.

Mīlot sevi un bez «varoņdarbiem»

Lietišķie jautājumi buksē, tāpēc necīnieties ar vējdzirnavām.

Kā jau iepriekš esmu rakstījusi, patlaban kosmosā ir sarežģītas planētu kombinācijas.

Mūsu aplūkojamā periodā pastiprinās gan bremzēšanās, gan arī emocionālā spriedze. Par jūtu pasauli «atbildīgais» Mēnestiņš ir tāds nemierīgs, nervozs un bēdīgs. Turklāt 7. maijā ir pilnmēness, kuram tuvojoties, bango emocijas. Saglabāsim rāmu garu un vēsu prātu.

Taču nav jau tā, ka viss slikti. 25. vai 26. aprīlī var sarīkot draugu ballīti tiešsaistē. Ļoti jautri - pašizolēšanās periodā esmu pārbaudījusi. Savukārt dārzu īpašniekiem šīs ir īstās dienas, lai sētu, stādītu un sakoptu. Tāpat arī dārza darbiem piemērotas ir garās maija svētku brīvdienas.

AUNS

Svarīgas attiecības, mīļums un sirsnība ģimenē. Labprāt pavadīsi laiku kopā ar savējiem, uzposīsi un izdaiļosi telpas vai rosīsies dārzā. Enerģijas būs pārpārēm, taču nevajag to izšķiest darbos, kuriem nav atdeves. Šis ir laiks, kad ir vērts apsvērt privātā biznesa iespējas un veidus, kā palielināt ienākumus.

VĒRSIS

Pavasaris klāt, un mājās ir tik daudz darāmā! Jānomazgā logi, jānomaina aizkari. Ja ir dārzs, tad laiks sēt un stādīt. Labprāt arī rosīsies virtuvē, izmēģinot jaunas kulinārijas receptes. Kaut arī šobrīd apkārt valda pesimistiskas noskaņas, sajutīsi sevī enerģiju un radīsies jaunas idejas.

DVĪŅI

Būs vēlme mājas saimniecībā paveikt lielus darbus, taču neķeries pie visa vienlaikus. Pretējā gadījumā radīsies haoss, kura sakārtošana paņems ilgu laiku. Pamazām, palēnām. Profesionālā jomā daudz emociju. Nedrīkst pieņemt sasteigtus lēmumus. Patlaban jāsaglabā nogaidoša pozīcija.

VĒZIS

Labvēlīgs periods saimniekošanai. Vari ieplānot remontu vai dārza darbus. Ja šobrīd ir vairāk brīva laika, var rasties interese par radurakstiem. Gribēsi pārlapot senus ģimenes albumus vai iedziļināties interneta resursos par dzimtas tēmām. Kādam var nākties risināt sirdslietu jautājumus.

LAUVA

Jāgādā par saticību mājās. Ja šobrīd strādā attālināti, tad spriedze var palielināties. Ļoti svarīgi saglabāt mieru un neļaut vaļu emocijām. Nodali darba laiku un atpūtas brīžus. Brīvdienās būtu ļoti jauki iziet garākā pastaigā vai aizbraukt pie dabas. Ievērojot distancēšanos un citus drošības nosacījumus.

JAUNAVA

Svarīgas sirdslietas un privātā dzīve. Sapratīsi, ka līdzās ir savējie - cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Mīlestība dos spēku un iedvesmos. Tas ir tieši tas, kas nepieciešams šajā sarežģītajā laikā. Vēlme paplašināt redzesloku. Izmanto brīvos brīžus, lai papildinātu zināšanas un iemācītos kaut ko jaunu.

SVARI

Profesionālajā jomā iespējamas pārmaiņas, kas īsti nebūs pa prātam. Galvenais - centies saglabāt mieru. Vislabāk jutīsies ģimenes lokā. Radīsies oriģinālas idejas par mājokļa labiekārtošanu un interjera izdaiļošanu. Tavs radošais gars pārsteigs un iepriecēs mājiniekus.

SKORPIONS

Var rasties situācijas, kad prāts saka kaut ko vienu, bet sirds vēlas ko citu. Līdzsvaroties palīdzēs pastaigas dabā vai šobrīd atļautās un iespējamās sportiskās aktivitātes. Svarīgākas nekā citkārt kļūs ģimeniskās vērtības, un vēl jo vairāk nostiprināsies pārliecība, ka savējie ir spēks un atbalsts.

STRĒLNIEKS

Neatkarīgi no tā, vai šobrīd dodies uz darbu vai strādā attālināti, dienas trauksies ar vēja spārniem. Ja patlaban esi dīkstāvē, meklē jaunas iespējas. Var rasties saistoši peļņas varianti. Ļoti piemērots laiks, lai apgūtu kādas jaunas prasmes vai papildinātu zināšanas kādos tiešsaistes kursos.

MEŽĀZIS

Brīvajā laikā veic pārkārtojumus un uzlabojumus mājoklī. Ja nepieciešams, vari risināt arī mājokļa maiņas jautājumus. Rosīšanās savā saimniecībā atbrīvos domas un uzlādēs ar pozitīvismu, kas noderēs biznesā, darbā vai tā meklējumos. Jādomā kur un kā vari nopelnīt vairāk.

ŪDENSVĪRS

Sarīko pavasara ģenerāltīrīšanu un izmet vecās mantas, lai dotu vietu jaunām enerģijām. Apsver privātā biznesa iespējas, ja tev tāda vēl nav. Šajā sakarā noderīgas idejas var piespēlēt radinieki. Esi uzmanīgs naudas lietās, it īpaši, ja darīšana ar lielām summām. Rūpīgi rēķini līdzi ienākumus un izdevumus.

ZIVIS

Kādam no radiem vai draugiem būs nepieciešams tavs padoms vai palīdzība. Neliedz to, bet tikai tā, lai atliek laika arī saviem darbiem un atpūtai. Rūpju brīžus var sagādāt darba tēma. Ja kaut kas nav pa prātam, savaldi emocijas un mazliet nogaidi. Un - turies tālāk no intrigām.