Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 16. aprīlim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Domājam par nākotni!

Ir šobrīd grūti un būs vēl kādu laiku - skatoties no astroloģiskā skatpunkta, arī vasara un rudens solās būt sarežģīti. Katram citādāk, protams.

Kā rakstīju 2019. gada nogalē iznākušajā žurnāla «Praktiskā Astroloģija» 2020. gada prognožu speciālizlaidumā: «Šogad sāks darboties vairākas jaudīgas astroloģiskās kombinācijas, kas norāda uz pārmaiņām pasaules lietu kārtībā. Latvijā, sākot no vasaras sākuma, iespējamas problēmas finanšu sektorā un nekustamā īpašuma jomā, mūs var skart globālā krīze.» Diemžēl diezgan precīzi.

Taču katra krīze nes līdzi arī jaunas iespējas. Kamēr daudzi no mums pašizolējušies, ir laiks apdomāt jaunus plānus.

Un dzīve jau tādēļ nav apstājusies, tāpēc kalendārā nevienu aili ārā nedzēšam.

Gaišu un mierīgu Lieldienu laiku!

AUNS

Prāts atvērts visam jaunajam, un šis ir brīdis, kad dzīvē kaut ko mainīt. Attālinātās virtuālās iespējas paver jaunus ceļus. Kādam var rasties idejas, kā nopelnīt saistībā ar ārzemju tēmu. Kādam varbūt arī sākties virtuāls mīlas stāsts. Lieldienu laikā piedomā par saviem tuvajiem un aizsūti apsveikumus.

VĒRSIS

Prāts nemierīgs, jo šis laiks rada nestabilitātes sajūtu, bet noteikta lietu kārtība un pamats zem kājām Vēršiem ir bezgala svarīgs. Mēģini pārkārtot ikdienu un meklē jaunus risinājumus. Prāta un ideju tev netrūkst. Var rasties labas iespējas nopelnīt, un ir vērts apsvērt privātā biznesa iespējas.

DVĪŅI

Pārdomu laiks, kad ir mazliet nemierīgas sajūtas un nedrošība. Taču patiesībā var pavērties jaunas iespējas mainīt un mainīties. It īpaši profesionālajā jomā. Tāpat arī īstais brīdis spodrināt attiecības, izrunāties ar mīļoto cilvēku, Lieldienās nokrāsot olas un priecāties par pavasari.

VĒZIS

Pašizolēšanās, darbs no mājām vai biežāka atrašanās tajās tev ir īsti pa prātam. Jo Vēzis mīl savas mājas, ģimeni, tuviniekus. Un labprāt saimnieko un rūpējas. Ja Lieldienu brīvdienas lutinās ar jauku laiku, tad ir īstais laiks pievērsties dārza darbiem. Ja dārza nav, tad vari sarīkot ģenerāltīrīšanu dzīvoklī.

LAUVA

Pirmajā vietā ģimeniskās vērtības. Ja dienu skrējienā nav atlicis pietiekami daudz laika savējiem, tad tagad tā ir atliku likām. Lieldienās distances ievērošanas un nepulcēšanās nolūkos olu kaujas nevajadzētu rīkot, bet arī saslēgšanās internetā un patērzēšana sagādās prieku.

JAUNAVA

Vienalga - vai attālināti, vai pa tiešo, bet darba šobrīd netrūks. Ja kaut kas apstājies, tad vienalga nedrīkst zaudēt dūšu, bet jādomā par jaunām iespējām. Domā, analizē, rēķini, un idejas atnāks. Lieldienu laikā ģimeniskas noskaņas un vēlme parūpēties par saviem mīļajiem.

SVARI

Pastaigas dabā (kur tas atļauts un nav cilvēku) palīdzēs harmonizēties. Labi arī izpildīt dažādus elpošanas vingrinājumus, tādējādi uzlabojot omu un stiprinot veselību. Diezgan svarīga attiecību tēma. Šis un tas pārrunājams ar mīļoto. Savukārt brīvajiem ļaudīm iespējama virtuāla iepazīšanās.

SKORPIONS

Pirmajā vietā mājas dzīve. Ja arī nav iespēju strādāt attālināti un jādodas uz darbu, vienalga privātās lietas būs svarīgākas. Lieldienu brīvdienās parosies mājas saimniecībā, bet, ja izdotos pamukt kaut kur tālu no visiem svaigā gaisā, tas būtu lieliski. Nelielas rūpes var sagādāt pedagoģiskie jautājumi.

STRĒLNIEKS

Svarīga attiecību tēma. Tā kā tagad esam nonākuši situācijā, kad daudz laika jāpavada mājās, privātajā dzīvē no maisa var izlīst kādi īleniņi. Apslāpē savu ugunīgi straujo dabu un visus jautājumus apspried un risini bez stresa. Ja brīvā laika par daudz, velti to mācībām, apgūsti svešvalodu vai ko citu.

MEŽĀZIS

Prātu aizņems finanšu lietas. Pārsvarā tu esi apdomīgs tērētājs, jo no iekrājumiem un naudas plūsmas nepārtrauktības lielā mērā atkarīgs dvēseles komforts. Turpini pietaupīt, lai ap sirdi mierīgāk. Taču svarīgi apsvērt jaunus plānus, jo, kā zināms, visas krīzes ir atkal jaunu iespēju laiks.

ŪDENSVĪRS

Lielu ideju un autoritātes stiprināšanas laiks. Kolēģi, draugi un paziņas ieklausīsies tavā viedoklī, to respektēs un vēlāk pateiks: paldies. Ja laiku pavadi mājās, tad pastāv iespēja savus uzskatus darīt zināmus sociālajos tīklos vai vienkārši sazvanīties. Ģimenē gādā par saskaņu un izvairies no strīdiem.

ZIVIS

Emocijas un vēlreiz emocijas... Taču pārsvarā ar plusa zīmi. Zināsi pateikt labu vārdu mājiniekiem, draugiem un kolēģiem. Uzklausīt, atbalstīt, uzmundrināt. Kāds varbūt arī iesaistīsies labdarībā, lai palīdzētu tiem, kam šobrīd grūtāk. Sekmēsies mājas darbi, un ģimenē valdīs sirsnība.