Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

Mājasdarbi APRĪLIM. Kas jāpaveic katrai horoskopa zīmei

© pixabay.com

MĀJASDARBI APRĪLIM.

AUNS

Tev kā aktīvam cilvēkam šis laiks varētu būt diezgan sarežģīts, taču virtuālās iespējas paver jaunus ceļus. Laiks apgūt jaunas iemaņas virtuālajā vidē vai papildināt jau esošās. Lieldienu laikā samīļo savējos. Attālināti. Sazvanies, saraksties, sarīko virtuālo ballīti.

VĒRSIS

Šis ir īstais brīdis ieziet no dzīves rutīnas, centies pārkārtot ikdienu un meklēt jaunus risinājumus. Arī šajā sarežģītajā laikā var rasties iespējas nopelnīt, un ir vērts apsvērt privātā biznesa iespējas. Ideju tev netrūkst. Ja par kaut ko ir šaubas, palīdzēs radu un draugu padoms.

DVĪŅI

Dvēselē pārdomu laiks. Tagad atklājas cilvēku patiesā daba - kas ir un kas nav savējie. Īstais brīdis spodrināt attiecības, izrunāties ar mīļoto. Darbā vai biznesā var pavērties jaunas iespējas. Lieldienās nokrāso olas un priecājies par pavasari. Bez pulcēšanās.

VĒZIS

Nekur nav tik labi kā savās mājiņās - tāds allaž ir bijis Vēža moto. Tas brīdis ir pienācis, kad tavas ilgas piepildās. Diemžēl tik tieši un, iespējams, ne no laba prāta. Ja Lieldienu brīvdienas lutinās ar jauku laiku, tad ir īstais laiks pievērsties dārza darbiem vai arī mājoklī sarīkot kārtīgu ģenerāltīrīšanu.

LAUVA

Ja iepriekš dienu skrējienā nav atlicis pietiekami daudz laika saviem mīļajiem, tad tagad vari būt kopā vairāk. Tas gan rada arī lielākus strīdu riskus. Bet acīmredzot dzīve vēlas, lai izkopjat sadzīvošanas mākslu. Lieldienās sagādās prieku papļāpāšana ar draugiem internetā.

JAUNAVA

Ja lietišķajā jomā kaut kas apstājies, nedrīkst zaudēt dūšu, bet jādomā par jaunām iespējām. Kaut arī esi racionāls un pragmatisks cilvēks, patlaban spēcīgi darbosies intuīcija. Lieldienu laikā ģimeniskas noskaņas un vēlme parūpēties par saviem mīļajiem.

SVARI

Lai līdzsvarotos, vislabākais uzturēties pie dabas, svaigā gaisā. Ja pastāv tāda iespēja, ievērojot šībrīža nosacījumus. Darbā var mainīties situācijas, kaut kas izkustēties no nulles punkta vai pavērties jaunas iespējas. Brīvajiem ļaudīm iespējama virtuāla iepazīšanās.

SKORPIONS

Mājas dzīve, ģimene un attiecību tēma pirmajā vietā. Neatkarīgi no tā, vai tu šobrīd darbojies attālināti vai dodies uz darbu. Lieldienu brīvdienās parosies mājas saimniecībā. Nelielas rūpes var sagādāt pedagoģiskie jautājumi. Esi tolerants pret savu atvasīšu vēlmēm un iecerēm.

STRĒLNIEKS

Daudz laika jāpavada mājās, un privātajā dzīvē iespējami asumiņi. Savaldi straujo dabu un visas situācijas mierīgi izrunā. Ja brīvā laika par daudz, velti to mācībām, apgūsti svešvalodu vai ko citu. Vai arī pievērsies nopietniem saimniecības darbiem. Tie ies no rokas.

MEŽĀZIS

Finanses, peļņa, taupīšana un naudas plūsmas pārvaldīšana ir tava stiprā puse. Ja arī sirdī iezogas nedrošības izjūta, neļaujies tai. Galvā var iešauties jaunas idejas, kur un kā nopelnīt vairāk. Neatstāj novārtā sirdslietas un izvairies no strīdiem ar otro pusīti.

ŪDENSVĪRS

Autoritātes nostiprināšanas laiks. Ja jāvada krīzes situācija darbā, tad tiksi ar to galā lieliski. Savukārt, ja iestājusies dīkstāve, tad virtuāli sazinies ar draugiem un palīdzi viņiem ar padomu, kas būs ļoti noderīgi. Mājās jāgādā par saticību, jo var rasties spriedze.

ZIVIS

Būs gana daudz enerģijas un arī optimisms, tāpēc paveic to, ko sen esi iecerējis. Labs laiks mācībām, tāpēc vari papildināt svešvalodu zināšanas. Kāds varbūt iesaistīsies labdarībā, lai palīdzētu tiem, kam šobrīd grūtāk. Lieldienu brīvdienās sekmēsies mājas darbi.