Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

Druīdu horoskops 2020. gadam

© Pixabay

Druīdi – senie ķeltu priesteri, pareģi, astronomi un dziednieki – uzskatīja, ka katrā cilvēkā mājo koka dvēsele, kura atbilst cilvēka raksturam, tieksmēm, ilgām, labajām un sliktajām īpašībām. Druīdi izveidoja horoskopu, kura pamatā ir Zemes atrašanās attiecībā pret Sauli. Ko senatnes viedo zintis sola mums 2020. gadā?

Vīksna

12. janvāris - 24. janvāris;
15. jūlijs - 25. jūlijs.

2020. jūsu dvēselei būs mācību gads - iegūsiet vērtīgas zināšanas par sevi un citiem. Ziniet, ka nevar izmantot citu cilvēku labvēlību, nedodot neko pretim. Atcerieties, ka, spēlējot vienos vārtos, vienmēr paliksiet zaudētājos. Lai attiecības būtu pilnvērtīgas, jāiesaistās abiem. Jums nāksies ziedot savu patmīlību un egoismu uz mīlestības altāra.

Vīģe

14. jūnijs - 23. jūnijs;
12. decembris - 20. decembris.

Pozitīva attieksme pret dzīvi kļūs par veiksmes atslēgu profesionālajā jomā. Ejiet pa dzīvi ar smaidu, neļaujieties grūtsirdībai. Jūsu vai jūsu tuvinieku ģimenē pasaulē nāks jauna dzīvība. Jūsu atbalsts būs vajadzīgs tuvam cilvēkam.

Skābardis

4. jūnijs - 13. jūnijs;
2. decembris - 11. decembris.

Otro pusīti atradīs tie, kas nemeklēs neeksistējošu sapņu tēlu, bet gan spēs iemīlēt cilvēku ar visiem viņa trūkumiem. Iemācieties novērtēt cilvēkos viņu labās īpašības un atcerieties, ka mīlestība dara brīnumus.

Riekstkoks

21. aprīlis - 30. aprīlis;
24. oktobris - 2. novembris.

Neatstājiet novārtā, jūsuprāt, otršķirīgas lietas. Ieklausieties sevī - idejas, kas jums nejauši iešausies prātā, var izrādīties vērtīgas un peļņu nesošas. Noticiet sev un realizējiet ieceres! 2020. ir jūsu gads!

Vītols

1. marts - 10. marts;
3. septembris - 12. septembris.

Dzīve jūs ieraus nebeidzamā skrējienā - darbs, mīļotais cilvēks, bērni, tuvinieki, mācības, aizraušanās, pasākumi, koncerti, teātra izrādes, ceļojumi. Dzīve sitīs augstu vilni! Nesadedziniet sevi! Atrodiet laiku apstāties un ielūkoties sevī. Šogad ceļš jūs aizvedīs uz maģiskām spēka vietām.

Priede

19. februāris - 29. februāris;
24. augusts - 2. septembris.

Par saviem sapņiem ir jācīnās! Reizēm, lai sasniegtu mērķi, ir jānoiet tāls ceļš, ļaujot, lai liktenis izved cauri līkločiem, kas, kā sākumā šķiet, ved pretējā virzienā. Nonāksiet pie ilgotā mērķa, bet pavisam citādi nekā domājāt.

Pīlādzis

  1. aprīlis - 10. aprīlis;

4. oktobris - 13. oktobris.

Gribēsies atrasties uzmanības centrā, gaidīsiet no apkārtējiem komplimentus un aplausus. Ar jaunu spēku uzplaiksnīs sena mīlestība, tomēr rūpīgi pārdomājiet, vai vērts mesties intīmā piedzīvojumā, kuram, visticamāk, nebūs turpinājuma.

Papele

4. februāris - 9. februāris;
5. augusts - 13. augusts.

Izvēle starp mīlestību un vientulību izrādīsies grūtāka nekā varētu šķist. Domāsiet par to, ka varbūt labāk pavadīt dzīvi lepnā vientulībā nekā ziedot sevi cilvēkam, kurš nav jūsu uzmanības un laika cienīgs. Sirds cīnīsies ar prātu, lepnums ar jūtām.

Ozols

21. marts

Pārliecināsieties, ka mīlestība no pirmā acu uzmetiena nav mīts, bet patiesība. Tomēr tā būs kā uzliesmojums, spožs zibsnis, kas drīz apdzisīs. Paliks smeldzīgas atmiņas.

Osis

25. maijs - 3. jūnijs;
22. novembris - 1. decembris.

Stipriniet profesionālās pozīcijas, strādājiet ar atdevi - tas nākotnē nesīs augļus. Uzlabosies materiālā situācija, beidzot izzudīs nedrošība, un jūs sajutīsiet, ka spējat realizēt savus mērķus.

Olīva

23. septembris

Laimēsiet loterijā vai saņemsiet mantojumu. Nauda parādīsies neparastā veidā. Taču tas nenozīmē, ka nav jāstrādā. Šis gads var atnest jaunu izaugsmi profesionālajā jomā. Galvenais - uzdrošināties!

Liepa

11. marts - 20. marts;
13. septembris - 22. septembris.

Negaidiet neko no cietiem - neviens jūsu dzīvi neuzlabos. Senie ķelti teica, ka Dievam nav citu roku, kā tikai mūsējās. Lieciet lietā savu gara spēku, zināšanas un prasmes - redzēsiet, brīnumi notiek! Rakstiet savas dzīves scenāriju ar drošu roku.

Lazda

22. marts - 31. marts;
24. septembris - 3. oktobris.

Darbā jūsu autoritāte nostiprināsies, bet ģimenē iespējami strīdi. Lai saglabātu harmoniju, būs jāliek lietā gudrība. Tomēr necentieties visiem izdabāt, pretējā gadījumā cietīs jūsu pašcieņa. Vairāk rūpējieties par sevi, uzdāviniet sev skaistu ceļojumu.

Kļava

11. aprīlis - 20. aprīlis;
14. oktobris - 23. oktobris.

Lai sasniegtu mērķus, būs jāpapūlas - debesu manna no gaisa nekritīs. Privātajā dzīvē pārmaiņas nav gaidāmas - liktenis jūs gatavo kaut kam lielākam, kas realizēsies nākamajā gadā. Pagaidām ļaujieties mazām dzīves baudām un vairāk smaidiet.

Kastaņa

15. maijs - 24. maijs;

12. novembris - 21. novembris.

Kā zināms, zem guļoša akmens ūdens netek, tāpēc, lai kaut ko sasniegtu, jāpamet komforta zona - jāiet cilvēkos, jāuzsāk jauni projekti. Tie, kas izvēlēsies sēdēt mājās pie kamīna, uz pozitīvām pārmaiņām var necerēt.

Jasmīns

  1. maijs - 14. maijs;

3. novembris - 11. novembris.

Šogad jūs satiksiet cilvēku, ar kuru paliksiet kopā ilgi jo ilgi. Esiet vērīgi pret cilvēkiem, ar ko tiekaties pirmo reizi - pat ja sākumā viņi šķiet klusi un neievērojami. Nepalaidiet garām savu likteņa izraudzīto! Laime ir tuvu!

Goba

10. februāris - 18. februāris;
14. augusts - 23. augusts.

2020. gads paies gluži kā virpulī - ceļojuma laikā iekļūsiet neparastā situācijā, ļausieties piedzīvojumiem un jūsu izjūtas svārstīsies kā amerikāņu kalniņos. Tomēr būtiskākais notikums saistīts ar kādu tuvu cilvēku, kurš jūs nepametīs grūtā brīdī. Sapratīsiet, ko nozīmē dvēseļu tuvība.

Egle

2. janvāris - 11. janvāris;
5. jūlijs - 14. jūlijs.

Prioritāte būs profesionālā nodarbošanās, kurā izdosies sasniegt labus rezultātus. Jums piedāvās paaugstinājumu un pieklājīgu algu. Arī privātajā dzīvē gaidāmas pozitīvas izmaiņas - nejauša iepazīšanās var izvērsties ilgstošās un stabilās attiecībās. Daži iekuģos laulības ostā.

Dižskābardis

21. decembris

Dzenoties pēc naudas, neaizmirstiet par tuviem cilvēkiem. Reizēm kopā pavadītais laiks ir vērtīgāks par nopelnīto naudu. Stipriniet attiecības ar mīļajiem - šķiet, kādam pietrūks jūsu uzmanības. Atveriet sirdi, gūstiet prieku no dzīves, un tad arī nauda uzradīsies.

Ciprese

25. janvāris - 3. februāris;
26. jūlijs - 4. augusts.

Ciprese ir viena no druīdu horoskopa pretrunīgākajām zīmēm. Augstākie spēki 2020. gadā jums iesaka izdarīt skaidru izvēli, ar kuru cilvēku vēlaties būt kopā. Ja savu uzmanību un mīlestību veltīsiet vienam, augstākie spēki jums dāvās mieru un laimi. Ja turpināsiet mētāties dzīves vilinājumu viļņos, gaidiet pārbaudījumus.

Bērzs

24. jūnijs

Šogad jums nāksies likt lietā iztēli un atjautību. Ar radošu pieeju un pozitīvu attieksmi atšķetināsiet dzīves mezglus. Augstākie spēki iesaka parūpēties par gados veciem un neveseliem tuviniekiem, kurus ilgi neesat apciemojuši. Neceliet ap sevi mūrus, atveriet dvēseli!

Ābele

22. decembris - 1. janvāris,
25. jūnijs - 4. jūlijs.

Jūsu dzīves sūtība ir palīdzēt, atbalstīt un mīlēt citus cilvēkus. 2020. gadā jāizvēlas, kam veltīt šo dzīves posmu: mīļotajam cilvēkam, bērniem, kuriem vajadzīga jūsu sirds mīlestība, pamestiem dzīvniekiem vai iemīļotajai nodarbei. Gūsiet prieku un piepildījumu, ziedojot sevi citiem.

__

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

Atsevišķos avotos dažos periodos minēti atšķirīgi koki. Varētu teikt, ka šīs ir radošas interpretācijas, jo senās druīdu zinības reāli nav saglabājušās.