Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 2. aprīlim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Apgūsti ko jaunu!

Laiks, kad daudzi no mums paliek mājās, ir jāizmanto lietderīgi. Tiem, kuri strādā attālināti, darbs, protams, pirmajā vietā. Taču var atlikt arī brīvi brīži kaut kam citam.

Šis laika periods ir ļoti piemērots mācībām.

Kā jau bieži esmu skaidrojusi, dienu fonu ietekmē Mēness novietojums zodiakā. Šajā periodā - no 29. līdz 31. marta dienas vidum - mūsu zemes pavadonis atrodas zinātkārajā Dvīņu zodiaka zīmē. Tas ir laiks, kad prāts vairāk atvērts mācībām, ir aktīva informācijas aprite, un šo laiku noteikti var izmantot. Atsvaidziniet svešvalodu zināšanas, noklausieties kādas interesējošas lekcijas internetā. Kad dzīve atgriezīsies ierastajā ritmā, tam var pietrūkt laika.

Visi darījumi nav atcelti

Arī šajos sarežģītajos apstākļos visa dzīve nav apstājusies un ir uzņēmēji, kas aktīvi darbojas.

Mūsu aplūkojamā periodā gandrīz visas dienas ir darījumiem labvēlīgas. Planēta Merkurs veido sekmīgas kombinācijas, kas sekmē biznesa sarunas un līgumu slēgšanu. Turklāt Mēness atrodas augošā fāzē, kas ir pluss.

Vēl viens pluss lietišķām tēmām ir tad, ja Mēness atrodas saimnieciskās zodiaka zīmēs. Mūsu aplūkojamā periodā tas ir 27. un 28. marts, kā arī 1. un 2. aprīlis.

Ja iespējams, tad šīs dienas vajadzētu izmantot produktīvi.

Kas jāzina par Mēness cikliem?

Daudzi cilvēki arī mūsdienās ielūkojas kalendārā un ievēro Mēness fāzes. Ņemot vērā, ka tiku minējusi tās darījumu sakarā, atgādināšu, ko katra nozīmē.

Jauns Mē­ness. Sākumā ir pa­sī­vais, aiz­mi­gu­šais stāvoklis. Cil­vē­ki vai­rāk no­slē­gu­šies se­vī, līdz ar to jaun­mē­ness pir­ma­jās die­nās ne­va­ja­dzē­tu sākt jaun­us dar­bus un ri­si­nāt sva­rī­gas sa­ru­nas. To­mēr tas slēpj lie­lu po­ten­ciālu - ir īs­tais laiks, lai kal­di­nā­tu nā­kot­nes plā­nus.

Augošs Mē­ness. Tas ir labs laiks jaun­iem plā­niem, sa­ru­nu ri­si­nā­ša­nai un dar­bu uz­sāk­ša­nai. Cil­vē­ki kļūst iz­pa­lī­dzī­gāki, at­vēr­tāki, drau­dzī­gāki, un arī ener­ģi­jas ne­trūkst.

Pilns Mē­ness. Tam pie­mīt mil­zu ener­ģi­ja, un piln­mē­ness pe­ri­ods sais­tās arī ar mis­tis­kām lie­tām. Cil­vē­kiem var nākt da­žā­das at­klās­mes. Ta­ču jā­būt uz­ma­nī­gam, jo piln­mē­ness vei­ci­na arī ne­ga­tī­vas lie­tas. Var būt sa­kā­pi­nā­tas emo­ci­jas, kā dēļ jā­būt pie­sar­dzī­giem. Ne­drīkst ie­sais­tī­ties strī­dos un lie­tot al­ko­ho­lu.

Dil­stošs Mē­ness. La­bi pa­beigt ie­sāk­to, no­dar­bo­ties ar ik­die­niš­ķām lie­tām. Ša­jā lai­kā cil­vē­ki no­slē­dzas, nav la­bi sākt jaun­us dar­bus vai sa­ru­nas.

AUNS

Ap dzimšanas dienas laiku, kas Auniņiem patlaban tuvojas, mēdz būt enerģijas apsīkums. Taču ir īstais laiks apdomāt tālākos plānus un rakstīt lietišķus projektus nākotnei. Pēc kāda laika dzīve taču atgriezīsies ierastās sliedēs. Īpaša uzmanība pievēršama naudas lietām, labāk uzkrāt, nevis tērēt.

VĒRSIS

Šobrīd nevajadzētu satraukties par situācijām, ko nevari ietekmēt. Galvenais saglabāt mieru un domāt par savu dvēseles komfortu, kā arī par turpmākiem plāniem, jo var rasties labas idejas, kā pavairot ienākumus nākotnē. Ja vajag ar kādu apspriesties, sazinies ar seniem draugiem. Viņi sapratīs un atbalstīs.

DVĪŅI

Līdz ar pavasari tavā sirdī var ienākt siltas jūtas - gan atkal uzplaukt attiecībās ar otro pusīti, ja ir, gan rasties no jauna, ja patlaban esi brīvs. Ko iesākt, ja daudz laika jāpavada mājās? Ir īstais brīdis mācībām. Meklē noderīgo internetā. Ļoti iespējams, ka jauna informācija noderēs darbā.

VĒZIS

Rūpīgi plāno izdevumus un seko līdzi ienākumiem. Var nākties diezgan daudz izdot par ikdienas un mājas saimniecības vajadzībām. Taču nevajag pārlieku satraukties, jo var rasties jauni peļņas varianti. Noderīgas idejas piespēlēs radi, draugi vai biznesa partneri. Domīgs noskaņojums sirdslietās.

LAUVA

Emocijas viļņosies, un tu gribēsi norobežoties opozīcijas «ierakumos», jo tavs viedoklis nesakritīs ar vairākuma domām. Mieru, tikai mieru! Varbūt šis trauksmainais laiks nes jaunas atziņas un paver plašākas iespējas. Brīvdienās esi kopā ar savējiem un pasāciet kaut ko aizraujošu.

JAUNAVA

Kaut arī šķiet, ka valstī viss apstājies, var rasties iespējas iepazīties ar jauniem sadarbības partneriem, parādīt savas spējas un gūt atzinību. Galvenais, raugies, lai tavs veikums tiek novērtēts naudas izteiksmē. Tavs analītiskais prāts ļaus izprast situācijas, un spēcīgi darbosies arī intuīcija.

SVARI

Dažādi notikumi un jaunas vēsmas privātajā dzīvē. Ja kaut kas nav pa prātam, pasaki to savai otrajai pusītei. Atklāta saruna attiecības padarīs ciešākas un mīļākas. Piemērots brīdis, lai kaut ko mācītos un paplašinātu redzesloku, vēlāk noderēs ienākumu palielināšanai. Darbā, iespējams, jāpārvar krīzes situācijas.

SKORPIONS

Tu esi autoritāte. Līdzcilvēki ieklausīsies tavā viedoklī un respektēs to. Esi atvērts sadarbībai un jauniem plāniem. Brīvajā laikā labprāt saimniekosi mājās. Var ieplānot lielo pavasara ģenerāltīrīšanu. Piemērots laiks, lai liktu stabilus pamatus attiecībām vai dotos laulības ostā.

STRĒLNIEKS

Ātri uztversi jaunu informāciju. Tikai rūpīgi izvērtē, lai nošķirtu graudus no pelavām. Var gadīties, ka kāds izplata baumas un putro situāciju. Darbā paredzami atbildīgi pienākumi. Kurš gan cits, ja ne tu, vissekmīgāk spēs komunicēt un vadīt procesus krīzes brīžos! Privātajā dzīvē romantika.

MEŽĀZIS

Atrodi laiku sev, lai apdomātu svarīgāko un pieņemtu lēmumus. Šis ir laiks, kad priekšā būtiski pavērsiena punkti. Svarīga arī privātā dzīve. Ja esi attiecību sākumposmā, raugies ar skatu nākotnē. Pāriem vajadzētu kopīgas nodarbes, kas vairāk satuvina.

ŪDENSVĪRS

Tavas idejas un radošā pieeja profesionālajā jomā tiks augstu novērtēta, un var pavērties jaunas iespējas. Pavasarīga mīlestība sildīs sirdi, un tu labprāt pavadīsi laiku kopā ar savu otro pusīti. Ģimenes cilvēkiem risināmi pedagoģiskie jautājumi, atvasītēm vajadzīgs tavs viedais padoms.

ZIVIS

Lielāki ienākumi, ja strādāsi radoši, turklāt auglīgāki būs pasākumi, kuros iesaistīti vairāki partneri. Šobrīd, protams, attālināti. Izrēķini izdevīgumu, tomēr nebīsties mazliet riskēt. Un - turies tālāk no intrigām, kā arī asām diskusijām interneta vidē. Tev nav vajadzīgas negācijas.