Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 19. martam

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Kontrolēsim emocijas

Kopumā kalendārā aplūkojamais septiņu dienu periods ir ar plusa zīmi, taču ir brīži, kad vajadzētu kontrolēt emocijas un piedomāt, ko saki otram. Vienalga vai tās ir lietišķas vai privātas attiecības, tostarp arī ar mīļoto cilvēku.

Emocionālā spriedze var parādīties 12., 13., 15. un 19. martā, taču neko dramatisku negrasos prognozēt. Mazliet jānoskaita līdz desmit un vairāk jāsmaida. Ja jūtaties uzvilkts, tad mieru atgūt palīdzēs garākas pastaigas dabā vai sirsnīga izrunāšanās ar tuviem cilvēkiem.

Biznesā - ar pilnu jaudu!

Attiecībā uz lietišķo jomu ir divas ziņas. Kā vienmēr - viena laba, otra ne tik ļoti.

Jau vairākkārt rakstīts, ka jaunus darbus un projektus vēlams sākt, kad ir augošs Mēness. Diemžēl šajā periodā mūsu zemes pavadonis ir dilstošā fāzē. Taču labā ziņa ir tāda, ka daudzas planētu kombinācijas lietišķiem pasākumiem ir pozitīvas. Ja jāizvēlas starp Mēness fāzēm un planētu kombinācijām, tad priekšroku parasti dodu otrajām.

Saimniecības darbiem un biznesam labvēlīgākās dienas ir 13., 16. un 17. marts. Taču arī citiem datumiem, izņemot 19., nav ne vainas.

Tuvākajās nedēļās vajadzētu iesākt svarīgus darbus un ilgtermiņa projektus. Jo tuvāk nāks vasara, jo vairāk palielināsies planētu spriedze.

AUNS

Ļoti nemierīgs periods. Situācijas lietišķajā un privātajā dzīvē var mainīties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Tajā pašā laikā prātā nāks dažādas radošas idejas, ko ir vērts realizēt. Labi darbosies intuīcija, un tu izpratīsi cilvēku rīcības motīvus un notikumu kopsakarības. Mīļo cilvēku izpratne un atbalsts.

VĒRSIS

Patlaban zvaigznes ir labvēlīgas jaunu projektu uzsākšanai un karjerai. Strādā pēc labākās sirdsapziņas, un tavs veikums tiks novērtēts! Taču nevajadzētu atstāt novārtā privāto dzīvi. Atrodi laiku, lai pabūtu kopā ar mīļoto un sarīkotu pasākumu, kas attiecībām piešķiļ jaunu dzirksti.

DVĪŅI

Var nākties risināt dažādus lietišķos jautājums. Sarunas iestādēs vai bankās būs veiksmīgas, un tu panāksi vēlamo rezultātu. Arī darbā vai biznesā gaidāmi panākumi, tikai svarīgās lietās turi grožus savās rokās un nepaļaujies uz citu solījumiem. Nevajadzētu tērēt laiku izklaidēs un ballītēs.

VĒZIS

Ļoti svarīga lietišķā joma - darbs, bizness un nākotnes mērķi. Var rasties iespējas pavairot ienākumus un noslēgt izdevīgas vienošanās. Uz ātru peļņu neceri, bet orientējies uz ilgtermiņa pasākumiem. Nedēļas nogalē pozitīvas emocijas no tikšanās ar draugiem vai ballītes apmeklējuma.

LAUVA

Daudz pienākumu mājas dzīvē. Vēlēsies pārmaiņas ierastajā lietu kārtībā vai arī pārkārtot telpas, kaut ko remontēt un izdaiļot interjeru. Par savām iecerēm apspriedies ar mājiniekiem, un it īpaši respektē bērnu vēlmes. Attiecību jomā nedrīkst ļaut vaļu emocijām, un diskusijām jābūt racionālām.

JAUNAVA

Pavasarīgs randiņu un romantisku piedzīvojumu laiks. Sajutīsi, ka saules stari sāk sildīt stiprāk un sirdī plaukst romantikas pumpuriņi. Pastāv iespēja satikt jauku, simpātisku cilvēku. Vari plānot ceļojumu vai sazināties ar draugiem un darījumu partneriem ārzemēs. Kontakti būs gan sirsnīgi, gan noderīgi.

SVARI

Nedēļas nogalē vajadzēs nopietni pievērsties mājas pienākumiem, parūpēties par ģimenes vecākās paaudzes radiniekiem un risināt kādus ar īpašumu vai tā apsaimniekošanu saistītus jautājumus. Arī darbā vai biznesā nāksies piepūlēties - jābūt precīzam, lai nerodas kļūmes. Var nākt kādas pārmaiņas.

SKORPIONS

Dienu gaita atkarīga no garastāvokļa, tāpēc ļoti svarīga ir pozitīva dzīves pozīcija. Jaunā darba nedēļa solās būt nemierīga, būs pienākumi, kas prasa nervus un pacietību, iespējamas kādas pārmaiņas un situācijas, kas tev nav īsti pa prātam. Sirdslietās pavasarīgi romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Būsi noskaņots doties uz priekšu un sasniegt jaunas virsotnes. Šis ir personības attīstības un jaunu kontaktu veidošanas laiks. Pastāv iespējas iegūt jaunus draugus un satikt domubiedrus, ar ko kopā realizēt interesantus projektus. Svarīga arī sirdslietu tēma - uzmanies no avantūrām.

MEŽĀZIS

Daudzās situācijās noderēs dzīves gaitā uzkrātā pieredze, taču nevajadzētu uzskatīt savu viedokli par vienīgo patieso un vispareizāko. Ja meklē jaunas darba iespējas, nekautrējies CV norādīt visas prasmes. Sirdslietās var nākt saviļņojumi, kas izjauc ierasto ikdienas ritmu.

ŪDENSVĪRS

Ieklausies iekšējā balsī un izjūtās, tās var izrādīties labāki padomdevēji nekā loģika un racionālais saprāts. Darbā daudz pienākumu un atbildība, bet ir vērts censties, jo paveiktais atspoguļosies materiālā izteiksmē. Brīvdienās dodies izbraucienā un apskati ko interesantu.

ZIVIS

Dienas ritēs lietišķās noskaņās, taču arī attiecību tēma būs svarīga. Vajadzētu vispirms pašam sev noformulēt, ko īsti vēlies. Sirdī apslēptas kaislības nedos miera, bet esi apdomīgs. Ja dzīve piedāvā avantūristiskus piedzīvojumus, situāciju rūpīgi izvērtē. Nedēļas nogalē piemērots brīdis sabiedriskām aktivitātēm.