Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi no 6. līdz 12. martam

© Inga Nestere/F64 Photo Agency

Horoskopi no 6. līdz 12. martam

AUNS

Pārdomu laiks. Apkārt virmo dažādi notikumi, tāpēc jebkurā situācijā svarīgi saglabāt mieru. Nepieņem lēmumus steigā un nestāsti par saviem plāniem citiem. Nevajadzētu veidot biznesu ar draugiem un pārāk paļauties uz cilvēku solījumiem. Tas pasargās no vilšanās, skaudības vai nelabvēlības.

VĒRSIS

Aktuāla privātās dzīves tēma. Analizēsi situācijas un prātosi, vai viss tiešām ir tā, kā tu vēlies. Brīvajiem ļaudīm sirdī klusas simpātijas, kas tur tā arī paliks, ja neko lietas labā nedarīsi. Pāriem, kas kopā ir jau ilgāku laiku, vajadzētu padomāt, kā varat viens otru pārsteigt un iepriecināt.

DVĪŅI

Izvirzi jaunus mērķus profesionālajā jomā, jo ir iespējas piepildīt savus sapņus un vēlmes. Var rasties vilinoši karjeras piedāvājumi. Neturieties pie iegūtā, bet orientējieties uz jauniem sasniegumiem. Attiecībās gan varbūt viss nebūs tik gludi, bet nedrīkst neko darīt vai sarunāt ātrumā, nepadomājot.

VĒZIS

Sabiedriskās aktivitātes vajadzētu ierobežot, jo no izklaidēm, ballītēm un tusiņiem būs maz labuma. Visticamāk, tur velti tiks izniekots laiks, ko vari veltīt svarīgākām lietām. Vajag iesaistīties pasākumos, kas sniedz taustāmu rezultātu. Mazliet domīgas noskaņas iespējamas saistībā ar sirdslietām.

LAUVA

Sekmīgi risināsi lietišķās sarunas, izveidosi noderīgus kontaktus un noslēgsi izdevīgas vienošanās. Tikai jāpievērš uzmanība līgumu detaļām un jātur kārtībā dokumenti. Nelielas problēmas var rasties mājas dzīvē, par situācijām izrunājies atklāti gan ar otru pusīti, gan bērniem, ja ir, un neņem visu tuvu pie sirds.

JAUNAVA

Tev ir gudra galva un augstas darba spējas, un tas palīdzēs tikt galā arī ar sarežģītiem darba pienākumiem. Sekmīgi risināsi sarunas, slēgsi vienošanās, un kolēģi brīnīsies - kā tas viss tik sekmīgi izdodas?! Brīvajā laikā pievērsies privātajai dzīvei. Daudz mīlestības un piedzīvojumu.

SVARI

Prātā nāks radošas, interesantas un viedas domas, ideju netrūks, tikai jāķeras pie to realizācijas. Viegli veidosi kontaktus ar cilvēkiem, ātri sapratīsies un iegūsi sev jaunus draugus un biznesa partnerus. Sirdslietās jāsargās no pārsteidzības un sīkiem, sadzīviskiem strīdiņiem.

SKORPIONS

Necenties par katru cenu pierādīt savu taisnību, tas tikai novedīs pie nevajadzīgiem strīdiem. Visas saspringtās situācijas jārisina mierīgi - uzklausot un cenšoties izprast citus. Tas attiecas ne tikai uz mājiniekiem, bet arī kolēģiem un paziņām. Brīvajā laikā vari ieplānot nelielu ceļojumu.

STRĒLNIEKS

Ideju attiecībā uz peļņu tev netrūks. Protams, vienmēr var vēlēties vairāk un labāk, taču kopumā ar finanšu situāciju būsi apmierināts. Naudu vislabāk ieguldīt biznesa attīstībā, kā arī izglītībā. Ja esi daudz strādājis, tad vajag arī atpūsties. Brīvdienas velti sev, tīkamam hobijam vai nekā nedarīšanai.

MEŽĀZIS

Varbūt pienācis brīdis dzīvē kaut ko mainīt, pārkārtot un darīt labāk nekā līdz šim. Meklē atbildes uz svarīgiem jautājumiem filozofiskās mācībās. Tāpat nenāktu par skādi pievērsties veselības nostiprināšanas pasākumiem, ievērot pareizu ēšanas režīmu un sargāties no pārslodzes.

ŪDENSVĪRS

Prāts augstā līmenī, un tu informācijas plūsmā ātri atradīsi nepieciešamo. Peļņas jautājumiem vajadzētu pieiet kreatīvi. Nebīsties no netradicionāliem risinājumiem un idejām, par kurām citi brīnās. Mājas dzīve diezgan nemierīga. Nāksies risināt sadzīviskus jautājumus, kā arī palīdzēt radiniekiem.

ZIVIS

Ap tevi ir daudz labu cilvēku un seni, uzticami draugi. Tieši uz viņiem vajadzības gadījumā vari paļauties. Iesaisties sabiedriskās aktivitātēs vai labdarības pasākumos. Ja šobrīd esi sirdī brīvs, tieši sabiedrisko aktivitāšu laikā iespējama iepazīšanas ar jauku cilvēku. Viens mirklis - un uzdzirkstī simpātijas.