Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

Kā bērniņam izvēlēties «astroloģiski pareizu» vārdu?

© Rūta Kalmuka/F64

Kādu vārdu bērniņam dodam, ar tādu visu mūžu jādzīvo. Vārds ietver sevī enerģiju, ar vārdu varam paspilgtināt vai notušēt kādas rakstura īpašības vai dzīves tendences.

Dažkārt cilvēki, izvēloties bērna vārdu, vēršas pie astrologiem vai numerologiem. Izvēloties vārdu astroloģiski, pirmais nosacījums ir - lai vārds nebūtu disharmonijā ar individuālo astroloģisko karti. Eksistē sistēma, kurā, sasummējot visus vārda burtus (katram atbilst savs cipars), iegūstam skaitli, kas atbilst kādai planētai. Ja bērna horoskopā šī planēta ir problemātiska, tad vārds negatīvās ietekmes pastiprinās. Ja, piemēram, sliktās kombinācijās ir Saturns, ieliekot šai planētai atbilstošu vārdu, cilvēkam dzīvē pastiprināsies smagie un atbildīgie pienākumi, karmiskās lietas nāksies «atstrādāt» ilgi un pēc pilnas programmas, atsevišķos gadījumos var pastiprināties iekšējā nedrošība (īpaši tad, ja Saturns ir retrogrādā stāvoklī). Savukārt dodot vārdu, kam atbilst pozitīva planēta, pastiprināsies tās labās īpašības.

Pie pareizā vārda izvēles varam nonākt, izanalizējot astroloģisko karti, taču eksistē arī daži vispārīgi principi, ko der ievērot, ja nav iespēju vai vēlmes doties pie astrologa vai numerologa.

Ja bērniņam tiek dots «smags» vārds - karaļu, valdnieku, pasaulē pazīstamu personu, kam ir bijis sarežģīts liktenis - tas uzliek slogu. Var gadīties, ka šis vārds uzliek smagus pienākumus. Nevajadzētu likt arī tēva, mātes, vectēva, vecāsmātes vai kāda cita radinieka vārdu, ja viņam ir bijis grūts un sarežģīts dzīves gājums. Ieliekot «modes» vārdu, zūd enerģija - jo šāds vārds konkrētajā periodā ir daudziem.

Būtu labi, ja bērniņam ir divi vārdi un viens no tiem netiek plaši afišēts. Tas aizsargā un strādā kā talismans.


http://news.lv/Neatkariga_Rita_Avize_Latvijai/2020/03/06/jautajumsatbilde