Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: kāds būs marts katrai horoskopa zīmei?

© Vladislavs Proškins/F64

Kas jāņem vērā šajā mēnesī – horoskopi izklaidei un iedvesmai.

AUNS

Pārdomu un iedziļināšanās laiks. No vienas puses, enerģija mutuļos, un tu vēlēsies to likt lietā, no otras - ļoti labi jutīsies arī vienatnē, kad var mierīgi padomāt. Kaut arī sabiedriskā dzīve sitīs augstu vilni, atvēli laiku pats sev. Vajadzētu apgūt ko jaunu, kas noderēs nākotnē.

DVĪŅI

Var rasties iespējas ieņemt augstāku amatu vai saņemt labāku darba piedāvājumu. Attiecībā uz naudas lietām esi precīzs. Jāseko līdzi ienākumiem un izdevumiem un maciņā vai bankas kontā jātur kārtība. Ja dzīvē rodas problēmas, paļaujies uz seniem, labiem draugiem.

LAUVA

Nekautrējies pieteikt savu kandidatūru uz augstāku amatu, jo patlaban darbības paplašināšanai un ienākumu palielināšanai ir piemērots brīdis. Turi acis un ausis vaļā, lai nepaslīd garām izdevīgi varianti. Brīvos līdzekļus ieguldi saimnieciskos pirkumos un mājokļa labiekārtošanā.

SVARI

Ļaujies dzīves jaukajiem brīžiem, tie paliks atmiņā ilgi. Ja tev šobrīd nav otrās pusītes, varbūt iepazīsies ar kādu jauku, simpātisku cilvēku. Protams, darba un biznesa tēmas nekur nepaliks, būs liela skriešana un daudz pienākumu. Galvenais - neļaut vaļu emocijām.

STRĒLNIEKS

Prāts atvērts visam jaunajam. Būsi ieinteresēts dažādās dzīves norisēs un ātri uztversi zināšanas. Iegūto informāciju izvērtē, jo ne viss būs patiess un derīgs. Darbā nāksies uzņemties nopietnus un atbildīgus pienākumus. Strādā godprātīgi un lūkojies karjeras virzienā.

ŪDENSVĪRS

Ja privātajā dzīvē tevi kaut kas neapmierina, pacenties mainīt situāciju un pavadi vairāk laika kopā ar savu otro pusīti. Būsiet viens otram atbalsts, padomdevējs un iedvesmotājs dažādās lietās. Piemērots periods kopdzīves veidošanai un ģimenes tradīciju spodrināšanai.

VĒRSIS

Lietišķie kontakti attīstīsies sekmīgi. Labs laiks prezentācijām, ideju izklāstīšanai un sponsoru meklējumiem. Brīvajā laikā derētu apmeklēt saviesīgus pasākumus, jo pastāv iespējas izveidot noderīgus kontaktus. Raugies, kur un kā vari palielināt ienākumus.

VĒZIS

Ļoti piesātinātas dienas. Brīžiem strādāsi, pat galvu nepaceļot, bet mierini sevi ar domu, ka rezultāti būs. Var pavērties citas iespējas, rasties izdevīgi kontakti, vai nākt vilinoši karjeras piedāvājumi. Esi gatavs jauniem izaicinājumiem. Labs laiks, lai risinātu lietišķos jautājumus

JAUNAVA

Darba tēma tev dzīvē ir svarīga, un šomēnes ir labas iespējas izcelties. Parādi, uz ko esi spējīgs, un saņemsi augstu novērtējumu. Var gadīties, ka tuvinieki vēlas, lai vairāk pievērsies ģimenei. Mēģini atrast līdzsvaru starp darba un mājas pienākumiem.

SKORPIONS

Ja darba ritms šķiet pārāk straujš, paņem dažas brīvdienas vai kādu darbu uz mājām. Vislabāk jutīsies savā dzīvesvietā savējo lokā. Svarīgas ģimenes vērtības, un tas šobrīd ir pats būtiskākais. Marta vidū vari uzsākt mājās svarīgus saimniecības darbus vai remontu.

MEŽĀZIS

Parādīsi savas darbarūķa spējas visā krāšņumā. Tomēr neuzņemies uz saviem pleciem itin visu, bet raugies, lai ir godīga pienākumu sadale starp visiem kolēģiem. Tā kā būsi līdz matu galiņiem darbos, iespējams, būs grūti to savienot ar privāto dzīvi. Atrodi laiku tuviniekiem.

ZIVIS

Uzmanies no pārāk vērienīgiem un ambicioziem plāniem un ar naudu rīkojies apdomīgi un taupīgi. Netērē par lietām, kas šobrīd nav visnepieciešamākās, it īpaši tas attiecas uz modes precēm un kosmētiku. Nauda var aizplūst nemanot. Derētu paplašināt redzesloku un iemācīties ko jaunu.