Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: horoskopi no 28. februāra līdz 5. martam

© F64 Photo Agency

Horoskopi no 28. februāra līdz 5. martam.

AUNS

Daudz uzmanības prasīs mājas dzīve. Gūzma saimniecisko darbu, kuros vēlams iesaistīt arī citus mājiniekus, jo vienam var būt grūti ar to visu tikt galā. Svarīga arī finanšu tēma - jādomā, kā nopelnīt vairāk. Piekrīti uzņemties papildu pienākumus un mērķē augstāk pa karjeras kāpnēm. Ir iespējas izcelties profesionālajā jomā.

VĒRSIS

Radošais pacēlums un daudz labu ideju. Ar savu entuziasmu aizrausi līdzcilvēkus un atradīsi uzticamus sadarbības partnerus.

Privātajā dzīvē tiekšanās pēc saskaņas un harmonijas. Rīkojies tā, lai būtu mīļāk un labāk. Piemērots laiks, lai plānotu ceļojumu vai dotos komandējumā.

DVĪŅI

Sirds noskaņas tādas dīvainas, daudz pārdomu un neizpratnes... Ir jātiek skaidrībā, ko vēlies no attiecībām. Ja esi ar kādu kopā, velti vairāk laika otrajai pusītei un pavērtē - varbūt līdz šim esi bijis pārāk aizņemts ar citām lietām un attiecības atstātas novārtā. Darbā izaugsmes iespējas, bet jāsargās pieļaut kļūdas.

VĒZIS

Tavas emocijas ir gan draugs, gan ienaidnieks. Šis periods būs diezgan sarežģīts, jo prāts teiks vienu, sirds kaut ko citu. Ieklausies partneros, mīļotajā cilvēkā un esi gatavs dažādiem kompromisiem. Daudz enerģijas prasīs darba vai biznesa lietas, taču ir lielisks laiks, lai atrastu jaunus sadarbības partnerus.

LAUVA

Darbs, darbs un vēlreiz darbs! Pienākumi atbildīgi, un jāveltī daudz pūļu. Kaut kas varbūt nebūs pa prātam, bet beigās ar rezultātu būsi apmierināts. Nauda nenāks viegli un ātri, toties lielas iespējas stabilizēt ienākumus. Brīvo laiku velti sev, lai mierīgi atpūstos un sakārtotu domas.

JAUNAVA

Svarīga mīlestība tēma. Daudz emociju, daudz kaislību. Piemērots laiks, lai attiecības balstītu uz stabiliem pamatiem. Pāriem attiecībās jauna dzirksts, bet brīvajiem ļaudīm iespējas satikt to īsto un vienīgo. Darbā vai biznesā darāmā pilnas rokas, bet vajadzētu paļauties uz saviem spēkiem, nevis citu solījumiem.

SVARI

Romantiskas noskaņas un vēlmes pēc īstas un patiesas mīlestības - tādi būs šīs nedēļas vadmotīvi. Labs laiks attiecību sakārtošanai un jaukiem brīžiem divvientulībā. Brīvdienās daudz darāmā mājas saimniecībā - vari sarīkot ģenerāltīrīšanu un uzspodrināt interjeru. Jaunajā nedēļā darbs prasīs iedvesmu un maksimālu atdevi.

SKORPIONS

Sirdī mīlestība un pavasarīgi romantiskas noskaņas, Samīļo un palutini savu otro pusīti, un pretī saņemsi to pašu. Vai - ja iespējams - aizbrauciet abi aizraujošā ceļojumā. Kopīgi iespaidi satuvinās. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās iespējas. Labs laiks, lai mācītos un apgūtu ko jaunu.

STRĒLNIEKS

Jauni interesanti un ienesīgi projekti var rasties pēkšņi, tāpēc esi gatavs rīkoties. Tikai viena nianse - jāpievērš uzmanība līgumiem un darījumu juridiskajai pusei. Brīvdienās vislabākā atpūta mājās. Mazliet parosīsies saimniecībā un uzņemsi mīļus ciemiņus. Radoša gaisotne un viegla bohēma.

MEŽĀZIS

Parādīsi savas darbarūķa spējas visā krāšņumā. Tomēr neuzņemies itin visu, bet raugies, lai ir godīga pienākumu sadale starp visiem kolēģiem. Tā kā būsi līdz matu galiņiem darbos, to būs grūti savienot ar mājas pienākumiem. Taču vajag atrast laiku arī mīļotajam cilvēkam.

ŪDENSVĪRS

Enerģija mutuļos un iedvesmos. Jādodas droši uz priekšu, jo burās pūš labvēlīgs ceļavējš un ir iespēja parādīt sevi profesionālajā jomā. Tavas idejas un radošā pieeja tiks augstu novērtēta. Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi. Uzklausi atvasīšu vēlmes, plānus un ieceres.

ZIVIS

Prāts atvērts visam jaunajam. Būsi ieinteresēts dažādās dzīves norisēs un ātri uztversi zināšanas. Iegūto informāciju izvērtē, jo ne viss būs patiess un derīgs. Darbā nāksies uzņemties atbildīgus pienākumus. Strādā godprātīgi un lūkojies karjeras virzienā. Brīvdienās piemērots laiks izbraucienam.