Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

TESTS. Tava au­to nu­murs un daba: mašīnas ceļošanai, darbam un izklaidēm

© Pixabay

Katram auto, tāpat kā cilvēkam, ir sava daba un raksturs. Arīdzan saderība ar saimnieku. Ko par saimnieku un pašu mašīnu vēsta tās numurs, mēģināsim noskaidrot šajā vienkāršotajā testā.

Šo­reiz ap­rē­ķi­nā pie­da­lās ti­kai ci­pa­ri un skait­ļi, bez bur­tiem. Vi­sus au­to nu­mu­ra ci­pa­rus sa­skai­ta, ka­mēr ie­gūst vien­ci­pa­ra skait­li. Pēc tam sa­mek­lē at­tie­cī­go nu­me­ro­lo­ģis­ko skaid­ro­ju­mu.

1. Ar šo au­to­ma­šī­nu var do­ties ko­man­dē­ju­mos, ta­jā skai­tā ār­pus valsts ro­be­žām. Au­to nu­murs ir lab­vē­līgs cil­vē­kam, kurš ik­die­nā dar­bo­jas ar vē­rie­nu un ap­gro­za lie­lus lī­dzek­ļus, pie­mē­ram, slē­dzot nau­dī­gus lī­gu­mus. Lie­lā bo­sa au­to. Ma­šī­nī­ti vien­mēr va­jag tu­rēt la­bā brauk­ša­nas kār­tī­bā.

2. Ar šo ma­šī­nu la­bāk braukt pār­bau­dīt ob­jek­tus vai ie­cir­kņus. Pie­mē­ro­ta cil­vē­kam, ku­ram daudz jā­sa­ru­nā­jas un jā­tie­kas ar ci­tiem cil­vē­kiem.

3. Ja ma­šī­nas ci­pa­ru sum­ma ir 3, tad šī au­to īpaš­nie­kam veik­sies, ja viņš strā­dā kre­dī­tu iz­snieg­ša­nas vai rek­lā­mas jo­mā. Ie­spē­jams, vi­ņam būs vieg­lāk sa­ņemt kre­dī­tu. Biz­ne­sa sa­ru­nām lab­vē­līgs au­to.

4. Ja esat ra­došs cil­vēks, bet bie­ži pie­dzī­vo­jat fi­nan­šu pro­blē­mas, tad šis ir jū­su au­to. Tā ir dar­ba ma­šī­nī­te, kas (ej nu sa­zi­ni, kā, bet kaut kā­dā vei­dā) pa­lī­dzēs no­stip­ri­nāt ma­te­ri­ālo si­tu­āci­ju, un tik­mēr jūs va­rē­siet ne­no­vērst uz­ma­nī­bu no gal­ve­nā - no sa­va ra­do­šā dar­ba. Var­būt tie­ši pie au­to stū­res tiks ra­dī­ti kre­atī­vi pro­jek­ti, jo ma­šī­na, ku­ras nu­mu­ra ci­pa­ru sum­ma ir 4, ne­ļauj skriet pa gal­vu, pa kak­lu (po­zi­tī­vi - ce­ļu po­li­cis­tiem ne­būs ie­mes­la so­dīt). Ie­spē­jams, au­to iz­ska­tī­sies sa­ņur­cīts un bie­ži ne­tiks maz­gāts un pu­cēts.

5. Jū­su ma­šī­nī­tei ir lab­vē­līgs zvaig­žņu stā­vok­lis, lai ar to do­tos il­gos, ga­ros ce­ļo­ju­mos uz tā­lām zem­ēm. Gal­ve­nais, lai nav vien­vei­dī­gi, ne­mai­nī­gi un vien­mu­ļi marš­ru­ti. Ik­vie­nam brau­cie­nam va­ja­dzē­tu būt veik­smī­gam. Vien uz ce­ļa ne­va­ja­dzē­tu ālē­ties un uz­ves­ties bēr­niš­ķī­gi un ne­prog­no­zē­ja­mi, un ar au­to va­ja­dzē­tu iz­braukt re­gu­lā­ri. Zie­mas gu­ļa šā­dai ma­šī­nai ne­pa­tīk.

6. Ar šo ma­šī­nu vis­la­bāk pār­vie­to­ties ģi­me­nei, ne­vis «vie­ni­nie­kam». Pa­tei­co­ties ko­pī­giem brau­cie­niem, ģi­me­ne kļūs sa­lie­dē­tā­ka, bet, ja ga­dī­sies ma­te­ri­ālas da­bas ķi­be­le, tad ātr­i at­ra­dī­siet ri­si­nā­ju­mus. Jo - di­vas gal­vas ir gud­rā­kas ne­kā vie­na. Ma­šī­nī­tei pa­tīk, ka to ap­ču­bi­na un pie­šķir mīļ­vār­di­ņu.

7. Šis au­to pie­mē­rots tā­diem cil­vē­kiem, ku­ri pie­ra­du­ši pa­ļau­ties ti­kai uz se­vi, uz sa­vu pie­re­dzi un sa­viem spē­kiem. Tie­ši vie­nat­nē (glu­ži kā me­di­tā­ci­jā) pie stū­res spē­siet iz­do­māt, kā pie­sais­tīt iz­do­ša­nos, veik­smi un nau­du.

8. Ja dar­bo­ja­ties ar ne­kus­ta­mo īpa­šu­mu, tad ma­šī­na ar ci­pa­ru sum­mu 8 ļaus no­slēgt iz­de­vī­gus da­rī­ju­mus un, pro­tams, uz­la­bos ma­te­ri­ālo si­tu­āci­ju. Ma­šī­nu būs vieg­li pār­dot, un zau­dē­tā­jos ne­pa­lik­siet.

9. Ja jū­su dar­bī­bas no­za­re ir sais­tī­ta ar jus­tī­ci­ju, tais­no tie­su un, di­vos vār­dos sa­kot, Te­mī­das pa­spār­ni, tad šis ir ide­āls au­to nu­murs. Ar tā­du ma­šī­nu var braukt uz sa­bied­ris­kām ie­stā­dēm kār­tot lie­tas. Vi­sam va­ja­dzē­tu iz­do­ties. Ti­kai ne­va­jag krāp­ties, jo dots de­vē­jam at­do­das.