Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi no 21. līdz 27. februārim

© pixabay.com

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

AUNS

Svarīga attiecību tēma. Var gadīties, ka prāts saka vienu, bet sirds kaut ko citu... Kā pareizāk rīkoties? Patlaban nevajadzētu mesties piedzīvojumu virpulī vai pieņemt lēmumus emociju iespaidā. Pāriem par labu nāks sirsnīga un atklāta saruna. Darbā labas izaugsmes iespējas, bet jābūt mērķtiecīgam.

VĒRSIS

Idejas birs kā no pārpilnības raga, un daudzas no tām būs ļoti noderīgas. Taču jārīkojas pamazām un viss rūpīgi jāizrēķina. It īpaši tad, ja jāiegulda finanses. Būs neatlaidīgi jāstrādā, lai panāktu rezultātu. Brīvajā laikā vislabākā atpūta, apmeklējot klubu vai ballīti, kurā var no sirds atslābināties.

DVĪŅI

Darbā vai biznesā jauni izaicinājumi, kas ļaus ielikt pamatus nākotnes projektiem. Tikai neko nesasteidz ar līgumu parakstīšanu, ko vēlams atlikt līdz marta vidum. Privātajā dzīvē varbūt viss nenotiks pēc tava prāta, bet, ja rodas sarežģījumi, tad jātiek skaidrībā - kāpēc. Svarīgi iedziļināties un izprast otru cilvēku.

VĒZIS

Dullais Dauka sapņoja izzināt, kas notiek tur tālu, tālu aiz horizonta. Varbūt tu šobrīd ar viņu esi uz vienas dvēseles stīgas...

Ja vari, paņem atvaļinājumu un dodies ceļojumā. Ļoti svētīgi izvēdināt galvu, lai vēlāk atkal sparīgi ķertos pie darba. Vajag atelpu un uzkrāt enerģiju.

LAUVA

Burvīgas iespējas parādīt sevi profesionālajā jomā, izveidot lietišķus kontaktus, sekmīgi nomainīt darbavietu vai attīstīt privāto biznesu. Ja kaut ko tādu dari, tad pievērs uzmanību līgumiem un juridiskām niansēm. Nepaļaujies tikai uz mutiskiem solījumiem. Brīvo laiku velti saviem mīļajiem un privātajai dzīvei.

JAUNAVA

Mīlestība pāri visam! Tās ir jūtas, kas nes viļņa galotnē, bet var arī gremdēt. Pavadi vairāk laika kopā ar savu otro pusīti un ģimeni. Sirsnīgas sarunas un savstarpēja sapratne. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas satikt cilvēku, ar kuru rodas simpātijas no pirmā acumirkļa. Darbā daudz nopietnu pienākumu.

SVARI

Ļoti rosīga sabiedriskā un saviesīgā dzīve. Draugi aicinās uz pasākumiem vai piedāvās iesaistīties labdarībā. Gūsi pozitīvas emocijas, un var izveidoties noderīgi lietišķie kontakti. Brīvajiem ļaudīm var rasties simpātijas, savukārt pāriem jāatsvaidzina ikdiena ar romantisku pasākumu.

SKORPIONS

Privātajā dzīvē daudz emociju un tiekšanās pēc ideālām attiecībām. Mīlestība iedvesmos, bet viss varbūt nebūs tik gludi, kā tu vēlētos. Ieklausies un respektē otra cilvēka viedokli, tad dzīve dāvās jaukus kopā būšanas brīžus. Profesionālajā jomā mērķē augstāk pa karjeras kāpnēm.

STRĒLNIEKS

Darbā vai biznesā būs daudz darāmā, taču šis ir laiks, kad vari ielikt labus pamatus peļņai vai biznesam nākotnē. Piemērots laiks mācībām un redzesloka paplašināšanai, iespējama arī sekmīga profesionālā sadarbība ar ārzemēm. Brīvdienas labprāt pavadīsi ģimenes vai tuvu draugu lokā.

MEŽĀZIS

Daudz enerģijas, ko vajadzētu virzīt mērķu sasniegšanai. Ja koncentrēsies uz svarīgāko, tad rezultāts jau visai drīz būs redzams. Tikai nevajadzētu uzskatīt, ka visu zini labāk. Ieklausies kolēģu un sadarbības partneru viedoklī, tas nāks tikai par labu. Aizraujoši pavērsieni sirdslietās.

ŪDENSVĪRS

Soli pa solim, lēnām un pamazām... Notikumi nevirzīsies uz priekšu tik ātri, kā gribētos. Jābūt pacietīgam. Ja darbā nāk karjeras piedāvājums, izvērtē to rūpīgi un visas vienošanās noformē juridiski korekti. Brīvdienas labprāt pavadīsi vienatnē, apdomāsi situācijas un pieņemsi svarīgus lēmumus.

ZIVIS

Daudz darīšanu. Gribas visu pagūt un izdarīt. Esi precīzs un nesteidzini notikumus, jo, kaut ko ātrumā darot, var rasties kļūdas. Rīkojoties lēni un secīgi, paveiksi vairāk, nekā skrienot pa galvu, pa kaklu. Brīvdienās dodies izklaidēties ar draugiem, ļaujies dzīves skaistajiem mirkļiem un romantikai.