Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

Izrēķini pats! Tava dzim­ša­nas die­na un tās vib­rā­ci­jas: kā­di patiesībā esam?

© Pixabay

Katrs cilvēks ir citāds, taču daudziem no mums ir kopīgas rakstura iezīmes. Tās iespējams izzināt pēc dzimšanas dienas datuma. Šajā testā atklājiet savas stiprās un ne tik stiprās puses, kuras īpašības attīstīt un kuras notušēt.

Kā rē­ķi­nāt? At­bil­stī­bu gru­pai no­sa­ka, sa­skai­tot ti­kai dzim­ša­nas da­tu­ma ci­pa­rus līdz vien­ci­pa­ra skait­lim.

Pie­mē­ram, 29=2+9=11; 1+1=2 (at­bilst Div­nie­ka gru­pai).

*

Vie­ni­nie­ka gru­pa

Dzi­mu­ši 1., 10., 19. vai 28. da­tu­mā

1. Vie­ni­nieks ir lī­de­ris un pirm­at­klā­jējs, viņš vien­mēr ies uz priekš­u. Vi­ņu ir grū­ti pie­spiest mai­nīt vie­dok­li, uz­ve­dī­bu vai lē­mu­mu. Vie­ni­nie­kam ne­pie­cie­šams iz­just ļo­ti lie­lu uz­ma­nī­bu un cie­ņu. Vieg­li ie­gūst drau­gus un arī at­sa­kās no drau­dzī­bas. Ļo­ti val­do­nīgs. Vi­su dzī­vi Vie­ni­nie­ku pa­va­da veik­sme. Par vi­ņu mēdz teikt - lai­mes lu­tek­lis. Mīl ne­ie­ro­be­žo­tu brī­vī­bu un ne­cieš ie­ro­be­žo­ju­mus. Pa­tīk viss jaun­ais. Lab­prāt iz­man­to jaun­ākās me­to­des un teh­no­lo­ģi­jas. Lie­lā­kā da­ļa Vie­ni­nie­ku ir ga­rī­gi cil­vē­ki ar pla­šu sir­di. Dar­bā Vie­ni­nieks ir pro­duk­tīvs, go­dīgs un spēj īs­ta­jā brī­dī pie­ņemt la­bā­ko lē­mu­mu. Daudz un ne­at­lai­dī­gi strā­dā, lai gū­tu pro­fe­si­onā­lus pa­nā­ku­mus. Pa­tīk pār­ti­ku­si dzī­ve, spēj būt dāsns un tē­rē­ties gan sa­vā, gan ci­tu la­bā. Viņš bie­ži vien uz­ska­ta, ka nā­cis pa­sau­lē, lai īs­te­no­tu īpa­šu mi­si­ju. Vi­ņam ne­pa­tīk kri­ti­ka, bet pa­tīk kri­ti­zēt ci­tus. Grib sa­ņemt īsas un kon­krē­tas at­bil­des uz sa­viem jau­tā­ju­miem, ga­ru mul­dē­ša­nu ne­pa­cie­tīs. Ja pa­lī­dzēs ci­tiem, tad gri­bēs dzir­dēt pa­tei­cī­bas vār­dus par sa­vu dās­nu­mu. Vi­ņam ir sva­rī­gi, kā­du ie­spai­du at­stāj uz ci­tiem.

10. Ra­došs, ar­tis­tisks cil­vēks, ide­ālists, bet ģi­me­nes lo­kā ne­vē­lē­sies iz­just ie­ro­be­žo­ju­mus. Ie­spē­jams, vi­su dzī­vi va­ja­dzēs pa­cī­nī­ties ar grū­tī­bām, kas ļaus uz­krāt dzī­ves pie­re­dzi un vei­dos ti­cī­bu sa­viem spē­kiem. Veik­sme at­nāks pēc sma­ga dar­ba. Lai pār­va­rē­tu šķēr­šļus, vi­su lai­ku jā­būt kau­jas ga­ta­vī­bā, bet, ja gri­bēs uz­kraut sa­vas pro­blē­mas uz ci­tu ple­ciem, tas ra­dīs pro­blē­mas pa­šam ša­jā da­tu­mā dzi­mu­ša­jam. Dzī­ves lai­kā gai­dā­mi kā­pu­mi un kri­tu­mi, šo cil­vē­ku sla­ve­nu pa­da­rīs gan vi­ņa la­bie, gan ļau­nie dar­bi. Ša­jā da­tu­mā dzi­mu­ša­jiem tiks do­ta ie­spē­ja īs­te­not sa­vus plā­nus. Jā­at­ce­ras, ka rei­zēm jaun­as ie­spē­jas ti­kai iz­ska­tās kā zau­dē­ju­mi. Ja šķie­ta­mos zau­dē­ju­mus uz­tver­siet ar iz­prat­ni, sa­vus ie­gu­vu­mus ti­kai vai­ro­siet. Ja esat dzi­mis 10. da­tu­mā, tad jū­su mi­si­ja ir pa­lī­dzēt ve­ciem un bez­pa­lī­dzī­giem cil­vē­kiem, ta­jā skai­tā bēr­niem un jaun­ie­šiem, ku­ri vēl nav no­stā­ju­šies uz sa­vām kā­jām dzī­vē.

19. Veik­smi­nieks. En­tu­zi­as­ma pilns, lai­mīgs cil­vēks, ie­dves­mo­tājs. Dzī­ves spars kū­sāt kū­sā, vi­ņu cie­na drau­gi un dar­ba­bied­ri. Vieds cil­vēks, tā­pēc spēj at­ri­si­nāt strī­dī­gas si­tu­āci­jas. Ša­jā da­tu­mā dzi­mu­ša cil­vē­ka bo­nuss ir spē­ja pie­ņemt pār­mai­ņas, lai kā­das tās bū­tu. Dar­bā ir cen­tīgs un ne­at­lai­dīgs. Mēdz būt ie­tie­pīgs, un tas iz­rai­sa kon­flik­tus ģi­me­nē. Dzī­ves lai­kā var sa­sniegt augs­tu stā­vok­li un no­dro­ši­nāt sev la­bu ma­te­ri­ālo si­tu­āci­ju. Ga­tavs pa­lī­dzēt, sa­dar­bo­ties, ir dāsns. Ja esat dzi­mis 19. da­tu­mā, ne­pie­cie­šams at­tīs­tīt se­vi ne­vis tik daudz fi­zis­ki, cik ga­rī­gi. Tas ļaus ie­rau­dzīt, cik daudz ste­reo­ti­pu un kļū­dai­nu pie­ņē­mu­mu ir no­tei­ku­ši jū­su rī­cī­bu. Laiks at­vērt acis.

28. Maigs sap­ņo­tājs, to­mēr ne­at­ka­rīgs un stip­ras gri­bas cil­vēks. Var nāk­ties sa­skar­ties ar šķēr­šļiem, bet ša­jā da­tu­mā dzi­mis cil­vēks to priekš­ā ne­at­kāp­jas un re­zul­tā­tā gūst pa­nā­ku­mus. Viņš ir rak­stu­rā mai­gāks ne­kā 1. da­tu­mā dzi­mu­šais, nav tik pra­sīgs un val­do­nīgs. Viņš lab­prā­tāk un bez se­vis pie­spie­ša­nas kal­po ci­tu cil­vē­ku la­bā un ir ga­tavs sa­dar­bī­bai. Tā­pēc vi­ņam ir vai­rāk drau­gu un pa­zi­ņu. Ša­jā da­tu­mā dzi­mu­šais ir ga­tavs aiz­stā­vēt vā­jā­kos un pa­ze­mo­tos. Vi­ņā ap­vie­no­jas ma­te­ri­ālā un ga­rī­gā pa­sau­le, jo vi­ņu in­te­re­sē la­ba, ēr­ta dzī­ve ik­die­nā. Cil­vē­kam tiek do­tas dau­dzas ie­spē­jas, bet viņš tās vi­sas var zau­dēt, ja ne­pa­rū­pē­sies par sa­vu nā­kot­ni. Kā­dā dzī­ves pos­mā viņš var sākt vi­su no jaun­a. Ga­dās, ka viņš zau­dē ti­cī­bu tiem cil­vē­kiem, kas ir ar vi­ņu ko­pā, un kļūst par mū­žī­go di­si­den­tu.

Div­nie­ka gru­pa

Dzi­mu­ši 2., 11., 20. vai 29. da­tu­mā

2. Jū­tīgs, emo­ci­onāls, ro­man­tisks, pie­klā­jīgs, mier­mī­līgs, uz sa­dar­bī­bu ten­dēts cil­vēks. Ko­mu­ni­kabls, vieg­li ie­pa­zīs­tas. Diem­žēl viņš ir tik lā­dzīgs, ka past­āv arī ie­spē­ja zau­dēt mu­gur­kau­lu. Vi­ņam ir daudz ide­ju, bet pats tās ne vi­sai spēj īs­te­not un «iz­bī­dīt», jo pie­trūkst Vie­ni­nie­kam pie­mī­to­šā kram­pja. Ātr­i pie­ņem lē­mu­mus. Emo­ci­onā­li pie­ķe­ras ci­tiem cil­vē­kiem, bet tas ne­no­zī­mē, ka grū­tī­bās slēp­jas aiz vi­ņu mu­gu­rām. Div­nieks ir dip­lo­māts, starp­nieks un mie­ra ne­sējs, kurš spēj ap­vie­not an­ta­go­nis­tis­kus vie­dok­ļus un at­rast kom­pro­mi­sa ri­si­nā­ju­mu. Viņš grib mie­ru, ne­vis ka­ru. Vi­su dzī­vi spēj ne­sa­vtī­gi pa­lī­dzēt ci­tiem. Ne­pa­tīk kaut ko da­rīt, ja kāds vi­su sa­plā­no­jis vi­ņa vie­tā. Kaut arī viņš ne­ka­vē­jo­ties at­zīst sa­vas kļū­das, ci­ti tās var pa­vērst pret Div­nie­ku. Mēdz at­kār­tot vie­nas un tās pa­šas kļū­das. Lo­ģi­ka un kri­ti­ka nav vi­ņa stip­rā pus­e. Kaut arī pie­mīt in­tu­īci­ja, var uz­ķer­ties uz glai­miem. Div­nieks ne­re­ti glai­mo­tā­jus at­mas­ko, bet pie­klā­jī­bas dēļ pa­klu­sē. Ša­jā da­tu­mā dzi­mu­šam vī­rie­tim ne­va­jag pie­ņemt sva­rī­gus lē­mu­mus piln­mē­ness lai­kā.

11. Ie­dves­mo­tājs, cil­vēks ar iz­ci­lu emo­ci­ona­li­tā­ti un jū­tī­gu­mu, ie­spē­jams, ap­vel­tīts ar okul­tām spē­jām. Dau­dzās okul­tās tra­dī­ci­jās skait­lis 11 tiek uz­ska­tīts par mis­tis­ku. Pie­mīt mis­ti­cisms, ga­rī­gums, daudz ener­ģi­jas un en­tu­zi­as­ma. Ša­jā da­tu­mā dzi­mu­šais ir ga­rī­gi stiprs cil­vēks. Var pie­dzī­vot sa­mē­rā daudz per­so­nis­ku pro­blē­mu tā­pēc, ka vi­ņa rak­sturs to izo­lē pat no drau­giem. Vi­ņiem ir grū­ti iz­prast 11. da­tu­mā dzi­mu­šo, to­mēr vi­ņi to cie­na. Šis cil­vēks ir re­vo­lu­ci­onārs, ar val­do­nī­gu rak­stu­ru, bet arī at­sau­cīgs, op­ti­mists un prot se­vi un ci­tus iz­pes­tīt no sa­rež­ģī­ju­miem. Vi­ņam pa­tīk un ir ne­pie­cie­šams iz­man­tot ne­or­di­nā­rus ri­si­nā­ju­mus. Var ras­ties si­tu­āci­jas, kad šim cil­vē­kam la­bāk ne­uz­ti­cē­ties. Viņš sā­pī­gi iz­jūt pat īs­lai­cī­gu šķir­ša­nos no par­tne­ra. Pa­tīk ra­dīt per­so­nis­kus ri­tu­ālus - lai pie­sais­tī­tu sev uz­ma­nī­bu un lai iz­jus­tu ci­tu cil­vē­ku emo­ci­jas.
20. Tak­tisks un dip­lo­mā­tisks cil­vēks, arī ne­pa­cie­tīgs, ner­vozs, ar mūž­dien mai­nī­gu no­ska­ņo­ju­mu. Mu­zi­kāls. Maigs un emo­ci­onāls, ga­tavs sa­dar­bo­ties, mī­lēt un rū­pē­ties, ir ne­sa­vtīgs, lai gan ne­re­ti jū­tas ne­no­vēr­tēts. Ja vi­ņa ide­jas ne­tiks īs­te­no­tas ne­ka­vē­jo­ties, var kļūt ne­mie­rīgs un sa­traukts. Ta­ču, ja plā­ni tiks brem­zē­ti, sa­ko­pos vi­sus ga­rī­gos spē­kus, lai šķēr­sli pār­va­rē­tu. Ģi­me­nes dzī­vē - kā pa kal­niem un le­jām, bet ga­rī­gās prak­ses, ie­spē­jams, var pa­lī­dzēt iz­zi­nāt se­vi. Ga­tavs rī­ko­ties lie­lu mēr­ķu vār­dā. Ša­jā da­tu­mā dzi­mu­šais grib gāzt kal­nus, ne­vis rakt ar lāp­stu ma­zu bed­rī­ti. Vai­rāk ga­rī­gās ne­kā ma­te­ri­ālās pa­sau­les cil­vēks - uz mil­zu ba­gā­tī­bu var ne­ce­rēt. Vi­ņam jā­ie­mā­cās mī­lēt, ne­bai­dī­ties pie­ķer­ties un ar sa­vu rī­cī­bu un no­ska­ņo­ju­mu vei­ci­nāt har­mo­ni­ju līdz­cil­vē­kos.
29. Sap­ņo­tājs, sen­ti­men­tāls, ne­pa­stā­vīgs cil­vēks, kurš pa­sau­li ska­ta di­vās krā­sās - bal­tā un mel­nā. Ap­kār­tē­jiem viņš šķiet pa­tī­kams, jo ap­vel­tīts ar la­bu gau­mi. Sva­rī­ga ir ģi­me­ne un mā­jī­gums ik­die­nā. Dzī­ves lai­kā sa­sniedz daudz un var ie­ņemt ie­tek­mī­gus ama­tus. Ja līdz­ās ir īs­tais cil­vēks, tad vei­cas gan pri­vā­ta­jā, gan pro­fe­si­onā­la­jā dzī­vē. Vieg­li at­ra­dīs pa­lī­dzī­bu īs­ta­jā brī­dī. Pat ar veik­smī­gu kar­je­ru cil­vēks var uz­ska­tīt se­vi par vien­tu­ļu un ne­sa­pras­tu. Šau­bās par se­vi. Ja ig­no­rēs ēti­kas un mo­rā­les nor­mas, ie­spē­jams no­nākt uz sli­de­na ce­ļa.

Vī­rie­tim ļo­ti rū­pī­gi jā­iz­vēr­tē, ar ko pre­cē­ties, jo tie­ši dai­ļais dzi­mums ir vi­ņa klup­ša­nas ak­mens. Ja pre­cē­ties, tad jau­nī­bā. Jā­būt pa­cie­tī­gā­kam pret tu­vi­nie­kiem un jā­ap­val­da emo­ci­jas. Sie­vie­tei sa­vu­kārt va­jag in­te­re­sē­ties par par­tne­ra jū­tām. Ša­jā da­tu­mā dzi­mu­ša­jam jā­ie­mā­cās iz­vēr­tēt cil­vē­kus, lai ne­nāk­tos pie­dzī­vot krāp­ša­nu un mā­nī­ša­nos.

Trij­nie­ka gru­pa

Dzi­mu­ši 3., 12., 21. un 30. da­tu­mā

  1. Am­bi­ci­ozs cil­vēks. Pa­tīk at­ras­ties vi­siem priekš­ā. Grib pa­veikt dzī­vē kaut ko pa­lie­ko­šu, lai pēc­nā­cē­ji dau­dzi­nā­tu vēl il­gi, tā­pēc Trij­nieks do­mā par nā­kot­ni. Pie­mīt dzī­ves­prieks, en­tu­zi­asms, op­ti­misms, ra­do­šums, bet ne­pa­tīk pa­do­tā sta­tuss un maz­kva­li­fi­cēts darbs. Ja ne­var ci­tā­di, tad iz­vei­do sa­vu biz­ne­su, kur pats sev ir priekš­nieks un saim­nieks. Mek­lē prak­tis­kus ri­si­nā­ju­mus, lai dzī­vo­ša­na kļū­tu kom­for­tab­lā­ka. Pie­mīt lo­ģi­ka, spēj pre­cī­zi for­mu­lēt do­mas, ir lie­lisks sa­ru­nu biedrs un ora­tors. Sko­lo­tājs ar lie­lo bur­tu. Pa­tīk pa­nā­ku­mi un at­zi­nī­ba. Lai pie­sais­tī­tu uz­ma­nī­bu, Trij­nieks mēdz likt lie­tā vi­su ar­se­nā­lu - iz­smal­ci­nā­tas sa­ru­nas, jo­kus, ka­lam­bū­rus, te­at­rā­lus žes­tus. Vi­ņam no­zī­mī­ga ir in­di­vi­du­ali­tā­te un pie­vil­cī­ba. Da­ra daudz un vi­su pa­spēj, jo ir daudz­pu­sīgs cil­vēks. Bez dar­bo­ša­nās ne­nīkst, ro­sās kā at­spo­le. Ja kā­da no­dar­be kļūst ap­grū­ti­no­ša, viņš pie­vēr­šas ci­tai. Tā­dā vei­dā, da­rot vai­rā­kus dar­bus vien­lai­kus, spēj no­pel­nīt. Pa­ras­ti pa­beidz ie­sāk­to. Diem­žēl vi­ņam grū­ti at­slā­bi­nā­ties pat at­pū­tas lai­kā. Spē­jīgs pa­lī­dzēt pat ie­naid­nie­kam, ja vien tas pa­lūgs. Pa­tīk ce­ļot, un dzī­vē pa­ma­nās sa­stapt daudz sla­ve­nī­bu.

12. Al­laž ne­mie­rīgs, prāts vien­mēr ir no­dar­bi­nāts ar do­mām, plā­niem un ide­jām. Viņš vi­sam pie­krīt, lai gan nav pār­lie­ci­nāts par to, vai tie­šām at­bal­sta vi­su, kam sa­ka jā. Kad bei­dzot iz­lemj, ka ne­pie­krīt, var kra­si mai­nīt vie­dok­li. Tas tra­ci­na drau­gus un pa­zi­ņas - bie­ži nav zi­nāms, vai 12. da­tu­mā dzi­mu­šā pē­dē­jais vārds tie­šām būs pē­dē­jais, vai uz vi­ņa teik­to var pa­ļau­ties. Viņš sāk dar­bus un pa­met, jo pār­do­mā. Pa­nā­ku­mus gūst no­brie­du­šā ve­cu­mā, jo jau­nī­bā aiz mu­gu­ras vel­kas ne­skai­tā­mi ie­sāk­ti un pa­mes­ti pro­jek­ti. Gā­dā par se­vi pats, ne­ko ne­pra­sa no ci­tiem, jo pri­vā­tā dzī­ve vi­ņam ir no­zī­mī­ga. Ga­ta­vo ēst, rī­ko svēt­kus un bur­zi­ņus. Pie­mīt la­ba gau­me. Spē­jīgs pie­lā­go­ties jeb­ku­rai si­tu­āci­jai. Var kļūt par in­tri­gu upu­ri. Klup­ša­nas ak­mens var būt greiz­sir­dī­ba. Tad vai­na jā­mek­lē se­vī, kur vi­sas pro­blē­mas arī slēp­jas, ne­vis ār­ējie ie­naid­nie­ki.
21. Ātr­i ie­ka­ro po­pu­la­ri­tā­ti un sim­pā­ti­jas pre­tē­jā dzi­mu­ma acīs. Mēdz būt ha­otisks, ta­ču ātr­i tiek ga­lā ar grū­tī­bām. Gūst pa­nā­ku­mus biz­ne­sā. Vie­na no dzī­ves mi­si­jām - kal­pot cil­vē­kiem. Pro­fe­si­jā var būt ties­ne­ši vai dip­lo­mā­ti, dzī­vē ir veik­smi­nie­ki. Va­jag vien pie­slī­pēt pa­cie­tī­bu, un kļūs vēl veik­smī­gā­ki. Ja nā­cies il­gi cī­nī­ties un ciest, tad uz­va­ra no­teik­ti pie­nāks. Kā­da si­tu­āci­ja var kļūt lik­te­nī­ga un ap­griezt kā­jām gai­sā vi­su dzī­vi. Tad vai nu būs ie­spē­ja uz­kāpt vēl augst­āk, vai nu no­krist pa­vi­sam ze­mu. Jā­ie­mā­cās pār­dzī­vot ne­lai­mes, tie­ši tas pa­lī­dzēs iz­ķe­pu­ro­ties. Ja cil­vēks būs ņer­ga un čīk­stu­lis, tad no­grims di­be­nā, ja gūs mā­cī­bu un kuls to krē­ju­mu ķēr­nē, tad iz­si­tī­sies uz augš­u.

30. Ja grib strā­dāt, tad ar sma­gu dar­bu ie­gūs kom­for­tu un nau­du. Vai­rāk ne­kā ci­ti no­dar­bo­jas ar nau­das pel­nī­ša­nu. Daž­kārt mēdz rau­ties vai­rā­kās hal­tū­rās un pa­mest no­vār­tā pa­mat­pie­nā­ku­mus. Tā­dē­jā­di pa­tē­rē daudz ener­ģi­jas. Sa­bied­risks cil­vēks, pa­līdz ci­tiem. Pa­lī­dzī­ba un pa­lī­dzē­ša­na ļo­ti ie­spai­do at­tie­cī­bas ar pre­tē­jo dzi­mu­mu. Pri­vā­ta­jās at­tie­cī­bās pa­ļau­jas uz sa­viem sprie­du­miem un dzim­tas tra­dī­ci­jām. Pa­tīk vi­su kār­tī­gi ap­svērt, ir kon­ser­va­tī­vāks ne­kā ci­ti Trij­nie­ka gru­pā dzi­mu­šie. Ci­ti par vi­ņu sa­cīs - ne­veik­smi­nieks. Ta­ču nē, šis cil­vēks ir ra­dī­jis sa­vu dzī­ves fi­lo­zo­fi­ju, kam se­ko un pēc ku­ras prin­ci­piem dzī­vo.

Čet­ri­nie­ka gru­pa

Dzi­mu­ši 4., 13., 22. vai 31. da­tu­mā

4. Skait­lis ap­zī­mē sta­bi­li­tā­ti, kon­ser­va­tī­vis­mu, li­kum­pak­lau­sī­bu, sis­tē­mu un kār­tī­bu. Čet­ri­nieks ir ne­at­ka­rīgs un prak­tisks cil­vēks, re­for­ma­tors un ide­jis­kais cī­nī­tājs. Čet­ri­nie­ki spēj pa­veikt no­zī­mī­gas so­ci­ālas re­for­mas sa­bied­rī­bā. Go­dīgs, aku­rāts, pie­vērš uz­ma­nī­bu de­ta­ļām. Mēdz būt spī­tīgs un ne­lab­prāt iz­rā­da pie­ķer­ša­nos. Vi­ņa dzī­vē var no­tikt ne­gai­dī­tas pār­mai­ņas, ne­mi­tī­gi iz­ju­tīs kā­pu­mus un kri­tu­mus un pā­rāk ne­uz­ti­cē­sies ci­tiem. Cie­ša­nas un sā­pes pār­dzī­vo sto­is­ki. Arī pār­mai­ņas uz­tver bez his­tē­ri­jas - tā ir, un viss. Lai kā iz­vēr­stos strīds, Čet­ri­nieks no­stā­sies ne­veik­smi­nie­ka pus­ē. Po­li­ti­kā šāds cil­vēks at­ro­das opo­zī­ci­jā. Viņš ne­grib būt pa vi­du un rem­dens. Čet­ri­nie­ku vi­su dzī­vi kri­ti­zēs, jo vi­ņa uz­ska­ti at­šķir­sies no vai­rā­ku­ma. Tā­dē­jā­di viņš ra­da pro­blē­mas pats sev, jo iet pret strau­mi. Ir uz­ti­cams draugs, pa­cie­tī­gi uz­klau­sa drau­gu žē­la­bas. To­mēr spēj kra­si mai­nī­ties - no mai­ga un ie­jū­tī­ga cil­vē­ka uz rup­ju un tie­šu. Ja ie­gūst nau­du, to vieg­li iz­tē­rē. Vieg­lums, ar kā­du viņš šķi­ras no nau­das, ap­kār­tē­jiem liek do­māt, ka viņš ir ba­gāts. Pa­tīk dai­ļās māk­slas. Ne vien­mēr spēj sa­sniegt to, ko vē­las. Ir pār­lie­ku kri­tisks un šau­bās par vi­su. Ie­tei­cams šau­bī­ties arī par pa­ša šau­bām.
13. Dar­bīgs cil­vēks. Pa­tīk mā­jī­ga at­mo­sfē­ra. Ja at­rod cil­vē­kus, kas spēj at­bal­stīt un pa­bal­stīt, tad vi­sas lie­tas var iz­da­rīt un no­kār­tot ātr­āk un veik­smī­gāk. Dzī­vē va­ja­dzī­ga stip­rā­ka aiz­mu­gu­re. Šis ir prak­tis­ku, uz­ma­nī­gu un prā­tī­gu cil­vē­ku rak­stu­ro­jošs skait­lis. Ša­jā da­tu­mā dzi­mu­šais spēj ātr­i ap­tvert un sa­prast, tā­lab gūst pa­nā­ku­mus zi­nāt­nis­ka­jā un pēt­nie­cis­ka­jā dar­bā. Tas, ko par skait­li 13 do­mā māņ­ti­cī­gā Rie­tu­mu sa­bied­rī­ba, tik tie­šām ir māņ­ti­cī­ba - ša­jā da­tu­mā dzi­mu­šais nav ne­lai­mīgs cil­vēks!

22. Uz­ska­ta par mis­tis­ku skait­li. Ir emo­ci­onāls un ner­vozs, pie­mīt in­tu­īci­ja. Var būt tik spī­tīgs, ka par vi­ņu sa­ka: nu, ne­tie­kam ga­lā. Ja tiek šķirts no ģi­me­nes, tad ļo­ti pār­dzī­vo un cieš. Cil­vēks daudz zi­na un pie­nā­ku­mus pil­da pēc la­bā­kās sirds­ap­zi­ņas. Bie­ži vien ne­sa­ņem pie­nā­cī­gu at­bal­stu no par­tne­ra, ģi­me­nes lo­cek­ļiem un ko­lē­ģiem un pa dzī­vi ku­ļas sa­viem spē­kiem. Var sa­sniegt pa­nā­ku­mus po­li­ti­kā un biz­ne­sā, ar no­sa­cī­ju­mu, ja par­tne­ris at­bal­sta. Va­jag ie­mā­cī­ties pār­val­dīt sa­vu prā­tu un at­slēgt to, lai sma­dze­nes at­pū­šas. Jā­būt dis­cip­li­nē­tam un go­dī­gam li­ku­ma priekš­ā. Ie­tei­cams spe­ci­ali­zē­ties no­teik­tā jo­mā, ne­vis cen­sties daudz ko ap­gūt un da­rīt vi­su. Nav pie­mē­rots ru­tī­nas darbs. Jā­iz­man­to savs ie­dves­mo­tā­ja ta­lants un ra­do­šums.

31. Pie­mīt biz­nes­me­ņa ķē­riens, ini­ci­atī­va un iz­lē­mī­ba. Ne­gai­dī­tu pār­mai­ņu lai­kā ne­jū­tas dro­ši. Ne­re­ti jū­tas vien­tuļš, jo tu­vā­kie cil­vē­ki ne­pa­rei­zi iz­prot šā cil­vē­ka vār­dus un rī­cī­bu. Tad var ie­iet se­vī pā­rāk dzi­ļi. Bie­ži vien nav pār­lie­ci­nāts par se­vi, bet cen­šas iz­rā­dīt, ka ir paš­pār­lie­ci­nāts. Ne­pie­cie­ša­ma drau­dzī­ga at­mo­sfē­ra, diem­žēl vi­sā­du pār­pra­tu­mu dēļ tā­du ir grū­ti pa­nākt. Ie­spē­ja­ma ego­is­tis­ka rī­cī­ba, jo ša­jā da­tu­mā dzi­mu­šais grib, lai tiek īs­te­no­tas ti­kai vi­ņa ie­ce­res. Bet ne­va­jag to ci­tiem uz­tiept! Lai sa­bied­rī­bā kļū­tu pa­zīs­ta­māks, nā­kas kriet­ni no­pū­lē­ties. At­bal­sta mūs­die­nī­gas ide­jas un no­stā­jas pret no­ve­co­ju­šām vēr­tī­bām. Strī­dos aiz­stāv tos, ku­riem ci­ti uz­brūk.

Piec­nie­ka gru­pa

Dzi­mu­ši 5., 14. vai 23. da­tu­mā

5. Pa­ras­ti pa­ļau­jas uz sa­jū­tām. Ir im­pul­sīvs, maigs un vieg­li ie­vai­no­jams. Vi­su dzī­vi mā­cās, tāds mū­žī­gais sko­lēns. Ci­ti sme­jas, ka Piec­nie­ka sma­dze­nes ne­no­ve­co. Ātr­i pie­ņem lē­mu­mus. Pa­tīk iz­klai­de, tā­pēc ap se­vi ra­da jaut­ru, vieg­lu at­mo­sfē­ru, kaut arī mū­žī­gie svēt­ki rei­zēm ap­ēd daudz ener­ģi­jas. Grib iz­just ap­kār­tē­jo at­zi­nī­bu, bet var būt ne­pa­stā­vīgs un ātr­i zau­dēt jaun­ie­gū­tos drau­gus. Pa­tīk pār­mai­ņas, ne­kaļ sta­bi­lus un il­gter­mi­ņa plā­nus. Azar­tisks un ga­tavs ris­kēt, tā­pēc iz­do­mā da­žā­dus vei­dus, kā ie­gūt nau­du. Šā ie­mes­la dēļ no azart­spē­lēm jā­tu­ras pa ga­ba­lu. Pie­mīt in­tu­īci­ja, tā­lab ne­re­ti at­bild, līdz ga­lam ne­no­klau­so­ties jau­tā­ju­mus. Vi­sur jū­tas kom­for­tab­li, bet sa­vā dzī­ves­vie­tā pār­mai­ņas re­dzēt ne­vē­las. Ar bēr­niem jū­tas kā bērns, ar jaun­ie­šiem - kā jauns cil­vēks un ar ve­ciem un vie­diem ļau­dīm - kā vi­ņiem līdz­īgs. Labs ora­tors, pat opo­nen­tus spēj pa­da­rīt par drau­giem. Spēj sa­krāt nau­du, lai arī fi­nan­si­ālais stā­vok­lis ne vien­mēr ir labs. Cie­na sa­vu lai­ku, bet pār­sva­rā stei­dzas. Pa­tīk dze­ja. Ģi­me­ne nav pir­ma­jā vie­tā; ja jā­dzī­vo ilg­sto­šā at­šķir­tī­bā, tad pēc mā­jās pa­li­cē­jiem ne­sē­ro. Tic lik­te­nim un veik­smei. Pa­tīk asas iz­jū­tas.

14. Du­āla per­so­nī­ba. Līdz­jū­tīgs, iz­pa­lī­dzīgs un emo­ci­onāls cil­vēks. Pie­mīt vēl­me ris­kēt. Vi­ņa dzī­vē bie­žāk ne­kā ci­tiem ga­dās pār­mai­ņas. Un arī ris­kē viņš bie­žāk ne­kā ci­ti. Lai sa­snieg­tu mēr­ķi, jā­sag­la­bā vēss prāts, vien­mēr va­jag ie­spē­ja­mos ie­gu­vu­mus un zau­dē­ju­mus iz­svērt, ne­vis da­rīt un ti­kai pēc tam do­māt. Ja darbs sais­tīts ar fi­nan­sēm, tad tā ir pie­mē­ro­ta jo­ma, ti­kai jā­at­ce­ras, ka vi­ņu var ie­gāzt ci­tu cil­vē­ku veik­ti ris­kan­ti da­rī­ju­mi. Ja tos ne­prog­no­zē un ne­pār­bau­da, tad ša­jā da­tu­mā dzi­mu­šais var ciest ļo­ti lie­lus zau­dē­ju­mus. Ja esat kaut­rīgs, vien­tu­līgs cil­vēks, tad zi­niet - strā­dā­jot ar se­vi, ie­spē­jams mai­nī­ties. Tāds ir jū­su dzī­ves uz­de­vums. Ja bū­siet at­klāts un pa­tiess, tad būs vieg­lāk pār­va­rēt ne­iz­do­ša­nos un ne­veik­smes.

23. Spē­cī­ga un in­te­lek­tu­āla per­so­nī­ba. Pro­fe­si­onā­lis sa­vā jo­mā, ir vi­sas ie­spē­jas kļūt sla­ve­nam iz­vē­lē­ta­jā pro­fe­si­jā. Pa­tīk pre­tē­jā dzi­mu­ma pār­stāv­ji. Cil­vē­ki vi­ņu mīl jaut­rā rak­stu­ra dēļ, un viņš ir veik­smi­nieks dzī­vē. Pa­kļau­jas ga­ra­stā­vok­ļa mai­ņām, pa­tīk ris­kēt. Lab­prāt dzī­vo grez­nī­bā, grib dzir­dēt sa­vu vār­du iz­ska­nam ie­spē­ja­mi pla­šāk, vē­las ie­ņemt augs­tu stā­vok­li. Ša­jā da­tu­mā dzi­mu­šais ir ra­dīts pa­nā­ku­miem, viņš ie­gūst augs­tu per­so­nu lab­vē­lī­bu un aiz­sar­dzī­bu. Dzī­ves uz­de­vums ir mek­lēt, at­rast un iz­man­tot saik­ni starp ma­te­ri­ālo un ga­rī­go pa­sau­li, tas mai­nīs ša­jā da­tu­mā dzi­mu­šā cil­vē­ka at­tiek­smi pret ci­tiem. Jā­kļūst at­sau­cī­gā­kam un uz­ma­nī­gā­kam, tas bru­ģēs ce­ļu pro­fe­si­onā­la­jā iz­aug­smē.

Seš­nie­ka gru­pa

Dzi­mu­ši 6., 15. vai 24. da­tu­mā

6. Pie­sais­ta ap­kār­tē­jos, jo pie­mīt jau­nek­lī­ga dzī­ves uz­tve­re. Pa­tīk grez­nī­ba, ap­vel­tīts ar la­bu gau­mi, vieg­li šķi­ras no nau­das un grib sev ap­kārt re­dzēt skais­tus cil­vē­kus. Mī­ļup­rāt ce­ļo. Vien­mēr ir ar kaut ko aiz­ņemts. Pār­spī­lē­ti rū­pē­jas par sa­vu ār­ie­ni un grib at­stāt ie­spai­du ar dār­gu ap­ģēr­bu. Seš­nie­kam ne­pa­tīk ne­glī­tums, ne­tī­rī­ba un ne­kār­tī­ba. Dzī­ves un dar­ba vie­ta vi­ņam al­laž ir aku­rā­ta, tī­ra un sa­kop­ta. Viņš iz­do­mās, kā pa­da­rīt mā­jī­gā­ku pat ne­mī­lī­gu ofi­sa tel­pu. Ne­lab­prāt ie­sais­tās strī­dos, ja vi­ņu iz­ai­ci­na, tad la­bāk pa­me­tīs kau­jas lau­ku ne­kā me­tī­sies vir­sū pre­ti­nie­kam. Kom­pro­mi­su meis­tars. Ga­tavs uz­ņem­ties so­ci­ālus un ģi­me­nes pie­nā­ku­mus, ģi­me­nes lo­cek­ļu lab­klā­jī­ba un lab­sa­jū­ta Seš­nie­kam ir ļo­ti no­zī­mī­ga. Viņš ļo­ti gā­dā par ve­cā­kiem. Ne­spēj ilg­sto­ši pa­likt viens, ne­pie­cie­ša­ma kom­pā­ni­ja. Viņš ir gudrs un tak­tisks, tā­pēc ci­tu no­slē­pu­mus uz­zi­na bez pie­pū­les, jo vi­ņam uz­ti­cas. Pirms ko uz­sākt, pa­tīk ap­svērt vi­sā­dus va­ri­an­tus, tā­pēc no ma­las šķiet maz­liet «brem­ze». Kad Seš­nie­ku sāk stei­dzi­nāt, viņš var kļūt ner­vozs un pie­ļaut daudz kļū­du. Ne­grib ko­man­dēt un iz­rī­kot ci­tus. Vī­rie­šiem pa­tīk skais­tas sie­vie­tes, sie­vie­tēm pa­tīk dārg­ak­me­ņi. Bril­jan­ti ir mei­te­ņu la­bā­kie drau­gi…

15. Augst­sir­dīgs un ar­tis­tisks cil­vēks ar ap­bu­ro­šām ma­nie­rēm. Spēj iz­man­tot ga­dī­ju­mu sa­vā la­bā. Pa­tīk mo­der­nas lie­tas, ma­te­ri­ālas vēr­tī­bas un sla­va. In­te­re­sē­jas par li­te­ra­tū­ru, māk­slu, mū­zi­ku. Mīl un bau­da dzī­vi, pa­tīk zie­di, kos­mē­ti­ka, dārg­ak­me­ņi, gau­mīgs, labs ap­ģērbs. Labs ora­tors, lab­prāt go­zē­jas pro­žek­to­ru gais­mā. Ir emo­ci­onāls un maigs, iz­ska­tās jaun­āks par vie­nau­džiem. Pre­tē­jais dzi­mums lab­prāt me­tas vi­ņam pa­lī­gā un pat ap­dā­vi­na. Šā cil­vē­ka dzī­ve no­tiek dai­ļās Ve­ne­ras pa­spār­nē. Viņš var likt lie­tā ma­ģi­ju, lai pa­nāk­tu sa­vu, ne­vis lai pa­lī­dzē­tu ci­tiem. Dzī­ves uz­de­vums ir pie­slā­pēt ego­is­mu, pa­vēr­tēt se­vi kri­tis­kāk. Veik­sies vēl la­bāk, ja pa­lī­dzē­siet tiem, kam klā­jas slik­tāk ne­kā jums. Kļūs­tiet at­bil­dī­gāks un ne­uz­krau­jiet uz ci­tu cil­vē­ku ple­ciem at­bil­dī­bu par sa­vām pro­blē­mām.

24. Cil­vēks ir ra­dīts ģi­me­nes lig­zdi­ņas vī­ša­nai. Rū­pē­jas par ve­cā­ko pa­au­dzi. Vien­mēr ga­tavs pa­lī­dzēt, pie­klā­jīgs, at­sau­cīgs, spē­cī­ga rak­stu­ra cil­vēks. Var ga­dī­ties strā­dāt ko­mu­nā­lo pa­kal­po­ju­mu sfē­rā. Ie­spē­jams, no ci­tiem slēpj un daudz ko ne­stās­ta par se­vi. Prot gla­bāt ci­tu cil­vē­ku no­slē­pu­mus. Dzī­vē daudz pār­mai­ņu. Kad pa­ša no­do­mi ir skaid­ri un tī­ri, tad ne­būs šķēr­šļu, lai īs­te­no­tu ie­ce­res. Ezo­tē­ri­ķi teik­tu, ka tad pa­līdz kos­moss. Iz­rā­dī­tā ag­re­si­ja var vēr­sties pret pa­šu. Ša­jā da­tu­mā dzi­mu­ša­jam pa­lī­dzēs pa­sau­les va­re­nie un pre­tē­jā dzi­mu­ma pār­stāv­ji. Dzī­ves uz­de­vums ir iz­da­rīt vi­su, kas no jums at­ka­rīgs, lai pa­sau­lē ma­zi­nā­tu var­dar­bī­bu. Ska­ļi vār­di, vai ne? Bet to var iz­da­rīt, arī ti­kai iz­pro­tot, kā­pēc cil­vē­ki rī­ko­jas var­dar­bī­gi. Var­būt lai­kus iz­sauk­ta po­li­ci­ja būs dzī­ves uz­de­vu­ma vērts darbs.

Sep­tīt­nie­ka gru­pa

Dzi­mu­ši 7., 16. vai 25. da­tu­mā
7. In­di­vi­du­ālists, pe­dants, ie­tie­pīgs, rei­zēm ne­drošs cil­vēks. Daž­kārt pie­mīt eks­tra­sen­so­ras do­tī­bas. Var būt svār­stīgs, ne­spēj pie­ņemt lē­mu­mus, pie­dzī­vo bie­žas ga­ra­stā­vok­ļa mai­ņas. Dau­dzi 7. da­tu­mā dzi­mu­šie ir dzej­nie­ki, māk­sli­nie­ki, do­mā­tā­ji, ties­ne­ši, nu­me­ro­lo­gi, re­for­ma­to­ri un zi­nāt­nie­ki. Ja pie­vēr­šas ga­rī­gām prak­sēm un re­li­ģi­jai, tad lai­cī­ga­jā pa­sau­lē var ne­at­griez­ties. Vi­ņam ir la­ba sirds, šis cil­vēks ir so­ci­āli ten­dēts, arī ro­man­tisks un sen­ti­men­tāls. Fi­lo­zo­fisks skats uz dzī­vi vi­ņu pa­da­ra uni­kā­lu un pie­vil­cī­gu. Sep­tīt­nie­kam pa­tīk ve­cas lie­tas, se­nas gud­rī­bas, un viņš spēj tām pie­šķirt pa­pil­du vēr­tī­bu. Ne­cieš ne­tais­nī­bu. Spēj aiz­raut pub­li­ku un ie­stās­tīt tai daudz ko, tā­pēc jā­do­mā, kā­du mēr­ķi grib pa­nākt ko­mu­ni­kā­ci­jā ar ci­tiem. Ne­vēr­tē ci­tus pēc vi­ņu ama­ta, stā­vok­ļa sa­bied­rī­bā un fi­nan­sēm. Ār­ēji šķiet ha­otis­ki un li­ku­mus no­rai­došs, bet iek­šē­ji ir la­bi or­ga­ni­zēts, ar sa­viem prin­ci­piem, kas ļauj jus­ties fi­zis­ki un men­tā­li ve­se­lam, jo ne­grib kon­flik­tēt ar sa­vu sirds­ap­zi­ņu. Labs plā­no­tājs. Vieg­li iz­lie­to nau­du, bet prot iz­de­vī­gi pār­dot sa­vas ide­jas un at­kal no­pel­nīt. Vi­su lai­ku ri­si­na kaut kā­das pro­blē­mas. Pa­tīk pār­mai­ņas un ce­ļo­ša­na. Lab­prāt ap se­vi ra­da mis­ti­ķa auru. Mā­cās no dzī­vē sa­stap­ta­jiem cil­vē­kiem un pie­dzī­vo­ta­jām si­tu­āci­jām. Sep­tīt­nieks drau­giem un ģi­me­nes lo­cek­ļiem at­nes veik­smi, tā­pēc vi­ņu va­jag pie­tu­rēt sa­vā tu­vu­mā - gan­drīz kā skur­steņ­slau­ķa po­gu.

16. Ga­ra­stā­vok­ļa cil­vēks. Pie­mīt ana­lī­tisks prāts, bet ir grū­ti at­šķirt la­bu no ļau­na. Tas vi­ņā ra­da trauk­smi un šau­bas. Ide­ālists un he­do­nists vien­lai­kus. Sap­ņo­tājs, kurš var dzī­vot sa­vu fan­tā­zi­ju pa­sau­lē. Ja at­tīs­ta ga­rī­gu­mu, tad ātr­i iz­prot sa­vus dzī­ves uz­de­vu­mus, bet var kļūt par as­kē­tu. Var pie­vēr­sties okul­tis­mam un dzied­nie­cī­bai. Ja ga­rī­gā dzī­ve tiek pa­mes­ta no­vār­tā, tad var ie­sais­tī­ties kā­dā sle­pe­nā bied­rī­bā. Pār­dzī­vo zau­dē­ju­mus, bet no ce­ļa uz mēr­ķi ne­no­vir­zās. Ap šo cil­vē­ku ne­re­ti val­da bur­ves­tī­ba un mis­ti­cisms pat vis­pa­ras­tā­ka­jos no­ti­ku­mos. Vi­ņa uz­de­vums ir to vi­su sa­just un pa­lī­dzēt ci­tiem ie­rau­dzīt brī­nu­mus arī ik­die­nā.

25. Sap­ņo­tājs, māk­sli­nie­cisks cil­vēks. Pie­mīt in­tu­īci­ja, in­te­re­sē­jas par okul­tis­mu un ezo­tē­ri­ku. Mē­ģi­na iz­prast da­bas un kos­mo­sa no­slē­pu­mus, var di­bi­nāt re­li­ģis­kas sko­las un iz­vei­dot sa­vu mā­cī­bu un no ci­tām at­šķi­rī­gu kon­cep­ci­ju. Ne­veik­smes ļauj ie­gūt pie­re­dzi un pa­sau­les iz­prat­ni. Ar ko­lē­ģu un ra­du pa­lī­dzī­bu pa­ma­zām spēj no­sta­bi­li­zē­ties dzī­vē. Fi­lo­zo­fis­ki ska­tās uz lie­tām un le­po­jas ar sa­viem ta­lan­tiem un sa­snie­gu­miem, jo pa­nā­ku­mi nav no­kri­tu­ši kā no gai­sa. Viss sa­sniegts sa­viem spē­kiem. Mī­las lie­tās var būt vai­rāk klu­pie­nu ne­kā bau­du, bet caur lau­lī­bu var ri­si­nāt fi­nan­šu pro­blē­mas. Ne­va­ja­dzē­tu ris­kēt. Jā­at­ce­ras, ka pie­re­dze šo cil­vē­ku pa­da­ra stip­rā­ku.

As­tot­nie­ka gru­pa

Dzi­mu­ši 8., 17. vai 26. da­tu­mā
8. Pie­mīt pras­me «tai­sīt» nau­du, ie­vē­ro­jot sa­bied­rī­bā val­do­šās mo­rā­les un ēti­kas pra­sī­bas. Cil­vēks - no­slē­pums, ku­ru līdz ga­lam ne­sa­pra­tīs pat vi­ņa vis­tu­vā­kie cil­vē­ki. As­tot­nieks at­stāj sa­vu vār­du vēs­tu­rē. Labs dar­bi­nieks, lab­prāt uz­ņe­mas pie­nā­ku­mus, un vi­ņa ro­kās pat ne­ie­spē­ja­mais kļūst ie­spē­jams. No­slēgts, pa­cie­tīgs, me­lan­ho­lisks, ne­pie­ņem pa­lī­dzī­bu (ja nu kā­du nie­ku), jo vi­su grib iz­da­rīt pats. Ne­at­lai­dīgs - kaut arī sa­stop ļo­ti daudz šķēr­šļu, viņš ne­at­lai­dī­gi tur­pi­na iet uz mēr­ķi. Spēj pie­lā­go­ties ap­stāk­ļiem, jo ir pie­ra­dis, ka vien­mēr kaut kas no­tiek. Vien­tuļ­nieks, ne­pie­mīt iz­smal­ci­nā­ta hu­mo­ra iz­jū­ta, ār­ēji drūms, ci­tiem šķiet pat aso­ci­āls. Bet tāds ir vi­ņa dzī­ves sti­liņš. Ār­ēji skarbs, bet iek­šē­ji maigs un pie­klā­jīgs, vien­mēr ga­tavs aiz­stā­vēt drau­gus. Eks­trē­mists, kurš krīt ga­lē­jī­bās gan mī­lā, gan nai­dā. Nie­cī­gi sa­snie­gu­mi vi­ņu ne­pa­mie­ri­na, viņš grib daudz. Viņš ir vieds jau ag­rā jau­nī­bā, tā­pēc As­tot­nie­kam pra­sa pa­do­mus. Ne­pa­kļau­jas vis­pār­pie­ņem­tām nor­mām un li­ku­miem. Viņš ir ma­te­ri­ālists, ku­ru sa­trauc fi­nan­si­ālā si­tu­āci­jā, bet pēc nau­das ne­dze­nas. Var iz­lie­tot sa­vus uz­krā­ju­mus ci­tu cil­vē­ku la­bā un ne­ko ne­gai­da pre­tim. Kad ir sa­pel­nī­jis ga­na daudz nau­das, tad sāk at­tīs­tīt sa­vas okul­tās spē­jas, pie­vēr­šas re­li­ģi­jai, no­do­das fi­lo­zo­fi­jai un me­di­tā­ci­jai.

17. Ma­te­ri­ālists, pie­mīt la­ba biz­ne­sa oža. Dros­mīgs cil­vēks, kurš ie­mā­cī­jies pret grū­tī­bām un šķēr­šļiem iz­tu­rē­ties mie­rī­gi un pār­va­rēt tos. Grū­tī­bas vi­ņu ne­ap­tu­rēs, jo sa­rež­ģī­ju­mi ie­mā­ca mai­nīt at­tiek­smi pret se­vi un sa­prast sa­vu bū­tī­bu. Ja cil­vēks vis­pirms iz­vē­las grū­tā­ko ce­ļu, tad ir skaidrs, ka turp­māk vi­ņam kļūs ar­vien vieg­lāk un la­bāk. Ar ga­diem kļūst iek­šē­ji un ār­ēji rā­māks un ļauj ša­jā mie­rā grem­dē­ties arī pa­kārt eso­ša­jiem. Ga­rīgs cil­vēks, ie­spē­jams, sāks kal­pot ci­tu la­bā. Šā­da rī­cī­ba vi­ņu pa­da­rīs sla­ve­nu pēc nā­ves. Pa­nā­ku­mi gai­dā­mi mū­ža no­ga­lē. Viņš ie­gūs ma­te­ri­ālo lab­klā­jī­bu, kaut arī per­so­nis­ka­jā dzī­vē ne­ju­tī­sies ap­mie­ri­nāts. Va­ja­dzē­tu ie­mā­cī­ties iz­vēr­tēt, ar ko drau­dzē­ties un no ku­ra pie­ņemt pa­lī­dzī­bu. Tā­pat arī vi­ņa dzī­ves ce­ļu no­teiks ti­kai un vie­nī­gi pa­ša iz­vē­le, tā­lab ir liet­de­rī­gi sa­prast, ka va­jag mā­cēt sa­mie­ri­nā­ties un ie­vē­rot ēti­ku.

26. Ma­te­ri­ālists un fa­tā­lists. Jā­pār­var daudz grū­tī­bu, īpa­ši jau­nī­bā. Pār­lie­ka aiz­rau­ša­nās ar pre­tē­jo dzi­mu­mu var iz­rai­sīt ka­tas­tro­fu pa­ša dzī­vē. Dzī­ves par­tne­ris jā­iz­vē­las ļo­ti ap­do­mī­gi. Kļū­da lau­lā­tā drau­ga iz­vē­lē var no­vest pie pa­ma­tī­ga kra­ha. Kaut arī pa­tīk bau­das, šis cil­vēks pēc kā­zām no­mie­ri­nās un pār­trauc sa­vas mī­las dē­kas. Mū­ža no­ga­lē vi­ņi gai­da pa­nā­ku­mi, sa­snie­gu­mi un at­zi­nī­ba. Viņš gan­drīz vi­su sa­sniedz ar sa­vu dar­bu, tā­pēc pro­fe­si­onā­la­jā jo­mā vi­ņu augs­tu vēr­tē.

De­vīt­nie­ka gru­pa

Dzi­mu­ši 9., 18. vai 27. da­tu­mā
9. Hu­mā­nists, līdz­jū­tīgs, paš­aiz­lie­dzīgs, vieds un dāsns cil­vēks. Op­ti­mists. Vi­su lai­ku kaut ko da­ra. Ne­at­pū­tī­sies, ka­mēr ne­būs sa­snie­dzis vē­la­mo mēr­ķi. Uz mēr­ķa sa­snieg­ša­nu ten­dēts cil­vēks. Pa­tīk sa­cen­sties, ir dros­mīgs un ne­at­teik­sies no pie­dzī­vo­ju­miem. Am­bi­ci­ozs un spē­cī­gas gri­bas cil­vēks, kas ļo­ti ātr­i re­aģē un vien­mēr ir ga­tavs rī­cī­bai. Spēj at­vai­rīt uz­bru­ku­mu, jo ir spē­cī­gi iek­šē­jie aiz­sar­dzī­bas me­hā­nis­mi. De­vīt­nieks spēj mī­lēt vi­su cil­vē­ci. Māk­sli­nie­ka un do­mā­tā­ja tips, kurš il­gi at­tīs­tī­jies ie­priek­šē­jās re­in­kar­nā­ci­jās un ta­gad var da­lī­ties ar ie­gū­ta­jām zi­nā­ša­nām. Vi­ņam pa­tīk pār­va­rēt grū­tī­bas un ie­dves­mot ci­tus. Ļo­ti, ļo­ti at­bil­dīgs, ta­ču ne vien­mēr pa­tiks uz­klau­sīt kri­ti­ku. Labs or­ga­ni­za­tors un spē­jīgs ad­mi­nis­trē­tājs. Lī­de­ris, prot kon­tro­lēt, va­dīt un pa­kļaut ci­tus sa­vu pa­tī­ka­mo cil­vē­cis­ko īpa­šī­bu dēļ. Ja nav la­bā omā, tad gan var kļūt ag­re­sīvs un at­rie­bīgs. Dzi­mis, lai gū­tu pa­nā­ku­mus. Mū­ža no­ga­lē ar sa­vu ne­pār­do­mā­to rī­cī­bu var iz­bie­dēt līdz­cil­vē­kus.

18. Ne­at­ka­rīgs, augs­ti kva­li­fi­cēts spe­ci­ālists, labs pa­dom­de­vējs, bet arī iek­šē­jo kon­flik­tu no­mo­cīts cil­vēks. Vi­ņā ma­te­ri­ālis­tis­kā da­ba daž­kārt grib sa­graut ga­rī­go. Spē­cī­gais rak­sturs ļauj uz­veikt grū­tī­bas, ne­vis tām pa­do­ties. Var ie­kul­ties bīs­ta­mās si­tu­āci­jās un no­nākt slik­tās kom­pā­ni­jās, ta­ču spēj tikt ar vi­su ga­lā. Ģi­me­nes dzī­vē miers ne­val­da, var būt slik­tas at­tie­cī­bas ar tu­vā­ka­jiem ra­diem un par­tne­ri. Mēdz no­pel­nīt nau­du, pār­kāp­jot ēti­kas prin­ci­pus. Spie­dze vi­ņu no­māc. Daž­reiz kļūst rupjš un ciet­sir­dīgs, jo vē­las tāds būt. Ja vi­ņu dis­cip­li­nē un ap­kārt ir lab­vē­lī­gi no­ska­ņo­ti, ga­rī­gi cil­vē­ki, tad ša­jā da­tu­mā dzi­mu­šais var ie­ņemt augs­tu ama­tu. Ne­va­jag būt ag­re­sī­vam un var­dar­bī­gam! Mēdz teikt, ka šis cil­vēks ir skan­dā­lists, bet var arī pa­ska­tī­ties no ci­tas pus­es - viņš vien­kār­ši ir re­vo­lu­ci­onārs. Gal­ve­nais dzī­ves uz­de­vums - iz­da­rīt vi­su, lai pa­sau­le kļū­tu skais­tā­ka. Uz­smai­diet, ne­vis uz­klie­dziet.

27. Daudz­pu­sī­gas in­te­re­ses, ir iz­lē­mīgs, emo­ci­onāls, arī ner­vozs. Vi­ņa ener­ģi­ja šķiet ne­iz­sīk­sto­ša. Dzī­vē at­ka­rīgs no ci­tiem cil­vē­kiem, ta­ču jā­ap­zi­nās, ka ne­at­ka­rī­ba spēs at­tīs­tīt gri­bas­spē­ku un iz­lē­mī­gā­ku rak­stu­ru. Tad ša­jā da­tu­mā dzi­mu­šais var kļūt veik­smī­gāks uz­ņē­mēj­dar­bī­bā un ģi­me­nes dzī­vē un no­dro­ši­nās sev iz­tik­ša­nu un dzī­vo­ša­nu. Viss ir pa­ša ro­kās. Šis skait­lis ap­lie­ci­na arī va­ru un spē­ku. Ja iz­man­tos sa­vu prā­tu un vien­mēr to «uz­asi­nās», tad pa­nā­ku­mi ir ga­ran­tē­ti. Viņš rū­pī­gi pār­do­mā sa­vus pro­jek­tus, bet, ja ir ide­ja vai plāns, ne­va­jag to at­likt, bet gan uz­reiz īs­te­not. Var būt val­do­nīgs rak­sturs. Ir uz­ti­cīgs ģi­me­nes vēr­tī­bām un lo­jāls dar­ba de­vē­jam. Pie­mīt spē­cī­ga in­tu­īci­ja.