Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

Ko 2020. gads sola Mežāzim, Ūdensvīram, Zivīm

© Pixabay

Noskaidro!

STRĒLNIEKS

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Iespējams, tevi gaida veiksmes stāsts vislabākajā nozīmē. Tā kā komunikācija ir tava stiprā puse un nezūdošais optimisms ļauj atsevišķās situācijās neiespringt un laist gar ausīm to, par ko citi satrauktos, daudz ko spēsi vērst sev par labu. Ir dotas iespējas izveidot noderīgus kontaktus un īstajā brīdī satikt vajadzīgos cilvēkus. Tīri intuitīvi spēsi nojaust, kur ir izdevīgums. Ja esi algotā darba darītājs, tad lūkojies, lai tavs veikums tiek atbilstoši novērtēts, un runā par algas pielikumu. Bet, ja esošā situācija tev nav īsti pa prātam un priekšniecība nav pretimnākoša, tad meklē jaunu darbu. Labāk atalgotu un ar lielākiem bonusiem - kārtīgām sociālajām garantijām, veselības apdrošināšanu un izaugsmes iespējām.

Darba vidē jāuzmanās no strīdiem un intrigošanas, bet reorganizācijas vai citu pārmaiņu gadījumā jāmēģina gūt kādu labumu.

Gads piemērots arī sava biznesa veidošanai vai attīstīšanai. Labi izplānotie pasākumi nesīs augļus. Iespējams, viss nenotiks ātri, bet soli pa solim vairosi labklājību. Vislabāk sekmēsies nozarēs, kas saistās ar nekustamo īpašumu, projektu vadību, jurisprudenci, kā arī ar skaistajām lietām, piemēram, modes pasauli, dizainu vai aksesuāru ražošanu un tirdzniecību. Sadarbībā ar ārzemēm esi uzmanīgs, jāpievērš uzmanība juridiskām niansēm.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS

Privātajā dzīvē ģimenes cilvēkiem būtiskas izmaiņas nav gaidāmas. Dienas ritēs ierasto gaitu - jāparūpējas par mājas saimniecību, jāpievēršas bērnu vēlmēm un vajadzībām, jāatrod laiks, lai kādu brīdi pabūtu kopā ar otro pusīti romantiskā gaisotnē. Atvaļinājuma laikā vari savējos aizvest aizraujošā ceļojumā. Tas stiprinās attiecības un satuvinās, būs par ko parunāt un atcerēties.

Brīvajiem ļaudīm gan iespējami visai raibi piedzīvojumi. Pastāv iespējas satikt savu īsto cilvēku. Šī iepazīšanās var notikt neparastos un romantiskos apstākļos. Un sajūtas tādas, ka esat bijuši pazīstami jau sen... varbūt pat iepriekšējā dzīvē... ja vien kaut kam tādam iespējams noticēt. Pašā dziļākajā sirds stūrītī modīsies šaubas - vai kas tāds ir iespējams? Pirms izlemt par tādu īstu un ciešu kopā būšanu, pārliecinies, vai otrs cilvēks uz šīm attiecībām arī skatās nopietni. Ja to, ko pats esi iedomājies, pieņemsi par baltu patiesību, var sanākt vilšanās. Jautā un palūdz konkrētas atbildes par to, kas tev ir būtiski. Lai viss notiktu uz labu, neko nesasteidz.

KAS VĒL IR SVARĪGI

Var gadīties, ka aktualizējas izglītības jautājumi. Ja pārņem sajūta, ka kaut ko nezini, vai pietrūkst iemaņu profesionālajā jomā, tad izglītojies, meklē informāciju vai uzklausi pieredzes bagātāku cilvēku viedokli. Kā mēdz teikt: kauns nav nezināt, bet negribēt zināt. Tavs prāts ātri uztvers nepieciešamo informāciju un mācēs atsijāt noderīgo.

Ja rodas spriedze, traucoties starp darba un mājas pienākumiem, tad noteikti vajag atpūsties. Palūdz, lai radinieki pret to izturas ar izpratni. Būtu vēlams kādus brīžus pavadīt vienatnē, ļaujoties nodarbēm, kas tev patīk un atslābina. Tas var būt kāds radošs hobijs dāmām vai darbošanās garāžā kungiem. (Vai arī otrādi, arī tas nav izslēgts.) Galvenais, lai vari darīt to, kas sagādā prieku, tad arī ikdienas darbi ies no rokas.

Kādam var aktualizēties veselīga dzīvesveida tēma, rasties interese par veģetārismu, atslodzēm, dietām. Ļaujies sajūtām, un organisms pateiks priekšā, kas tev nepieciešams. Galvenais - nedari pāri sev, lai arī cik spraigi ritētu dienas. Ja būsi atpūties un možs, tad arī citiem būs tīkami ar tevi komunicēt.

MEŽĀZIS

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Pilna galva ar dažādām idejām, un liela daļa no tām rezultātā var novest pie visnotaļ ienesīgiem pasākumiem. Ja vēl neesi uzņēmēju rindās, ir pienācis laiks par to padomāt. Biznesa plānu netrūks, un projekti birs kā no pārpilnības raga. Dota iespēja noslēgt izdevīgus darījumus, risināt sarunas ar iestādēm. Naudas plūsma būs, tikai dažbrīd tai var būt tendence bremzēties. Tur neko daudz ietekmēt nevarēsi. Strādā čakli un ievēro likumus.

Ja esi algota darba darītājs, tad profesionālajā jomā gaidāmi panākumi. Varbūt netiks oficiāli piešķirtas «zvaigznītes uz pagonām», bet tu iegūsi un nostiprināsi autoritāti. Kolēģiem un priekšniecībai tavs viedoklis būs svarīgs. Nekautrējies runāt par finansēm un atbilstošu novērtējumu naudas izteiksmē. Nevajadzētu uzņemties papildu pienākumus tikai tāpēc, ka esi labs cilvēks.

Ar naudu rīkojies apdomīgi, šogad labāk iekrāt, nevis tērēt, turklāt vajadzētu izvairīties no kredītsaistībām un lieliem līzinga pirkumiem. Banku darījumos šogad slēpjas dažādi riski. Ja būs saistības, var rasties problēmas.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS

Privātajā dzīvē interesants un aizraujošs gads. Būsi pievilcīgs, pratīsi sevi pasniegt un komunicēt. Personības valdzinājums cilvēkus neatstās vienaldzīgus, un tam, protams, ir nozīme arī attiecību jomā. Ja šobrīd esi brīvs, tad iespējama iepazīšanās. Varbūt pat vairākas... Var gadīties, ka dzīve tevi noliek izvēles priekšā un attiecību tēmā ienes trauksmainus piedzīvojumus. Nepieņem lēmumus steigā un uzmanies no sirdslietu avantūrām. Kas ātri pievelkas, tad bieži vien arī ātri atgrūžas. Jebkurā gadījumā vēlams saglabāt vēsu prātu, kaut gan tā jau viegli teikt... Ja sirdī iekrīt dzirkstelīte, tad pragmatisms pazūd. Sarežģītās situācijās vari prasīt padomu labiem draugiem - lai viņi palīdz ar skatu no malas.

Ģimenes cilvēkiem būs daudz darba mājās. Piemērots laiks remontam, santehnikas ierīču nomaiņai un sadzīves tehnikas iegādei. Ja ir dārzs, tad pavasarī vari ieplānot labiekārtošanas darbus. Attiecībās ar otro pusīti jāuzmanās no sadzīviskiem strīdiņiem, kas var uzplaiksnīt par sīkumiem. Nevajadzētu demonstrēt principus, bet visus jautājumus risināt mierīgā, loģiskā dialogā.

KAS VĒL IR SVARĪGI

Personības izaugsmes laiks. Kādā brīdī var rasties sajūta, ka esi mazliet iestrēdzis un ierūsējis un tavs personības potenciāls ir jaudīgāks, ka vari vairāk, augstāk, tālāk. Tādi periodi cilvēkiem dzīves gaitā ir vairākkārt. Labākais variants - kaut ko dzīvē radikāli mainīt. Darbu, dzīvesvietu vai attieksmi. Pēc visiem šī gada notikumiem (vienalga, vai tie būs ar plusa vai mīnusa zīmi) ir jāizdara secinājumi. Ja ar kādu cilvēku nav saprašanās, tad nedrīkst komunikāciju pārtraukt, bet ir jāizrunājas un jāsaprot, kur ir vai bija problēma. Jo vairāk sarunāsies ar līdzcilvēkiem, jo lielāku pieredzi gūsi, un šīs atklāsmes pavisam noteikti noderēs turpmāk.

Šis gads nav diez cik sekmīgs lietišķu jautājumu kārtošanai. Ja jādodas uz kādu iestādi, labi sagatavojies, ieskaties likumos un vajadzības gadījumā konsultējies ar juristu.

Dažu brīdi emocijas var ņemt virsroku pār prātu, un, lai pieņemtu pareizos lēmumus, vēlams pabūt vienatnē. Sakārtot iekšējo pasauli palīdzēs meditācijas, mandalu zīmēšana, neirografika u.tml. nodarbes.

ŪDENSVĪRS

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Projekti un ieceres uz priekšu virzīsies lēnītēm, nāksies veltīt diezgan daudz pūļu, lai tas vezums izkustētos no vietas. Necīnies ar vējdzirnavām un tad, kad darbi buksē, atliec un ķeries pie kaut kā cita. Paies laiciņš, un viss atkal notiks. Ja spītīgi mēģināsi realizēt iecerēto neīstajā brīdī, tad rezultātā būsi noguris, pikts, nekas uz priekšu nebūs pavirzījies un arī citi darbi būs iekavējušies. Šogad profesionālajās lietās mācies pacietību - visam savs laiks.

Tā kā esi brīvību mīlošs cilvēks un sekmīgāk viss notiek, ja pats regulē savu darba režīmu, tad jālūkojas, vai šādi darba apstākļi ir šobrīd. Ja jūties ierobežots un neesi mierā ar priekšniecības lēmumiem, attieksmi vai vadības stilu, tad ir pienācis laiks meklēt darbu citur.

Ja tev ir savs bizness, tad arīdzan nāksies nopietni strādāt, tāpat vien nekas netiks dots. Turklāt situācijas var būt mainīgas, izjukt kāda sadarbība, bet tās vietā atkal rasties jauna. Interesanti projekti iespējami saistībā ar ārzemju tēmu. Vairāk sekmēsies nozarēs, kas saistās ar būvniecību, tehnoloģijām, medijiem, pakalpojumu sfēru.

Naudas lietas jātur kārtībā un jāseko līdzi, lai bankas kontā ienāk tas, kam tur jāienāk. Konkrētā apjomā un konkrētā laikā.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS

Mājas dzīve nemierīga. Ģimenes cilvēkiem var nākties risināt visdažādākos jautājumus, sākot ar saimnieciskiem un beidzot ar saskarsmes.

Šogad nebūtu vēlams plānot nopietnus saimniecības darbus, piemēram, sākt remontu, mainīt komunikācijas, kā arī pirkt īpašumu vai mainīt dzīvesvietu. Kaut ko tādu uzsākot, jārēķinās, ka iespējama piņķerēšanās - te meistari pazūd, te kādus materiālus nav iespējams nopirkt, te kādas juridiskas problēmas rodas. Ja iespējams, iepriekš minētos plānus atliec. Turklāt tā arī izvairīsies no strīdiem ar savu otro pusīti. Attiecībās jāgādā par saskaņu, saspringtās situācijās jānoskaita līdz desmit un mīļi jāizrunājas. Ja atradīsi laiku, lai kaut ko pasāktu divatā, mīlestība uzdzirkstīs ar jaunu sparu.

Brīvajiem ļaudīm šis gads nesīs pārdomas, un tad ir jātiek skaidrībā pašam ar sevi: ko es daru? Ko vēlos no attiecībām? Ko gribu sagaidīt un ko sniegt pretī? Lai kaut kas izveidotos, ir jāgūst atbildes. Turklāt godīgas. Ja satiec cilvēku, kam varētu būt nozīme tavā dzīvē, spēlē ar atklātām kārtīm.

KAS VĒL IR SVARĪGI

Ievēro veselīgu dzīvesveidu, pareizu ēšanas režīmu, apmeklē pirtis, SPA vai masāžas salonus. Tas dos enerģiju un spēkus. Ja daudz pienākumu, tad noteikti jāatceras par atpūtu un sevis palutināšanu. Pretējā gadījumā organisms var saniķoties un pateikt: tā, tagad mazliet būs jāatpūšas - gribi to vai negribi. Ja dzīvosi līdzsvarā, tad arī darbi un viss dzīvē veiksies labāk.

Kādam var rasties interese par garīgām, filozofiskām vai ezoteriskām tēmām. Tad īsti reizē būs mācības kādos interešu izglītības kursos. Iepriekš gan ievāc informāciju un izrunājies ar iespējamiem pasniedzējiem, jo šobrīd piedāvājums ir ļoti plašs, bet kvalitāte daudzviet pieklibo.

Tā kā prāts ir atvērts jaunai informācijai un zināšanu uzkrāšanai, vari arī papildināties profesionālajā jomā vai pat apgūt kaut ko pilnīgi jaunu. Šogad iegūtās zināšanas noteikti noderēs - ja ne uzreiz, tad nākotnē.

Atvaļinājuma laikā vari ieplānot tālāku braucienu, nesteidzīgu atpūtu siltās zemēs. Ēģipte, Turcija, Taizeme, Indonēzija... ļoti piemēroti galamērķi.

ZIVIS

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Ļoti iespējams, ka nebūsi apmierināts ar darbā valdošo atmosfēru. Var rasties neskaidras situācijas, neizprotami darba uzdevumi, emocionālā spriedze. Pirmām kārtām - nedrīkst iesaistīties intrigās un situācijās, kur citi skaidro savas attiecības. Ja kaut kas nav pa prātam, tad vislabākais ir tieša runa. Protams, tāda atmosfēra krietni var pabojāt garastāvokli un izraisīt neaktīvas emocijas. Ja esi nonācis šādā situācijā, tad vislabāk meklēt citu darbavietu, kur skaidrāki spēles nosacījumi un labāks atalgojums. Ja esošajā darbā viss kārtībā, tad vienalga ir vērts apspriest ar priekšniecību finanšu tēmu. Iespējams, par savu darbu esi pelnījis augstāku samaksu.

Ja ir vēlme kaut ko radikāli mainīt, ir vērts padomāt par savu biznesu. Meklē netradicionālas jomas un pieeju un neļaujies ietekmēties, kaut arī citi brīnās un apšauba tavas idejas. Radoša izdoma nodrošinās veiksmi un finansiālo izdevīgumu. Bet, ja tev jau ir savs uzņēmums, tad vari meklēt jaunus darbības virzienus un realizēt kreatīvas idejas.

Jo radošāk darbosies, jo vairāk nopelnīsi, arīdzan eksaktās jomās.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS

Brīvajiem ļaudīm šis gads sekmīgs attiecību veidošanai. Sirds dziļumos ilgosies pēc kaut kā skaista un neaizmirstama. Lai tie nepaliktu tikai klusībā izloloti sapņi, pašam kaut kas ir jāizdara. Saposies un dodies sabiedrībā - ar savu pievilcību un šarmu iekarosi simpātijas un par piekrišanas trūkumu nevarēsi žēloties. Tieši kāda pasākuma laikā dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos. Sākumā viegls flirts un sarunas par... laika apstākļiem... Bet tomēr sajūta, ka varētu būt arī kaut kas vairāk. Kā viss virzīsies, tas ir tavās rokās.

Ģimenes cilvēkiem attiecībām arīdzan par labu nāks iziešana sabiedrībā, kultūras pasākumu apmeklējumi, satikšanās ar draugiem un ballītes. Kopīga atpūta un iespaidi satuvinās, radīsies jauna dzirkstelīte. Vēlami nelieli izbraucieni nedēļas nogalēs - tepat pa Latviju vai uz tuvējām kaimiņvalstīm.

Vērienīgiem pārkārtojumiem mājās, kapitālajam remontam vai dzīvesvietas maiņai šis gads nav diez ko piemērots. Turklāt nepārtraukta rosīšanās pa mājām attiecībās var radīt rutīnu un vienmuļību.

KAS VĒL IR SVARĪGI

Liela nozīme šajā gadā seniem draugiem un jauniem paziņām. Dienas ritēs aktīvi, un tevi bieži aicinās piedalīties dažādos pasākumos, iespējams, arī to organizēšanā. Šādās aktivitātēs pastāv iespēja izveidot jaunus, noderīgus lietišķos kontaktus. Kā mēdz teikt: īstajā laikā satikt īstos cilvēkus.

Sarežģītās situācijās pavisam droši vari paļauties uz draugu atbalstu, padomu un palīdzību. Un, protams, palīdzi arī tu citiem, ja viņi to lūdz. Itin bieži var veidoties situācijas, ka kāds vēlas paraudāt uz tava pleca. Tāpēc jau mēs viens otram esam... Tikai nevajag jaukt draudzību un naudas lietas. Neaizdod un neaizņemies, jo kaut kas var sanākt ne tā, kā runāts.

Labs laiks, lai paplašinātu garīgos apvāršņus un pievērstos ezoteriskām tēmām. Iespējams, šajā jomā jau diezgan daudz zini, taču vienmēr pastāv iespēja uzzināt vēl vairāk. Jaunās zinībās atradīsi ko noderīgu sev un arī citiem tad spēsi sniegt vēl labākus padomus.

Brīvajā laikā prieku sagādās nelieli izbraucieni, pikniki pie dabas vai ekskursijas. Galvenais, lai apkārt jauka kompānija. Svarīgi atpūsties pēc spriedzes pilnajām darba dienām, jo pretējā gadījumā domas kavēsies pie darbiem un emocionālais fons būs nemierīgs.