Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

Ko 2020. gads sola Svariem, Skoprionam un Strēlniekam

© Pixabay

Noskaidro!

SVARI

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Ja strādā algotu darbu, tad, visticamāk, dzīve ritēs savu gaitu bez īpašām izmaiņām uz vienu vai otru pusi. Pienākumus pildi kārtīgi, nestrīdies ar priekšniecību, ieklausies kolēģu viedoklī, un viss būs kārtībā. Taču esi īpaši precīzs un uzmanies no kļūmēm, ja pienākumi saistīti ar finanšu sfēru vai tu strādā valsts vai pašvaldības struktūrās. Modrība jāsaglabā arī tad, ja esi nolēmis mainīt darbu. Slēdzot līgumus un parakstot dokumentus, jāizlasa arī tas, kas rakstīts maziem burtiņiem, bet vislabāk būtu konsultēties ar juristu. Arī tad, ja pats esi kompetents juridiskās lietās.

Iespējams, algotā darbā (vienalga - padotā vai vadītāja statusā) ir drošāk - noteikts atalgojums konkrētā datumā, sociālās garantijas utt. Taču var gadīties, ka pietrūkst brīvības izjūtas, kas tev tik ļoti nepieciešama. Turklāt jāpilda citu rīkojumi, un, kaut arī tie varbūt ir glupi, tu mīļā miera labad esi gatavs samierināties un pretī nestrīdēties... Ja pazīsti šādu situāciju savā darba dzīvē, tad varbūt ir vērts padomāt par savu biznesu. To izveidot nav viegli, bet tas ļauj pašam būt noteicējam un radoši izpausties. Naudu šogad tu nopelnīsi jebkurā gadījumā.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS

Ilgosies pēc harmonijas, līdzsvara un dvēseles miera, ko var sniegt rāma, stabila kopā būšana. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās iespējas, taču attiecības veidosies un attīstīsies lēni. Varbūt tev pašam šķitīs, ka pārāk lēni. Bet - ja satiksi īsto cilvēku, tad paliksiet kopā ilgu laiku. Galvenais, lai viņš ir saprotošs un prot radīt drošības izjūtu, lai ir saprašanās teju vai no viena acu skata. Viendienīšu dēkās nav vērts iesaistīties, paliks rūgta pēcgarša.

Ģimenes cilvēkiem ļoti svarīga būs mājas dzīve. Plānosi remontdarbus un dažādus pārkārtojumus, gribēsi pilnībā nomainīt interjeru, iegādāties jaunu sadzīves tehniku. Labprāt to visu arī organizēsi un diktēsi toni pārējiem ģimenes locekļiem. Mājinieki atbalstīs tavas aktivitātes un novērtēs gaumi un stila izjūtu. Mājoklī, kurā valda mīlestība un saticība, ir prieks uzturēties, tāpēc arī draugi būs bieži viesi. Rīko brīvdienu pusdienas vai ballītes tāpat vien. Valdīs jautrība un pozitīvisms.

Sarežģītos brīžos vari paļauties uz dzīvesbiedru, būs izpratne, atbalsts un noderīgi ieteikumi. Galvenais vienam pret otru būt atklātam un izrunāties, ja kaut kas nav pa prātam.

KAS VĒL IR SVARĪGI

Tu esi cilvēks, kam svarīgas attiecības ar apkārtējiem, miers un līdzsvars, taču, ja sadusmosies, tad pēc skarbāka vārda kabatā nebūs jāmeklē. Šogad dzīve piedāvās iespējas tikt skaidrībā ar komunikāciju un izprast, kāpēc ar vieniem cilvēkiem saprašanās ir viegla, bet ar citiem veidojas konfliktsituācijas. Varbūt jūs runājat atšķirīgās profesionālajās vai morālajās kategorijās? Varbūt ir vērts izrunāties brīvā, neformālā gaisotnē? Ja neņemsi vērā dzīves mācības, attiecības ar paziņām vai kolēģiem var sarežģīties.

Brīvajos brīžos būtu labi pievērsties radošām nodarbēm. Visiem vienas receptes nebūs, bet ir vērts padomāt par kori, dejošanu, amatierteātri, glezniecības studijām, rokdarbu kursiem u.tml. It īpaši tad, ja darbs lietišķajā sfērā. Ja nevēlies vai nav laika doties uz interešu nodarbībām, tad arī mājās brīvajā laikā iespējams darīt daudz ko radošu. Tas palīdzēs līdzsvaroties, atpūsties un uzkrāt spēkus pēc dinamiska darba cēliena.

Atvaļinājuma laikā ieplāno ceļojumu ar bagātīgu kultūras programmu vai vasaras brīvdabas festivālu apmeklējumu tepat Latvijā.

SKORPIONS

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Darba tēma būs svarīga, ļoti dzīvosi līdzi gan veiksmēm, gan neveiksmēm uzņēmumā vai iestādē. Arī tad, ja situācijas tieši uz tevi neattiecas. Protams, ārēji to neizrādīsi, jo esi taču spēcīgs, nesatricināms un par sevi pārliecināts cilvēks. Tajā pašā laikā tās ir tikai bruņas aizsardzībai. Neiesaisties strīdos un turies tālāk no visa, ja kolektīvā notiek šķelšanās. It īpaši gudram un tālredzīgam jābūt, ja ieņem vadošu amatu. Iespējami strīdi ar uzņēmuma īpašniekiem vai priekšniecību. Nav vērts par varītēm pierādīt savu taisnību, jo tā tikai radīsies stress.

Ja esi vienkārši darbinieks, tad dzīve ritēs mierīgāk. Tiesa, arī tādā gadījumā kolektīvā iespējama «šūmēšanās» un sīka intrigošana, bet emocionālā ziņā tas tevi tik ļoti neskars. Pastāv iespējas parādīt savas spējas un radošu pieeju arī visnotaļ racionāliem jautājumiem. Ar to gūsi atzinību, bet, ja seko karjeras piedāvājums, tad rūpīgi apdomā... Ņemot vērā visu iepriekš rakstīto.

Biznesa cilvēkiem paredzams smaga darba gads. Bet - kurš teica, ka būs viegli? Toties ir iespējas izveidot jaunus kontaktus un noslēgt izdevīgas vienošanās. Interesanti piedāvājumi var nākt no ārzemēm. Pārsvarā biznesa ziņā ārzemju tēma tev šogad ir ar plusa zīmi, taču nelieli riski pastāv. Pārbaudi uzņēmumus, ar kuriem gatavojies sadarboties.

Ienākumus palielināt palīdzēs jaunas zināšanas.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS

Kādam iespējama romantiska, iedvesmojoša iepazīšanās ārzemēs, ar ārzemnieku vai caur ārzemju tēmu. Par planētu kombināciju, kas uz to norāda, senāk teica: aizbrauks cilvēks ceļojumā, iemīlēsies, apprecēsies un paliks. Planētas nav mainījušās, bet pasaule un mēs gan. Līdz ar to astroloģiskie skaidrojumi tiek sniegti atbilstoši konkrētajai situācijai. Ārzemju tēma mīlas frontē var parādīties caur ceļojumu, interneta saraksti, pastāv iespēja, ka ārzemēs dzimušais cilvēks Latvijā strādā vai mācās, variācijas ir daudzas un dažādas. Ja abi partneri dzimuši un dzīvo Latvijā, tad ir vēlams kopā doties ceļojumos. Neierasta vide un apstākļi ļaus jūtām uzplaukt kā no jauna, bet, ja attiecībās kādi samezglojumi, tad vajadzētu paraudzīties uz situāciju no cita skatupunkta, izrunāties, pieņemt lēmumus.

Ģimenes cilvēkiem svarīga būs mājas dzīve. Kāds plānos iegādāties nekustamo īpašumu, kāds būvēt, kāds remontēt, kāds pārcelties uz jaunu mājokli. Iecerētais izdosies sekmīgi, ja visu darīsiet kopā un palīgā aicināsiet arī citus radus un labus draugus.

Ja tev ir draugs vai draudzene, tad īstais laiks attiecības noformēt oficiāli.

KAS VĒL IR SVARĪGI

Redzesloka paplašināšanas un vērtību pārskatīšanas gads. Ceļo un iepazīsti tālas zemes, citu kultūru un dzīves tikumus. Tas bagātinās ar pieredzi, un tu spēsi uz situācijām palūkoties plašāk. Ja neizmantosi iespējas un sēdēsi mājās, sirds ilgosies, aicinās un vienalga neliks mierā. Var gadīties, ka kāds dosies garīgos meklējumos. Uz Indiju, Tibetu, Peru. Uzmanies no viltus skolotājiem, jo šajās valstīs «guru» mēdz būt profesija un ienesīgs naudas kanāls no tūristiem un garīguma meklētājiem. Nāksies pašam izprast, kur graudi, kur sēnalas. Taču jebkura pieredze nāks tev par labu.

Piemērots laiks nopietnām mācībām. Stājies augstskolā, pabeidz studijas, iegūsti bakalaura, maģistra vai doktora grādu. Un nav svarīgi, cik tev gadu vai kāda iepriekšējā izglītība. Ja liekas, ka tik lielam plānam pietrūks spēka, apmeklē kādus kursus. Svarīgi, lai tiek darbinātas mazās, pelēkās šūniņas.

Ģimenes cilvēkiem vairāk nekā citkārt jāpievēršas pedagoģiskajiem jautājumiem. Atvasītēm ļoti noderēs tavs padoms, un arī tu no viņām ko jaunu iemācīsies. Svētīga domu un pieredzes apmaiņa. Tikai neuztiep savu viedokli kā vispareizāko.