Ko 2020. gads sola Aunam, Vērsim un Dvīņiem

© Pixabay

Noskaidro!

AUNS

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Ļoti svarīga profesionālās izaugsmes tēma - būsi noskaņots ar pilnu jaudu doties uz priekšu. Nu, akurāt atbilstoši savam - zodiaka apļa pirmās zīmes - raksturojumam. Tavs enerģijas potenciāls un rosība aizraus kolēģus un darījumu partnerus, turklāt kontakti veidosies viegli un nesīs augļus.

Ja esi domājis par savu biznesu, tad šis gads ir piemērots, lai to veidotu un attīstītu. Biznesa cilvēkiem savukārt jāmeklē jauni kontakti, lai paplašinātu iespējas. Taču nedrīkst likt visus vēžus vienā kulītē - labāk attīstīt vairākus uzņēmējdarbības virzienus. Īpaši sekmēsies nozarēs, kas saistīts ar radošām jomām, kreatīviem projektiem, pasākumu organizēšanu, sabiedriskajām attiecībām un skaistajām lietām: modi, skaistumkopšanu u.tml.

Finanšu jomā situācija mainīga, nedrīkst riskēt un ieguldīt, ja nav pilnīgas pārliecības par atdevi. Pastāv pārsteidzības riski, un tad var būt vairāk zaudējumu nekā ieguvumu. Ikdienas vajadzībām tērējies ar apdomu un nepērc lietas, kas konkrētā brīdī nav patiešām nepieciešamas.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS

Attiecību jomā daudz emociju, pat pārāk daudz. Komunikācijā ar otro pusīti iespējamas domstarpības, bet, ļoti iespējams, ne tāpēc, ka tām ir kāds reāls un racionāls iemesls. Vienkārši tev ir viedoklis... Ja rodas saspringtas situācijas, tad vajadzētu vispirms «noskaitīt līdz desmit», pabūt vienatnē, sakārtot domas un tikai tad skaidroties vai pieņemt lēmumus. Ātrumā pateikto vai izdarīto vēlāk var nākties nožēlot. Attiecībām par labu nāks kopīgas intereses - brīvajā laikā vēlams apmeklēt pasākumus, kas ir saistoši abiem. Tādējādi būs jauni iespaidi un radīsies jaunas sarunu tēmas. Lai sadzīve veidotos harmoniskāka, izrunājies un izstāsti, kas tev šobrīd ir svarīgi. It īpaši to, ka pirmajā vietā var būt darbs vai bizness. Brīvajiem ļaudīm savukārt iepazīšanās jāizvērtē ar kritisku skatu. Pārlieka aizrautība pēcāk var novest pie vilšanās. Iespējams, potenciālo partneri esi idealizējis. Ja veido jaunas attiecības, tad pamazām, palēnām - virzies uz priekšu maziem solīšiem. Un uzmanies no dienesta romāna, tas neko labu nedos, tikai nevēlamas baumas un intrigas. Nav vēlams arīdzan jaukt mīlestību un naudas lietas.

KAS VĒL IR SVARĪGI

Šogad nozīmīgu vietu dzīvē ieņems sabiedriskās aktivitātes. Tu burtiski dzirksteļosi un būsi uzmanības centrā. Draugi aicinās uz pasākumiem, lūgs organizēt un piedalīties ballītēs vai skolas salidojumā. Turklāt pasākumu laikā iespējams satikt cilvēkus, kam vēlāk būs nozīmīga loma karjerā vai biznesā. Iespējams, kādam ļoti noderīgs būs tavs viedoklis vai palīdzība, par ko saņemsi pateicību un daudz labu vārdu. Ja arī pašam vajag atbalstu, tad nekautrējies to lūgt seniem, labiem draugiem. Tā ir vērtība, kam liela nozīme tavā dzīvē. Tikai nevajadzētu ar draugiem kārtot naudas lietas, aizdot, aizņemties vai realizēt kopīgus biznesa projektus. Kā jau zināms, nauda mēdz būt par iemeslu daudziem strīdiem vai attiecību izjukšanai.

Ļoti labi darbosies intuīcija, bet ar nosacījumu, ka svarīgos lēmumos «jāieslēdz» arī prāts.

Kad darbā un dzīvē daudz pienākumu, tad jāuzmanās no pārslodzes un izdegšanas. Ļoti vēlams pievērsties meditācijām un ezoteriskām tēmām, tajās atradīsi atbildes uz svarīgiem jautājumiem.

VĒRSIS

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Tu esi īsts darbarūķis, kas ar neatlaidību un spītu dzen vagu vajadzīgā virzienā. Augstas darba spējas ir tavs trumpis, lai virzītos pretī panākumiem. Ja esi ko izdomājis, tad nešaubies par saviem spēkiem - veiksme ir ar tevi! Brīnišķīgs laiks, lai parādītu savu varēšanu un sasniegtu augstas virsotnes. Nostiprināsi autoritāti, būsi cienījams darbinieks, kura viedoklī ieklausās gan priekšniecība, gan padotie, gan darījuma partneri.

Ja tev ir savs bizness, tad koncentrē spēkus mērķu sasniegšanai. Labākus rezultātus panāksi ar projektiem, kas kaut kādā veidā sasitās ar ārzemju tēmu. Sekmīgas radošās nozares, tūrisms, starptautiskie sakari, uzņēmējdarbības vadība, izglītība, ezoteriskā joma.

Ja sava biznesa vēl nav, tad šobrīd labāk nogaidīt. Lai to izveidotu no nulles, var nākties veltīt ļoti lielas pūles.

Naudas plūsmas palielināšanā noderēs jaunas zināšanas. Neapstājies pie iegūtās pieredzes, bet iemācies kaut ko jaunu - vienalga, vai iestājoties augstskolā, kursos vai vienkārši mācoties no pieredzējušākiem cilvēkiem.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS

Mājas dzīvē, iespējams, iestājusies rutīna. Kaut arī esi tradīciju piekritējs un tev patīk noteikta lietu kārtība, šajā gadā vajadzētu mazliet iziet ārpus ierastās komforta zonas. Izdaiļo savu un mīļotā cilvēka ikdienu ar neplānotiem, spontāniem un kreatīviem pasākumiem. Tas attiecībām noteikti nāks par labu. Ierosini savai otrajai pusītei doties aizraujošā ceļojumā, jo jauni iespaidi attiecībām piešķirs dzirksti, kas pelēcīgajā ikdienā ienes nebijušas, košas krāsas. Paliekot ierastajā vidē, iespējamas domstarpības un atšķirīgu viedokļu gadījumā arī pārmērīgi sakāpinātas emocijas. Kam gan tas vajadzīgs? Labāk baudīt dzīvi un jaunas izjūtas!

Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas saistās ar ārzemju tēmu - ceļojuma laikā, interneta sarakstē, komandējuma vai starptautiskas konferences (vai kāda cita pasākuma) laikā. Taču attiecības nevajag sasteigt - ātri sākt kopdzīvi un veidot kopīgu saimniecību. Tad var gadīties, ka viss nav tā, kā licies sākumā. Sirdslietu jomā šogad jāuzmanās no sasteigtiem lēmumiem, sakāpinātām emocijām un strīdiem.

KAS VĒL IR SVARĪGI

Šis ir mācību gads. Gan dzīves, gan jebkādā citā skolā. Jāuzmanās no pārsteidzības un spontānas lēmumu pieņemšanas. Kaut arī esi diezgan apdomīgs cilvēks, var rasties «ašās» idejas, kuru rezultāts - neizsvērti lēmumi. Kas ātrumā darīts, tas labumu nenesīs. Turklāt tādējādi pastāv riski sabojāt attiecības ar līdzcilvēkiem. Saglabā savu racionālo un lietišķo pieeju jebkurā dzīves situācijā.

Burvīgs laiks, lai apgūtu kaut ko jaunu. Mācies un paplašini redzesloku. Ne tikai profesionālajā jomā, derēs arī interešu izglītības kursi.

Sirds ilgosies pēc ceļojumiem un jauniem iespaidiem. Dodies aplūkot tālas zemes ar bagātīgu kultūrvēsturisko mantojumu, tas ļaus ar svaigu skatu palūkoties uz ikdienišķām dzīves situācijām. Kādam var rasties doma arī par mācībām vai pārcelšanos uz dzīvi citā valstī. (Tik radikālus lēmumus gan vēlams aplūkot individuālajā astrokartē, jo pastāv riski, ka svešatnē var rasties finansiālas problēmas.)

Uzmanīgam jābūt nekustamā īpašuma jautājumos. Pērkot īpašumu vai pārceļoties uz jaunu mājokli, uzmanība pievēršama līgumiem un arī objekta tehniskajam stāvoklim.

DVĪŅI

DARBS, BIZNESS, NAUDA

Darba vai biznesa tēmas šogad nebūs tās svarīgākās, taču - kas jādara, tas jādara. Šogad lieliski sekmēsies dažādu lietišķo jautājumu risināšana un sarunas ar iestādēm. Tas ir bonuss, ja pats esi valsts vai pašvaldības struktūru darbinieks. Ja esi nolēmis profesionālajā jomā kaut ko mainīt, tev nav iebildumu pret stingru sistēmu un tu saredzi sevi valsts vai pašvaldības iestādēs, tad vari arī meklēt darbu šāda veida struktūrās. Kaut gan - pārdomā rūpīgi, vai kādā brīdī tomēr nejutīsies ierobežots, jo pats jau zini, ka darbi tev labāk sokas, ja ir zināma deva brīvības. Profesionālie panākumi gaida tos Dvīņus, kas saistīti ar izglītības nozari, masu informācijas līdzekļiem, sabiedriskajām attiecībām.

Ja tev ir savs bizness, tad droši vari kārtot dažādus jautājumus iestādēs, pārsvarā izdosies panākt savu. Ļoti svarīgi laikus iesniegt atskaites VID un samaksāt nodokļus, pretējā gadījumā nepatikšanas būs klāt kā likts.

Sekmīga sadarbība var izveidoties ar partneriem ārzemēs, bet liela uzmanība pievēršama darījumu juridiskajām niansēm.

Naudas lietās visam vajadzētu būt kārtībā - strādā čakli, un būs! Tikai nevajadzētu uzņemties kredītsaistības.

PRIVĀTĀ DZĪVE UN SIRDSLIETAS

Ģimenes cilvēkiem ļoti svarīgas būs norises privātajā dzīvē. Labprāt būsi kopā ar saviem mīļajiem un kaldināsiet nākotnes plānus. Darba kārtībā jautājumi - kā uzlabot vai izremontēt mājokli, kurā skolā sūtīt bērnus, kā nosvinēt ģimenei svarīgus svētkus un ko ieplānot atvaļinājuma laikā. Pārsvarā visos jautājumos ar otro pusīti abi būsiet vienisprātis vai arī ātri panāksiet kompromisu. Tavās mājās labprāt viesosies radi un draugi, jo ģimenē valdošā atmosfēra un mīļums sildīs sirdis ne tikai jums. Burvīgs gads, lai cienītu, veidotu un nostiprinātu ģimenes tradīcijas.

Taču mājās vien sēdēt nevajadzētu, tas draud ar rutīnu. Labi būtu visiem kopā apmeklēt kultūras pasākumus, koncertus, bet vasarā doties uz brīvdabas festivāliem.

Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās visdrīzāk var notikt kādā sabiedriskā pasākumā. Ja sirdī ilgojies satikt mīļu cilvēku, tad saposies un izej sabiedrībā. Satiekot cilvēku, kas šķiet tavējais un ar ko saproties no pusvārda, daudz nekavējies. Gads piemērots stabilu attiecību veidošanai un arīdzan kāzu valsim.

KAS VĒL IR SVARĪGI

Jābūt uzmanīgam attiecībās ar līdzcilvēkiem, nepaļaujies pārāk uz citu solījumiem. Turklāt, ja kāds ļoti, ļoti vēlas ar tevi iedraudzēties, tad padomā - kāpēc. Kā jau mēdz teikt: labāk viens sens draugs nekā simt jaunu. Nekādā gadījumā neiesaisties tur, kur citi skaidro savas attiecības. It īpaši tad, ja neviens to nelūdz, un, ja arī lūdz, tad padomā, vai ir vērts. Bieži vien pa mici dabū tas, kurš pa vidu.

Svarīgi mīlēt sevi un uzmanīties no pārslodzes, kā rezultātā var rasties pamatīgs stress. Brīvajā laikā velti kādu brīdi sev, dodies garākās pastaigās pie dabas, uz sporta zāli, tenisa kortu vai izbraucienā ar divriteni. Būtu jauki izdaiļot dzīvi ar radošu hobiju. Tā var būt iesaistīšanās korī, dzejošana, gleznošana, rokdarbi - atkarībā no tā, kādi dotumi tev piemīt un kādas ir intereses.

Atvaļinājuma laikā vari ieplānot tālāku ceļojumu uz kādu senas kultūras zemi, kur iespējams izjust gadu tūkstošu vēstures elpu. Iespējama liela interese par vēstures notikumiem, meklē informāciju, lasi un izglītojies.

Svarīgākais