Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

Ko februāris sola katrai horoskopa zīmei

© pixabay.com

Kas jāņem vērā šajā mēnesī – horoskopi izklaidei un iedvesmai.

AUNS

Risināmi attiecību jautājumi.

Ja smagums uz sirds, izrunājies ar mīļoto un sargies no sirdslietu avantūrām. Darbā daudz pienākumu, bet arī labas iespējas izvirzīties.

Parādi savu varēšanu un prāta spējas!

VĒRSIS

Ļoti daudz sabiedrisko aktivitāšu. Iespējams, draugi aicinās uz pasākumiem vai iesaistīties labdarībā. Tiekoties ar cilvēkiem, gūsi pozitīvas emocijas, un var arī izveidoties noderīgi lietišķie kontakti. Izmanto šīs iespējas.

DVĪŅI

Velti spēkus profesionālajai izaugsmei. Tev šobrīd ir daudz enerģijas, kas jāliek lietā mērķu sasniegšanai.

Ja tevi aicina ballēties un izklaidēties, apdomā - ko no tā iegūsi. Varbūt tikai velti iztērēsi laiku.

VĒZIS

Tuvojoties pavasarim, mazliet apsīkusi enerģija... Jācenšas to atjaunot. Noderēs vitamīnu kūre, bet vislabāk izrauties no ikdienas ritma. Iespējams, tas pēdējā laikā bijis ļoti straujš. Ir vērts kaut kur aizbraukt un izvēdināt galvu.

LAUVA

Prātā nāks labas un radošas idejas gan attiecībā uz sadzīvi, gan darba jomu. Ķeries pie plāniem, ko sen esi gribējis realizēt, viss ies no rokas, un cilvēki to novērtēs. Atzinība tev ir svarīga, un tā virzīs pretī atkal jauniem sasniegumiem.

JAUNAVA

Apmeklē mākslas un kultūras pasākumus, gūsi pozitīvus iespaidus. Brīvajā laikā pievērsies mīļotam hobijam, satiecies ar draugiem. Lietišķajā jomā turi kārtībā dokumentus un pievērs uzmanību līgumiem.

SVARI

Nododies meditācijām un sevis sakārtošanai, iekšējais līdzsvars darīs dzīvi vieglāku. Vienatnes brīžos nonāksi pie vērtīgām atziņām, radīsies arī lieliskas radošas un oriģinālas idejas. Brīvo laiku velti ģimenei un saimniecības darbiem.

SKORPIONS

Ar sparīgumu un cītību daudzi šķēršļi ir pārvarami. Labāk veiksies ātri realizējamos pasākumos. Meklē partnerus ārzemēs vai sadarbojies ar radiniekiem. Jāpievēršas sirdslietu tēmai un jātiek skaidrībā - ko patiesībā vēlies.

STRĒLNIEKS

Ambiciozi plāni un vērienīgas ieceres. Jāstrādā pie jauniem projektiem un jāpaplašina darbības lauks. Iespējas pavairot ienākumus, bet jābūt uzmanīgam ar kredītiem. Brīvajā laikā vari ieplānot svarīgus saimniecības darbus mājās.

MEŽĀZIS

Nevajadzētu pārslogot sevi ar darbiem. Ja izrādās, ka priekšniecībai ir atšķirīgs viedoklis, nemēģini to par varītēm pārliecināt. Attiecībās vēlēsies sasniegt pašu pilnību. Mīli ne tikai otru, bet mazliet arī sevi.

ŪDENSVĪRS

Kreatīva pieeja nesīs peļņu, bet - jābruņojas ar pacietību. Vajadzētu orientēties uz pasākumiem, kas dod labumu ilgtermiņā. Svarīgas būs arī sirdslietas. Romantiskas noskaņas saviļņos. Ģimenes cilvēkiem - rosība mājas dzīvē.

ZIVIS

Parūpējies par veselīgu dzīvesveidu, organisma attīrīšanu un iekšējās pasaules sakārtošanu. Ieklausies intuīcijā un ņem vērā nojautas, tās parādīs pareizo ceļu. Jauna informācija un atziņas.