Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 13. februārim

© Pixabay

Sagatavojusi astroloģe Guna Kārkliņa

Nekritizējiet mīļoto!

Šajā periodā attiecību tēma var būt svarīgāka nekā citkārt. Mīlestības planēta Venera veido spriedzes kombinācijas, un arī Mēnestiņš saviļņo dvēseli.

9. februārī ir pilnmēness, kas daudzus padara emocionālākus. Šajā dienā varam palutināt mīļoto cilvēku, pārsteigt viņu ar kādu skaistu žestu, dāvanu, ielūgumu uz romantisku vakaru restorānā vai izbraucienu uz viesu namu gleznainā vietā. Pasākums varētu izdoties lieliski, jo dienas fonu nosaka Mēness atrašanās Lauvas zodiaka zīmē. Un Lauva - tas ir karalis un allaž galantais kavalieris. Tā ir plaša sirds un prasme palutināt mīļoto ar vērienu. Taču skaistie brīži dzīvē mijas ar ne tik skaistiem, un 10. un 11. februārī var parādīties vēlme kritizēt, piesieties par sīkumiem, pievērst pārmērīgu uzmanību detaļām. Nedariet tā! Pilnmēness ietekme ir dažas dienas pirms un pēc pilnās Mēness fāzes, un mīļotais cilvēks var apvainoties uz ilgāku laiku.

Naudas lietās - uzmanīgi

Kaut arī kalendāra tabulā redzams, ka šīs periods ir labvēlīgs līgumu slēgšanai, jābūt uzmanīgiem jautājumos, kas skar finanses.

Venera, kas astroloģijā «atbild» arī par naudas lietām, veido spriedzes kombinācijas. Tās norāda uz to, ka iespējami neplānoti vai nepārdomāti tēriņi. Ja kādam vēlaties sarūpēt Valentīndienas dāvanu, tad tomēr skatieties arī uz cenām.

Līdz 9. februārim kosmosā vēl ir viena ilglaicīga spriedzes kombinācija, kas brīdina par riskiem nonākt blēžu nagos vai sastapties ar negodīgu rīcību. Neiekrītiet. Ja zvana no Kipras noguldījumu kompānijas un krieviski mēģina pierunāt jūs veikt pārskaitījumu, tad pavisam noteikti ziniet - tās ir lamatas jūsu naudai. Mazliet ironizēju, bet ir visdažādākie krāpšanas veidi. Tikko kā sociālā tīkla «Facebook» vidi pāršalca ziņa, ka Rīgā manīti tumsnēji vīri, kas mēģinājuši uzdāvināt garāmgājējiem pavisam jaunus kastroļus, lai pēc tam uzsāktu sarunu. Nezin kādos nolūkos.

Lielisks laiks atslodzei un diētai

Kā jau no seniem laikiem zināms, darbus, kas domāti, lai no kaut kā atbrīvotos, vajag sākt dilstošā Mēness fāzē. Turklāt labas dienas atslodzei ir 24 stundas pirms un pēc pilnmēness. Un, ja vēl šajā laikā Mēness atrodas Jaunavas zodiaka zīmē, tad - vienkārši ideāli! Šādas dienas ir 10. un 11. februāris. Tās der gan vienas dienas atslodzei, gan garākas diētas uzsākšanai. Turklāt uz vieglākām maltītēm vajadzētu pāriet jau 9. februārī, jo pilnmēnesī pārēsties nav vēlams.

Savukārt uzsākt kaut ko jaunu, tostarp mainīt savus ēšanas ieradumus, vēlams uzreiz pēc jauna Mēness iestāšanās. Bet tas būs vēlāk - 23. februārī.

AUNS

Šarms un simpātijas dzirkstis. Cilvēki novērtēs tavu stilu un prasmi komunicēt, saņemsi uzmanības apliecinājumus un varbūt jau pat kādu Valentīndienas sveicienu. Lielisks laiks sabiedriskām aktivitātēm. Darbā nāksies ieguldīt daudz enerģijas, taču ar rezultātu būsi apmierināts.

VĒRSIS

Ir jālūkojas pēc jauniem sadarbības partneriem, taču jebkādas pārmaiņas lietišķajā jomā jāveic pamazām. Kaut gan esi apdomīgs cilvēks, var rasties vēlme pieņemt straujus lēmumus. Steiga nenāks par labu. Svarīga privātā dzīve, kurā iespējamas pārmaiņas. Arī šajā jomā nedrīkst neko sasteigt.

DVĪŅI

Sirds un prāts ilgosies pēc jauniem plašumiem. Mazliet tā kā trauksme un nezināma brīnuma gaidas. Noteikti vajadzētu izrauties no ikdienas rutīnas, veidot pazīšanās, apmeklēt kursus vai vislabāk - doties ceļojumā. Vēl nezināmi iespaidi sniegs enerģiju un citu skatījumu uz ikdienas situācijām.

VĒZIS

Pirmajā vietā privātā dzīve. Attiecībās ar mīļoto var rasties spriedze, tāpēc neļauj vaļu emocijām, neapvainojies, neieraujies sevī. Tikai atklāta saruna ļaus atgūt dvēseles mieru. Brīvajiem ļaudīm uz jaunu iepazīšanos vēlams paraudzīties ar kritisku skatu. Veiksmīgs periods karjerai un biznesam.

LAUVA

Daudz uzmanības prasīs sadzīve - jāpalīdz tuviniekiem, jāpaveic gūzma saimniecības darbu, un vēl arī var pieteikties ciemiņi. Pienākumos dalies ar mājiniekiem, lai plecos nav pārāk liels smagums. Darbā sasniegumi un atzinība, kādam profesionālie izaicinājumi var saistīties ar ārzemēm.

JAUNAVA

Atroti piedurknes un rēķinies, ka būs daudz jāstrādā. Dienas trauksies straujā tempā, un darbs dzīs darbu. Taču paveiktajam būs rezultāts - tu parādīsi savu varēšanu, stiprināsi autoritāti un bruģēsi ceļu uz jaunām virsotnēm. Sirdslietās mīļas un romantiskas noskaņas, izbaudi jaukos brīžus.

SVARI

Diezgan svarīga finanšu tēma. Esi apdomīgs tēriņos, jo iepirkšanās tūre var iecirst krietnu robu maciņā. Rēķini izdevumus, tāpat arī raugies, lai tavā bankas kontā parādās viss, ko esi nopelnījis. Dažādi pozitīvi notikumi paredzami privātajā dzīvē. Pāriem jauna dzirksts, brīvajiem ļaudīm iepazīšanās.

SKORPIONS

Ātrumā izteikti vārdi vai emociju iespaidā sastrādātais var sagādāt kreņķus, bet, ja pratīsi saglabāt mieru, tad viss būs labi. Darbā interesantas idejas par peļņu, ir vērts runāt par algas pielikumu vai iesaistīties jaunos projektos. Svarīga arī sirdslietu tēma, tajā saskaņa un aizraujoša kopā būšana.

STRĒLNIEKS

Lielisks laiks mācībām un profesionālo iemaņu uzlabošanai. Piesakies kursos, apmeklē seminārus vai dodies komandējumā, lai iepazītos ar nozares aktualitātēm citās valstīs. Jaunas iemaņas noderēs, lai palielinātu ienākumus. Privātajā dzīvē sirsnība un mīļums, brīvajiem ļaudīm romantiskas vēsmas.

MEŽĀZIS

Nestāsti par saviem plāniem citiem, nepaļaujies uz solījumiem un netērē laiku ballītēs vai tukšā pļāpāšanā. Šajā periodā jākoncentrējas uz peļņu - zvaigznes rāda pareizo ceļu uz profesionāliem sasniegumiem. Svarīga arī privātā dzīves tēma, tajā pozitīvi pavērsieni.

ŪDENSVĪRS

Cilvēki uzklausīs un respektēs tavu viedokli, spēsi dot labus padomus citiem, un arī pašam noderēs iepriekšējā dzīves pieredze. Var gadīties, ka jāuzņemas ļoti atbildīgi un sarežģīti pienākumi. Nebīsties - tiksi ar visu galā, un vēlāk būs gandarījums. Iespējami interesanti biznesa un sadarbības piedāvājumi.

ZIVIS

Būsi lielisks sarunu biedrs, pratīsi uzklausīt un iedvesmot. Cilvēki tieksies pēc tavas sabiedrības, un tu labprāt iesaistīsies dažādās aktivitātēs. Brīvdienās prieku sagādās izklaides pasākumi kopā ar domubiedriem vai sportiskas aktivitātes. Jaunajā nedēļā ar pilnu jaudu ķeries pie darbiem, labs laiks peļņai.