Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 30. janvārim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Ekrānuzņēmums

1 labvēlīgi

2 viduvēji

3 nelabvēlīgi

Kalendārs veidots, aplūkojot planētu aspektus dienas fonā. Katram cilvēkam vai firmai ir savs individuālais horoskops un precīza informācija iegūstama, ja tiek veikta konkrēta analīze.

Jauns Mēness, jauns cikls

Piektdien, 24.01., vēlā vakara stundā iestāsies jauna Mēness fāze, kas aizsāk jaunu ciklu. Pirmajās jaunā Mēness dienās cilvēki ir vairāk noslēgušies sevī un var jūtīgāk uztvert apkārt notiekošo. Turklāt kareivīgajai planētai Marsam būs spriedzes kombinācijas. Strīdi var izcelties uz līdzenas vietas, un pēc tam cilvēki neizpratnē raustīs plecus: «Kāpēc man vajadzēja tā izrunāties vai rīkoties?» Tas tā - mirkļa iespaidā. Taču pēc tam viss nostāsies savās vietās, jo šeit aplūkojamais laika periods ir diezgan pozitīvs. Ne visiem un ne visās jomās, bet kopumā.

Jauna Mēness laiks slēpj sevī lielu potenciālu - varat sevi noskaņot uz jauniem darbiem un kaldināt nākotnes plānus.

Brīvdienas - 25. un 26.01. - ir lielisks laiks, lai satiktos ar draugiem un domubiedriem, pievērstos iemīļotam hobijam vai apmeklētu pasākumus, kas pulcē līdzīgi domājošos. Iespējams, satiksiet potenciālos sadarbības partnerus kādiem projektiem nākotnē.

Lietišķās aktualitātes

Augoša Mēness periodi ir ļoti piemēroti jaunu darbu uzsākšanai. Kopš senseniem laikiem cilvēki lūkojušies debesīs un savus darbus plānojuši atbilstoši Mēness fāzēm un arī šī debesu spīdekļa novietojumam zodiakā.

Jaunās darba nedēļas sākums - 27. un 28.01. - piemēroti radošai darbībai. Var rasties interesantas un neparastas idejas. Ja citi par tām brīnās, neļaujieties skepsei. Ir vērts pamēģināt realizēt.

Jaunu projektu uzsākšanai un ātri paveicamiem darbiem ļoti labs laiks ir 27.01. (sākot no plkst. 13.51), 30. un 31. 01., kad Mēness atrodas dinamiskajā Auna zodiaka zīmē.

Joprojām jāsargās no negodīgas rīcības

Jau aizvadītās nedēļas astro apskatā rakstīju, ka izveidojusies spriedzes kombinācija starp Marsu un Neptūnu, kas ļoti bieži ikdienā izpaužas kā negodīga rīcība.

Nepaļaujieties uz solījumiem un norunām! Protams, katrā cilvēkā nevajag censties saskatīt potenciālo krāpnieku, bet piesardzība nenāks par skādi. It īpaši, ja runa par darījumiem un naudu.

Klāt Žurkas gads!

Piektdien, 24. 01. Vēlā vakara stundā saskaņā ar austrumnieku kalendāru sāksies Baltās metāla žurkas gads. Svētku nekad nevar būt par daudz, tāpēc - rīkojam ballīti!

Sīkāk par šo tēmu, kā arī par to, ko mums katram nesīs šis jaunais gads, lasiet »Vakara Ziņu« Žurkas gada apskatā un horoskopos

AUNS

Neņem visu tuvu pie sirds un saudzē sevi. Var rasties stresa situācijas saistībā ar darbu vai biznesu. Vislabāk paļauties uz sevi, savām spējām un profesionalitāti - tu zini, ko dari, un tev izdosies. Kādam dzīvē svarīgi notikumi var saistīties ar ārzemju tēmu - profesionālā vai sirdslietu jomā.

VĒRSIS

Īstais laiks, lai ķertos pie mācībām, apgūtu ko jaunu vai dotos pieredzes apmaiņas braucienā. Redzesloka paplašināšana darīs tevi bagātāku ne vien kā cilvēku, bet arī dos jaunu starta platformu turpmākiem panākumiem darbā vai biznesā. Brīvajā laikā izklaidējies klubā vai draugu ballītē.

DVĪŅI

Nešķied laiku tukšās izklaidēs vai bezjēdzīgā komunikācijā ar līdzcilvēkiem, ko tautas valodā dēvē par tukšu salmu kulšanu. Tev darāmi svarīgi darbi. Iespējams, iekrājušies kādi lietišķi jautājumi, kas jānokārto iestādēs vai bankās. Tāpat arī derētu vairāk laika veltīt attiecībām ar mīļoto cilvēku.

VĒZIS

Svarīga sadarbība. Kaut arī dvēselē esi individuālists, šis ir periods, kad jāiet cilvēkos. Varbūt neformālā pasākumā satiksi potenciālos sadarbības partnerus, bet darba vidē jāturas tālāk no attiecību skaidrošanas. Iespējams, iegūsi jaunas un ļoti noderīgas zināšanas. Sirdslietās var ienākt ārzemju tēma.

LAUVA

Dvēselē romantiskas noskaņas, kas jau raisa domas par pavasari un taureņu lidojumu. Ja esi ar kādu kopā - samīļo, uzklausi un arī mazliet piekāpies, ja vajag. Darbā daudz pienākumu, kurus paveiksi godam. Tiksi augstu novērtēts, kas neapšaubāmi būs kā balzams dvēselei.

JAUNAVA

Mīlestība iedvesmos un sildīs sirdi. Tu burtiski starosi, un cilvēkiem būs patīkami ar tevi kontaktēties. Daudz skaistu brīžu kopā ar mīļoto, bet brīvajiem ļaudīm gan kaislības, gan iepazīšanās virzība uz attiecību stabilitāti. Profesionālajā jomā jauni, noderīgi kontakti un darījumi.

SVARI

Privātajā dzīvē iespējami krāsaini notikumi. Pāriem vēlams kaut kur kopā aizbraukt, izrauties no ierastās vides. Brīvajiem ļaudīm nejauša tikšanās ar simpātisku cilvēku var pāraugt tālejošās attiecībās. Labs periods, lai risinātu nekustamā īpašuma jautājumus vai pārkārtotu mājokļa interjeru.

SKORPIONS

Pirmajā vietā attiecību tēma. Mīlestība sildīs sirdi, bet var izcelties arī pa kādam strīdiņam. Galvenais - nedrīkst ņemt neko tuvu pie sirds. Ja pratīsi ieklausīties otrā, dzīve dāvās daudz jauku brīžu. Diezgan svarīga finanšu joma. Ļoti rūpīgi jāseko līdzi ieņēmumiem un izdevumiem.

STRĒLNIEKS

Ir latviešiem tāds teiciens: «Nestreb karstu!» Pirms ko teikt vai pieņemt kādu lēmumu, nopietni apdomā tālākos iespējamos scenārijus. It īpaši sirdslietu jomā. Darbā vai biznesā peļņas laiks. Iesaisties jaunos projektos un lūkojies, kur un kā iespējams nopelnīt vairāk.

MEŽĀZIS

Sūrs darbs, saldi augļi. Vajadzēs tā nopietni un no sirds pastrādāt. Taču rezultāts priecēs, un arī citi paveikto novērtēs. Nostiprināsi autoritāti, un kādam tavi ieteikumi var izrādīties ļoti noderīgi. Nedēļas nogalē jāpievēršas mājas saimniecībai. Var nākties steidzami risināt kādus sadzīviskus jautājumus.

ŪDENSVĪRS

Prāts nemierīgs, kaut gan reāla pamata tam īsti nav. Varbūt iepriekšējā periodā bijusi liela slodze un tagad ir «atskaņas». Brīvajā laikā atpūties un nekur netraucies. Ja nodarbojies ar kādām garīgajām praksēm, tad tagad tam ir īstais laiks. Darbā vai biznesā interesantas idejas par peļņu.

ZIVIS

Sapņaini romantisks skats uz dzīvi. Negribēsies nekur traukties un nodarboties ar ikdienišķiem pienākumiem. Ja tas ir iespējams, paņem nelielu atvaļinājumu, lai nospraustu nākotnes mērķus. Brīvdienās vēlams iziet sabiedrībā. Iespējamas simpātijas, kā arī noderīgas lietišķās iepazīšanās.