Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

Ūdens spēks un enerģija

© Pexels

Apmēram 70% Zemes virsmas klāj ūdens, bez tā dzīvība uz mūsu planētas nebūtu iedomājama. Ar ūdeni saistās ticējumi, tam ir sava vieta mitoloģijā un reliģijā. Pastāv uzskats, ka reizi gadā ūdens iegūstot brīnumainu spēku, bet ar enerģētiski uzlādētu ūdeni visa gada garumā var attīrīt telpas, kā arī dziedēt gara un miesas brūces un uzlabot veselību.

Kristīgā tradīcija

Kristīgā baznīca ar ūdens svētīšanas liturģiju un svētītā ūdens dalīšanu 18. un 19. janvārī piemin Bībeles Jaunās derības evaņģēlijos attēloto notikumu - Jēzus kristības Jordānas upē jeb Kristus parādīšanās svētkus. Īpaši šī diena tiek atzīmēta pareizticīgo un vecticībnieku konfesijās. Atdzimušajās senajās baznīcas tradīcijās ūdens simboliskajai jēgai tiek piešķirta īpaša nozīme. Šajās dienās ar lūgšanām svētītajam ūdenim piemītot dziednieciskas īpašības - tas atveseļo, nomierina, atbrīvo no negatīvām domām, kas var sagraut fiziski un emocionāli. Šis ūdens sakārto cilvēka enerģētiku, uzlabo fizisko un garīgo labsajūtu. Kristīgā baznīca ūdeni sāka svētīt mūsu ēras otrajā gadsimtā. Tikai pēc vairākiem gadsimtiem svētīto ūdeni drīkstēja nest mājās un apslacīt ar to iekštelpas, laukus un lopus. Pāvests Leons IV ar svētīto ūdeni sāka apslacīt uz dievkalpojumiem atnākušo tautu.

Uzskata, ka brīnumains spēks piemīt ne vien dievnamā svētītajam, bet arī visparastākajam krāna ūdenim, kas iepildīts traukā naktī no 18. uz 19. janvāri (tūlīt pēc pusnakts). Ņemot ūdeni, jāievēro nosacījums: no sirds jānotic ūdens maģiskajai iedarbībai, jo enerģija seko domai, kas jākoncentrē uz ūdens dziedinošo spēku. Tā sauktajā ūdens dienā traukos iepildītais ūdens saglabājas svaigs visa gada garumā. Grūtos brīžos to vēlams iedzert pa nelielam malkam - vairāk nevajag, jo kristīgās pasaules lūgšanu naktī iegūtajam ūdenim piemīt spēcīga enerģētiskā vibrācija. Dažus pilienus pozitīvi uzlādētā ūdens var pieliet parastam ūdenim, bet ne karstai tējai vai kafijai.

Aizskalo slikto, iegriez veiksmi!

Eksistē teorija, ka jebkurš ūdens ir informatīvi piesātināts. Turklāt ūdens kristāli ir apveltīti ar atmiņu. Mūsdienu zinātnieki to cenšas pierādīt ar inovatīvām pētniecības metodēm, bet senos laikos ūdens dziednieciskās īpašības neviens neapšaubīja. Seno cilšu šamaņi un dziednieki spēja apvārdot ūdeni, piešķirot tam spēku atgriezt vājinieku uz veselības ceļa. Ūdeni izmantoja iesvētību un auglību rituālos. Ūdens neparastās īpašības pamanīja arī Leonardo da Vinči. Viņš rakstīja: «Ūdens maina savu raksturu tik reižu, cik pastāv vietu, kur ūdens tek.»

Ekstrasensi un dziednieki ūdeni ieprogrammē ar īpašu formulu palīdzību. Daži tur rokas virs ūdens, citi izmanto sveces liesmu vai kristālus. Tomēr ir zināmas vairākas metodes, kas ikvienam ļauj ieprogrammēt ūdeni mājas apstākļos. Lai sasniegtu noteiktu mērķi, jāielej glāzē ūdens un, skatoties ūdenī, glāze jāgriež pulksteņa radītāja virzienā ilgāk par vienu minūti. Skatienu jācenšas koncentrēt vienā punktā, domās pilnībā saplūstot ar to. Šajā brīdī jāvizualizē mērķis un jācenšas to ieraudzīt virmojošā ūdens atspulgā. Mērķim jābūt pozitīvi formulētam, jo Visums, kuram ar ūdens starpniecību tiek adresēta vēlme, neuztver vārdu «ne». Kosmoss neatšķir labās no sliktajām emocijām. Tātad ūdenim jāsaka «Es gribu atveseļoties!», nevis «Es negribu slimot». Apmīļojiet ūdens glāzi - daļu ūdens izdzeriet, pārējo izlejiet dabiski tekošā ūdenī - upē vai strautā, domās nosūtot savu vēlmi pasaulē. «Ievietot» domu ūdenī iespējams, to četrdesmit piecas reizes pārlejot no viena trauka citā un skaļi, monotoni atkārtojot noteiktu frāzi, piemēram: «Es teicami nokārtošu eksāmenu.» Apslakiet ar šo ūdeni priekšmetus, kas saistīti ar vēlmes piepildīšanos, piemēram, mācību grāmatas, apģērbu, ko vilksiet mugurā, ejot uz eksāmenu. Ja vēlaties atbrīvoties no uzmācīgām domām vai dvēseles sāpēm, mazgājoties dušā, ierunājiet savu sāpi aiztekošajā ūdenī. Nekustīgi pastāviet zem tekoša ūdens vairākas minūtes un, ja gribas, paraudiet. Jau pēc mirkļa jūs jutīsieties tā, it kā akmens no pleciem būtu novēlies. Starp citu, atgriežoties mājās, rokas jāmazgā ne tikai higiēnas nolūkos, bet arī lai aizskalotu negatīvās enerģijas, kas pieķērušās sabiedriskās vietās. Vakarā vajadzētu noņemt un zem tekoša ūdens noskalot visas rotaslietas. Reizi pusgadā rotaslietas vajadzētu ielikt ledusskapja saldētavā. Aukstums lieliski dzēš iepriekšējo informāciju.

*

IETEIKUMI

Atdzīvini” ūdeni pats!

Kādu ūdeni vislabāk lietot uzturā? Skaidrs, ka dzīvu! Ūdens dzīvīgumu nosaka nevis ķīmiskais sastāvs, kas dažādās vietās iegūtam ūdenim var nedaudz atšķirties, bet gan netveramais elektromagnētiskais starojums. *Daudzi uzskata, ka dzīvs ir tikai tekošs strauta ūdens. Līdzko tas dažas stundas pastāv traukā, tā pārvēršas nedzīvā. Lai atdzīvinātu ūdeni, tas astoņas reizes jāpārlej no viena trauka otrā, radot tecēšanas efektu.

*No seniem laikiem zināms, ka ūdeni iespējams attīrīt, ievietojot tajā sudraba karotīti. Vēl efektīvāka metode ir ūdens uzglabāšana sudraba traukā. Jāteic, ka sudrabs ūdeni uzlabo mikrobioloģiskā līmenī, iznīdējot nelabvēlīgās baktērijas un uzlabojot dzēriena garšu.

*Mazāk populāra metode ir ūdens enerģētiskā tīrīšana ar parastu mālu palīdzību. Ielieciet ūdenī gabaliņu māla un nebaidieties no tā, ka ūdens uz brīdi kļūs netīrs. Kad māls savu attīrīšanas funkciju būs beidzis, tas nosēdīsies trauka apakšā. Ja tomēr kāds māla gabaliņš nokļūs mutē, nekas ļauns nenotiks - tas izies cauri gremošanas traktam, zarnām un atgriezīsies zemē. Arī neliels krama gabaliņš uzlabos ūdens enerģētiku.

*Pārejot no viena agregātstāvokļa citā, ūdens maina ne vien formu un izskatu, bet arī savas enerģētiskās īpašības. Ja parastu krāna ūdeni sasaldēsiet ledusskapī un pēc tam ledus gabaliņus atkausēsiet, iegūtais ūdens kļūs vērtīgāks nekā bija pirms tam. Šādam ūdenim piemīt reģenerējošas īpašības, tāpēc ar to ieteicams nomazgāt seju un apslacīt acis.

*Kosmētiskām procedūrām labi noder nakts un agra rīta rasas pilieni. No pavasara līdz rudenim varat doties pļavā un ar tīru dvieli apklāt augus. Dvieli izgrieziet virs trauka. Ar ziedputekšņiem piesūkušies rasas pilieni sejas ādu padara maigu, mirdzošu un veselīgu. Ja ir drosme, pavārtieties rasā! Ja vien nebūtu jābaidās no piesārņojuma, varētu likt lietā arī lietus un sniega enerģētisko spēku. Tomēr izmešu un vides piesārņojuma dēļ izcilās dabas veltes mums iet secen.

*Ūdens iedarbību pastiprina konkrētas krāsas. Ja gribat nomierināties, dzeriet no zaļas glāzes vai no pudeles, kas ietīta zaļā papīrā vai salvetē. Ja gribat, lai prāts darbojas veiklāk, dzeriet no dzeltenas vai oranžas glāzes. Ja vajag atvairīt emocijas un apdomāt lietas ar vēsu prātu, iedzeriet no zila trauka. Pie datora sēdošajiem vēlams iemalkot no maigi violetas vai zilganzaļas glāzes. Šīs krāsas nedaudz neitralizēs kaitīgo starojumu.

*Ūdeni var uzlādēt arī pavisam vienkārši, iečukstot glāzē labus vārdus vai izmantojot glāzi, uz kuras uzrakstīti vārdi: «mīlestība», «prieks», «veiksme», «labestība».

***

Ūdens enerģija iedarbojas, ja mēs tai ticam. Ar noliegumu, neticību, cinisku smīnu lūpās cilvēks spēj nogalināt vislabāko domu, visgaišāko ideju. Tomēr grūtos brīžos mums tik ļoti gribas noticēt brīnumam! Ar labām domām piepildīts ūdens ir dabisks līdzeklis, kas aktivizē organisma apslēptās rezerves. Ir jātic, un tad viss izdosies! Japāņu zinātnieks Emoto ir teicis: «Dialogs starp ūdeni un cilvēku ir ļoti būtisks. Caur šo sarunu cilvēks pats sevi maina un apliecina.»