Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 23. janvārim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Publicitātes foto

1 labvēlīgi

2 viduvēji

3 nelabvēlīgi

Kalendārs veidots, aplūkojot planētu aspektus dienas fonā. Katram cilvēkam vai firmai ir savs individuālais horoskops, un precīza informācija iegūstama, ja tiek veikta konkrēta analīze.

Nedēļas nogalē emocionālā spriedze

Piektdien un sestdien, 17. un 18.01., emociju viļņotājs Mēness būs spriedzes kombinācijās ar vairākām negantām planētām, kas nozīmē, ka paaugstinās stresa riski. Jāsargās no strīdu situācijām, jāmēģina savaldīties un nekādā gadījumā nav vēlams iesaistīties atklātos konfliktos, jo arī kareivīgais Marss šajās dienās izpauž savu nelāgo dabu.

Te jāpaskaidro, ka astroloģijā planētu raksturojumi un to ietekmes jomu skaidrojumi nāk no romiešu mitoloģijas. Mākslā kara dievu parasti attēlo kā skaistu un jaunu vīrieti, kurš tērpts bruņās, rokās tur vairogu un zobenu un traucas kaujas ratos, lai nestu postu un iznīcību tiem, kas stājas viņam pretī. Cita starpā Marss bija iemīlējies skaistajā Venerā, mīlas dievietē.

Tā kā kosmosā šobrīd ir spriedzes kombinācijas, arī sirdslietās jābūt saprotošam. No 17.01 līdz 19.01. īpaši jādomā, kādā formā tiek izteiktas vēlmes vai aizrādījumi mīļotajam cilvēkam.

Sargies no blēžiem!

Aplūkojamajā laika periodā ir spriedzes kombinācija starp Marsu un Neptūnu, kas ļoti bieži ikdienā izpaužas kā negodīga rīcība. Īpaši uzmanīgiem jābūt finanšu lietās un norunas jānoformē juridiski korektos līgumos. Var gadīties kā sakāmvārdā, ka solīts makā nekrīt. Nedrīkst paļauties uz solījumiem.

Un, protams, ievērojiet arī elementārus drošības pasākumus, lai manta un nauda netiek apdraudēta.

Biznesā uzmanīgi

Iepriekš minētā planētu kombinācija attiecas arī uz biznesa darījumiem. Vajag īpašu uzmanību pievērst visam, kas saistās ar naudu un līgumiem.

Kopumā biznesa lietām šis ir viduvējs periods, jo līdztekus spriedzes kombinācijām arī Mēness atrodas dilstošā fāzē. Jauniem darījumiem un pasākumiem tas nav auglīgs laiks.

Sākas Ūdensvīra laiks

Katru mēnesi Saule atrodas kādā citā zodiaka zīmē, un 20.01. pulksten 16.55. sākas Ūdensvīra laiks. Tā ir brīvību mīloša zodiaka zīme, kas izceļas ar plašu skatījumu, oriģinālām idejām, draudzīgumu un brīvības mīlestību.

Pārsvarā Ūdensvīri brīvo laiku pavada nevis zvilnēdami uz dīvāna vai saulītē, bet tiekas ar līdzīgi domājošiem vai nododas hobijam. Ap Ūdensvīriem bieži pulcējas interešu biedri un draugi, jo viņa personība ir saistoša un interesanta. Viņa prāts ir nemierīgs, zinātkāres pilns un nodarbināts ar jaunām, novatoriskām idejām - interesanti klausīties un kontaktēties.

*

INTERESANTS FAKTS

Vis­pa­zīs­ta­mā­kais un visbiežāk pie­sauk­tais un ci­tē­tais as­tro­logs pa­sau­lē, pro­tams, ir fran­cū­zis Mi­šels No­stra­dams (1503-1566). Vi­ņa pa­re­ģo­ju­mi, rak­stī­ti kā kat­rē­nas jeb četr­rin­des, ku­rās ti­ka vēs­tīts par tu­vas un tā­las nā­kot­nes no­ti­ku­miem, jo­pro­jām ir vi­sai pie­pra­sī­ti un tiek rū­pī­gi ana­li­zē­ti.

AUNS

Romantiskas noskaņas ietin kā maigi zīdainā plīvurā, domas lido tālumā un grūti saņemties ikdienas darbiem. Varbūt labāk paņemt atvaļinājumu un doties nelielā ceļojumā kopā ar mīļoto vai - brīvie ļaudis piedzīvojumu meklējumos. Darbā neliela spriedzīte un strīdi. Turies tālāk no tenkotājiem.

VĒRSIS

Prāts nemierīgs, gribas daudz izdarīt un nevar saprast, ar ko sākt. Noskaiti līdz desmit, nomierinies un ar skaidru skatu izvērtē, kas tev šobrīd ir svarīgākais. Piemērots brīdis savu ideju prezentācijai un domubiedru atrašanai. Brīvdienās kārtīgi izballējies, brīvajiem ļaudīm saviesīgā pasākumā simpātijas.

DVĪŅI

Pārdomas par dzīvi. Vajadzētu palūkoties - ko dari pats, kā reaģē tuvinieki, kā veidojas saskarsme ar līdzcilvēkiem. Varbūt kaut kas uzvedībā un attieksmē ir jāmaina. Tev pietiek prāta un dzīves pieredzes, lai saprastu, kas tieši. Sekmēsies nokārtot lietišķos jautājumus iestādēs vai bankās.

VĒZIS

Ilgas pēc tālām zemēm un plašiem apvāršņiem. Varbūt ir vērts izmantot aviokompāniju atlaižu dienas un nokļūt kādā tālākā galamērķī. Tā spontāni - pērku biļeti un tūlīt jau dodos! Ja tas nav iespējams - kā parasti, vajadzēs rūpēties par savējiem. Ir labas iespējas iegūt jaunus darījumu partnerus.

LAUVA

Darbs, darbs un vēlreiz darbs. Strādāsi ar prieku, jo tavu veikumu novērtēs. Saņemsi uzslavas, taču gribētos, lai ir kāds papildu bonuss arī materiālā izteiksmē. Droši apspried finanšu jautājumus. Privātajā dzīvē iespējami strīdi. Neņem tuvu pie sirds, neuzmet lūpu, bet uzklausi mīļoto.

JAUNAVA

Mīlestība iedvesmos un sildīs sirdi. Tu burtiski starosi un cilvēkiem būs patīkami ar tevi kontaktēties. Daudz skaistu brīžu kopā ar mīļoto, bet brīvajiem ļaudīm gan kaislības, gan iepazīšanās virzība uz attiecību stabilitāti. Profesionālajā jomā jauni, noderīgi kontakti un darījumi.

SVARI

Brīvdienās ieplāno mājas darbus un pēc tam aicini ciemos radus un draugus. Mājas ballīte būs riktīgi izdevusies! Jaunajā darba nedēļā nāksies strādāt ar pilnu atdevi. Esi uzmanīgs naudas lietās un sargies no negodīgiem cilvēkiem. Brīvajiem ļaudīm interesanti pavērsieni attiecībās.

SKORPIONS

Rīkojies ļoti apdomīgi ar finansēm. Var rasties spontānu pirkumu vilinājums, vēlme tikt pie kādas kārotas mantas vai palutināt mīļoto. Un pēc tam jābrīnās - kur tā naudiņa palikusi? Šajā laika periodā var aktualizēties mācību vai ārzemju tēma. Sirds vilinās uz tālām zemēm piedzīvojumos.

STRĒLNIEKS

Jāsargās izšķiest enerģiju nelietderīgi. Iespējams, pašam liksies ļoti svarīgi atrisināt kādus jautājumus un paveikt darbus, bet vēlāk izrādīsies, ka tas nav bijis auglīgi. Lai arī pie kā tu ķertos, izanalizē situāciju. Tajā pašā laikā var pavērties lieliskas peļņas iespējas un rasties jauni darījumu partneri.

MEŽĀZIS

Izaugsmes un jaunu plānu laiks. Būs lieliskas idejas, cilvēki tās atbalstīs, noderēs arī uzkrātā pieredze. Tikai uzmanies no skauģiem un nelabvēļiem un līdz pēdējam sīkumam savas ieceres tomēr neatklāj. It īpaši tās, kas saistās ar jaunām peļņas iespējām. Brīvajā laikā vajadzētu apmeklēt kursus vai lasīt profesionāli izglītojošu literatūru.

ŪDENSVĪRS

Sekmīgi veidosi jaunus lietišķos kontaktus, var rasties iespējas noslēgt izdevīgus darījumus. Neatdod savas idejas, lai ar tām pelna citi, bet mēģini realizēt pats. Vaļasbrīžos vislabāk jutīsies vienatnē, mierīgi atpūšoties un pārdomājot to, kas svarīgs. Labi darbosies intuīcija, ieklausies tajā.

ZIVIS

Izstarosi šarmu, un tas būs tavs trumpis, arī kārtojot lietišķus jautājumus. Brīvajiem ļaudīm var sākties aizraujošs romāns un piedzīvojumi sirdslietās. Nedēļas nogalē vēlams apmeklēt izklaides pasākumus. Tur ne tikai atpūtīsies, bet varbūt iepazīsies ar potenciāliem darījumu partneriem.