Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 16. janvārim

© Pixabay

Sagatavojusi astroloģe Guna Kārkliņa

Ekrānuzņēmums

1 labvēlīgi

2 viduvēji

3 nelabvēlīgi

Kalendārs veidots, aplūkojot planētu aspektus dienas fonā. Katram cilvēkam vai firmai ir savs individuālais horoskops, un precīza informācija iegūstama, ja tiek veikta konkrēta analīze.

Daudz emociju. Prātīgi pie stūres!

Šīs nedēļas nogalē stipri viļņosies emocijas, jo pilnmēness šoreiz sakrīt arī ar Mēness aptumsumu. Jāuzmanās kaut ko sastrādāt emociju iespaidā, kā arī jābūt apdomīgiem pie stūres.

Piektdiena - aptumsuma dieniņa

10. janvārī pulksten 21.10 pēc Latvijas laika būs Mēness aptumsums. Astronomiski tas vienmēr sakrīt ar pilnmēnesi, kas padara šo laiku enerģētiski dubultspēcīgu.

Astroloģijā Mēness atbild par cilvēka iekšējo pasauli, jūtām, emociju izpausmēm, un daudzi varbūt novērojuši, ka pilnmēness laikā cilvēki kļūst jūtīgāki. Dažiem tas izpaužas kā sentimentalitāte, dažam kā eksplozivitāte, pat agresija. Astroloģijā pastāv uzskats, ka dienas noskaņas ietekmē Mēness atrašanās tajā vai citā zodiaka zīmē. Aptumsuma dienā Mēness būs Vēža zīmē, kas ir jūtīga un daudz ko ņem pie sirds. Esiet uzmanīgi ar izteicieniem, lai neapvainotu līdzcilvēkus.

Kādam var aktualizēties ģimenes tēma, kādam attiecības.

Par «liktenīgajiem un liktenīgajām»

Runājot par aptumsumu laiku, astrologi allaž piemin, ka tajā iespējami karmiski notikumi, visbiežāk sirdslietās. Kāds satiek «liktenīgo», kāds šķiras un attiecībās saliek punktus uz «i».

Kā jau minēju, Mēness aptumsums 10. janvārī notiek Vēža zīmes ietekmē, tādējādi attiecību jomā emocijas kā upes palu laikā var izkāpt no krastiem.

Mīlestības planēta Venera līdz 13. janvārim atrodas neatkarību mīlošajā Ūdensvīra zodiaka zīmē. Var rasties vēlme mīlas dzīvi sagriezt kā krāsainā karuselī. Pēc tam Venera nonāks romantiskajā Zivju zīmē, taču nerādīs savu vismīlīgāko vaigu. Iespējami negaidīti pavērsieni.

Braucam uzmanīgi

Emocionālā viļņošanās ietekmē cilvēku uzvedību ne tikai savstarpējās attiecībās, bet arī pie stūres. Tā kā mūsu aplūkojamajā periodā arī planēta Marss, kas astroloģijā «atbild» par tehniku, tostarp par transporta līdzekļiem, nav labās kombinācijās, pie stūres jābūt dubultuzmanīgiem.

Nedrīkst braukt, ja bijis strīds, stress vai pārņēmis piktums.

Biznesā - viduvēji

Pirmdiena, 13. janvāris, sāksies ar pacēlumu un «uzrāvienu», taču pamazām tas noplaks un virsroku ņems kritiska, lietišķa un smagnēja gaisotne. Jāuzmanās pārlieku kritizēt kolēģus, priekšniekus, padotos un biznesa partnerus. Neapdomīgi izteikts vārds var pabojāt attiecības.

Īpaši uzmanīgiem darba nedēļā jābūt ar dokumentiem un līgumiem, tie rūpīgi jāpārlasa. Tikpat rūpīgi sekojiet līdzi arī naudas plūsmai un uzmanieties no pēkšņiem tēriņiem.

AUNS

Izskatās, ka kaut kas jāmaina darba jomā, jo tava enerģija ir tik liela, ka vari kalnus gāzt. Lūkojies pēc ienesīgāka amata vai karjeras iespējām. It īpaši tad, ja esošie partneri pietiekami nenovērtē. Svarīga būs arī sirdslietu tēma. Mīļas emocijas, bet no sīkiem strīdiņiem tomēr jāuzmanās.

VĒRSIS

Neņem tuvu pie sirds to, kas notiek darbā. It īpaši tad, ja nevari situācijas ietekmēt. Stress nenāks par labu un neļaus saglabāt skaidru prātu. Bet tev tas ļoti nepieciešams, jo galvā rosīsies interesantas idejas par jauniem projektiem. Izejot sabiedrībā - simpātijas un flirts.

DVĪŅI

Diezgan sarežģīts laiks privātajā dzīvē. Ja esi ar kādu kopā, tad visas situācijas jāizrunā. Nedrīkst apvainoties un krāt smagumu uz sirds. Brīvajiem ļaudīm pārdomas par sirdslietām - kāpēc notiek tā, kā notiek? Jaunajā darba nedēļā sekmes lietišķos jautājumos un veiksmīgas sarunas iestādēs.

VĒZIS

Daudz pienākumu mājās, un tas radīs stresu, jo gribas taču par visu parūpēties un visus apčubināt. Mazliet «palaid vaļā» situācijas un necenties visur būt klāt un visu diriģēt. Darbā jāsargās no strīdiem, bet vislabāk pievērsties jaunu profesionālo iespēju un jaunu sadarbības partneru meklējumiem.

LAUVA

Darbs, darbs un vēlreiz darbs! Atceries seno teicienu: kas nes, tam krauj... lūkojies, lai vismaz samaksa ir adekvāta. Un uzmanies no negodīgas rīcības - cilvēki mēdz «izpildīties» dažādi. Sirdslietās var būt nelielas nesaskaņas, bet atceries, ka gudrākais parasti piekāpjas.

JAUNAVA

Rīkojies apdomīgi ar finansēm. Dodoties iepirkties, izveido nepieciešamo lietu sarakstu, pretējā gadījumā pēkšņi vari attapties, ka iztērēts vairāk nekā plānots. Nozīmīgi notikumi iespējami sirdslietās. Ļauj vaļu emocijām, un piedzīvosi burvīgus brīžus. Savukārt atklātība pasargās no vilšanās.

SVARI

Emocijas, emocijas un vēlreiz emocijas. Būs diezgan grūti tās apvaldīt, bet, ai, kā vajadzētu. Pretējā gadījumā pieņemtos lēmumus vai izteiktos vārdus var nākties nožēlot. Brīvdienās vislabākā atpūta būs mājas kopā ar savējiem. Arī saimniecības darbi ies no rokas.

SKORPIONS

Domīgs noskaņojums sirdslietās. Iespējams, mīļotais cilvēks kaut kur devies vai arī dzīvo tālumā. Tad brauc ciemos vai mēģini sazināties pēc iespējas biežāk. Pāriem labs laiks ceļojumam, bet brīvajiem cilvēkiem var rasties iespējas iepazīties ceļojumā vai interneta sarakstē.

STRĒLNIEKS

Apvaldi savu straujumu un nerīkojies tā, kā dažkārt sanāk: kas prātā - tas uz mēles. Pastāv strīdu riski, un ne vienmēr tava taisnība tiks saprasta. Pierādīt nevienam neko nevajag. Parūpējies labāk par sevi un sava maciņa saturu. Lielisks laiks ienākumu pavairošanai un nopietniem ieguldījumiem.

MEŽĀZIS

Dienas ritēs ļoti rosīgi, būs jauni plāni un vēlme darboties. Vajadzētu izvērtēt to, kas notiek un kā sokas darbā vai biznesā. Iespējams, ar kaut ko neesi apmierināts, un tad ir pienācis laiks pārmaiņām. Tikai - prātīgi. Jaunās iespējas rūpīgi izpēti, lai, no vilka bēgdams, neuzskrien lācim.

ŪDENSVĪRS

Galva pilna ar visdažādākajām domām... Būtu labi brīvo laiku pavadīt vienatnē, izplānot nākotnes stratēģijas un mēģināt izprast situācijas, kas dzīvē izveidojušās. Svarīgās lietās paļaujies uz sevi, netici solījumiem un neiesaisties intrigās. Iespējams, pēkšņi apjautīsi, ka jāpapildina zināšanas.

ZIVIS

Dzīvē kā pārpildītā tramvaja vagonā... Daudz ļaužu, daudz komunikācijas, un katrs no tevis kaut ko grib. Kaut arī tu esi lāga cilvēks, iemācies pateikt «Nē!», kad pašam svarīgākas lietas darāmas. Darbā iespējami neauglīgi strīdi, bet netērē tajos savu enerģiju. Vienkārši nav vērts.