Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 9. janvārim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

Nedēļas kalendārs no 3. līdz 9. janvārim

Ekrānuzņēmums

1 labvēlīgi

2 viduvēji

3 nelabvēlīgi

Kalendārs veidots, aplūkojot planētu aspektus dienas fonā. Katram cilvēkam vai firmai ir savs individuālais horoskops, un precīza informācija iegūstama, ja tiek veikta konkrēta analīze.

Ņem vērā!

Aptumsumu laiks var atnest jaudīgus notikumus

Nedēļa kopumā ir labvēlīga un harmoniska, taču jāņem vērā, ka gadu mija šoreiz iekrīt starp Saules un Mēness aptumsumu un tas ir tāds īpašs un interesants laiks.

Vai satiksi liktenīgo?

Kopš senseniem laikiem pastāvējis uzskats, ka aptumsumu laikā iespējami karmiski notikumi. Šajā reizē gadu mijas laiks iekrīt akurāt starp Saules (26.12.) un Mēness (10.01.) aptumsumu. Bieži vien šādos periodos interesanti pavērsieni notiek sirdslietās. Kāds satiek savu īsto likteņa lemto sirdsāķīti. Kāds varbūt atšķetina attiecību samezglojumus, kāds pārtrauc attiecības, kuras gūlušās uz sirds kā liels smagums. Un nu ir atgūta brīvā lidojuma sajūta un sirds atvērta jaunām emocijām.

Jā, šajā periodā tā var notikt.

Turklāt mīlestības planēta Venera līdz janvāra vidum atrodas neatkarību mīlošajā Ūdensvīra zodiaka zīmē. Var rasties vēlme mīlas dzīvi sagriezt virpuļos - gan bārstīt šarma dzirkstis, gan kaut ko izpostīt, izārdīt. Planētai patlaban ir arī daudz spriedzes kombināciju, kas nozīmē - tā rāda ne to savu mīlīgāko dabu.

Biznesa darījumi

Jaunā gada pirmā nedēļa ir diezgan piemērota dažādām lietišķajām aktivitātēm. Var risināt sarunas ar darījumu partneriem, slēgt līgumus un uzsākt ilgtermiņa projektus. It īpaši piemērota saimnieciskiem pasākumiem ir pirmdiena, 6. janvāris, un ceturtdiena, 9. janvāris.

Ja kalendārā ietvertajā periodā kādi darījumu partneri nozūd, tad tā tam būs būt. Iespējams, uzradīsies jauni, ar ko sadarbība veidosies sekmīgāk.

Ir gana piemērots laiks arī jaunu uzņēmumu reģistrācijai, un biznesa astroloģijā tam ir liela nozīme. Firmai, tāpat kā cilvēkam, ir sava astrokarte, kurā redzamas sekmīgās nozares, naudas plūsmas iespējas, telpu, darbinieku u.c. jautājumi. Ja uzņēmums reģistrēts astroloģiski nelabvēlīgā laikā, tam vairāk jācīnās par peļņu un krīzes laikos arī par izdzīvošanu.

Derētu neliela atslodze

Ja gadu mijas svētkos bijuši bagātīgi mielasta galdi un baudīti našķi, tad par labu nāks neliela atslodze. Vislabāk tai der 12 stundas pirms un 12 stundas pēc jauna vai pilna Mēness fāzes laika. Ideālā diena tam būs nākamā piektdiena, 10. janvāris, par ko sīkāk »Vakara Ziņās« stāstīšu nākamnedēļ. Taču jau ceturtdien, 9. janvārī, vajadzētu sākt gatavoties. Tajā dienā vēlams ieturēt pavisam vieglas maltītes un no vakariņām atturēties vispār, un vēlams dzert nesaldinātas zāļu tējas.

Ja nodarbojaties ar kādām garīgajām praksēm, tad 9. janvāris ir ļoti piemērots. Vai arī - ieteicams pabūt ar sevi, doties garākā pastaigā, sakārtot domas. Lieliskas nodarbes tieši pirms pilnmēness, kura laikā šoreiz ir arī Mēness aptumsums.

*

INTERESANTS FAKTS

Vis­pa­zīs­ta­mā­kais un vai­rāk pie­sauk­tais un ci­tē­tais as­tro­logs pa­sau­lē, pro­tams, ir fran­cū­zis Mi­šels No­stra­dams (1503-1566). Vi­ņa pa­re­ģo­ju­mi, rak­stī­ti kā kat­rē­nas jeb četr­rin­des, ku­ros ti­ka vēs­tīts par tu­vas un tā­las nā­kot­nes no­ti­ku­miem, jo­pro­jām ir vi­sai pie­pra­sī­ti un tiek rū­pī­gi ana­li­zē­ti.

AUNS

Ballīte beigusies, jāsāk strādāt! Gada pirmā nedēļa darba frontē būs diezgan trauksmaina. Kādam citi pienākumi, kādam uzņēmumā vai iestādē reorganizācija. Jebkuru situāciju izmanto savā labā. Privātajā dzīvē romantiskas noskaņas. Iespējams arīdzan, ka sirdslietas sasaistās ar ārzemju tēmu.

VĒRSIS

Jaunā gadā jāsāk jauna dzīve ‒ nodomāsi un sāksi rīkoties. Jebkuras pārmaiņas sapurinās un uzmundrinās. Var izdoties realizēt tādus plānus, par kuriem iepriekš tikai sapņot varēji. Tuvinieki un draugi atbalstīs tavus centienus. Labs laiks kontaktiem ar ārzemēm vai ceļojumam.

DVĪŅI

Pēc svētkiem ieskatīsies maciņā un bankas kontā un sapratīsi, ka ar skubu jāķeras pie darbiem. Čakla rosīšanās tiks atalgota, tikai seko līdzi izdevumiem. Nebūtu vēlams pirkt dārgas preces līzingā vai uzņemties kredītsaistības. Attiecībās jāuzmanās no sadzīviskiem strīdiņiem un jāieklausās intuīcijā.

VĒZIS

Daudz emociju. Un labā ziņa ir tāda, ka ar plusa zīmi. Laipnība un labestība atvērs daudzas durvis, un tas šobrīd ir ļoti nepieciešams. Var izdoties atrast labus sadarbības partnerus un izveidot biznesa kontaktus. Brīvajā laikā satiecies ar draugiem, apmeklē ballītes vai klubu. Vajag izklaidēties.

LAUVA

Darbs, darbs un vēlreiz darbs. Tiksi ierauts pienākumu virpulī tik strauji, ka pat nesapratīsi - bija tās brīvdienas vai ne? Taču tas nemaz nav slikti, jo paveiktais nesīs augļus. Veidosies noderīgi lietišķie kontakti, un radīsies iespējas vairāk nopelnīt. Dienu steigā gan neatstāj novārtā privāto dzīvi.

JAUNAVA

Būsi gaidīts draugu lokā, un satiekoties ies jautri. Ir tādi joki un izteicieni, ko savējie saprot no pusvārda, un tā ir lieliska sajūta. Tver šos pozitīvos mirkļus. Svarīgi notikumi iespējami attiecībās. Ja esi brīvs, var uzbangot kaislības, kas uznes viļņa virsotnē. Pāriem savukārt mīlestība uzdzirkstīs ar jaunu sparu.

SVARI

Nedēļas nogalē vēlams pavadīt laiku mierīgā, ģimeniskā atmosfērā. Vari veikt kādus pārkārtojumus vai uzlabojumus, tikai ieklausies otrās pusītes un mājinieku viedoklī un respektē viņu vēlmes. Profesionālajā jomā jaunas idejas, taču pārāk ar fantāzijas lidojumiem aizrauties nevajadzētu.

SKORPIONS

Mīlestība iedvesmos, un tu vēlēsies iepriecēt savu sirdsāķīti. Izdomā brīvdienās kādu pasākumu - izbraucienu uz romantisku viesu namiņu vai vakariņas sveču gaismā. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Šis ir labs periods arī ceļojumam vai komandējumam.

STRĒLNIEKS

Iesāc jauno darba cēlienu palēnām, jo, iespējams, aizvadītā gada nogale ir bijusi tik spraiga, ka arī garajās brīvdienās nemaz nesanāca tā īsti atvilkt elpu. Kopumā darbi uz priekšu virzīsies sekmīgi un dos labus ienākumus. Lielisks laiks arī attiecību veidošanai un nostiprināšanai.

MEŽĀZIS

Daudz pienākumu mājās un ģimenē. Nedēļas nogalē veic ģenerāltīrīšanu, sarīko ģimenes pusdienas un palutini savējos. Ja ar mīļoto cilvēku rodas kādas domstarpības, nespītējies un neieņem pozu, bet centies uzklausīt un saprast. Darbā būsi noskaņots ļoti enerģiski un mērķtiecīgi. Tev viss izdosies!

ŪDENSVĪRS

Velti vairāk laika pats sev - vēlama veselības uzlabošanas kūre, vitamīniem bagāts uzturs, pirts procedūras vai kas cits, kas atjauno spēkus. Tie tev būs vajadzīgi, jo profesionālajā jomā gaidāmi dažādi izaicinājumi. Sekmīgi risināsi sarunas par peļņu, atalgojumu vai ieguldījumiem.

ZIVIS

Laba intuīcija un izpratne par notikumiem. Ieklausies, ko saka priekšā iekšējā balss. Neliedz arī citiem savu padomu - kā zināms, dots devējam atdodas. Izejot sabiedrībā, gūsi simpātijas un piekrišanu. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt romantisku iepazīšanos neparastos apstākļos.