Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

ASTROLOĢIJA. Janvāris: vajag likt pamatus kaut kam jaunam

© Pixabay

Mums katram ir sava individuālā astroloģiskā karte un savi dzīves notikumi, taču arī kopējais mēneša astrofons daudz pastāsta. Janvāris ir piemērots, lai izpurinātu dzīves skapja atvilktnes, plaši atvērtu logus, nospraustu mērķus nākotnei un ķertos pie darba.

Gaidām Mēness aptumsumu

Kā NRA jau rakstīja decembra astroloģiskajā apskatā, gadumija aizrit laikā starp Saules un Mēness aptumsumu. 26. decembrī bija Saules, bet 10. janvārī būs Mēness aptumsums.

Dažkārt astrologiem tīk cilvēkus pabaidīt, bet tik traki jau nav... Tā dēvētais starpaptumsumu koridors ir piemērots, lai sakārtotu dzīvē to, kas kārtojams. Varat apdomāt un nospraust jaunus plānus.

Kopš senseniem laikiem pastāvējis uzskats, ka aptumsumu laikā iespējami karmiski notikumi. Kā ar to karmu... to nevar nedz pārbaudīt, nedz aptaustīt, bet bieži vien šādos periodos interesanti pavērsieni notiek sirdslietās. Tas gan ir fakts, un tādi piemēri manā astrologa praksē ir. Kāds satiek savu īsto likteņa lemto sirdsāķīti. Kāds varbūt atšķetina attiecību samezglojumus, kāds pārtrauc attiecības, kas gūlušās uz sirds kā liels smagums. Un nu ir atgūta brīvā lidojuma sajūta un sirds atvērta jaunām emocijām.

Jā, šajā periodā tā var notikt.

Mīlestības planēta Venera līdz janvāra vidum atrodas neatkarību mīlošajā Ūdensvīra zodiaka zīmē. Var rasties vēlme mīlas dzīvi sagriezt virpuļos - gan bārstīt šarma dzirkstis, gan kaut ko izpostīt, izārdīt. Planētai gan ir arī daudz spriedzes kombināciju, kas nozīmē - tā rāda ne to savu mīlīgāko dabu.

Atslodze nāks par labu

Ja gadumijas svētkos bijuši bagātīgi mielasta galdi un baudīti našķi, tad par labu nāks neliela atslodze. Vislabāk tai der 12 stundu pirms un 12 stundu pēc jauna vai pilna Mēness fāzes laika. Ideālā diena tam būs 10. janvāris. Taču jau ceturtdien, 9. janvārī, vajadzētu sākt gatavoties. Tajā dienā vēlams ieturēt pavisam vieglas maltītes un no vakariņām atturēties vispār, un vēlams dzert nesaldinātas zāļu tējas.

Ja nodarbojaties ar kādām garīgajām praksēm, tad 10. janvāris ir ļoti piemērots. Vai arī - pabūt ar sevi, doties garākā pastaigā, sakārtot domas. Lieliskas nodarbes tieši pirms pilnmēness, kura laikā šoreiz ir arī Mēness aptumsums. 10. janvārī plkst. 21.21.

Atslodzei piemērots laiks ir arī no 24. janvāra plkst. 11.42 līdz 25. janvārim plkst. 11.42, jo 24. janvārī plkst. 23.42 ir jaunmēness.

Sākas svarīgs astro cikls

Janvārī sākas svarīgs astroloģiskais cikls, kurā iesaistīti divi lielie un spēcīgie debesu spēlētāji - Saturns un Plūtons. Patlaban abas planētas atrodas kārtību mīlošajā Mežāža zīmē. Saturns iedibina kārtību, bet Plūtons savukārt grib ārdīt. Astroloģijā to uzskata par lielo transformatoru, kas vienmēr vēlas pārmaiņas.

Var prognozēt, ka šis būs nopietna un neatlaidīga darba periods, kas nesīs arī pārmaiņas. Jau janvārī ielieciet pamatus nākotnei - strādājiet atbildīgi, varbūt nomainiet darbu pret perspektīvāku. Un esiet uzmanīgi banku lietās. Nebūtu vēlams uzņemties kredītsaistības vai glabāt iekrājumus vienā bankā (kaut arī Latvijā pastāv Noguldījumu garantiju fonds). Vēl janvāra kopējā fonā būtiski ir tas, ka līdz 10. janvārim nemiernieks Urāns atrodas nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī un Vērša zodiaka zīmē, kura pārziņā ir finanšu sfēra. Vērsis, Mežāzis un Saturns astroloģijā tiek saistīti arī ar nekustamo īpašumu. Un arī šo jomu var skart kādas pārmaiņas.

Biznesa darījumi

Līdz mēneša vidum ir diezgan piemērots laiks biznesa darījumiem, kā arī uzņēmumu reģistrācijai.

Te gan jāpiebilst, ka katru gadījumu vēlams skatīt individuāli, jo biznesa astroloģijā svarīgi vairāki parametri. Pirmām kārtām uzņēmuma astrokartei jābūt atbilstošai nozarei, kurā tas darbojas. Piemēram, ja daudz Mežāža zodiaka zīmes un Saturna ietekmes, tad diez vai šī firma spēs sekmīgi ražot un tirgot rozā rotaļu lācīšus vai sievišķīgas modes preces. Tāpat svarīgi, lai firmai horoskopā sekmīga naudas plūsma un pēc iespējas harmoniskākas kombinācijas tajās tēmās, kas uzņēmumam svarīgas.

Biznesa astroloģijas sakarā interesants ir fakts, ka jau gadu tūkstošiem senā pagātnē tirgotāji Austrumu zemēs vērsās pie zvaigžņu tulkiem, jautājot, vai cilvēks, kam plānots dot zeltu dārgakmeņu pirkšanai, ir uzticams; vai krava nokļūs paredzētajā laikā un vietā. Bet biznesa astroloģijas virziens, kādu to pazīstam tagad, sāka attīstīties 19. gadsimtā un, protams, attīstās arī tagad. Planētas nemainās, bet maināmies mēs, biznesa vide, tehnoloģijas u. c.