Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: janvāra mājasdarbi

© Pixabay

Kas jāņem vērā šajā mēnesī – horoskopi izklaidei un iedvesmai

AUNS

Īstais laiks, lai ķertos pie jaunu un ambiciozu plānu realizācijas. Tikai neļauj, lai tevi vada ugunīgā stihija, kuras tev ir pārpārēm. Jātiek galā ar emocijām. Ja kaut kas nesanāk pašam, atceries, ka tev ir labi draugi.

VĒRSIS

Var rasties iespējas izveidot jaunus kontaktus un noslēgt izdevīgas vienošanās. Taču esi vērīgs, kad runa par naudu. Nedrīkst paļauties uz kompanjonu godavārdu, jābūt kārtībā arī juridiskajām lietām.

DVĪŅI

Ballītes nebeidz beigties, un dažādas saviesīgas izklaides ir arīdzan piemērotas lietišķo kontaktu veidošanai. Tomēr esi uzmanīgs un padomā, kāpēc kāds par katru cenu vēlas nonākt tavu draugu lokā.

VĒZIS

Derētu paplašināt redzesloku un apgūt kaut ko jaunu, it īpaši profesionālajā jomā, par labu nāks arī neliels ceļojums. Attiecībā uz neizdevīgiem darba vai biznesa piedāvājumiem iemācies pateikt stingru: nē!

LAUVA

Filozofiskas pārdomas par dzīvi un pasaules lietu kārtību... Vari mazliet paslinkot, mazliet pameditēt, bet tad ar pilnu jaudu jāķeras pie darbiem. Izcelsies un izpelnīsies atzinību. Attiecībās jāprot uzklausīt otrs cilvēks.

JAUNAVA

Darba ritmā ieej palēnām, pamazām, jo organisms vēlas, lai tu izturies pret viņu saudzīgi. Derētu arī kāda vitamīnu kūre, lai rodas mundrums. Ir iespējams jauns piedāvājums no darba devējiem vai biznesa partneriem. Laiks peļņai!

SVARI

Vari izdaiļot un mainīt mājokļa iekārtojumu, kā arī veikt nelielus remontdarbus. Būs prieks pašam un ģimenes locekļiem. Privātajā dzīvē daudz kas atkarīgs no spējas sarunāties. Ļoti nepareizi būtu piekāpties tikai mīļā miera labad.

SKORPIONS

Gatavojies pārmaiņām profesionālajā jomā. Var nākt klāt jauni pienākumi vai mainīties nosacījumi. Pats svarīgākais jau laikus vienoties par finansiālo pusi, lai nepaliec zaudētājos. Privātajā dzīvē mīlestība sildīs sirdi, ļaujies lidojumam.

STRĒLNIEKS

Ja arī paveras jaunas iespējas, nedari neko bez apdoma. Pastāv pārsteidzības riski, un ātrumā sadarīto var nākties nožēlot. Palēnām veido kontaktus, kas vēlāk ļaus palielināt ienākumus. Privātajā dzīvē sargies no avantūrām.

MEŽĀZIS

Zināsi dot labus padomus un tādējādi nostiprināsi autoritāti. Tikai neej par šķīrēju svešos strīdos, jo tad beigās visā vainos tevi. Mājās jāgādā par saticību. Ja nerādīsi ietiepīgu vaigu, tad apkārt valdīs mīļums un labestība.

ŪDENSVĪRS

Nesteidzies veidot jaunus lietišķos kontaktus, labāk - sen zināmi un pārbaudīti darījumu partneri. Naudas lietās esi precīzs un seko līdzi gan ienākumiem, gan izdevumiem. Brīvās dienas vislabāk pavadīt, apceļojot dzimto zemi.

ZIVIS

Darbā diezgan nemierīgi. Var nākt pārmaiņas, kas tev nav pa prātam. Svarīgi turēties pēc iespējas tālāk no baumām un intrigām. Vai - meklēt jaunu darbavietu, kur labāki nosacījumi. Sirdslietās flirts un piedzīvojumi.