Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

Kas kopīgs teroristu pastrādātajām slepkavībām?

© EP/SCANPIX/LETA

Analizējam dažas no nesenā pagātnē pastrādātām nevainīgu cilvēku slepkavībām, kas tiek klasificētas kā terorakti. Gan notikumu, gan slepkavu astroloģiskās kartes atšķiras, tomēr ir kopīgas iezīmes. Šis ir laiks, kad pasaulē notiek globālas pārmaiņas. Plūtona nonākšana Mežāža zodiaka zīmē iepriekš sāka irdināt veco pasaules kārtību, Urāns Aunā veicina revolucionāras noskaņas, arī militāro tehnoloģiju attīstību un agresiju. Savukārt Jupitera stāvokļi aktualizēja migrācijas tēmu. Pasaulē notikuši daudzi terorakti, taču šoreiz aplūkosim dažus, (Sanktpēterburgā, Berlīnē, Briselē un Parīzē), kā arī izpildītāju astroloģiskās kartes (kosmogrammas).

Personību problēmas

Aplūkojot slepkavu teroristu horoskopu kartes, redzams, ka viņi nav harmoniskas personības, visiem ir kaut kādas iekšējās problēmas (saistītas ar sliktiem Mēness, Merkura, Marsa stāvokļiem).

Sanktpēterburgas sprādzienu izpildītājs Akbardžons Džalilovs bija straujš, neapdomīgs un emocionāli nestabils cilvēks. Iespējams, problēmas meklējamas kaut kur bērnībā, attiecībās ar māti (slikts Mēness - nestabilas emocijas, maldi, ilūzijas). Piedzimis laikā, kad Jupiters atradies retrogrādā stāvoklī, kas var radīt sakāpinātu attieksmi pret reliģiskām tēmām.

Berlīnes Ziemassvētku tirdziņa apmeklētāju slepkavas Anisa Amri kosmogrammā ļoti sliktos aspektos atrodas Marss, kas norāda uz impulsivitāti un agresiju, ja šī negatīvā enerģija netiek pārvērsta pozitīvā.

Asiņainos Parīzes teroraktos vainīgais Salahs Abdeslams pēc kosmogrammas ir ļoti nenosvērta personība, kam prāts saka vienu, bet sirds ko citu. Nespēj pieņemt atšķirīgus reliģiskos un pasaules uzskatus, reakcijas agresīvi impulsīvas, var darboties kādas paša prātā radītas «taisnības» vārdā.

Viens no Briseles teroraktu izpildītājiem Muhameds Abrini arīdzan bija ietekmējama personība, kam svarīgi darboties idejas dēļ, lai gūtu atzinību un palīdzētu citiem (diezgan spēcīga Zivju zīmes ietekme). To var ļoti ērti izmantot, lai iežēlinātu, iestāstītu. Ja cilvēks dzīvē nejūtas stabili, viņā krājas šaubas un niknums, var būt pārlieks jūtīgums un psiholoģiskas problēmas.

Jupiters un Strēlnieka zīme

Izveidojot astroloģiskās kartes notikušo traģēdiju brīžiem, visās parādās saistība ar Jupiteru vai Strēlnieka zīmi, kas astroloģijā cita starpā atbild par ārzemju tēmu, migrāciju, pasaules uzskatiem, reliģiju, ideju un ideāliem. (Kā zināms, Jupiters ir arī Strēlnieka zodiaka zīmes valdošā planēta.)

Sanktpēterburgas sprādziena laikā Jupiters un Saule veidoja kvadrāta aspektu ar Plūtonu, kas ir transformators, «atbild» par nāves tēmu un arīdzan terorismu. Turklāt Jupiters atradās nelabvēlīgajā retrogrādajā stāvoklī. Arī Berlīnes terorakta laikā debesīs bija Jupitera un Plūtona kvadrāts.

Briseles metro sprādziena laikā Jupiters atradās retrogrādā stāvoklī, turklāt tam bija daudz negatīvu kombināciju ar citām planētām, bet Parīzes slaktiņa laikā Mēness, kas astroloģijā ietekmē dienas fonu, atradās Strēlnieka zīmē un veidoja sliktu kombināciju ar Jupiteru.

*

3.04.2017. Sanktpēterburga.

Sanktpēterburgas metro vilcienā notika sprādziens, kurā nogalināti 14 cilvēki un vairāk nekā 50 guva ievainojumus. Krievijas Izmeklēšanas komiteja paziņojusi, ka teroraktu Sanktpēterburgas metro sarīkojis Kirgizstānā dzimušais Akbardžons Džalilovs.

Pats 1995. gadā dzimušais Džalilovs sprādzienā gājis bojā, taču viņš atstājis savas pēdas arī uz otra spridzekļa, kas atrasts citā Sanktpēterburgas metro stacijā un kuru izdevās neitralizēt.

Krievijas varas iestādes aizturējušas astoņus cilvēkus, kuri tiek turēti aizdomās par līdzdalību teroraktā. Aizturēti arī seši teroristu vervētāji no Vidusāzijas.

*

19.12.2016. Berlīne.

Tunisijas pilsonis Aniss Amri (dz.1992. gadā) ar nolaupītu kravas mašīnu sarīkoja teroraktu Berlīnes Ziemassvētku tirdziņā, nogalinot 12 cilvēkus un 56 citus ievainojot. Apmēram pēc nedēļas Milānā viņš tika nogalināts apšaudē ar Itālijas policiju. Par Berlīnes teroraktu atbildību uzņēmās džihādistu grupējums «Islāma valsts», kas Amri atzina par savu «karavīru».

Savukārt Berlīnes policija saskārās ar pārmetumiem, ka tā iepriekš pārtraukusi novērot Berlīnes teroraktu sarīkojušo uzbrucēju, par spīti informācijai, ka viņš ir bīstams.

*

23.03.2016. Brisele.

Briseles Zaventemas starptautiskajā lidostā un Briseles metro notika terorakti, kuros dzīvību zaudēja 32 cilvēki un vairāk nekā 320 tika ievainoti. Vairāki teroristi uzspridzinājās, paņemot līdzi cilvēku dzīvības.

Izmeklētāji secināja, ka sprādzienus sarīkojis islāmistu teroristu tīkls, kas atbildīgs arī par 2015. gada novembrī notikušajiem uzbrukumiem Parīzē. Teroristiem pavēles devuši «Islāma valsts» augsta ranga kaujinieki. Viens no aizturētajiem - Beļģijas marokānis Muhameds Abrini (dz.1984. gadā). Viņam un vēl trim cilvēkiem izvirzītas apsūdzības teroristiskās slepkavībās un par līdzdalību teroristu grupējumā.

*

13.11.2015. Parīze.

Slaktiņos Parīzē dzīvību zaudēja 130 cilvēku un daudzi guva ievainojumus.

Pēc četrus mēnešus ilgas meklēšanas, atkārtotiem reidiem un pārbaudēm dažādos Beļģijas galvaspilsētas rajonos tika aizturēts Salahs Abdeslams - marokāņu izcelsmes francūzis (dzimis 1989. gadā), kurš uzaudzis Molenbēkā Beļģijā.

Izmeklēšana uzskata, ka Salahs Abdeslams bijis tas, kurš teroristiem pašnāvniekiem palīdzējis organizēt uzbrukumus Parīzē, īrējot dzīvokļus, automašīnas, izpētot vietas. Beļģijas medijos arī parādījās ziņas, ka Abdeslamam pašam vajadzējis uzspridzināties, taču viņš to nav darījis.