Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 2020. gada 2. janvārim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. No 21.12. līdz 23.12. kaislības un dziļas emocijas, jāuzmanās no privātīpašnieciskuma un greizsirdības izpausmēm. Ziemassvētku laikā vairāk draudzīgu, lietišķu un saimniecisku noskaņu, bet romantikai piemērots gadumijas laiks no 30.12. pievakares līdz 1.01.2020. ieskaitot. Kādam no brīvajiem ļaudīm Jaungada nakts burvība var uzdāvāt īpašu tikšanos.

LIETIŠĶĀ JOMA. Gadumijas svētki tā pa īstam «izsitīs» no ierastā ritma. Tajā pašā laikā strādājamās dienas - 27. un 30.12. - ir ļoti piemērotas saimniecisku jautājumu kārtošanai. 27.12. vairāk lietišķu darīšanu, bet 30.12. jaunu ideju ģenerēšana. 2.01. jau ar skubu var ķerties pie jauniem projektiem.

AUNS

Sākas ballīšu laiks. Svētku dienās kārtīgi izpriecājies, apmeklē pasākumus, aizej ar draugiem uz klubu. Ja esi brīvs, tad varbūt satiksi kādu, kas sirdij liks pukstēt straujāk. Attiecībās daudz emociju. Tomēr starp pasākumiem atrodi laiku arī pastrādāt un ģenerēt idejas jauniem projektiem.

VĒRSIS

Daudz ideju, daudz darīšanu, iepazīšanās un jauni plāni. Gadumiju sagaidīsi tieši šādā noskaņā - kas bijis, bijis, ir jāiet uz priekšu. Un... nekas tevi neapturēs. Ja iespējams, dodies tālākā ceļojumā, apskati citas valstis svētku rotā. Mājās atgriezīsies ar jaudīgu enerģijas lādiņu.

DVĪŅI

Ziemassvētki būs tāds pārdomu laiks, kad gribēsi atskatīties uz paveikto, pabūt vienatnē, padomāt. Lai šīs dienas paiet klusi un mierīgi, Ziemassvētkos sapulcējoties ģimenes lokā. Arī Jaungadā nav vēlamas skaļas aktivitātes, iztērēsi tikai laiku. Labāk doties nelielā izbraucienā.

VĒZIS

Izmanto garās brīvdienas, lai atvilktu elpu. Gana daudz esi skrējis un pūlējies, jāuzkrāj spēki, lai organisms atpūšas. Tāpat derētu arī kāda vitamīnu kūre. Svētku laikā prieku sagādās klusa, mierīga pasēdēšana ģimenes lokā. Vari arī apciemot tuvus cilvēkus, kas šobrīd citās valstīs.

LAUVA

Tāda sajūta, ka darbs darbu dzen un nav iespējams tos visus apdarīt. Un kādēļ gan priekšā tik daudz brīvdienu? Bet neviens jau nav teicis, ka visu laiku jāvaļojas. Vari paņemt darāmo uz mājām vai nedaudzajās darba dienās tā ražīgi pastrādāt. Svētkos jauki brīži kopā ar ģimeni, valdīs mīļums un sapratne.

JAUNAVA

Kaislības un aizraujoši piedzīvojumi privātajā dzīvē. Brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta iepazīšanās. Jaungada karnevālā ieskaties rūpīgāk, kas slēpjas aiz noslēpumainās maskas... Kaut arī daudz svētku dienu, var nākties mazliet pastrādāt. Tas ir pat labi, jo var pavērties jauni peļņas varianti.

SVARI

Cik labi, ka klāt ir gada nogales svētki un daudz brīvdienu! Iespējams, pēdējās nedēļas bijušas saspringtas. Pat pārāk. Tagad ir īstais laiks atpūsties un parosīties mājās. Saimniecības darbi ies no rokas, atklāsi sevī kulināra dotības un svētkos pulcēsi savus mīļos pie skaisti klāta galda.

SKORPIONS

Aicinās jauni apvāršņi gan pārnestā, gan tiešā nozīmē. Garās brīvdienas ir piemērotas, lai lasītu, izglītotos, meklētu informāciju, kas tev svarīga. Vai arī - dotos ceļojumā. Kādam ar ārzemēm var sasaistīties mīlestības tēma. Burvīgs laiks romantikai. Palutini un pārsteidz mīļoto gaišajos gada nogales svētkos!

STRĒLNIEKS

Atpūties, atpūties un vēlreiz atpūties! Dienas skrējušas trauksmaini, un ir pienācis laiks apstāties un atskatīties uz paveikto. Kā arī nospraust jaunus mērķus. Jau no 2020. gada pirmajām dienām vajadzētu būt gatavam jauniem izaicinājumiem un peļņas variantiem. Šis un tas risināms sirdslietās.

MEŽĀZIS

Svarīga finanšu tēma. Iespējams, saņemsi prēmiju, bet varbūt pavērsies jaunas peļņas iespējas uz nākamo gadu. Neskopojies ar svētku dāvanām, tavi tuvie un mīļie tās ir no sirds pelnījuši. Tāpat kā tu. Svētku dienās vēlams kaut kur iziet, apmeklēt kultūras pasākumus. Jāuzmanās no sadzīviskiem strīdiņiem.

ŪDENSVĪRS

Dzīves pieredze noderēs visdažādākajās situācijās, būsi labs padomdevējs, un cilvēki būs pateicīgi. Klusais Ziemassvētku gaidīšanas laiks raisīs filozofiskas pārdomas. Vadi dienas mierīgi, bet riktīgi jautru mājas ballīti vari sarīkot Jaungadā. Iespējams, ka pēc gadumijas jāķeras pie kādām mācībām.

ZIVIS

Šis nav mājās sēžamais laiks. Apmeklē pasākumus, balles, gadumijas koncertus. Var gadīties, ka satiksi jauku, simpātisku cilvēku. Ja esi ar kādu kopā, tad būs jautri, un tas stiprinās attiecības. Taču vēl labāk, ja gadumijā dosies tālākā ceļojumā, ekskursijā vai apciemot radus svešatnē.