PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Sportiskie horoskopi

© Pixabay

Par varītēm no bērna sportistu nevajag mēģināt iztaisīt, bet kustīgas aktivitātes vispārējai attīstībai, protams, ir nepieciešamas. Šie horoskopi domāti iedvesmai, kurā virzienā lūkoties.

AUNS
Uz kustīgām aktivitātēm un sportošanu Auni nav mudināmi, viņiem patīk izlikt enerģiju fiziskās nodarbēs. Turklāt tā nav mierīga soļošana gar jūras krastu vai lēnīgs rīta skrējiens. Dodiet sporta zāli, komandu sacensības vai kaut ko ekstrēmu! Lai līdzsvarotu enerģiju un mācītos kontrolēt sevi, vēlamas jogas nodarbības.


VĒRSIS
Labprāt apmeklēs trenažieru zāli, priecāsies par savu izturību un pūlēsies, kamēr tiks sasniegts rezultāts. Tomēr vislabāk Vērsis jutīsies, ja lietderīgo un veselīgo varēs apvienot ar patīkamo. Nu, piemēram, doties garākā izbraucienā ar divriteni un pēc tam pasākumu noslēgt ar pikniku. Der joga un meditācijas.


DVĪŅI
Viņiem patīk izmēģināt jaunos trenažierus, jaunos vingrojumus, jaunos aktīvās atpūtas veidus. Nekas nav apnicīgāks par monotonām nodarbēm. Lai Dvīņi apmierinātu savas komunikācijas vēlmes, ļoti derīgas ir nodarbes komandā. Savukārt lai attīstītu noturību, vēlamas nodarbes, kas māca koncentrēties, piemēram, cigun vai Austrumu cīņas.


VĒZIS
Viņš var pasportot draudzīgā kompānijā, taču skaļā un plaši apmeklētā trenažieru zālē Vēzis nejutīsies gana komfortabli. Situāciju var mainīt, paņemot līdzi pleijeri ar austiņām, lai distancētos. Taču vēl labāk - iegādāties vingrojumu disku un izpildīt tos mājās. Mundruma uzturēšanai labi palīdzēs atpūta pie ūdeņiem vai pirts procedūras.

LAUVA
Lauva ir sabiedrisks un bieži arī sportisks, tāpēc fitnesa klubā viņš jutīsies labi. Ja vien treneris nesāks dot pārāk daudz vadošu norādījumu. Daudz prieka un mundruma Lauva var gūt arī no nodarbībām grupās, vienalga, vai tie ir spēka treniņi vai sporta dejas. Organisma atjaunošanai jāizvēlas pareiza ēdienkarte, mazāk treknas barības, vairāk dārzeņu!


JAUNAVA
Šīs zodiaka zīmes pārstāvji lielu uzmanību pievērš savam ķermenim un veselīgam dzīvesveidam. Tā kā Jaunavām visu vajag perfekti, viņas nereti izvēlas labākos sporta klubus un trenerus. Svarīgi, lai kāds izskaidro, kāpēc un kādas slodzes ir vai nav nepieciešamas. Organisma stiprināšanai un atjaunošanai palīdzēs pirts procedūras un dažādas diētas.


SVARI
Svari uz sporta zāli var doties ne tikai tādēļ, lai iegūtu harmonisku figūru un fizisko formu, bet arī lai iepazītos, izveidotu kontaktus. Monotonas nodarbes viņiem ātri apniks, un doma, ka pusstundu jāskrien pa nekur nevedošu elektronisko celiņu, vienkārši šausminās. Svariem vēlamas kompleksas fitnesa programmas, kā arī atslābinošas masāžas.


SKORPIONS
Šīs zīmes pārstāvjiem patīk sacensība un uzvaras. Pirmo var izpaust tenisā, badmintonā, golfā, volejbolā. Ar uzvaras garšu nodrošinās cīņas sports, bet riska vilinošās sajūtas iespējams gūt ekstremālos sporta veidos. Koncentrēšanās spējas vēl augstākā līmenī attīstīs Austrumu cīņas, kurām ir sava filozofija, bet stresa noņemšanai vēlamas ūdens procedūras.


STRĒLNIEKS
Varētu teikt, ka Strēlnieks ir viena no sportiskākajām un fiziski aktīvākajām zodiaka zīmēm. Viņam vēlamas nodarbes svaigā gaisā - teniss, pludmales volejbols, kā arī jāšanas sports. Gan atpūtai, gan veselības stiprināšanai derēs tūrisma pārgājieni pa nezināmām, no jauna atklājamām takām. Lai attīstītu lokanumu, derēs karatē, bet koncentrēšanās spējas attīstīs loka šaušana. Spriedzes periodos vēlama masāža.


MEŽĀZIS
Cilvēks, kas noskaņots sasniegt stabilu, ilgtermiņa rezultātu... Tāpēc vienalga, vai viņš sporto un norūdās grupā vai vienatnē, treniņš būs vienādi efektīvs. Mežāzis priekšroku dos ilgtermiņa, labi izplānotai nodarbību un treniņu programmai. Viņš labprāt piedalīsies tautas maratonskrējienā vai katru gadu dosies slēpot kalnos. Vēlamas atslābinošas masāžas.


ŪDENSVĪRS
Ūdensvīri spēlē pēc saviem nosacījumiem, viņiem nepatīk monotonas nodarbes un rutīna. Tāpēc aktīvajai atpūtai brīvajā laikā viņi izvēlēsies mūsdienīgus sporta veidus, vēju un brīvību, t.i., vindsērfingu, burāšanu, vizināšanos ar ūdensslēpēm. Tā kā Ūdensvīriem mēdz būt paaugstināti stresa riski, viņiem vēlamas atslābinošas masāžas un atpūta burbuļvannā.


ZIVIS
Viņām svarīga komanda un saskaņotība, tāpēc aktīvai atpūtai der ūdenspolo, airēšana, futbols. Zivis labprāt izvēlas nodarbes, kas saistās ar ūdeņiem, tāpēc labi derēs arī makšķerēšanas sacensības vai daivings. Pirms izvēlēties sporta veidu vai fitnesa programmu, noteikti jāsaprot, kādu slodzi uzņemties. Līdzsvara gūšanai der meditācijas un joga.

Svarīgākais