Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 19. decembrim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Piektdien un sestdien, 13. un 14. 12., mīļas, maigas noskaņas. Labas dienas ģimenisku saišu stiprināšanai, rūpēm par savējiem un arī romantiskiem randiņiem. 15. un 16.12. simpātijas tiks izrādītas ar plašiem žestiem, bet pārējās dienās kritiskas un arīdzan gaisīgas noskaņas. Sirdslietām nav labvēlīgs laiks, toties 19. un 20.12. var slēgt laulību līgumus.

LIETIŠĶĀ JOMA. Piektdien, 13.12., varat risināt saimnieciskas dabas un nekustamā īpašuma jautājumus. Vēl saimnieciskiem darbiem piemērots ir 17. un 18.12. Šīs dienas labas darbam ar dokumentiem, darba līgumu slēgšanai, biroja sakārtošanai. Diezgan sekmīgas sarunas ar valsts vai pašvaldību iestādēm.

AUNS

Būsi aizņemts ar darba vai biznesa lietām un jaunu iespēju meklējumiem. Nepiekrīti tikai naudas dēļ, bet izvēlies darbu, kas dos gandarījumu, jo citādāk apniks. Kādam var aktualizēties ārzemju tēma, iespējams, saistībā ar sirdslietām. Vari doties ceļojumā, gūt jaunus iespaidus un sajūtas.

VĒRSIS

Ja plānotas lietišķas sarunas vai darīšanas valsts vai pašvaldību iestādēs, tad labi sagatavojies. Piemērots brīdis sadarbības partneru meklējumiem. Iesaisties jaunos projektos un meklē domubiedrus. Sirdslietās daudz emociju, ja kaut kas nav pa prātam, tad nepieciešams atklāti izrunāties.

DVĪŅI

Veiksmīgs laiks pārkārtojumiem un uzlabojumiem mājās, ģimenes pasākumiem un radu būšanām. Brīvdienās vari sarīkot savējiem kopīgas pusdienas. Darbā jaunu ideju un iedvesmas periods. Izcelsies ar radošu pieeju, un tas tiks novērtēts. Jāuzmanās no intrigām un baumošanas.

VĒZIS

Daudz enerģijas paņems darbs, tāpēc laiku saplāno rūgi, pretējā gadījumā dienas pārvērtīsies par nepārtrauktu traukšanos no vienas vietas uz otru. Dzīve var piespēlēt interesantas iespējas - jaunas pazīšanās un piedāvājumus. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās un dinamiska notikumu attīstība.

LAUVA

Labs laiks dažādiem saimniecības darbiem mājās. Brīvdienās ieplāno to, kas svarīgs, iesaisti ģimeni un palutini savējos ar gardām pusdienām. Profesionālajā jomā ir vērts apsvērt privātā biznesa iespējas vai uzsākt kādu jaunu projektu. Sirdslietu jomā arī garlaicīgi nebūs.

JAUNAVA

Svarīga privātā dzīve. Mīlestība iedvesmos un sildīs, taču pie attiecībām mazliet jāpiestrādā. Darbā pavadīs veiksme, izdosies realizēt ieceres un izveidot noderīgus kontaktus. Iespējama sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Taču straujajā dienu ritumā atceries, ka mazliet jāatpūšas.

SVARI

Diezgan nemierīgs laiks, un ir paaugstināti stresa riski. Ja uz taviem pleciem gulstas daudz pienākumu, tad brīvdienās derētu kārtīgi izklaidēties un izvēdināt galvu. Nesatraucies par nepaveiktajiem darbiem, pamazām, palēnām tiksi ar tiem galā. Noderēs tuvu cilvēku un kolēģu viedie padomi.

SKORPIONS

Šajā periodā prāts un intelekts būs augstā līmenī, pieņemsi pareizos lēmumus un būsi padomdevējs arī citiem. Daudz enerģijas paņems darbs, taču arī sirdslietas nebūs mazsvarīgas. Brīvo laiku labprāt pavadīsi kopā ar mīļoto cilvēku. Daudz emociju, jūtu un sirsnības. Brīvajiem ļaudīm - randiņu laiks.

STRĒLNIEKS

Ražīgs laiks. Dotas iespējas sakārtot un atrisināt jautājumus, kas iepriekš sagādājuši rūpes. Paplašini darbību, meklē jaunas peļņas iespējas - veiksme būs tava pavadone. Dienu straujajā skrējienā saudzē spēkus un nešķied enerģiju tukšgaitā. Privātajā dzīvē simpātiju dzirkstis un piedzīvojumi.

MEŽĀZIS

Vari iesaistīties jaunos projektos, tie nesīs peļņu. Taču naudas lietas jātur kārtībā - pārbaudi kontu un savlaicīgi veic maksājumus, finansēs iespējamas nelielas jukas. Interese par mācībām, jaunām zināšanām un ceļojumiem. Svarīgas attiecības ar līdzcilvēkiem un seniem draugiem.

ŪDENSVĪRS

Pārāk liela iedziļināšanās vai gremdēšanās pārdomās var radīt pesimismu. Tev ir daudz darāmā - gan darbā, gan attiecību jomā, tāpēc filozofēt nav daudz laika. Sirdslietu jomā piekrišana, simpātijas un flirts, taču svarīgāka ir attiecību stabilitāte. Labs laiks kopdzīves veidošanai.

ZIVIS

No sirds rūpēsies par radiniekiem un gribēsi palīdzēt atrisināt dažādus jautājumus. Visu ar mēru! Kāds no tuviniekiem to var uzskatīt par iejaukšanos viņa privātajā dzīvē. Prieku sagādās kopā būšana ar mīļoto cilvēku. Interesantas idejas, kā nopelnīt, taču ar naudu rīkojies apdomīgi, var būt pēkšņi izdevumi.