Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 12. decembrim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Piektdien, 6.12., un 7.12. no rīta uzmanieties no strīdiem ar mīļoto, bet pēc tam trīs burvīgas dienas dzīves baudīšanai, romantikai un arīdzan stabilu attiecību veidošanai. No 8. līdz 10.12. pievakarei. Savukārt tad, līdz pat 12.12. nakts stundai, neticiet solījumiem un visam, ko kāds jums cenšas iestāstīt. Turklāt 12.12. ir pilnmēness, kas situācijām var radīt greizā spoguļa efektu.

LIETIŠĶĀ JOMA. Pirmdien un otrdien, 9. un 10.12., atrotiet piedurknes un ķerieties pie nopietniem darbiem! Mēness ir augošs un dienas auglīgas, lai uzsāktu ilgtermiņa projektus, risinātu nekustamā īpašuma jautājumus, satiktos ar darījumu partneriem. Savukārt 11. un 12.12. laiks ļaut vaļu radošai fantāzijai - prātā nāks kreatīvas idejas, īstais laiks, lai izplānotu mārketinga un reklāmas pasākumus.

AUNS

Pavisam nemierīgas dienas. Prāts saka vienu, bet sirds vēlas ko citu. Vajadzētu vairāk laika veltīt sev, sakārtot domas un uzkrāt spēkus, lai vēlāk vari doties uz priekšu ar pilnu jaudu. Svarīga attiecību tēma, ilgas pēc mīļuma. Izrunājies ar otro pusīti, varbūt kaut kas jāmaina, lai varētu vairāk būt kopā.

VĒRSIS

Naudas lietas pirmajā vietā. Kontrolē ieņēmumus un neļaujies veikalu atlaižu vilinājumam pirmssvētku gaisotnē. Nedēļas nogalē sabiedriskās aktivitātes vai pasākumu apmeklējums. Neliela bohēma būs tieši reizē, lai atpūstos un noskaņotos darba nedēļai. Sekmīga sadarbība var izveidoties ar ārzemēm.

DVĪŅI

Sargies no pārslodzes un mēģini distancēties no situācijām, kas satrauc. Skats no malas notikumus parādīs citā gaismā. Varbūt prātus vienkārši sajaucis pilnmēness. Brīvajā laikā vislabākā atpūta, apmeklējot kādu izklaides pasākumu. Privātajā dzīvē apslēptas kaislības un acīs nerātnas uguntiņas.

VĒZIS

Galva pilna ar idejām, un veiksme ir ar tevi. Vienīgi neļauj, lai virsroku gūst emocijas. Tās var izbojāt labus nodomus vai attiecības. Sekmīgs periods biznesa partneru meklēšanai, un tieši no spējas sadarboties būs atkarīgas peļņas iespējas nākotnē.

Nedēļas nogali vislabāk pavadīt ar ģimeni un mīļoto cilvēku.

LAUVA

Tavs prāts, intelekts un enerģija tiks novērtēti un nesīs panākumus. Čakli rosoties, nāks arī peļņa. Ja tev ir savs bizness, tad domā par tā paplašināšanu. Brīvdienās kopā ar mīļoto cilvēku izej sabiedrībā. Vai, ja šobrīd esi viens, tad esi gatavs jaukiem dzīves pārsteigumiem un negaidītiem pavērsieniem sirdslietās.

JAUNAVA

Virzoties uz profesionālo izaugsmi, jārēķinās ar emocionālo spriedzi. Taču tam nedrīkst ļaut vaļu. Jūtu uzplūdā izteikti vārdi vai pieņemti lēmumi var sagandēt to, kas iepriekš rūpīgi būvēts. Attiecībās svarīgs garīgais kontakts. Intelektuālās sarunās iespēja atklāties pašam un atklāt partnera personību.

SVARI

Darbā esi elastīgs un piemērojies apstākļiem, pamanīsi izdevīgas situācijas. Var gadīties, ka pietrūkst zināšanu vai pieredzes, tad nekautrējies taujāt kolēģiem. Tas palīdzēs izvairīties no kļūdām. Nedēļas nogale paies burvīgā ģimeniskā atmosfērā. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar tālejošu turpinājumu.

SKORPIONS

Daudz enerģijas. Tik daudz, ka vari vai kalnus gāzt. Jauni plāni par darbu, biznesu un peļņu. Taču tas viss būs it kā otrajā plānā, jo gandrīz nepārtraukti domāsi par privāto dzīvi. Mīlestība sildīs sirdi, bet brīvajiem cilvēkiem iespējama iepazīšanās. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemēm, ilgas sauks tālumā.

STRĒLNIEKS

Tu lieliski spēsi orientēties situācijās un izprast juridiskas nianses. Tas palīdzēs lietišķajā jomā un darījumos. Šis ir peļņas un jaunu projektu laiks. Attiecību jomā romantiskas noskaņas, taču raugies uz dzīvi reāli. Kad rozā brilles krīt, svarīgākas kļūst stabilās vērtības un stipra pleca izjūta līdzās.

MEŽĀZIS

Darbs, darbs un vēlreiz darbs. Vienalga, vai esi algots darbinieks vai uzņēmējs. Katra uzvara pašam jāizcīna un jānopelna, toties pēc tam varēsi baudīt augļus. Problemātiskās situācijās paļaujies uz tuvinieku un mīļotā cilvēka atbalstu. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas un pozitīvas emocijas.

ŪDENSVĪRS

Veiksmīga ārzemju tēma. Kādam var rasties iespēja negaidīti doties nelielā ceļojumā vai komandējumā, kādam ar citām zemēm var sasaistīties profesionālie nākotnes plāni. Interesantas idejas par peļņu, un arī darbā sekmēsies. Pārdomas sagādās vienīgi sirdslietas. Kaut kas nebūs īsti pa prātam, bet tad ir jāizrunājas no sirds.

ZIVIS

Var rasties vēlme pēc pārmaiņām dažādās jomās. Neko nesasteidz, bet padomā, ko ir un ko nav vērts uzsākt. Ja vēl palicis neizmantots atvaļinājums, tad vari doties ceļojumā. Ja paliksi mājās, tad rēķinies ar to, ka būs daudz pienākumu, lietišķas tikšanās un apspriedes. Iespējama emocionālā spriedze.