Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 5. decembrim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogale, 29. un 30.11., kā arī pirmdiena paies vairāk lietišķās, draudzīgās un arī gaisīgās noskaņās. Mīļumam, maigumam un attiecību stiprināšanai šis nav pārāk labvēlīgs laiks, bet gana jauks draudzīgiem pasākumiem. Uz romantiskā viļņa varat noskaņoties no 3.12. agras rīta stundas līdz 5.12. vakaram. Piemērots laiks, lai dotos uz randiņu vai atzītos mīlestībā. 6. un 7.12. uzmanieties no strīdiem ar mīļoto.

LIETIŠĶĀ JOMA. 29.11. nesāciet vēl dzīvot brīvdienu noskaņās, jo šajā dienā sekmēsies darījumu sarunas, jautājumu kārtošana iestādēs, kā arī veiksmīgs laiks nekustamā īpašuma un būvniecības tēmām. Nākamā nedēļa no 2. līdz 6.12. vairāk piemērota radošām lietām vai ātri paveicamiem projektiem. Nevajadzētu uzsākt darbus, kam jānes labums ilgtermiņā.

AUNS

Tev neviens kalns nav par augstu un neviena jūra par dziļu, jo šobrīd esi uz jaudīgas enerģijas viļņa. Labas iespējas izcelties profesionālajā jomā un nostiprināt autoritāti. Tajā pašā laikā svarīga arī sirdslietu tēma, tajā daudz emociju un jautājumu, ar kuriem jātiek skaidrībā. Ilgas, kas aicina tālumā.

VĒRSIS

Mācīties nekad nav par vēlu. Ja esi nolēmis dzīvē kaut ko mainīt, tad piesakies kursos, meklē noderīgu informāciju internetā un specializētā literatūrā. Darbā vai biznesā ies diezgan nemierīgi, nesatraucies par niekiem un neiesaisties strīdos. Attiecību jomā bangos emocijas. Jāizrunājas ar mīļoto.

DVĪŅI

Profesionālajā jomā ir iespējas saņemt novērtējumu gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Veiksmīga darbošanās komandā un līdzcilvēku atbalsts, taču pietiekami daudz laika jāvelta arī ģimenei. Brīvdienās pasāciet kopā ko aizraujošu. Ja šobrīd esi viens, pastāv iespējas satikt savu sirdsāķīti.

VĒZIS

Pirmajā vietā darbs vai bizness. Iespējamas būtiskas pārmaiņas, bet atceries, ka viss, kas notiek, notiek uz labu. Pēkšņi var rasties citi sadarbības partneri vai pienākt vilinoši karjeras piedāvājumi. Pievērs uzmanību finansēm un bez vajadzības netērējies. Sirdslietās - mīļas emocijas.

LAUVA

Nerausti lauvu aiz ūsām... vēsta sens teiciens. Ja nu kāds tevi «paraustījis», mēģini noskaitīt līdz desmit un saglabāt mieru. Strīdi un stress nekādā gadījumā nenāks par labu. Brīvdienas pavadi ar mīļoto cilvēku, būs interesantas sarunas un vērtīga domu apmaiņa. Brīvajiem ļaudīm interesanta iepazīšanās.

JAUNAVA

Nedēļas nogale paies, rosoties mājas saimniecībā. Laiks ģenerāltīrīšanai un garderobes pārskatīšanai. Svarīga arī privātā dzīve, kaislības virmos, un jūtu gamma būs daudzkrāsaina. Profesionālajā jomā būtu vēlams papildināt zināšanas. Apmeklē kursus vai semināru un konsultējies ar kolēģiem.

SVARI

Profesionālajā jomā ir vērts veidot kontaktus nākotnei - pastāv iespējas noslēgt izdevīgus darījumus, kā arī satikt cilvēkus, kas var sniegt atbalstu. Iespējams, tas drīzumā būs nepieciešams. Lielisks laiks ienākumu pavairošanai un skaistiem pirkumiem. Izejot sabiedrībā, gūsi piekrišanu.

SKORPIONS

Svarīga darba un finanšu tēma. Tev ir analītisks prāts, kas labā nozīmē izshēmos izdevīgus darījumus un peļņas iespējas. Galvenais - mērķtiecīgi dodies uz priekšu. Svarīga būs arī attiecību tēma. Kaislības sildīs drēgnajos vakaros un dos gaišumu dvēselē. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemēm.

STRĒLNIEKS

Lai arī kā dzīve ap tevi bangotu, tu būsi viļņa galotnē. Burvīgs laiks ienākumu pavairošanai vai biznesa attīstīšanai. Turklāt īstajā brīdī izveidosi noderīgus kontaktus. Tā kā darba dienas ritēs ļoti strauji, brīvdienās atpūties nesteidzīgā gaisotnē ar ģimeni vai mīļiem draugiem.

MEŽĀZIS

Privātajā dzīvē ilgosies pēc stabilitātes un drošā pleca, kas ir līdzās priecīgos un ne tik priecīgos brīžos. Sirsnīgas sarunas viesīs skaidrību, savukārt brīvajiem ļaudīm jaunas iepazīšanās jāizvērtē ar kritisku skatu. Darbā daudz pienākumu. Iespējamas kādas domstarpības ar kolēģiem, taču vajag saglabāt mieru.

ŪDENSVĪRS

Darba nedēļā iespējas izcelties. Kāds var saņemt karjeras piedāvājumu, kāds uzaicinājumu pāriet uz jaunu darbavietu, kur it lielāks atalgojums, labas sociālās garantijas un citi bonusi. Lai attiecību jomā valdītu harmonija, ieklausies mīļotajā cilvēkā un esi tolerants. Mīlestība uzplaukst labestībā un sirsnībā.

ZIVIS

Brīvdienās atļaujies nedaudz paslinkot, pasapņot vai pasēdēt ar draugiem omulīgā krodziņā. Mierīga relaksēšanās ir tieši tas, kas šobrīd vajadzīgs. Jaunajā nedēļā nāksies kārtīgi pastrādāt, satikties ar darījumu partneriem, risināt nopietnas sarunas. Vajadzētu enerģiski pievērsties peļņas jautājumiem.