Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 28. novembrim

© Pexels

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Piektdiena un sestdiena, 22. un 23.11., maigi romantiskās noskaņās. Cilvēki attiecībās ilgosies pēc harmonijas un mīļiem uzmanības apliecinājumiem. Svētdien un pirmdien, 24. un 25.11., savukārt iespējamas vētrainas kaislības, jāuzmanās no greizsirdības izpausmēm. Pārējā nedēļa ritēs draudzības zīmē, un sirdslietas paliks otrajā plānā.

LIETIŠĶĀ JOMA. 25.11. un 26.11. rīta pusē ļoti piemērots laiks, lai risinātu nopietnas lietišķās sarunas un kārtotu darīšanas bankās. Pēc tam līdz 28.11. pusdienas laikam sekmēsies sakari ar ārzemēm, varat apspriest eksporta vai importa jautājumus, ekonomiskos sakarus vai doties komandējumā. No 28.11. pusdienas laika līdz pat sestdienas, 30.11., vakaram veiksmīgs laiks nekustamā īpašuma un būvniecības tēmām.

AUNS

Piemērots laiks, lai pievērstos peļņas jautājumiem. Iespējamas kreatīvas idejas par ienākumu pavairošanu. Pienācis laiks žilbinošai karjerai vai biznesam. Taču no spriedzes mazliet jāatpūšas, tāpēc par labu nāks neliels ceļojums. Tā laikā patīkamas emocijas un, iespējams, arī sirdslietu piedzīvojumi.

VĒRSIS

Labprāt iesaistīsies pasākumu rīkošanā, apmeklēsi korporatīvas ballītes vai saviesīgas tikšanās draugu lokā. Tas dos spēku un uzlādēs ar pozitīvu enerģiju, pastāv arī iespējas satikt potenciālos biznesa partnerus. Ja tev ir ģimene, vajadzētu veltīt pienācīgu uzmanību savējiem.

DVĪŅI

Profesionālajā jomā būs labas idejas un tava radošā pieeja tiks augstu novērtēta. Dažu brīdi pats ar paveikto varbūt nebūsi īsti apmierināts, taču tam nevajadzētu būt šķērslim, lai dotos uz priekšu. Ja kārtojami lietišķie jautājumi, tad ir īstais laiks doties uz iestādēm. Brīvdienās esi kopā ar saviem mīļajiem.

VĒZIS

Rudenīgie vakari aizritēs pārdomās un rosinās pārskatīt līdzšinējo dzīves ritmu. Labi izpratīsi situācijas un pieņemsi pareizos lēmumus. Lietišķajā jomā var uzrasties jauni sadarbības partneri ar ļoti interesantiem un ienesīgiem piedāvājumiem. Liela nozīme sirdslietām, un paredzami jauki piedzīvojumi.

LAUVA

Jāpievēršas ģimenes jautājumiem. Var gadīties, ka tavs padoms kādam no bērniem vai tālākiem radiniekiem būs ļoti nepieciešams. Nevajag gan atrisināt un izdarīt itin visu otra vietā, tikai norādi īsto ceļu. Jaunā nedēļa nāks ar darbu gūzmu, bet no pienākumiem neatsakies. Ir vērts runāt par algas pielikumu.

JAUNAVA

Ļoti svarīga sirdslietu tēma. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt sirsnīgu tikšanos, no kuras rodas siltas emocijas un jūtas. Pāriem - saskanīga kopā būšana. Darbā viss ritēs ierasto gaitu, bet pašam gribēsies spert soli tālāk. Jāpapildina un jāatsvaidzina zināšanas, tās noderēs karjeras virzībā.

SVARI

Ir iespējas izveidot noderīgus kontaktus un noslēgt izdevīgas vienošanās. Raugies, lai darbā paveiktais tiek adekvāti novērtēts naudas izteiksmē. Nekautrējies runāt par atalgojumu un algas pielikumu. Brīvdienās labi jutīsies mājas atmosfērā. Piemērots laiks nelieliem remontdarbiem.

SKORPIONS

Sāc atkal mācīties, lasi un izglītojies. Veiksmīgi veidosies sakari ar ārzemēm, var rasties izdevība nodibināt lietišķus kontaktus. Piemērots brīdis, lai sazinātos vai apciemotu draugus svešatnē. Netērē laiku tusiņos, vēlāk tā būs žēl. Vislabākā atpūta kopā ar mīļoto romantiskā atmosfērā. Sirds pukstēs straujāk.

STRĒLNIEKS

Ja kādā brīdī pārņem pesimisms, dari to, kas sagādā prieku un vairo dzīvesprieku. Vajadzētu veidot jaunus kontaktus un iesaistīties ienesīgos projektos. Esi atvērts visdažādākajiem priekšlikumiem - izdevīgs peļņas laiks. Aktuālas būs arī sirdslietas - mīlestība iedvesmos un sildīs dvēseli.

MEŽĀZIS

Kaut arī enerģijas un ideju tev netrūks, ieceres un darbi var mazliet bremzēties. Necīnies ar vējdzirnavām, bet to, ko iespējams, atliec uz vēlāku laiku. Tavs padoms kādam var ļoti noderēt, taču nepasniedz to kā absolūtu dzīves patiesību un vienīgo situācijas risinājumu. Esi tolerants attiecībās ar mājiniekiem.

ŪDENSVĪRS

Darbā viss neies tik raiti un viegli, kā tu vēlētos, plāni un ieceres var nesakrist ar iespējām. Neskrien ar pieri sienā, necīnies ar vējdzirnavām, bet nogaidi - gan situācija sakārtosies. Pēcāk var rasties iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās un labi nopelnīt. Piemērots laiks, lai mājās veiktu kādus pārkārtojumus.

ZIVIS

Spēcīgi darbosies intuīcija, uzticies tai un paļaujies uz iekšējo balsi. Būs skaidrs, ko darīt un kā darīt. Labprāt dosi padomus citiem, un cilvēki tieksies ar tevi parunāt. Darbā var rasties jaunas iespējas, tomēr ne viss virzīsies uz priekšu tā, kā gribētos. Mazliet jānogaida. Brīvajā laikā ballītes un tikšanās ar draugiem.