IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 21. novembrim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Piektdienas, 15.11., vakars un brīvdienas - 16. un 17.11. - maigi mīlīgas, gribēsies palutināt ģimeni un mīļoto. Labs laiks, lai atklātu jūtas. Pirmdien un otrdien, 18. un 19.11., virmos kaislības un būs vēlme palutināt un pārsteigt savu sirdsāķīti. Savukārt 20. un 21.11. jāpiedomā pie vārdiem. Mīļotais cilvēks maigu kritiku var uztvert kā «piesiešanos». Arī pats neapvainojies par niekiem.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunās darba nedēļas sākums labs prezentācijām. 19.11. vari iepazīstināt ar savām idejām plašāku sabiedrību un meklēt sadarbības partnerus. 21. un 22.11. īstais laiks detalizētai plānošanai, lietvedības jautājumu kārtošanai un biroja preču iegādei.

AUNS

Mazliet niķis un kašķis, nebūs īsti pa prātam situācija darbā vai biznesā. Pats būsi gatavs vai kalnus gāzt un gribēsi tādu pašu atdevi sagaidīt arī no citiem. Ja kolēģi vai biznesa partneri nav gatavi strādāt ar pilnu atdevi, arī tu piebremzē. Labāk tad doties izklaidēs un ballēties. Sirds ilgosies pēc tālāka ceļojuma.

VĒRSIS

Ļauj vaļu fantāzijai un piepildi savus sapņus. Ceļā uz panākumiem vajadzētu atrast uzticamus sadarbības partnerus. Darbs komandā ļaus arī labāk nopelnīt. Ja kaut kas neiet, kā plānots, - neņem tuvu pie sirds, jo patlaban ir mazliet piņķerīgs periods. Brīvdienās atpūties, satiekoties ar draugiem.

DVĪŅI

Nedēļas nogalē ir vērts doties nelielā izzinošā ceļojumā vai apmeklēt kādu semināru. Ir jāuzkrāj spēki nākamajai darba nedēļai, jo profesionālajā jomā gaidāmi jauni izaicinājumi. Svarīga būs arī attiecību tēma. Labs laiks, lai dalītos sirds siltumā un kopā ar mīļoto kaldinātu jaunus nākotnes plānus.

VĒZIS

Darbā nemierīgi, taču nesatraucies par to, ko nevari ietekmēt, bet padomā - ko vēl varētu darīt labāk un citādāk. Var rasties lieliskas idejas. Uzmanība jāpievērš privātajai dzīvei. Ģimenes cilvēkiem derētu padomāt, kā uzspodrināt attiecības, bet brīvajiem ļaudīm nevajadzētu mesties nejaušos piedzīvojumos.

LAUVA

Rudenīgo noskaņu iespaidā dziļi sirdī var iezagties kāda skumjāka nots. Prātā nāks eksistenciāli jautājumi - vai esmu īstajā vietā un daru to, kas man dzīvē jādara? Zini, ka tev līdzās ir cilvēki, uz kuriem vari paļauties. Tavējie. No sirds un dvēseles. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt īpašu tikšanos.

JAUNAVA

Nedēļas nogali labprāt pavadīsi, lēnā garā rosoties mājas saimniecībā. Vari kārtot, sarīkot rudens talku, kā arī izmēģināt jaunas kulinārijas receptes. Neaprakstāmas emocijas sniegs brīdis, kad kopā ar savējiem apsēdīsies pie balti klāta galda. Brīvajiem ļaudīm iespējami raibi notikumi privātajā dzīvē.

SVARI

Darbā daudz pienākumu un jāturas tālāk no intrigām. Neklausies tenkotājos un mēģini atšķirt graudus no pelavām. Saldajā mēlēm ne vienmēr godīgi nolūki. Privātajā dzīvē sirds ilgosies pēc mīļuma, dvēseles siltuma un romantikas. Izplāno burvīgu pasākumu divatā ar savu sirdsāķīti.

SKORPIONS

Daudz domu par privāto dzīvi. Ilgosies pēc mīļuma un sirds siltuma. Kādu brīdi var būt tāda kā iekšējā cīņa ar sevi: ko vēlos es, ko varu dot un ko saņemt pretī? Nemoki sevi, bet izrunājies ar mīļoto. Labi vārdi visu saliek savās vietās. Darbā vai biznesā lielisks laiks peļņas pavairošanai.

STRĒLNIEKS

Cilvēki uzklausīs tavu viedokli un respektēs. Labs laiks profesionālam «izrāvienam» un autoritātes nostiprināšanai. Ja pēkšņi liekas, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu, tad apmeklē kursus vai meklē skolotāju. Brīvdienas pavadi nesteidzīgi, atceroties teicienu, ka «nekur nav tik labi kā mājās».

MEŽĀZIS

Patlaban nav īpaši labvēlīgs laiks jaunu kontaktu veidošanai. Ja kādi cilvēki par varītēm mēģina ar tevi iedraudzēties, padomā - kāpēc. Jāuzmanās no svešu ļaužu savtīgiem nolūkiem. Attiecību jomā kaislības, jutīsies bangojošu jūtu viļņa virsotnē. Īstais brīdis randiņiem un attiecību veidošanai.

ŪDENSVĪRS

Ienākumi lielā mērā atkarīgi no idejām, kuru tev netrūkst. Neatdod tās citiem tāpat vien, varbūt ir vērts padomāt par savu biznesu vai papildu peļņas variantu līdztekus algotam darbam. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, bet ģimenes cilvēkiem jārūpējas par mieru un saskaņu mājas dzīvē.

ZIVIS

Brīžiem būs sajūta, ka prāts saka ko vienu, bet sirds vēlas ko citu. Lai rastu līdzsvaru, brīvdienās vēlama mierīga atpūta, spa apmeklējums vai garāka pastaiga dabā. Rīkojies apdomīgi ar naudu, jo tā var aizplūst nemanot. Darbā izcelsies ar akurātību un idejām, iespējams izaugsmes piedāvājums.

Svarīgākais