Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 14. novembrim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Piektdienas, 8.11. vakars, un brīvdienas - 9. un 10.11. - ritēs dinamiskā gaisotnē - daudz kaislību, bet jāuzmanās no strīdiem. 11.11. un 12.11. lieliski piemērots dzīves baudīšanai un romantiskai pasēdēšanai ar labu vīnu kamīna gaismā., bet 13.-15.11. viegls flirts un gaisīgas noskaņas. Pārāk neticiet solījumiem.

LIETIŠĶĀ JOMA. Jaunā nedēļa sāksies ar nopietniem darbiem. Visu svarīgo ieplānojiet 11. un 12.11. Jāņem gan vērā, ka patlaban rit nelabvēlīgais un piņķerīgais periods, kas ilgs līdz 20.11., tāpēc firmu reģistrēt vai svarīgus līgumus slēgt nevajadzētu. No 13.11. līdz 15.11. piemērotas dienas jaunu ideju ģenerēšanai.

AUNS

Darbā vai biznesā koncentrējies uz to, ko sen esi iecerējis. Var pavērties iespējas paplašināt darbošanos, biznesu vai saņemt izdevīgu darba piedāvājumu. Tikai atceries, ka tev ir pa ceļam vienīgi ar profesionāliem cilvēkiem. Privātajā dzīvē daudz emociju, sirds ilgojas pēc maiguma.

VĒRSIS

Brīvdienās apstājies un velti kādu brīdi sev, mīļotajam hobijam vai vienkārši nekā nedarīšanai. Ģimenes cilvēkiem - saimnieciski pienākumi vai iepirkšanās tūre. Jaunā nedēļa nesīs jaunus darbus. Iespējams, nāksies kārtot nopietnus lietišķos jautājumus iestādēs vai bankās. Esi precīzs.

DVĪŅI

Darbā vai biznesā paredzamas tikšanās, pārrunas un jauni kontakti. Tikai līgumus gan pagaidām neparaksti, izvērtē visus par un pret. Lietišķos jautājumos esi precīzs, jo pastāv riski pieļaut kļūdas. Bet - ja vasarā neesi izmantojis visu atvaļinājumu, tad dodies atpūtas braucienā uz siltām zemēm.

VĒZIS

Ja rīkosies apdomīgi un mērķtiecīgi, daudz sasniegsi. Var nākt izdevīgs darba vai karjeras piedāvājums. Savukārt nesavaldīgas emociju izpausmes var daudz ko sabojāt. Nedēļas nogalē pasākumi ar ģimeni un mājas darbi, savukārt brīvajiem ļaudīm interesanta iepazīšanās un simpātijas.

LAUVA

Mazliet apstājies un ieklausies, ko saka priekšā intuīcija - it īpaši lietišķajā jomā. Nedēļas nogalē aktualizēsies attiecību tēma. Kaislības virmos, bet svarīgs arī intelektuālais moments, tāpēc vēlams kopā ar mīļoto cilvēku apmeklēt kādu pasākumu, kurā gūtie iespaidi vēl vairāk satuvina.

JAUNAVA

Nedēļas nogalē prieks no kultūras pasākumu apmeklējuma un tikšanās ar draugiem. Tikai nekārto ar viņiem lietišķus jautājumus. Ja ir labi saviesīgā gaisotnē, tas nenozīmē, ka kopā veiksies darījumos. Dažkārt naudas lietas nokauj draudzību. Privātajā dzīvē rāms un stabils periods.

SVARI

Darbā spriedze un svarīgi jautājumi, kas jārisina. Neiesaisties intrigās un turies tālāk no situācijām, kurās tiek skaidrotas attiecības. Esi precīzs darbā ar dokumentiem, pastāv kļūdu iespējamība. Ikdienas spriedzi kompensēs patīkami piedzīvojumi privātajā jomā. Tādas siltas sajūtas drēgnajā rudenī.

SKORPIONS

Prāts darbosies augstā līmenī, un radīsies lieliskas biznesa idejas. Tikai neko nesasteidz, jo, kas ātrumā darīts - nenesīs cerētos augļus. Virzies uz priekšu pamazām. Svarīga attiecību tēma, ilgosies pēc mīļa apskāviena un gribēsi dāvāt dvēseles siltumu. Burvīgs laiks mīlestībai.

STRĒLNIEKS

Nedēļas nogalē paredzami mājas darbi un dažādi sadzīves pienākumi. Vari veikt pārkārtojumus vai doties iepirkšanās tūrē, bet rēķini līdzi, ko un par cik var atļauties. Neliedz savu atbalstu un padomu radiniekiem un centies pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar mīļoto cilvēku.

MEŽĀZIS

Brīvdienās derētu iziet cilvēkos, lai dibinātu kontaktus vai piedalītos ballītēs. Brīvajiem ļaudīm kādā pasākumā var rasties simpātijas. Lietišķajā jomā, darbā vai biznesā nopietnu plānu laiks. Spēsi parādīt savas spējas un paspīdēt ar pieredzi, tikai uzklausi arī citu domas, tajās būs daudz kā noderīga.

ŪDENSVĪRS

Veiksmes vai neveiksmes darbā ietekmēs emocijas un garastāvokli. Neņem visu pie sirds, tu esi profesionālis un zini savu vērtību. Vienīgi jāskatās, vai tavs veikums tiek adekvāti novērtēts naudas izteiksmē. Brīvdienās sarīko ballīti draugiem radošā gaisotnē, būs jautri un sirsnīgi.

ZIVIS

Prātosi par nākotnes plāniem. Ir vērts palūkoties pēc papildu peļņas variantiem vai apsvērt sava biznesa izveidi. Svarīga būs arī privātās dzīves tēma un sirdslietas. Visas situācijas izrunā ar mīļoto, lai mājās valda miers un harmonija. Brīvajiem ļaudīm tikšanās, kas uzšķiļ simpātiju dzirksti.