Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 7. novembrim

© Pixabay

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Šis laika periods sirdslietu jautājumu risināšanai nav tas labākais. No 1.11. līdz 3.11., precīzāk - pusdienas laikam vairāk savtīguma un aprēķina nekā maiguma. Pēc tam līdz pat pusnaktij 5.11. piemērots laiks draudzīgiem pasākumiem, bet romantiskas noskaņas gaisā sāks virmot agrā nakts stundā 6.11. Līdz pusdienas laikam 8.11. varat pārsteigt mīļoto cilvēku ar mīļu dāvaniņu vai ielūgumu uz vakariņām klusā, omulīgā krodziņā.

LIETIŠĶĀ JOMA. Piektdien un sestdien, 1.11. un 2.11., varat kārtīgi pastrādāt - sekmīgs laiks lietišķām sarunām un nopietniem darbiem. Tikai ar nosacījumu, ka tas ir turpinājums kādam jau iesāktam pasākumam. Jaunus projektus nav vēlams uzsākt līdz pat novembra otrajai pusei. 4.11. un 5.11. - piemērotas dienas ideju ģenerēšanai, bet 6.11. un 7.11. - radošām lietām.

AUNS

Svarīga sirdslietu tēma - attiecībās jāgādā par saskaņu. Ja rodas viedokļu atšķirība, ievelc elpu un iepauzē. Labāk būs, ja centīsies izrunāties, tad attiecībās valdīs harmonija. Ieklausies, ko saka iekšējā balss. Profesionālajā jomā pienācis laiks izrāvienam - nebīsties no ambicioziem plāniem un piepildi vēlmes.

VĒRSIS

Mīlestība sildīs sirdi, taču būs arī šis un tas pārrunājams. Ja ģimenē aug bērni, tad, iespējams, vajadzēs risināt pedagoģiskos jautājumus. Paredzamas sabiedriskās aktivitātes, saviesīgi pasākumi un tikšanās ar draugiem. Jutīsieties kā zivs ūdenī, taču nevajadzētu pārlieku nodoties bohēmai.

DVĪŅI

Profesionālajā jomā būs labas idejas un tava radošā pieeja tiks augstu novērtēta. Ar paveikto būsi apmierināts, un šis ir īstais brīdis, lai dotos uz priekšu. Nekautrējies runāt par algas pielikumu. Brīvbrīžos raisīsies pārdomas par attiecību tēmu. Neizdari secinājumus, pirms neesi izrunājies ar mīļoto.

VĒZIS

Nopietnus lietišķos jautājumus labāk atlikt uz vēlāku laiku, jo iespējama bremzēšanās no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Darbā vajadzētu mēģināt izvirzīties un pakāpties pa karjeras kāpnēm vai arī apsvērt sava biznesa veidošanu. Ikdienā jāsargās no stresa un sadzīviskiem strīdiem.

LAUVA

Nedēļas nogalē gribēsi kādu brīdi pavadīt vienatnē un sakārtot domas. Iespējami jauni darba vai biznesa piedāvājumi, starp kuriem grūti izšķirties. Ja ir iespējas, papildini un uzlabo profesionālās zināšanas. Attiecībās svarīgs intelektuālais moments - būtiski, lai ar mīļoto ir par ko padiskutēt.

JAUNAVA

Vilinās nezināmas tāles, jauni iespaidi un piedzīvojumi. Burvīgi, ja vari paņemt atvaļinājumu. Neliels ceļojums ļaus uz situācijām paskatīties no cita skatpunkta, un tu ieraudzīsi pavisam jaunus rakursus. Svarīga attiecību tēma. Brīvajiem cilvēkiem romantiska tikšanās, pāriem jauna dzirkstelīte.

SVARI

Daudz enerģijas, bet lūkojies, lai tā neaizplūst tukšgaitā. Ķimerējoties ap sīkumiem, kaut kas nozīmīgs var paslīdēt garām. Īpaši vērīgam jābūt naudas lietās - nepalaid garām iespējas pavairot ienākumus. Brīvajā laikā vajadzēs pievērsties dažādiem saimniecības darbiem un palīdzēt radiniekiem.

SKORPIONS

Lietišķajā jomā iespējas izveidot jaunus kontaktus un noslēgt izdevīgas vienošanās. Ar cilvēkiem sapratīsies teju vai no pusvārda un atstāsi labu iespaidu. Kāda tikšanās var uzšķilt simpātiju dzirkstis. Ja tev ir otrā pusīte, tad brīvdienās vēlams romantisks pasākums, izbrauciens vai atpūta mīlīgā viesu namiņā.

STRĒLNIEKS

Lieli nākotnes plāni, bet vajag visu apsvērt un izvērtēt. Atrodoties uz pārlieka optimisma viļņa, pastāv iespējas pieļaut kļūdas. Esi uzmanīgs naudas lietās, bet nepalaid garām iespēju palielināt ienākumus. Brīvdienās vislabāk jutīsies mājās, savējo lokā. Interesanti pavērsieni iespējami attiecību jomā.

MEŽĀZIS

Veiksmīgi veidosies sakari ar ārzemēm, var rasties izdevība izveidot lietišķus kontaktus. Tāpat arī piemērots brīdis, lai sazinātos vai apciemotu draugus svešatnē. Augstu vilni sitīs sabiedriskā dzīve. Būsi noskaņots aktīvi iesaistīties pasākumos, piedalīties prezentācijās vai sarīkot draugu ballīti.

ŪDENSVĪRS

Gribēsi iedziļināties apkārt notiekošajos procesos un daudz prātosi par dzīves vērtībām. Radīsies noderīgas atziņas. Ļoti svarīga darba vai bizness tēma, un radinieki var sākt protestēt, ka nevelti viņiem pietiekami daudz uzmanības. Izskaidro, cik šobrīd tas ir svarīgi. Taču brīvdienās gan vajadzētu sarīkot kopīgu pasākumu.

ZIVIS

Uzticies iekšējai balsij, tā būs labs palīgs dažādās dzīves situācijās.

Vēlams kontaktēties ar pozitīviem cilvēkiem un turēties tālāk no tiem, kas čīkst un par visu žēlojas. Var rasties interesantas idejas par peļņu - jo radošāk izpaudīsies, jo lielākas iespējas nopelnīt. Attiecību jomā rudenīgi romantiskas noskaņas.