Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kā dāmām savaldzināt iecerēto?

© Pixabay

Lai savaldzinātu vīrieti, sievietes mēdz likt lietā visu sievišķīgo ieroču arsenālu. Tomēr kā panākt, lai raidītie signāli trāpītu mērķī un rezultāts nebūtu pretējs plānotajam? Atliek noskaidrot iecerētā horoskopu un izvēlēties pareizo iekarošanas stratēģiju. Te gan jāpiebilst, ka šie ir izklaides horoskopi, kas par visiem simt punktiem nav jāpieņem kā balta patiesība.

Auns

Ja gribi savaldzināt Aunu, pieticību pie malas! Pelnrušķīte nav viņa sapņu tēls. Uzvelc apspīlētu, koši sarkanu kleitu ar dziļu dekoltē, uzkrāso lūpas ķiršu sarkanā krāsā un dodies pie viņa augstu paceltu galvu. Auns novērtē pārliecinātu sievieti. Izturies kā princese uz zirņa, vienlaikus esot trausla un prasīga. Ļauj Aunam justies kā bruņiniekam - drošsirdīgam, stipram, augstsirdīgam aizstāvim, aiz kura tu esi kā aiz akmens mūra. Nodod iniciatīvu viņa rokās, prasi padomu un palīdzību, neaizmirstot piemetināt, cik viņš ir gudrs, atjautīgs un vispār neaizvietojams. Neņem ļaunā, ja reizēm viņš ir pārāk straujš un nesavaldīgs. Auns vienmēr saka, ko domā, un to pašu gaida no mīļotās. Tomēr neliec galdā visas kārtis - pārlieka atklātība var apdzēst Auna kaisles ugunskuru. Uzturi intrigu - neļauj Aunam uzminēt visus savus noslēpumus.

Vērsis

Ja gribi, lai Vērša ragi tevī pamatīgi ieķeras, jau pirmajā randiņā ļauj viņam nojaust, ka esi lieliska saimniece. Vērsis ir gardēdis, kam vairāk par visu tīk labi paēst. Izvēlies sievišķīgi valdzinošu tērpu, piemēram, garu kleitu ar ziedu motīviem, nekādā gadījumā nevelc saplēstus džinsus vai melnas ādas bikses. Šajā zodiaka zīmē dzimušie vīrieši no sievietes gaida maigumu - fizisku un emocionālu. Neskopojies ar mīļvārdiņiem un pieskārieniem. Vērsim patīk, ja sieviete viņam pieglaužas, noskūpsta uz vaiga, paņem aiz rokas. Vērsis ir jūtīgs pret dažādiem aromātiem, tāpēc, esot kopā ar viņu, lieto izsmalcinātas smaržas. Izvēlies gaisīgu ziedu aromātu ar erotisku akcentu. Ņem vērā, ka asas, bezgaumīgas smaržas var viņā izraisīt nepatiku. Vērsim patīk sievietes, kas izstaro mieru un maigumu. Radi mājīgu, siltu vidi, kurā ir patīkami uzturēties. Cienā Vērsi ar pašas gatavotām smalkmaizītēm un pīrāgiem. Ļauj viņam nojaust, ka proti baudīt dzīvi - orientējies vīnos un dažādās garšas niansēs.

Dvīņi

Ar Dvīņiem vari iepazīties, sarakstoties internetā, jo komunikācija ir viņa lauciņš. Dari visu, lai saruna veidotos aizraujoša, flirtē, demonstrē intelektu, bārsti slavenu rakstnieku citātus. Pirmajā randiņā uzvelc pazīstama dizainera darinātu kleitu, radi neatkarīgas un pašapzinīgas sievietes tēlu, kas iespiežas atmiņā. Pelēkai pelei brūnā jaciņā ar pērļu podziņām Dvīņi paies garām pat neuzmetot skatu. Centies pārsteigt Dvīņus - katru reizi esi mazliet citāda. Dvīņi necieš vienveidību un garlaicību, viņi vēlas, lai dzīve apkārt mutuļo. Dvīņiem vajadzīga mūza, bet, atceries, ka ar skaistu ārieni vien nepietiks - viņu valdzina intelekts un garīga bagātība. Ja izdosies sasniegt intelektuālu harmoniju, vari uzskatīt, ka esi viņu iekarojusi - turklāt uz ilgu laiku. Atceries, ka Dvīņi ir pedanti, kas pievērš uzmanību niansēm un par visu vairāk necieš nekārtību un netīrību. Rūpējies, lai tava frizūra un manikīrs vienmēr būtu ideālā kārtībā, gādā, lai telpās valda kārtība un tās būtu iekārtotas pārdomāti.

Vēzis

Lai savaldzinātu Vēzi, tērpies baltā lina kleitā ar nelieliem izšuvumiem. Vēzim patīk dabiski materiāli un gaišas krāsas. Košas krāsas, spīdumi, fliteri, mežģīnes - tas viss viņam krīt uz nerviem. Uzaicini Vēzi uz savu lauku īpašumu, izrādi mājas, laukus, pļavas un stāsti par savu dzimtu. Vēzis ir viena no ģimeniskākajām horoskopa zīmēm, kas ievēro dzimtas tradīcijas. Pēc pastaigas pa īpašumiem lūdz Vēzim palīdzību kādā saimnieciskā darbā. Vēzim patīk justies noderīgam. Samierinies ar Vēža pasivitāti un kautrīgumu, esi gatava tam, ka iniciatīvu nāksies ņemt savās rokās. Nepārmet Vēzim lēnīgumu - tāda ir viņa būtība. Turklāt Vēžiem raksturīgas garastāvokļa svārstības, mēdz būt depresīvi periodi, kuru laikā nākas auklēties ar dzīves pagurušo partneri.

Vēži parasti ļoti pieķeras saviem vecākiem, īpaši mātei, tāpēc zemapziņā visu dzīvi meklē sievieti, kas līdzinās viņai. Tev, protams, nav jāsāk atdarināt viņa māti, bet iemācīties gatavot kāpostu tīteņus, kā «tikai mamma prot», tu spēj.

Lauva

Ja esi nolēmusi savaldzināt Lauvu, liec lietā visu valdzinājuma arsenālu - esi žilbinoša. Mirdzošs tērps, dārgas rotaslietas, augstpapēžu kurpes un neatvairāms smaids pavērs ceļu uz viņa sirdi. Izsaki vēlmi doties uz dārgu restorānu un izmēģināt laimi kazino. Ļauj viņam būt dāsnam un neskopojies ar komplimentiem, kas viņam ir kā balzams dvēselei. Viņu iedvesmos tavs prieks un mirdzums acīs. Tomēr atceries, ka tāpat kā visas uguns zīmes Lauva nevar ciest melus, tāpēc esi sirsnīga un atklāta. Lauvas ir greizsirdīgi un necieš konkurenci, tāpēc flirtējot esi piesardzīga.

Tavai uzmanībai jābūt veltītai tikai un vienīgi viņam. Ja gribi būt kopā ar viņu, nāksies pieskaņot savas intereses viņa dzīves plāniem. Ja pakļausies viņa noteikumiem, Lauva būs labsirdīgs un dāsns, bet, ja izrādīsi pārāk lielu tieksmi pēc neatkarības, Lauva sāks rūkt. Attiecībās viņš grib karalis, kas gādā par savu karalieni.

Jaunava

Ja gribi, lai tev uzmanību pievērš vīrietis, kas dzimis Jaunavas zīmē, vienmēr esi akurāta, tērpies gaumīgi, bet neuzkrītoši, nekrāsojies pārāk spilgti. Nekavē norunāto randiņu. Ja kavēsies, Jaunava uzskatīs, ka nerespektē viņu. Jaunavas zīmē dzimušie ir prasīgi, sīkumaini, ātri apvainojas un ilgi atceras aizvainojumu. Ja gribi viņam iepatikties, apbruņojies ar pacietību. Līdzīgi kā Dvīņiem, arī Jaunavām patīk intelektuāli bagātas sievietes. Izglītojies, apmeklē kursus, interesējies par politiku, dalies ar viņu savās pārdomās. Gaisīgas, vieglprātīgas būtnes vīrieti Jaunavu nevaldzina. Negaidi no viņa uzaicinājumu uz dārgu restorānu un plašus žestus. Jaunava ir praktisks un nedaudz paskops. Viņš drīzāk salabos tavu veļas mašīnu nekā uzdāvinās franču smaržas. Nebrīnies, ja pēc mīlas priekiem viņš sāks apspriest finanšu problēmas Eiropā, bet, skatoties erotisku filmu, uzsāks sarunu par jaunākajiem medikamentiem pret alerģiju.

Svari

Svariem patīk līdzsvarotas un harmoniskas sievietes. Izvēlies modernu tērpu, pieskaņotus apavus un somu. Svaru vīrietis ir estēts, kas pievērš uzmanību ne vien sievietes apģērbam, bet arī figūrai, matiem, ādai, rokām.

Ja gribi būt kopā ar Svaru vīrieti, tev jābūt koptai. Viņu spēj izvest no pacietības ikviens nebūtisks sīkums. Esi uzmanīga savos izteicienos - Svariem nepatīk vulgaritāte un banālas frāzes. Samierinies ar to, ka Svaru vīrietis daudz ko apsola, bet ne visus solījumus izpilda. Turklāt viņš mēdz aizmirst, ko solījis, un nav punktuāls. Svari gaida no tevis maigumu, iejūtību un mīlestību visās dzīves situācijās. Negaidi no viņa strauju rīcību - Svari pieņem izsvērtus, pārdomātus lēmumus. Ņem iniciatīvu savās rokās, bet Svaru vīrietim vienmēr prasi padomu.

Skorpions

Skorpionu nevaldzina parastas, ikdienišķas sievietes. Lai iepatiktos šīs horoskopa zīmes pārstāvim, tev jākļūst par «liktenīgo sievieti». Izvēlies sarežģītu tērpu ar daudzām detaļām, kas vairāk apslēpj nekā demonstrē. Kad viņš sāk izrādīt interesi par tevi, izliecies, ka esi nepieejama. Tas Skorpiona interesi tikai uzkurinās. Atceries, ka Skorpiona dzīvē liela nozīme ir seksam, tāpēc pārāk ilgi neliec viņam gaidīt. Skorpions ir greizsirdīgs un aizdomu pilns, tāpēc viņam jābūt pilnībā pārliecinātam par tavu uzticību. Ja viņam radīsies kaut mazākās aizdomas, gaidi indīgus dzēlienus. Skorpionam vajadzīgs psiholoģisks atbalsts, jo viņš pieder pie cilvēkiem, kas sevī uzkrāj sāpīgas emocijas un pats nespēj ar tām tikt galā. Nekādā gadījumā nezobojies par viņa dīvainībām un slepenajām interesēm. Skorpioni ātri apvainojas. Neesi ciniska materiāliste - Skorpioni mīl romantiskas, nepraktiskas un maigas sievietes. Ļauj Skorpionam pašam pieņemt lēmumus, nemanāmi ievirzot viņa domas pareizajā virzienā. Skorpioni tic neredzamiem spēkiem un mistikai, tāpēc ar interesi iesaistās sarunās par spokiem, citām civilizācijām un noslēpumainiem atgadījumiem.

Strēlnieks

Ja gribi būt kopā ar Strēlnieku, tev jābūt gatavai mesties piedzīvojumos un kopā doties kaut uz pasaules malu. Būtiskākais - tev jārespektē viņa tieksme pēc brīvības. Strēlniekam patīk jautri, sabiedriski, komunikabli cilvēki, un tas attiecas arī uz sievietēm. Strēlnieks necieš vienveidību, ideālu kārtību, sīkumainību. Viņā mājo brīvības cīnītāja un protestētāja gars. Tērpies mazliet nevērīgā stilā, izvēlies brīvi krītošu apģērbu. Konservatīvs kostīmiņš tumšos toņos viņam signalizēs, ka gribi viņu ielikt rāmjos. Padomā, kur jūs kopā varētu doties brīvdienās, jo Strēlniekam ceļošana ir sinonīms laimes jēdzienam. Nepārmet, ka viņš savam vaļaspriekam velta pārāk daudz laika un naudas. Sievietē Strēlnieks grib redzēt draugu un sabiedroto, nevis mammu, kas visu laiku zāģē. Dod viņam iespēju parādīt savas labās īpašības - spēju aizstāvēt un pasargāt sievieti.

Mežāzis

Mežāzim patīk atturīgi tērptas, vienkāršas, saimnieciskas un taupīgas sievietes. Izvēlies pelēku blūzīti, pieguļošus svārkus un kurpes ar zemu papēdi, nolaid acis un piemīlīgi pasmaidi. Tāda tu iepatiksies Mežāzim. Liec Mežāzim saprast, ka tevi neinteresē dārgas dāvanas un izklaides, bet gan nopietnas, stabilas attiecības, rūpes par mājām, ģimeni un bērniem. Mežāzi biedē vētras un kaislības. Viņš ilgojas pēc mājas miera, siltām vakariņām, prognozējamām attiecībām. Mežāzis ir atturīgs, savaldīgs un piesardzīgs - vienmēr plāno vairākus soļus uz priekšu. Viņš ir uzticīgs un to pašu gaida no tevis. Mežāzis rūpējas par ģimenes reputāciju un sociālo statusu. Viņam ir ļoti svarīgi, ko par jums domā cilvēki. Mežāža dzīves galvenais princips ir zelta vidusceļš. Viņam nepatīk pārmērības - skaļas ballītes līdz rīta agrumam un dārgas lietas, ņemtas kredītā. Mežāzis ir principiāls un godīgs, nekad nenodod draugus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ir ļoti svarīga personīgā brīvība, tāpēc nerunā ar viņu par laulību, kopīgu saimniecību, bērniem. Kad viņš tevī saskatīs īsto, pats to pateiks. Ūdensvīrs novērtēs, ja nemēģināsi izlikties labāka nekā esi - būsi patiesa un atklāta. Ūdensvīrs dievina ilgas un dziļas sarunas par filozofiju un ezoteriku. Ūdensvīram ir svarīgi, lai viņš tiktu sadzirdēts un saprasts. No Ūdensvīra tu sagaidīsi neparastu, pārsteidzošu rīcību. Vari būt droša, ka kopā ar viņu nokļūsi paradoksālās situācijās. Garlaicīgi nebūs. Ja viņam liksies, ka mēģini viņu piesaistīt un ielikt rāmjos, viņā modīsies vēlme bēgt atpakaļ neskatoties. Ja gribi viņu paturēt, nekontrolē - nelasi viņa e-pastus, neskaties pār plecu viņa telefonā. Sadzīvē no Ūdensvīra lielas jēgas nebūs, jo viņš ir nepraktisks sapņotājs. Rēķinies ar to, ka Ūdensvīrs virtuvē ar draugiem līdz vēlai naktij apspriedīs lielo hadronu paātrinātāju, kamēr tu centīsies salabot pilošo krānu. Toties citu dienu Ūdensvīrs tevi nēsās uz rokām, sakot, ka dāvina tev visas zvaigznes, kas debesīs.

Zivis

Zivis ir emocionāli trauslas un romantiskas, tāpēc, ja tavs iecerētais dzimis šajā zīmē, zini, ka tev jābūt iejūtīgai un atbalstošai. Attiecību sākumā Zivs vīrietis nevēlas afišēt jūsu attiecības. Viņš gaida, kad saikne jūsu starpā kļūs ciešāka un intīmāka. Tāpat kā Ūdensvīrs, arī Zivs vīrietis netiek galā ar sadzīviskām lietām. Necenties piespiest viņu kļūt par «īstu veci». Viņš ir ideālists un sapņotājs. Zivju iekšējā pasaule ir tik krāšņa un unikāla, ka ārējā bieži vien traucē nodoties pārdomām. Zivis ir radoši, mūžīgi aizraujošu ideju ģeneratori. Viņi ir cilvēki, bez kuriem pasaule būtu plakana un garlaicīga. Zivs vīrietim patīk noslēpumaina gaisotne, klusināta mūzika, pastaigas gar jūru, saulriets pie ezera. Urbānie trokšņi un kņada viņu padara nervozu.