Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 1. novembrim

© Pexels

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Piektdien, 25.10., līdz vēlam vakaram laiks ritēs Jaunavas zodiaka zīmē, kam vairāk tīk kritizēt nekā gādāt par romantiku. Neņemiet ļaunā, ja mīļotais cilvēks pasaka kaut ko ne tā. Sestdien un svētdien, 26. un 27.10., Mēness Svaru zīmē, kas ilgojas pēc līdzsvara un harmonijas. Pašā vakarā 27.10 stafeti pārņems dziļais un kaislību plosītais Skorpions, un šādas noskaņas valdīs līdz 29.11. vakaram. Aizraujoši un satraucoši piedzīvojumi. 30. un 31.10. Ugunīgais Strēlnieks mudinās doties nezināmajā.

LIETIŠĶĀ JOMA. 25.10. piemērots kadru jautājumiem un saimnieciskiem darbiem birojā, jo Mēness Jaunavā, kam patīk kārtība. Pirmdien un otrdien, 28. un 29.10., dienu fonu noteiks Skorpiona zīme, kas palīdz lietišķām sarunām un finanšu darījumiem. 30. un 31. varat risināt ar ārzemju tēmu saistītus jautājumus. Šajā nedēļā paveiciet svarīgāko, jo 31.10. sākas tā dēvētais retrogrādā Merkura periods, kas nav labvēlīgs līgumiem un lietišķiem jautājumiem, kā arī tehnikas iegādei.

AUNS

Kaut arī dienas ritēs spraigi, dažu brīdi gribēsi aizvērt aiz sevis istabas durvis, lai visi liek mieru. Paskaidro savējiem, ka vēlies pabūt vienatnē, lai viņi par to neapvainojas. Ieklausies līdzcilvēku viedoklī - viņu teiktajā būs kas noderīgs. Attiecībās ar otro pusīti kaislību dzirkstis, bet jāuzmanās no sīkiem strīdiem.

VĒRSIS

Darbā mainīgas situācijas, kas tev nebūs pa prātam. Ja tas tevi neapmierina un nedod gandarījumu, palūko izdevīgāku un saistošāku piedāvājumu. Brīvdienās satiecies ar draugiem un apmeklē kultūras pasākumus. Arī lustīga iztrakošanās ballītē palīdzēs noņemt spriedzi.

DVĪŅI

Esi kopā ar savējiem un neliedz savu padomu un palīdzību bērniem. Viņiem tas ir svarīgi, turklāt domu apmaiņa arī tev iedos vērtīgu pieredzi. Kopā atpūtieties un kopā dariet nopietnus darbus. Jaunajā nedēļā ir vērts pievērsties peļņas jautājumiem. Nekautrējies runāt par algas pielikumu.

VĒZIS

Lietišķajā jomā viss nevirzīsies, kā biji plānojis, taču vēlams saglabāt mieru. Īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus, un būs iespējas situāciju sakārtot sev par labu. Galvenais - mieru! Toties privātajā dzīvē iespējami interesanti piedzīvojumi. Kādam iekritīsi kā dzirksteļojoša oglīte sirdī.

LAUVA

Nedēļas nogalē vari pievērsties mājas darbiem, remontēt telpas un risināt nekustamā īpašuma jautājumus. Iesaisti šajos pasākumos arī ģimeni. Darbā jauni izaicinājumi un iespējas izcelties, nepalaid garām izdevību. Bet turies tālāk no situācijām, kurās citi strīdas un skaidro savas attiecības.

JAUNAVA

Kaislības, sirdslietu piedzīvojumi un kārdinājumi, tomēr tu īsti nebūsi noskaņots taureņa lidojumam. Labāk jutīsies, ja gūsi apliecinājumu, ka attiecības veidojas uz stabiliem pamatiem.

Šis laiks ir piemērots, lai pieņemtu jaunus izaicinājumus profesionālajā jomā un pavairotu ienākumus.

SVARI

Visas situācijas izanalizē, iespējams, no tām gūsi vērtīgas dzīves mācības. Darbā daudz mainīgu situāciju un jaunu ideju. Ja ko izlem, tad nesvārsties, bet ķeries pie realizācijas. Attiecību tēma it kā paliks otrajā plānā, bet novārtā to atstāt nedrīkst. Brīvdienās atrodi laiku mīļai divvientulībai.

SKORPIONS

Dvēseles noskaņojums vedinās uz piedzīvojumiem, taču prāts liks savas robežas. Vadies pēc iekšējām izjūtām un iepriekš gūtās pieredzes. Labs laiks nesteidzīgai romantisku attiecību veidošanai. Attiecībā uz darbu vai biznesu var rasties jaunas idejas. Ķeries klāt, veiksme ir ar tevi.

STRĒLNIEKS

Panākumi ļoti atkarīgi no komunikācijas spējām. Nepalaid garam izdevību! Labi sapratīsies ar cilvēkiem un izveidosi noderīgus kontaktus. Tajā pašā laikā izsver ieguldījumu riskus - šobrīd ir jārīkojas apdomīgi. Brīvdienās vislabākā atpūta mierīgā mājas atmosfērā. Izgulies un palaiskojies.

MEŽĀZIS

Daudz enerģijas un dažādas interesantas idejas. Nospraud mērķi un droši dodies uz priekšu! Daudzās lietās gaidāma veiksme. Ir iespējas izveidot noderīgus kontaktus - gan privātajā, gan lietišķajā jomā. Taču, ja plāno mainīt darbus, tad gan rūpīgi izvērtē situāciju - ko vari iegūt un ko zaudēt.

ŪDENSVĪRS

Diezgan svarīgas norises privātajā dzīvē - simpātijas un iepazīšanās pāraug nopietnākās attiecībās. Nestāsti nevienam par saviem piedzīvojumiem un izjūtām, var sākties tenkošana. Darbā viss ritēs savu gaitu, daudz jāstrādā, bet paveiktais dos gandarījumu un tiks atalgots.

ZIVIS

Pamazām, palēnām rosies pa ierasto lauciņu. Pret jauniem pasākumiem šobrīd jāizturas piesardzīgi, jo ieceres var būt lielākas nekā reālās iespējas. Intuīcija pateiks priekšā, kas un kā darāms. Kā ar rentgena staru redzēsi cauri cilvēkiem. Ja rodas sarežģītas situācijas, vērsies pie draugiem.