Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ. Horoskopi līdz 24. oktobrim

© Pexels

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze

SIRDSLIETAS. Piektdien, 18.10., viegls flirts, bet maz nopietnības, jo dienas noskaņas ar Dvīņu zodiaka zīmes ietekmi. Savukārt sestdienas pēcpusdiena un svētdiena - 19. un 20.10. - sirdī raisīs mīļas noskaņas, jo par dienas fonu «atbildīgais» Mēnestiņš atrodas gādīgajā, sirsnīgajā un romantiskajā Vēža zodiaka zīmē. Tāda būs arī pirmdienas pirmā puse, bet 21.10. vakarā stafeti pārņems karaliskais Lauva, kas izceļas ar vērienu - miljons rožu un vakariņas vislepnākajā restorānā. No 23.10. vakara līdz 25.10. vakaram laiks ritēs Jaunavas zodiaka zīmē, kam vairāk tīk kritizēt, nekā gādāt par romantiku.

LIETIŠĶĀ JOMA. Pirmdien līdz vakaram Mēness Vēža zodiaka zīmē. Kaut arī dilstošā fāzē, bet tomēr saimnieciskajiem darbiem šis laiks ir gana piemērots. No 21.10. līdz 23.10. vakaram dienu fonu ietekmēs Lauvas zodiaka zīme. Tas ir labs laiks prezentācijām - lai parādītu sevi (savu uzņēmumu vai produkciju) plašākai sabiedrībai. 24.10. piemērots kadru jautājumiem un saimnieciskiem darbiem birojā, jo Mēness Jaunavā, kam patīk kārtība.

AUNS

Pārdomas par privāto jomu. Iespējams, kaut kas nenotiks pēc tava prāta, taču nedrīkst pieņemt sasteigtus lēmumus. Gan dzīve visu noliks savās vietās. Šobrīd labāk pievērsties darba lietām un aktīvi meklēt iespējas iesaistīties jaunos projektos. Nekautrējies apspriest samaksas jautājumus.

VĒRSIS

Svarīgas attiecības, sirdslietu un ģimenes tēmas. Ja šobrīd esi viens, saposies un dodies sabiedrībā. Brīvdienās apmeklē kultūras pasākumus vai draugu ballītes. No tevis staros pievilcība, un ir iespēja satikt kādu, kas sirdij liek pukstēt straujāk. Darbā neiesaisties strīdos.

DVĪŅI

Brīvdienas pavadi ar savējiem. Varat kopā apdarīt mājas darbus un pēc tam sarīkot ballīti. Profesionālajā jomā vēlams orientēties uz jauniem sasniegumiem un mēģināt pakāpties pa karjeras kāpnēm. Tavas novatoriskās idejas tiks novērtētas. Sirdslietās jāgādā par saticību.

VĒZIS

Sekmīgs periods sadarbībai ar ārzemēm - lietišķiem kontaktiem vai ceļošanai. Kādam ar ārzemju tēmu var sasaistīties arī sirdslietas. Prāts darbosies augstā līmenī, un tu viegli uztversi informāciju. Brīvdienās labāk iziet sabiedrībā, nevis rosīties mājās. Saimniecības darbi neies no rokas.

LAUVA

Darbs būs pirmajā vietā. Kopumā noskaņojums radošs, bet, ja kaut kas neiet, tad situācija jāmaina. Ir vērts izskatīt jaunas iespējas un piedāvājumus. Sargies no stresa un neko neuzsāc steigā. Brīvdienās noteikti vajag kārtīgi atpūsties. Mājās, savā valstībā, jutīsies vislabāk.

JAUNAVA

Darbā, biznesā vai sadzīvē var nākties kārtot sarežģītus jautājumus un pieņemt svarīgus lēmumus. Tajā pašā laikā paveiktajam būs rezultāti materiālā izteiksmē. Ja neesi apmierināts ar saviem ienākumiem, domā, kā tos pavairot. Daudz emociju, bet nedrīkst tām ļaut vaļu.

SVARI

Lai arī ko tu darītu, gribēsi ātru un efektīvu rezultātu. Steigties nevajag... Latviešiem ir tāds teiciens, ka ātri tikai blusas ķer. Var rasties konfliktsituācijas, kas pabojās garastāvokli. Vai to vajag? Ar apdomīgu rīcību atradīsi iespējas pavairot ienākumus. Brīvdienās pievērsies mājas darbiem.

SKORPIONS

Paredzamas sabiedriskās aktivitātes, un dažās no tām tu tiksi iesaistīts, kaut pašam tas īsti neies pie sirds. Arī darbā ies diezgan nemierīgi, var mainīties pienākumi un uzdevumi. Brīvdienās atrodi laiku sev, mīļotajam hobijam vai kādam izbraucienam. Attiecību jomā romantiski brīži.

STRĒLNIEKS

Pārdomas par dzīvi. Dažu brīdi var rasties sajūta, ka līdzcilvēki nesaprot, ko vēlies pateikt. Izskaidro pacietīgi un nepaļaujies uz citu solījumiem. Veiksmīgs laiks jauniem biznesa projektiem un peļņai. Mājas dzīvē daudz darāmā, bet darbosies ar prieku. Nedēļas nogale būs izdevusies.

MEŽĀZIS

Profesionālajā jomā uz taviem pleciem gulsies atbildība, bet kārtības mīlestība un atbildības sajūta ir tavi trumpji. Gūsi atzinību un nostiprināsi autoritāti. Sirdslietās iespējami negaidīti pavērsieni. Pāriem jāgādā par saskaņu, bet brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no avantūrām.

ŪDENSVĪRS

Pienākumi mājās un ģimenē. No sirds vēlēsies palīdzēt mīļajiem radiņiem sakārtot dažādus jautājumus, tomēr pārāk iesaistīties nevajadzētu. Kāds no mājiniekiem to var uztvert kā pārlieku iejaukšanos viņa privātajās darīšanās. Brīvdienās vēlams kāds brīdis vienatnes, lai sakārtotu domas.

ZIVIS

Darbā būs daudz jāstrādā un kaut kas var bremzēties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Tāpēc brīvdienās labi jāatpūšas. Vislabāk to darīt, satiekoties ar draugiem vai apmeklējot kultūras pasākumus. Ja jāpieņem svarīgi lēmumi, tad vairāk paļaujies uz intuīciju, nevis prāta apsvērumiem.